1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Verificare este irelevanta
    Fiți puțin smart și gândiți atunci când cumpărați.
    Aparatul menționat este des utilizat de cei ce fac detailing profesional și verifică stratul de lac și vopsea pentru a pregăti înainte operațiunea de buffing sau polish
    Aparatul arata asa

Soția mea conduce, folosește creme și altele și nu a arătat niciun volan asa. La Audi orice produs minune ai sa folosești nu îl vei readuce în starea de nou

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

2. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Aparatul indica grosimea stratului de vopsea si poti sa vezi zonele care sunt chituite sau diferente intre straturile de vopsea. Poti afla care zona a fost reparata/chituita.

3. Benilika 4th Gear Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A3 2.0 TFSI 200++HP an 2005 cod motor AXX
    In general aceste aparate le au si la societatile de asigurare ...
    Am un prieten ce lucreaza ca agent constatator la o societate de asigurare si sunt dotati cu asa ceva :) e fainut aparatul dar pentru mine nu are relevanta
    Mai importante sunt lonjeroanele decat stratul de vopsea :)

Cata_ADC apreciază asta.
  4. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    Am fost si am vazut masinuta :)
    + fara erori, cutia merge perfect nu face nici o figura/smucitura,tehnic ok,nu are uzura pronuntata pe volan si schimbator cum pare in poze ,curata fata de pozele care le.am primit de la acel prieten, fara elemente revopsite nu se vede nimic gazat matuit prin locurile greu accesibile vopsitorului propietar in acte o are din ianuarie adusa din italia de el ,pretul 18500 a zis ca o da si la banii astia ...,
    -bara fata atinsa grosolan (putin conteaza se schimba cu slinepe viitor),desi este 2012 in acte si seria de caroserie (an fabricatie C)pe geamuri inclusiv parbriz este ##1, 2 impunsaturi pe masca de aluminiu de la consola schimbatorului zgarie la ochi, cateva zgarieturi pe raza spate cred ca dispar la polish,chederul superior parbriz in unele locuri este indoit in jos in cateva locuri cred ca trebuia sa fie in sus pe toata lungimea ,usile mi se par ca se inchid greu daca dai drumu la usa din mana clipseaza doar odata pe broasca e caroseria in stare buna ? sau nu e normal toate 4 fac asa ,anvelopele toate nokian 2015 stare buna dar imbatranite 10 puncte mici pe capota de la pietre minore zgarieturi pe stalpi in interior de la centura (voi le aveti la vechea masina erau din belsug)
    masina are radare in bara dar nu si acel senzor acc parca in grila cum era la c6 sau a8 care franeaza proprietarul zice ca pastreaza distanta si franeaza optiunea asta nu am probat.o
    din spuse are masina de 14k km a zis ca la cutie nu a facut nimic dar un mecanic de la ford parca i.azis ca nu se schimba uleuiul acolo :asskicking:

cartea de service nu am vazut.o dar a zis ca e prin casa

5. lillejhon

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Pretul mi se pare foarte bun (chiar relativ foarte mic) pentru ce optiuni are masina. Daca masina e construita dupa 06.2011 se trece in acte anul urmator. Legat de portiere nu stiu ce sa zic, parca la mine se inchid bine, poate trebuie gresata broasca/balamalele? Zgarieturi pe stalp eu nu am, dar stiu ca la alte masini mai lovea centura in stalp cand se retragea. Ciupiturile de pe capota ies daca retusezi vopseaua cu kit special de retus + polish. Daca tie iti place si te simti ok cu defectele de pe consola ia-o. Ultima decizie este a ta. Bafta si sa ne tii la curent cu decizia.

Benilika apreciază asta.
  6. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Ma mir cum ai avut rabdare sa incerci sa intelegi unde erau constatarile si unde erau intrebarile in postul acela...felicitari tie lillejhon.

7. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
  8. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Pana si presurile par ca sunt la fel...si pozitionarea sticke urului de pe luneta, partea dreapta jos. Probabil a luat -o unu` care a vazut potential in ea. Trebuie sa recunoastem, in privinta dotarilor, masina promite foarte mult. Mai ramane de vazut cum sta la celelalte capitole.

9. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Ultima editare: 27 Oct 2016
  10. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Modul launch control nu exista
    Dar îl poți activa cu un soft de cutie
    Insa nu iti recomand,la km ăia nu as risca inutil

Dacă ești în garanție cu masina noua atunci e in regula :)

Legat de km 260.000 la prețul ala cam aia e valoarea. Lăsați samsareala, raportați la piață de pe mobile.de

AndreiS. apreciază asta.
  11. NonoGe

NonoGe 2nd Gear Member

Locație:
    Săcele
    Masina:
    Audi A4 avant, 2,0 TDI, 2018, DEUA -Ex. A6, 3,0 TDI, BMK / A4 2,0 TDI, CAGA
    Cred ca quattro2001 ai intuit bine referitor la anunturi, suplimentar de celelalte observatii, in ambele se observa lipsa butonului de reglare a intensitatii luminii la ceasurile din bord, langa comutatorul farurilor. De asemenea pe spatele scaunelor fata sunt sistemele (ce au mai ramas din acestea) de la fixarea monitoarelor DVD, putin probabil sa fie la doua A6 diferite aceeasi piesa la fel. A cerut o cunostinta informatii concrete despre masina din Arges si poze suplimentare cu service, actele,.. dar deocamdata ...nimic.

Ultima editare: 27 Oct 2016
  12. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    Masina respectiva arata, in fotografii, foarte bine si foarte dotata iar pretul mi se pare ireal. Cu siguranta ascunde ceva, fie defectiuni, fie km foarte multi, fie ambele variante.

John99561 apreciază asta.
  13. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
  14. Heisu Bogdan

Heisu Bogdan 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TDI 2012
    Oameni buni....observ in multe anunturi un aspect care nu mi se pare real. Cum naiba sa spui ca la o masina fara suspensie pneumatica, modurile de condus (comfort auto etc) influenteaza setarile suapensiei? Ori eu vorbesc prostii si rog pe cineva cu cunostinte mai mari in domeniu sa ma lamureasca, ori omu nu stie ce vinde. Si inca ceva. Cica "navigatie mare". eu stiu ca la navigatia mare iti arata modurile de la stanga la dreapta, iar in masina a doua ce a postato bgcnet observ afisarea unul sub celalalt, ceea ce din cate stiu eu denota ca e navigatia mica. Inca odata rog pe cineva sa ma lamureasca daca vorbesc prostii.

15. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Ai dreptate, drive select nu inseamna neaparat suspensie reglabila si da, aia de pe olx nu are navi mare. A ajuns C7 la 15.000 de euro...nu-i de mirare ca au inceput sa apara pe toate drumurile.... Mai prost este ca unii isi vand masinile corect si vin cate un client de isi baga toti banii intr-un A6 si ii zice uite domne....pretul pietei....

clauuualc și Cata_ADC apreciază asta.
  16. Heisu Bogdan

Heisu Bogdan 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TDI 2012
    Da, dar mi se pare o nerusinare iesita din comun sa sustii ca vinzi ceva ce defapt nu exista. Vanzatorul sustine ca poti interveni la setarile suspensiei. Si sunt absolut sigur ca din pacate, uni posibili cumparatori vad descrierea anuntului si il cred pe cuvant. Sincer...mi se rupe inima cand vad ca o masina care costa totusi niste bani, mii bune de euro asa cum e ea, dotata nedotata, ajunge pe mana unor oameni ca aceestia. Nu ne ramane decat sa cascam ochii!

Uite...la fel si la a treia masina, de pe autovit. Daca avea suspensie reglabila trebuia sa aiba sus in stanga ecranului raise sau lower...cel putin la a mea asa apare.

17. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @bUzZ1 & @Heisu Bogdan ca bine le spuneți. Asa este și din păcate va veți lovi și voi de piața asta de samsari plina de astfel de specimene care pe lângă ca nu au habar ce vând (aici cred ca 50% este lipsa de cunoștință din domeniu restul nesimțire cat cuprinde ) mai și se bat în piept ca au km reali și ceea ce ma amuza e cum le fac ei doamne s-line din 2 embleme, ca deja a 3a pe grila au început sa o cam sară
    Nu știu dar te doare capul și eu unul mi-am pierdut răbdarea în a mai încerca să înțeleg colegi ca și @bgcnet și alții care ne arata mașini doar de samsari, cu preturi de pomană parca și-ar dori sa PRIMEASCĂ O MARE ȚEAPĂ ca mai apoi în loc sa se bucure de achiziție în concedii, cu familia, vor umple secțiunea tehnica de probleme.

Sunt N pagini aici dacă ar răsfoi în mare o parte, nu toate cu siguranță și cel mai atehnic coleg și-ar face o idee asupra pieței, mașinilor sau a viitoarei achiziții.

Înțelegeți cum spunea și un coleg mai sus mașinile foarte bune se dau rapid, nu vei rezolva nimic stand în spatele unui monitor și tot postând aici mașini

Dacă as fi în locul vostru și as găsi un proprietar (nu samsar, nu bișnițar, nu combinator, nu altceva ) as da fuga imediat pentru a vedea masina

Spor sa fie... și noroc

Ultima editare: 1 Noi 2016
  18. lillejhon

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Foarte bine au punctat colegii mai sus, persoanele respective nu stiu ce vand si adauga tot felul de optiuni doar ca sa ia ochii cumparatarului. Cel mai corect este sa faci o decodare a VIN-ului si stii exact ce dotari are masina respectiva. Iar preturile mi se par uneori o gluma, toate masinile sunt import germania dar aici sunt cu mult mai scumpe. Ca sa-ti faci o idee cam cat costa o masina corecta vezi media preturilor in Germania, mai adaugi drumu si profitul samsarului si ala e un pret corect.

19. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
    Imi pare rau, dar eu pe autovit nu am gasit proprietari.

20. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Cu siguranta ai gasit proprietari, dar nu la buget de 15-20k de euro. Chiar masina lui Catalin era pe autovit, daca nu ma insel chiar tu ai pus link pe paginile anterioare.

Cata_ADC apreciază asta.

Distribuie pagina asta