1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Da...e numai buna pentru cei ce cauta ieftineli cu orice pret......masina de 4 luni, 15.000 km........motor de 3 litri, qutro, pret de dumping......OCAZIE.......

Go for it !!! Nu o scapa, asa ceva nu mai gasesti.....

sel apreciază asta.
  2. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI (2O12) CDUC
    Uite aici o masina similara cu aprox.acelasi nr. de km dar cu motorul de 218cp vanduta de acelasi dealer la un alt pret. Concluziile le tragi singur.

upload_2016-12-13_11-26-4.png

3. Bud Man 1st Gear Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 BiTdi 320CP
    Unde ai vazut, colegule, ca vreau sa o iau?
    Eram doar curios daca vede cineva ce nu e in regula cu ea.
    Ce naiba va repeziti cu ironiile astea, in loc sa dati un raspuns avizat, daca sunteti cunoscatori...
    Tocmai pt ca am idee de preturi, nu ma reped la astfel de chilipiruri.

ChristianB apreciază asta.
  4. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    @sel pai ce mama masii facem ??? Stricam ideea topicului? Aici erau cele mai ieftine masini, ocaziile ce nu merita ratate, si tu vii si trantesti dihania de 54.000 ??????????? Asta e teapa de scumpa...... :)))))

@Bud Man nu am fost ironic ci realist. Sincer, iti spun, cand am cautat masina, din start am evitat ocaziile de genul celei postata de tine, pentru ca sunt suspect de ieftine. Poate e furata si acetele sunt facute cum or fi facute...iei masina, vii aici cu ea, daca ajungi si nu te opreste politia pana aici. La RAR, asteptand sa iti iei cartea de fapt vin mascatii si te iau la intrebari.
    Asta e o ipoteza..... Dar serios acum.....tu te intrebi ce poate avea masina pe care o vezi in 2 poze? Dar crezi ca cineva iti poate spune ce are? Pe bune acum....crezi ca aici pe forum sunt medii, care vad la distanta, intuiesc, scaneaza, "citesc" de la 2000 km? Ceea ce vezi tu in 2 poze , atat vedem si noi , nimic in plus, regret daca te dezamagesc.

Ca sa nu mai spun ca acel anunt poate fi pus "fictiv" cu scopul de a atrage clientii in curtea respectivului vanzator, de unde vor afla ca "ah..acea masina...da, pacat...mare ocazie a fost. S-a dat acum 5 minute, dar nu va intristati, avem si alte masini la fel de bune....." DA, am vazut si metoda asta de agatat cumparatori in Germania.

5. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Ultima editare: 13 Dec 2016
  6. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Masina aia de noua tre sa fi costat undeva la 75.000 poate mai mult. Cine ar da o astfel de masina cu 15.000 km si 4 luni la mai putin de jumatate din pret?????
    Si masina recuperata de firma de leasing sa fie si tot nu ar iesi in banii astia.
    E din reprezentanta.....dar ce? Nu s-au vazut tepe mari si din reprezentante?
    Iar legat de garantie ce sa zic....sunt o multime de motive prin care o masina poate fi scoasa elegant si legal din garantie.
    De la distanta nu se poate pronunta nimeni, si, oricum, daca anuntul e real si masina e in stare buna, deja de cand vorbim noi aici, se vindea de 10 ori....

As indrazni sa lansez un pariu... de tinut minte masina, e foarte posibilm ca in scurt timp sa apara la noi la vanzare....e masina perfecta pentru samsari....cu posibilitate de profit mare....

7. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Nu trebuie sa o dam in extreme si sa nu ne uitam la altceva ce nu e nou cu 0 km sau care nu costa 50.000 euro. acea masina a fost masina de showroom/ drive test si si-a atins o mare parte din obiectiv.
    Am in familie un A6 4G cumparat din reprezentanta Audi la 8 luni cu 20.000 km, cu dotari similare si la jumatate din pretul de cat a fost noua.

Nu cred sa o vedem la noi pentru ca samsarii nu vor cumpara o masina de 30.000 euro sa o vanda la acelasi pret la noi. Crezi ca daca cineva vrea un astfel de A6, merge in Autovit sa il ia? Eventual samsarii cauta masini de 15-20 mii pe care sa le vanda la 30 mii

bUzZ1 și lillejhon apreciază asta.
  8. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    No....nu mai comentez....in continuare consider ca neamtul nu este prost. o masina ca asta, chiar si de drive test fara 45.000 nu ar trebui sa se vanda. Vorbim totusi de 3 litri si quatro. Nu se poate vinde in pret de 2 litri si fara quatro. Pretul ar fi unul foarte, foarte bun si pentru 2 litri si fara quatro.

9. stefffff

stefffff 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    audi a4, blb 2005
    Poate nu vad eu bine, dar in link-ul postat de colegul Bud Man, masina are un pret the 64.000E Brut... chiar ti se pare un pret mic dentimarius?

10. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    A modificat anuntul, pretul initial era in jur de 38.000 daca nu ma insel.

11. stefffff

stefffff 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    audi a4, blb 2005
    Am citit cu intarziere se pare :).. scuze dentimarius.

Eram doar curios daca acest pret este totusi unul mic raportat la dotarile care le are.

12. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    O fi citit si aia forumul si o zis.. prea chilipir..

13. ovidiuionut 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    vw
  14. stefffff

stefffff 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    audi a4, blb 2005
    Cam putini km pentru 2013, si pretul pare suspect de jos... are seria trecuta, ai incercat sa o verifici?

15. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    Nu are suspensie adaptiva dupa cum minte el acolo. Sunt curios si eu de km, la cum arata volanul si schimbatorul nu prea il cred. Pretul este fara TVA.
    Navi e medium, nu are banchete spate incalzite si cred ca nici lane asist nu prea se vede in poze.

16. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Eu tot din 2013 o am si abia am trecut de 100.000.
    Nu are lane assist, dar are avertizare la schimbarea benzii (parca se vad becurile in oglinzi), le-a confundat el.
    Nu are suspensie adaptiva....e doar driving mode selection.
    Nu as baga in seama niciodata anunturi pt masini cu optiuni mincinoase....

marianu apreciază asta.
  17. stefffff

stefffff 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    audi a4, blb 2005
    bUzZ1 de acord cu tine... daca din anunt se incepe cu minciuni, nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza cand te duci sa vezi masina...

am gasit pe DasWelt .ro 3 masini mai intersante:
    http://www.dasweltauto.ro/d/detail#...2013&modelgroup=QXVkaXxBdWRpIEE2&privat=false
    http://www.dasweltauto.ro/d/detail#...IEE2&privat=false&sortAsc=false&sortCol=price
    http://www.dasweltauto.ro/d/detail#...IEE2&privat=false&sortAsc=false&sortCol=price

motoarele sunt total diferite dar gandindu-ma ca majoritatea km ii fac in oras, 313 3.0 quattro mi se pare overkill... stiu totusi ca 313 vine cu transmisie tiptronic mai fiabila decat stronicul de pe 190cp cred, si pretul este destul de diferit intre modele, la fel si dotarile.

Daca ma puteti ajuta cu ceva pareri, va sunt recunoscator :)

18. ovidiugd 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    toyota yaris 1.4 D4D 2007
    Salutare.
    Vreau să îmi schimb actuala masina cu ceva mai mare respectiv superior ca și motorizare și confort. Am un buget de 20.000 Euro. Nu contează diesel sau benzina. Cunoaște cineva un dealer de încredere din afară ? Ca și prețuri am văzut de prin 2013 câte ceva pe mobile. Am nevoie de ofertă de dealer serios pentru că o să iau un leasing extern.Mulțumesc

Cineva recomanda acest dealer iar eu am găsit mașina asta în buget. Cum vi se pare ?

http://www.hahn-gruppe.de/hahn/mobi...=7A0E65FC551DFFF51D76276FD7CDDCAA?id=15-11039

19. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Eu am luat masina de la Welt auto si nu am avut nici o problema. La insistentele mele mi-au schimbat bateria si motorasul de la clapita rezervorului. Si acum am schimbat eu termostatele. Mie mi-au facut o impresie destul de buna, as lua cu incredere de la ei. Dar stii cum e......daca ai ghinion si iei o masina mai slaba indiferent de unde o iei tot iti face probleme.
    Cele cu motor de 2 litri sunt facelift, si cu km fff putini, cel mai probabil masini de testdrive, cea cu motor de 3 litri, mult mai bine dotata, insa fara facelift. Preturile sunt pe masura numarului de km...Daca vrei una din ele hotararea iti apartine.

Iar, Ovidiu.....ce sa zic.....masina este cam "cheala", fara dotari.......si pretul e destul de mic....poate un pic cam mic in raport cu vechimea si rulajul. Nici macar xenon nu are, nici touch...si stii cum e, la revanzarea masinii vei pierde mult din cauza lipsei de dotari. Personal as cauta ceva cu dotari sa o pot revinde...
    Dar, iarasi, decizia iti apartine.

20. Oliver24 1st Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6 2.0 TDI 177 CP- CGCL-
    Ce parerer aveti, care este cutia cu mai multe probleme, multitronicul sau s tronicul? In conditiile in care sunt atatea probleme cu ele, nu mai degraba ar merita o manuala? Va intreb ca sunt in dubii cu alegerea transmisiei. Bugetul imi permite o masina cu 150-200.000 de km.

Distribuie pagina asta