1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    @bgcnet pretul este mic in comparatie cu anul si dotari. Vanzatorul are firma de constructii a lui si este posibil sa nu stea bine cu banii, vazand ca vinde toate masinile. Doua lucruri in schimb nu imi ies : acum cateva zile masina avea pana in 120k km, acum are 130k km. si pozele de la interior cu scaunul soferului nu sunt, iar scaunele din fata vazute din spate nu par chiar noi cum ar trebuii.
    Pune sa iti trimita mai multe poze cu interiorul, dovezi ca masina este servisata, respectiv schimbul uleiului din cutie. Daca te convinge merita sa faci un drum in Italia, nu este chiar asa o cheltuiala.

2. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
    Incredibil...mi-a dat mesaj acum pe whatsup : masina este vanduta, am vandut-o la reprezentanta. Ciudat...dupa ce ieri seara mi-a trimis mai multe poze cu cartea service/facturi revizii.

Ultima editare: 5 Noi 2016
  3. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Am o cunostinta care este interesat de acest "avion" : http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=299177155
    Din descriere vad ca a cam luat-o pe aratura. Nu imi dau seama de modificarea adusa la motor, daca este una reusita, vazand ca vine de la 240CP. Bara fata nu este S6 cum spune, poate grila, dar la pretul afisat cred ca sunt AM. La fel si bara spate ?
    Partea suspecta este ca masina a fost inmatriculata in 01/2013, iar dupa 16 luni avea 147k km. Sunt multi pentru un an, dar este un bine, cred, semn ca nu a pierdut timp prin garaje la reparatie. Dupa alte 15 luni a facut doar aproape 24k km.
    La cum este acum masina, modificarile aduse, isi justifica pretul dupa voi ? O cunoaste din intamplare cineva ?

4. bgcnet 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4, 2.0 TDI BPW, 2006
    stefan550 și MarianMaxx apreciază asta.
  5. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Pretul ala este unul corect pentru un A6 3.0TDI 2013 in mintile lui. El in banii astia da si masina si investitii de 7000€.
    Vezi de cand este masina la el, daca o are de noua pierde extraordinar de mult vanzand-o la pretul acesta. Intrebarea este, de ce ?
    Oricum, nu este de neglijat. :)

6. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    Tot la km m-aș uita si eu, mai ales ca are modificări destul de agresive.

O precizare: trebuie avut in vedere veridicitatea informațiilor fiindcă masina nu are faruri full led cum menționează vânzătorul in al doilea rând al descrierii. In rest masina arată bine.

7. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Mașina nu are full led, bara față nu e de S6 și bara spate de S6 a costat doar 400€? Mi se pare cam puțin. Nu mă pricep foarte bine, însă la 400cp, cutia mai rezistă? Eu cred că trebuie să te porți cu mașina asemenea unui bibelou, pentru că cutia e destul de sensibilă și poate pica în orice moment, plus că toate piesele interne sunt supuse unei uzuri mai mari. Personal nu-mi place cum arată, nu e nici S6, nici S-line, nici normală nu e, e un pic kitsch-oasă. Unul stock ar fi mai de preferat, dar... tu alegi.

Ultima editare: 5 Noi 2016
    stefan550 apreciază asta.
  8. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    A mai vazut cineva modelul asta de scaun sau e ceva retapitat ? Marti o sa o vad si pe asta din poza. Am vazut ieri doua masini in Bucuresti, dezastru. Asa ca degeaba ne orientam la valoarea reala 24.000 ca arata la fel ca si alea de 18.000 ba chiar mai proast. Se pare ca la modelul asta de masina nimeni nu are bani de cauciucuri nici aia care le vand cu 18 nici aia care cer aproape 25.000 pe o masina. Ma asteptam ca la sumele astea un C7 sa arate super bine dar degeaba. Vorbim de masini de proprietari nu de samsari.

9. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Nu cred ca sunt retapitate, cred ca sunt de A4 B8. Am vazut doua masini cu scaunul asa.

10. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Au fost montate si pe 4G, in special pentru piata din SUA.

11. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    MarianMaxx - Stop Stop! Nu exista soft Revo stage 3 pentru BiTDI. Si un stage 3 nu este doar 500e. Masina are maxim maxim 380cp!
    Am vorbit eu chiar vineri cu Revo daca au stage2 ca sa anulez DPF si nu au nici macar ala. Atunci au si facut request pentru unul.
    420cp cu DPF activ este imposibil. Nu au cei cu evacuare goala de 70 si cu modificari mult mai agresive.

Masina nu este SLine. A montat grila fata de S6 si bara spate cu difuzor de S6. Bara fata si pragurile sunt cele standard.

stefan550 și MarianMaxx apreciază asta.
  12. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Momentan l-am convins sa uite de ea. Inafara de puterea la motor masina nu are nimic special. Era icantat de putere, dar nu cred ca aceasta masina era alegerea potrivita. Deja are un TT modificat si stie ce inseamna problemele.
    Cautam una dotata, iar soft isi face el cand crede necesar. Va multumesc pentru ajutor!

stefan550 și clauuualc apreciază asta.
  13. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    Cine mai vrea sa foloseasca auto dna mai bn sa dea aia 50lei la un om al strazii , o mare teapa verifica masina in :asskicking:,cand bagi seria iti spun ca au nu stiu ce date la masin respectiv trei indexuri de km si dupa ce platesti primesti :keule:iti spun indexul la km cu care a fost pusa masina pe net, credeam ca macar indexurile km de la intrarile in reprezenta, sau de la revizia tehnica ...nimic chestiile astea le aflam si singur si fara bani :jester: nu stiu cea cu verificarea daca e furata ....

Unde sunt alea 3 inregistrari eu nu le.am vazut ...

Cum vise pare fara cromuri

Ultima editare: 13 Noi 2016
    lowlife apreciază asta.
  14. Marius.geor 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    2006 Audi a 6 3000 Quattro
  15. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Daca tu crezi ca ala e pretul corect la un 3.0quattro 245cp la DOAR 160.000KM, mergi sa o vezi. Nici un 2.0 177cp dotat similar nu ar trebui sa coste mai putin de 18.500euro.

Marius.geor apreciază asta.
  16. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI (2O12) CDUC
    Cred ca unii dintre voi care postati asemenea "oferte" in aceasta arie, ori nu stiti ce urmeaza sa cumparati, ori nu vreti sa stiti, ori va meritati soarta. Cum poate "un proprietar" de A6 3.0 tdi quattro si normal la cap, sa vinda o masina sub 25k-30k. Chiar nu vedeti si voi preturile prin raportare la piata din DE? Bafta, ca doar de asta mai aveti nevoie la astfel de masini!

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Fara suparare, dar nu o sa se invete niciodata acest gen de cumparatori. Scriem si umplem degeaba paginile forumului si ne consumam energia si timpul din pacate inutil. Nu mai bine sterg eu toate topicurile asta complet inutile din cauza ca nu vor sa inteleaga nimic ? Pe alte forumuri nici nu mai exista asemenea topicuri.

18. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Oamenii nu își dau seama. Ei au 15k €, mai împrumută 3-4k și vor 3.0tdi sau biTDI, iar mai apoi dacă se strică ceva, nu mai au bani de reparații. O să se învețe minte după ce iau prima țeapă sau în cel mai bun caz, dupa ce o să se documenteze mai bine pe forum și o să studieze mai mult piața din România și cea din străinătate.

gruvnoise, dvr și clauuualc apreciază asta.
  19. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
  20. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    ok, dar nu inteleg cum are 238 daca in anunt scria altceva? Ce a zis? Ca nu mai merge cu chestii de astea: ba ca e o greseala, stai sa vezi ca nu m-am uitat in bord..etc

Daca a mintit referitor la nr de km, ce te face sa crezi ca nu a mai ascuns si alte lucruri ? E vorba de principiu...

Ultima editare: 14 Noi 2016

Distribuie pagina asta