1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Nu serios încă ma minunez cum ai găsit-o ::))
    Cred ca trebuie sa iti dam premiul Best car finder 2016 ™
    Nu te supăra nu sunt rau dar parca posturile tale striga "băieți nu știu cum sa fac sa iau o țeapă de 20.000"

Revenind e imposibil prețul poate doar vândută fără motor și cutie

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Mitiy apreciază asta.
  2. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
    Atunci pe zi ce trece imi pare rau ca nu am luat masina de la tine, Cata_ADC.
    Am zis sa nu ma grabesc...

Cata_ADC apreciază asta.
  3. Benilika 4th Gear Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A3 2.0 TFSI 200++HP an 2005 cod motor AXX
    @Cristi te rog nu te supăra ca dau quote dar eu Acu 2 săptămâni urlam la toți care postau aici pentru ca, căutau mașini și @Cata_ADC vindea mașina ....
    Și Acu îmi pare rău de postul ăla ca poate dacă nu postam eu mai avea și acuma mașina și o cumpărăm eu :)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

bgcnet apreciază asta.
  4. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @bcgnet oferte sunt, proprietari putini insa mai bine mai strângi și mai aștepți decât sa iei cel mai ieftin de pe piața.
    Nici masina mea nu a fost nouă, insa spre deosebire de alții am băgat indestul de multi bani în reparații pentru a o pune la punct și crede-mă întreținerea a fost făcută mereu cu cele mai bune piese.
    Acum scuză-mă nimeni nu câștiga la o masina, dintre cei ca noi de pe forum care investim timp, nervi pe lângă bani in ele.
    Va câștiga un samsar care da km înapoi, stinge becuri ca mai nou au și echipamente de diagnoza, nu baga un sfant în întreținere și reparații, postează opțiuni care nu exista și unele care chiar nu au nicio legătură cu brandul Audi și în plus te mai mint și cu zâmbetul pe buze

Făcând o retrospectiva a mașinilor ce le-ai găsit în măsură de 80% au fost țepe în cauză.

Foarte multe stau pe net de luni bune și uitându-mă acum în urmă pentru ca la rândul meu am cautat înlocuitoare, chiar pot spune ca ajungi în prag de disperare, ba chiar te gândești sa iei ceva nou tot scotocind piața românească plina de mașini "ca noi", "full options", mai nou toți sunt "unici proprietari" și bineînțeles s-line ca în povești.

Găsiți ceva bun, important este sa va placa voua, verificați masina cu seria înainte, mergi sau roagă un amic, un prieten dacă e în alt oraș mai departe de tine ca sa facă o proba și în timp ce pleci spre ea cere ajutorul și colegilor pe club.

Niciodată, dar niciodată nu veți găsi ceea ce va doriți, lasă garda jos renunță la ceva opțiuni inutile și mergi înainte pentru ca poate mâine nu va mai fi.
    O masina bună pleacă repede, chiar foarte foarte repede :)

5. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Da, greseala mea a fost ca atunci cand tu aveai masina la vanzare, nu petrecusem atatea ore pe site-urile de vanzari, si nu aveam inca o opinie formata.
    Acum, la ce am gasit, cum spui si tu, 80% erau tepe...deci...la fel am pierdut si masina lui clauualc care era geniala...

Benilika apreciază asta.
  6. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    @bgcnet dupa logica mea treaba e destul de simpla:

-fie au ceva masini pe stoc care nu se vand, si atunci aplica tactica de a afisa masini aproape noi la preturi de nerezistat in speranta ca oamenii vor da buluc in curtea lor. Scuza se repeta la fiecare client "vai, dar s-a vandut masina...acum 15 minute a plecat de aici, dar nu va intristati avem si alte masini in stare impecabila....". Evident sunt oameni care se autoamagesc si pleaca cu una din masinile lor.

-fie sunt tepari de clasa.

in oricare din variante eu nici macar nu m-as obosi sa scriu un email...Nimeni intreg la minte nu vinde o astfel de masina in 18k euro. Sau eu oi fi luat teapa vietii mele de am platit 25k pe un C7 din 2013........cine stie ???

bgcnet apreciază asta.
  7. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Băieți, dragilor va știu oameni cervicali
    Nici măcar un cofetar, care nu are habar de mașini nu ar savura o asa gogomănie

Si asa ca o scurta chestie informativa, masina aceea prezenta facelift la C7 care nu mai vine în varianta de 313 cp ci cu 326

Repet nici dacă o vindeau fără cutie și motor, configurația din poze, nu se putea vinde la un astfel de pret

Reveniți cu picioarele pe pământ [emoji6]
    Numai bine

stefan550 apreciază asta.
  8. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ultima editare: 4 Noi 2016
  9. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Din factura eu vad (daca nu ma lasa vederea ) ca urmatorul service trebuie facut la 248k km sau 24 de luni. Acum masina are 130k km, deci .....:)
    Eu zic sa o iei. ;)

Din descriere : "masina este full , inclusiv tapiteria plafoniera este neagra" - asta da, m-am convins :)
    - Suspensie reglabila - cu cricul
    - Head-up display - daca ii pui
    ........ si lista poate continua. :)

Ultima editare: 4 Noi 2016
    Cata_ADC și Cristi apreciază asta.
  10. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Da km absolut reali
    Nimic nou, de ce ne miram doar e o ocazie de masina :)

11. Heisu Bogdan

Heisu Bogdan 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TDI 2012
    Nu...am marit poza si intradevar scrie 148k nu 248k. Deci in continuare aceeasi intrebare. Care e problema? Pt ca din nou nu e justificat pretul atat de mic. Observ ca nu are cine stie ce dotari dar chiar si asa...estu un rulaj relativ mic, prin urmare pretul ar fi trebuit sa fie ceva mai mare daca nu mult mai mare. Eu am dat 25 pe ea la 160k km. E adevarat, mai dotata ca exemplarul prezentat dar totusi...

12. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
  13. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Si mie mi se pare mic pretul de 17500, el o are din 2012, ma intreb ce probleme ar avea, dar asta ma conving daca dau o fuga in IT.

14. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Evitati persoanele ce umfla descrierea vehiculului.
    Ei nu "maresc" lista dotarilor degeaba si lasa pretul sub cel al pietei, ci in speranta ca vor scapa repede de masina. Eu banuiesc ca ascunde ceva.
    Daca el e sigur pe masina lui zi-i sa o aduca in Romania si daca dupa o testare la reprezentanta totul este ok, o cumperi. Nu are nimic de pierdut, cat il costa pe el drumul Italia-Romania, atat te costa si pe tine un bilet dus-intors (poate si mai mult cu alte eventuale cheltuieli). Sau va intelegeti voi cumva.
    Sa vii pana in Italia si sa faci o verificare amanuntita, va costa ceva.
    De ce nu iti faci o lista cu 3-4-5 masini din aceeasi regiune (sau apropiata) si faci un drum in Germania ?
    Eu unul nu m-as deplasa intr-o tara straina sa vad doar o masina, deranj si cheltuiala prea mare.

bgcnet apreciază asta.
  15. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Bgcnet, tu te uiți și la C7 și la C6 și la A5. Ar trebui să te decizi ce vrei, apoi să te uiți pe mobile.de, selectezi acolo bugetul pe care il deții și vezi ce găsești. Nu mai căuta pe autovit și pe alte site-uri dubioase. Observ că ai un buget de aproximativ 20k. De ce nu te uiți doar la C6? De 18-20k îți iei un C6 cred că full, de "stă mâța-n coadă" de care o să fii mândru. Nu o să găsești un C7 superb la banii ăia și în niciun caz în mințile lui. Mi se pare că îți place doar să te amăgești.

Cosmin790 și Cata_ADC apreciază asta.
  16. Cosmin790

Cosmin790 5th Gear Member

Locație:
    Bruxell
    Masina:
    Audi a6 2,7 tdi 2011
    @bgcnet intra si de 2ememain.be.,Eu pe a mea am dat 15k... E 2011 intradevar , dar crede-ma ca isi merita toti banii... Si macar km sunt verificabili prin carpass aici..

17. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi66 I-am spus sa vina cu ea in Ro, dar mi-a replicat ca este ocupat cu munca si nu are cum...si daca sunt interesat de masina sa fac eu un drum acolo. Ma gandesc la o conventie, sa ii trimit bani avans pentru drumul IT - Romania sa vina aici.
    Am obtinut un VIN, WAUZZZ4G1CN034767, iar pe whatsup mai multe poze cu cartea service. Masina mai are garantie inca 30.000 km.
    Am trimis un mail celor de la TORMCAR, sa vad poate mi-o aduc ei :)

Benilika apreciază asta.
  18. Heisu Bogdan

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TDI 2012
    De curiozitate doar...a negociat pretul? Si daca da, cat a lasat?

19. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A lasat 1000, deci 17.500, cum zicea un coleg mai sus, daca km sunt reali, este oarecum ieftina...este break febr 2012 dar totusi.

20. Heisu Bogdan

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TDI 2012
    Este chiar ieftina nu oarecum ieftina...dar vezi ca nu are toate dotarile care spune vanzatorul ca le are. Pe langa cele doua amintite de MarianMaxx mai sus mai observ si incalzirea din scaune nu are nici in fata nici in spate, dar in anunt sunt trecute aceste dotari.iar de negociere nu stiu ce sa zic...poate intradevar asa se negociaza dar dupa parerea mea o mie e mult. Ce vreu sa zic? Vreau sa zic ca eu daca mias vinde masina nu as lasa la pret doar ca sa o dau. Cel putin nu atat de mult...mi se pare mult sa iti lase o mie la prima strigare.

Distribuie pagina asta