1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Din poze și cum arata interiorul nu par a fi km reali
    In orice caz un schimb de Mecatronica și alte mici mărunțișuri te va duce la prețul pieței

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

2. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    168000 km da intradevar are dotari perne webasto cu telecomanda anvelope noi problene o fisura pe parbriz jos si bara fata a muscat putin o bordura fara accidente si fara elemente revopsite . ma duc in weekend sa dau o tura cu ea:racer: sau poate chiar diseaeara ca nu mai am rabdare :wub:
    Cata si daca iau una la pretul pietei la fel nu garanteaza nmn ca scap de probeleme astea asa stiu macar ca nu am dat toti banii pe ea ,imi pare rau ca nu am prins-o pe cea neagra de 260000km cu head up display a dat.o cu 19500

Ultima editare: 19 Oct 2016
  3. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Go for it

4. Cristian Tincu 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A6, moror 2000cmc, 2013
    eu cred ca are cel putin 200.000 km

Cata_ADC apreciază asta.
  5. nrtek 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C7 2017
    Sunt în discuții de ceva timp cu cei de la tormcar sa iau prin intermediul lor din reprezentante, le-am zis ca am un buget disponibil de 25000 și ca am de fabricație 2013 pentru ca 2014 sunt mai scumpe, aveți ceva păreri?

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

6. Cristian Tincu 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A6, moror 2000cmc, 2013
    eu zic ca in banii astia iti iei masina f buna, depinde de ce optiuni vrei sa aiba masina.
    spor!

7. nrtek 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C7 2017
    Mi-a zis o chestie legata de garanție cum ca dacă mașină când a fost cumpărată , s-a optat pentru a avea garanție la nr de ani însă nu a depășit numărul de km , eu după cumpărare dacă merg tot în reprezentante la service, încă beneficiez de garanție pe motor , cutie etc.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

8. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @nrtek nu are nicio treaba garantia, cu leasing-ul sau altele. Ei prefera sa gaseasca ceva cu garantie pentru a avea siguranta tranzactiei insa nu este obligatorie...
    Depinde de firma de leasing
    Insa doar achizitionarea ei din reprezentante va fi insotita de garantie si acolo platesti un pret mult mai mare fata de un privat
    Calculele le vei face singur in functie de ce vrei sa iei , dotari, kilometrii poti gasi mai mult sau mai putin ceva bun

9. Benilika 4th Gear Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A3 2.0 TFSI 200++HP an 2005 cod motor AXX
    Mama frate aveti 25 k euro si mai cautati masini ? Doamne fereste ati citit careva topicul lui @Cata_ADC ?

scooby88 și MarianMaxx apreciază asta.
  10. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Fa o verificare a vin-ului la audi, dupa care verifica masina intr-un service specializat cu test dyno, sa verifici daca masina a fost chituita cu aparat cu ultrasunete, etc. Dupa toate astea daca te simti fericit cu ea, ia-o, nu mai sta pe ganduri. Faze gen e pielea creata, lucioasa sau nu stiu ce sunt irelevante. Daca soferul are 120kg si se freaca-n scaun, ii transpira mainile e normal sa se increteasca pielea.

gruvnoise și lowlife apreciază asta.
  11. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @bet toți știm ca nu exista lucru bun și ieftin
    Poate sa aibe și 160 de kg sunt aspecte ce o da de gol rapid
    In fond atât tu și eu am trecut prin asta precum și multi alții

12. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Eu n-am zis nimic Cataline.

Pe mine ma amuza unele masini postate pe aici.
    quattro2001 revino-ti, masina aia are rulaj zdravan, si problemele aferente acestuia, mai bine sau mai putin bine ascunse.
    Daca nu te deranjeaza, foarte bine, e alegerea ta pana la urma, dar nu te mai minti singur pe aici.
    Te inseli amarnic daca tu crezi ca faci usor retrofit la clima dubla la un 4G.

13. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Nu e vorba insa este loterie crede-mă
    - verificarea VIN irelevanta, sunt service uri private sau altele din rețele globale ca Autocheck, Bosch service etc ce nu scriu în istoric. Găsești o masina bună ce a făcut 3 Revizii pana la aprox 100.000 km când a ieșit din garanție nu o mai iei pentru ca nu vezi istoric Audi? Ai facturi și carte service la ea te impedica asta? Pe mine nu
    Prefer o servisare la 15.000 decât una Long life la 30.000 unde nici nu ai garanție ca a fost pus ulei sau împrospătat. Mecanicii nemți sunt la fel de prost plătiți ca și ai nostrii și ei fac măgării nu îmi spune pentru ca sunt în domeniu am făcut scolarizari și știu cu ce se mănâncă...

- verificarea într-un service autorizat da, un test cu adevărat făcut cu atenție te poate scuti de alte bătăi de cap. Test dyno mai mult sau mai puțin asta nu gasesti la orice pas nici măcar în Germania

- faza cu verificarea dacă e chituita sau altele de genu nu știu cat de relevanta e. O dauna puternica în fata cu elemente schimbate nu va fi văzută niciodata. Sau una laterala idem

Pentru mine un interior neîngrijit, sau poze cu mizerie pe mocheta sau cum am mai întâlnit mai nou masina uda în lumina întunecată ma face sa dau cu spatele indiferent de situație

Cum spui și tu și cum spunea și alt coleg. Ce e bun pleacă repede
    Evitati samsarii pe cat posibil la noi 80% din anunțuri sunt samsari. Ii citești de la o posta, din poze din descrieri și altele

Un A6 C7 cu probleme ascunse te poate ruina indiferent de bugetul pe care îl ai crede-mă. Pierderi de ulei, mechatronica, caseta de direcție, perne, sistem ACC defect șamd poate sa te facă sa scoți foarte multi euro din buzunar cu ușurință. Pe reparații
    Nu doresc nimănui insa am întâlnit, am văzut și nu e plăcut

Dar in fond noi căutam chilipiruri, mașini ieftine cu km putini, dotări cat mai multe fără număr.

Plângem după pe forum și aruncam cu pietre în Audi în topicuri și pe la colturi.
    Ne meritam soarta :)

stefan550 apreciază asta.
  14. SBU

SBU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A5 2021 + A3 2021
    Verificata azi la audi km reali ultima inspecție în 06/2016 la 120000km .... mă mănâncă

15. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    DE EVITAT !!!

A6 4G 2.0 TFSI 2014 cu 63.000 km la bord (reali).

Masina a fost dauna totala, a stat la vanzare doar cateva zile la pretul de 4200 €. A apartinut unei doamne stabilita in Franta care a venit pentru cateva zile in Romania, a busit masina si a plecat inapoi in Franta. Masina a fost lasata intr-un garaj in Romania in speranta vanzarii.
    Sigur a acaparat-o vreun samsar si in scurt timp va aparea pe site-urile specifice. Asta cat de curand, dupa cum se vede costul de reparatie este acceptabil, nefiind nici un airbag sarit.

Nu ar fi rau daca s-ar crea un astfel de topic, cu epave.

stefan550 și Cata_ADC apreciază asta.
  16. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    pe asta alba am vrut eu sa o cumpar sa o fac :) si sa o dau bineinteles dar doamna e o tepara am tot incercat sa ne vedem a fost imposibil i.am zis k vin si o iau cu platforma imediat doar actele sa fie in regula era buna masina la banii aia scoteai banii si pe dezmembrat .
    Daca incerci sa suni nu raspunde nmn apoi primesti mesaj cu o adresa de email sa vb acolo ....

17. alex2680

alex2680 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0 TDI Ultra S tronic, 2015
    In halul acela arata un volan de A6 la doar 63.000 km? Sigur sunt reali? Ca luceste ca unul de 150k.

18. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    +1 la ce spune alex2680.

Un volan la 60k trebuie sa arate ca nou!
    Asa arata al meu la 90k. Este o diferenta uriasa.

Nu mai credeti povesti. Intradevar este o diferenta data de sofer sau de kg acestuia, insa astfel de diferente se vad de la o posta.
    Cine cumpara astfel de masini si se asteapta sa aiba 60k km isi merita soarta.

19. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Depinde ce creme de mana a folosit doamna. Sunt solutii care curata pielea si redevine mata instant.

Cristian Tincu apreciază asta.
  20. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Citeam mai sus, spunea @lillejhon ceva de verificarea cu ultrasunete... Nu am mai auzit pana acum, ce releva? Ce informatii poate oferi?
    Stiu ca e offtopic, dar poate mai sunt colegi ca mine, care sa nu stie... Poate intr-o masura mai mare sau mai mica ii ajuta astfel de informatii la o eventuala verificare/achizitie.

Distribuie pagina asta