1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Nu iti bate capul cu masini de la acest vanzator. Omul este un samsar, si mincinos pe deasupra. In acest topic si nu numai s-a discutat despre el si masinile sale.
    Chiar in topicul "Tepari pe net" am vorbit despre el.

Benilika apreciază asta.
  2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Corect @MarianMaxx
    El la toate e proprietar :))

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Benilika apreciază asta.
  3. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    E cam ciudata frecventa intrarilor in service!

4. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    Oricum nu cred ca o sa o vanda in veci la banii aia tinand cont de cum e piata. Cine nu stie cu ce se mananca audi isi cumpara la 16-17000 si cu navi mica si fara Bose, iar altul la banii aia are sanse sa gaseasca si bitdi in mintile lui

Da, chair ciudat, in 8 luni a facut 30.000 km, i-a fost drag ca era noua :)

5. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    Este vânzătorul "nu confundați" si daca il suni iti va spune ca este masina de concediu, ca e înscrisă pe Ilfov dar o tine la părinți in BV, este un mincinos.

Benilika și Cata_ADC apreciază asta.
  6. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
    l-ai sunat tu ? :) mai este un a6 de 3.0 cu nr de bv la vanzare pe ilfov ,ala o spuna ca e taicaso si masina e la copil la bucuresti :))
    bn si eu am vandut-o pe a mea cu nr de tr in bv :) oricum proietarul e multumit a facut 24000in 2luni jumate

7. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @quattro2001 daca iti vei lua o masina dupa pretul pietei atunci sa nu te sperii cand vor pica una si alta
    Cum spuneau si colegii costurile reparatiilor nu sunt mici , gandeste-te si asa , tragi linie si poate vei iesii cu mult peste ce ai vrut

8. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    BiTDI la banii aia? Ma buseste rasul. Pretul pietei in RO e dictat de samsari. Sunt curios cand peste vreo 4 ani o s-o vand pe a mea (acum are 3 ani jumate si 1 an de cand o am eu) cam ce clientela o sa am, preconizez ca o sa am cam 170.000 de km. Parca vad ca voi primi ofert de genul 12.000-13.000. Nu uitati ca in DE preturile sunt mai scazute la 2.0tdi din cauza Dieselgate, dar cu toate astea, tot sunt mai mari ca in RO. Motivul vi-l dati seama singuri.

Cata_ADC apreciază asta.
  9. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    @quattro2001 Da, l-am sunat, ai fi inteles daca citeai topicul in intregime, vindea un A6 3.0 TFSI si pana la uma m-am hotarat sa cumpar S4. Masina in cauza fusese inundata in America, iar eu cand l-am sunat l-am intrebat in mod express daca a avut dauna cauzata de apa si el a spus nu, am gasit contrariul, si nu m-a mai interesat.

10. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Mie mi se pare superba cea la 25.000. Perne de aer pe 2.0tdi nu cred ca exista, iar webasto nu stiu cat de des il folosesti. Dar masina arata foarte bine si are toate dotarile care sunt de bun simt. Nu stiu cat de corect sau nu e vanzatorul, dar pare superba din punctul meu de vedere.

11. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Am eu webasto si il folosesc atat vara cat si iarna. Pana nu il ai nu il vei aprecia la adevarata valoare.

12. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    @Mitiy: exista si pe 2.0 tdi perne de aer insa sunt o optiune destul de rar intalnita.

13. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
  14. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    @bgcnet la prima nu am inteles ce vrei sa intrebi cu acei 15000 ? Daca te referi la pret, el defapt este 25850 euro. Vanzatorul are un feedback negativo aici printre colegii de pe forum.
    A doua este masina unui coleg de pe forum, este prezentata si in aria Masina mea / Prezentarea membrilor si apartine lui @Cata_ADC (ma mira faptul ca nu ai recunoscut-o inca si ca nu sti ce vroia sa spuna prin BOCSH service:)) . BOSCH Car Service este un service ce ii apartine lui. Masina este cu motor de 3.0tdi resoftata. Este cea mai buna optiune dintre toate trei, deoarece ai o garantie despre cum a fost ingrijita si servisata.
    A treia arata bine, costa cel mai putin, si nici la capitolul de optiuni nu sta rau.
    In functie de ce vei face si cati kilometri vei folosi masina, asa trebuie sa iti alegi motorizarea.

Ultima editare: 16 Oct 2016
  15. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
  16. nrtek 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C7 2017
    Salutare tuturor,
    Intenționez și eu în următoarele câteva luni să-mi schimb mașină, normal tot la Audi ma gândesc și prima pe lista este C7, doar ca sincer după ce am citit cam tot ce e prin aria de probleme /rezolvări m-a cam luat inima.
    Un coleg problema la caseta și preț de înlocuire 11.000 sau altele pe la pernele de aer cu rezolvări de 7-8.000 de lei. Acum sa nu ma înțelegeți greșit ca nu spune nimeni sa nu fie nevoie de un buget mai mare alocat mașinii dar nici sa fie de 4-5.000 de euro pe an la o mașină de 2-3 ani de viata.
    Sa fie dracul chiar asa de negru și sa fie costurile chiar asa mari (pentru bugetul meu) de întreținere ? Ce sfat îmi dați voi ca și posesori, nu ma interesează neapărat motorizarea doar ca principalul aștept sa fie fiabilitatea și sa nu fie nevoie să-mi macin nervii cu mecanici plini de idei ?

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Daca nu ai bani sa o intretii cauta altceva care iti permiti sa intreti. Si da, acelea sunt costurile daca iti pica vreo piesa din cele enumerate. Garantie nu-ti ofera nimeni si oricand o masina chiar si noua poate avea probleme. Cauti sa cumperi masina care iti permiti sa o intretii nu doar sa o cumperi.

Benilika, sandman, sel și alți 2 apreciază asta.
  18. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @nrtek ideea este sa ai norocul unei masini intretinute . Pregatirea unui buget de 5000 de euro in caz de reparatie ar fi suficienta acum depinde si unde o efectuezi
    O masina SH impune si riscuri . Trebuiesc asumate . In fond cum spune si @Cristi este o marca premium de la care ai si anumite asteptari
    Insa repet am fost si eu in situatia sa aleg si din punctul meu de vedere A6 este alegerea cea mai buna in clasa sa. Bineinteles cu perne :))
    Probleme au toate , ca este seria 5 A6 sau alt model nu sunt gandite sa impinga fiabilitatea spre maxim ca pe vremuri

Benilika, nrtek, dvr și încă o persoană apreciază asta.
  19. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
  20. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Nu te 'zgarie' la ochi tipul ala de clima ? E vorba totusi de un C7...dar de fapt, la banii aia nu poti avea prea multe pretentii..

Cata_ADC apreciază asta.

Distribuie pagina asta