1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Ce sa facem, ce sa facem? Daca pe aurovit nu gasim proprietari, ce mama masii putem sa facem?
    Simplu: 2 solutii mari si late:

1.Luam de la samsari dar ne asumam sa dam banii pe pocnitori....

sau

2. Cautam pe alte piete unde exista si vanzatori seriosi.

Pe bune acum.... @bgcnet citeam afirmatia ta si ma intreb daca nu cumva esti un copil caruia cineva i-a luat jucarica din mana....

Cata_ADC apreciază asta.
  2. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Normal ca nu gasesti masini bune la bani de nimic, tot romanu cu 15.000 vrea A6...si de ce nu C7 ca nah....e ala nou frate...dar sa fie si full, si km pana in 100.000 ca sa nu bag bani in ea....dar de fapt nu au bani sa bage in ea si vor masini perfecte in bani putini. M-am saturat de astfel de pretentiosi pe burta goala. Scuze ca sunt acid dar chiar nu se mai poate. Vrei masina buna? Pregateste 30.000, sa ai bani si de o revizie completa (inclusiv la cutie daca e automata) si fa-i si casco. Cati oare au casco? Sunt curios...iar RCA e sigur la Carpatica. Cumparati ce va permiteti, nu fitze pt vecini.

snipe, clauuualc, stefan550 și alți 2 apreciază asta.
  3. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
    M-ai luminat grav, eu nu stiam chestiile astea, pot sa mai apelez la tine pentru consultanta ?

Am cerut si eu niste pareri, de la oameni cu experienta, sa nu bat drumuri aiurea prin tara in lung si in lat, se pare ca aici lumea este binevoitoare, multumesc.
    Ma asteptam sa fie bisericute si desigur noii veniti nu sunt bine veniti, cand gasca este deja formata.

Ultima editare: 1 Noi 2016
    Benilika apreciază asta.
  4. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Cred ca cel mai safe este sa faci tu un drum in Germania, cauti pe net si rezervi 2-3 masini pentru vizita si test drive la dealeri. Majoritatea vorbesc engleza, daca te decizi sa o cumperi probabil o sa dureze 1-2-3 zile sa-ti pregateasca masina (in unele cazuri). Mai toti dealerii ofera garantie la masina 6-12 luni, uneori si garantie care are acoperire in UE. Daca masina are vicii ascunse la motor/cutie ai timp in perioada asta sa le afli si sa le remediezi pe garantie. Preturile sunt mai mari ce-i drept, dar ai o oarecare liniste sufleteasca ca ai luat masina de la sursa.

bUzZ1 apreciază asta.
  5. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Nu e bisericuta, si eu sunt nou venit...doar cateva luni inaintea ta. Mi-am luat is eu castane cand am gresit......dar toate obiective, nu contest absolut nimic. Nu este deloc vorba de asta, esti binevenit indiferent daca esti nou sau cu experienta.

Este vorba strict de faptul ca acest topic risca sa devina un fel de "ce mult mi-as dori o asa masina" pentru ca 99% din postari cer pareri despre masini de pe internet. Am mai spus si repet : din spatele unui calculator, pe internet, cu totii vedem aceeasi masina, cu totii stim sa citim si sa ne uitam la niste poze. Vrei o masina, mergi si vezi si pe X, si pe Y, si pe Z...... si apoi alegi !

Toti vreti masini bune, cu km cat mai putini, si intr-un pret de nimic. Oameni buni.....ce nu puteti intelege???????????? Pana cand va terminati tigara si cafeaua, pana cand postati aici o masina.....pana cand raspunde unul sau altul cu o parere..............masina respectiva daca este buna este deja luata !!!!!!!!! Si stiti de ce????? Pentru ca respectivul cumparator a fost mai istet cu o secunda decat voi.

Nu gasiti altceva decat ceea ce altii refuza sa cumpere ?????????? Va meritati soarta, si mai mult de atat, niciodata nu veti o masina buna, decat daca se intampla vreo minune.............

Andy87, nucugheri, bUzZ1 și alți 4 apreciază asta.
  6. Heisu Bogdan

Heisu Bogdan 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TDI 2012
    Si din partea mea acelasi sfat pentru toata lumea...vreti un lucru? Platiti pentru el! Nu va zgarciti cand vine vorba de o masina buna. Fiti constienti ca fiecare pret al fiecarei masini este aproape intotdeauna justificat. Tot timpul voi fi sceptic in privinta "castanelor". Garantez ca totusi vanzatorii, proprietari samsari etc stiu ce vand...ca mint, asta e partea a doua. Deci in concluzie, cand cautati o masina cititi cat mai mult despre modelul respectiv, dotari, preturi...tot ce se poate, pentru a face o alegere buna. Este doar un sfat. Eu asa am facut. Am gasit si eu c7 ca al meu cu dotari si km similari cu cateva mii de euro mai ieftin decat lam luat eu. Dar totusi nu am fost deloc interesat de acele "oferte" si am ales varianta mai scumpa si nu imi pare rau! Masina se prezinta exact asa cum trebe.

bUzZ1 apreciază asta.
  7. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Hehe când aud asta cu noii și vechii ma faceți sa râd
    Haideți sa lamurim un lucru, din foștii care am fost au rămas extrem de putini. În cauza toți sunteți noi sa zic :)
    Dar nu asta contează și sincer m-aș bucura enorm sa găsiți ceva bun și măcar sa mulțumiți after

Incercam sa va ajutam, totul este benevol credeți-mă cred ca dacă ne-am cunoaște live veți avea cu totul alta părere

bUzZ1 și stefan550 apreciază asta.
  8. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Aici ai mare dreptate. Eu in 6 luni pana mi-am luat masina (chiar daca nu e C7, procedura e aceeasi), intram pe mobile si autoscout cam de 10 ori intr-o zi. Am "pierdut" in tot acest timp 6 masini pe care le-am considerat interesante pentru mine si bugetul meu, uneori pentru ca eram al doilea care sunam, alteori pentru ca sunam dupa 10 minute de la aparitia anuntului , etc. Pana la urma am gasit ceea ce cautam, dar am fost primul care a sunat la aparitia anuntului si am rezervat-o cu avans. Trebuie multa rabdare si trebuie sa fii in orice clipa pregatit. Altfel...

bUzZ1 și stefan550 apreciază asta.
  9. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
  10. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Ia-o, vezi sa nu uiți să trimiți avansul înainte :))
    @bcgnet pe cuvânt dacă pot să te înțeleg
    Si să ne-o arăți și nouă când o primești

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

scooby88 apreciază asta.
  11. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    @bcnet Scuza-ma dar, ai innebunit ? :)
    Masina aia e aproape noua, 3.0Bi-TDI 2015 cu 50.000km la 18.000€ ? Era vanduta inainte sa ajunga pe site.

12. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Nici măcar asa. Eu zic sa dea omul avansu' si poate primește masina cu motorul în rate :))
    @audi66 scuză-mă insa cred ca nu trebuie sa iti faci griji

13. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Nu si daca e reparata din bucati.

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Eu nu stiu de ce ne mai obosim sa scriem / raspundem la asemenea tepe. Chiar nu v-ati saturat si nu faceti diferenta intre un cumparator serios si cineva care vrea sa planga dupa ?

Cata_ADC apreciază asta.
  15. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    Eu nu pot sa inteleg de unde le scoate.:)

16. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Esti nou pe forum. Sa fi vazut pana a cumparat un A4 B7 ce am patit. :) Il cunosc personal, dealtfel este un om de nota 10, dar ma surprinde in fiecare zi aici pe forum cu ce mesaje scrise apare.:)

Mitiy apreciază asta.
  17. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A inceput urganul :)

18. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Tu credea-i ca punand asemenea intrebari noi o sa aplaudam sau sa iti laudam atitudinea ? Zi merci ca iti deschidem ochii si mintea acum inainte de a face o prostie si baga la cap ce a spus un coleg aici pentru ca ti se aplica si tie:

si

Cred ca ar trebui sa implementez in softul forumului neaparat functia Best Answer ca vad ca altfel ne tocim degeaba degetele pe tastatura. Pacat de tot efortul depus. Macar de ar fi cu folos.

GunX, Mitiy și Cata_ADC apreciază asta.
  19. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Mesajul de mai sus cred ca trebuie făcut sticky pe toate secțiunile de consiliere!

GunX apreciază asta.
  20. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Am inteles, si mie mi s-a parut pretul suspect, numai ca au si alte masini cu preturi cat se poate de normale/justificate.
    Referitor la acest site, mi-a fost furnizat de catre un vanzator pe autovit dupa ce anuntul lui nu mai era valabil

Distribuie pagina asta