1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Bravo ma bucur ca veniți și cu suport pentru ceilalți membri
    Asta dorim pana la urma pe forum

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Mare atentie la ce masini luati.... Cu riscul de a ma repeta, eu am preferat sa platesc un pret usor mai mare dar sa iau o masina buna, cu garantie. Dar ma uit pe weltauto, au o multime de masini cu tot felul de dotari in preturi bune.

3. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    weltauto ! Nu vreau sa intru in detalii dar nu este un sfat bun, cunosc personal lucrurile cum merg pe acolo si exista sanse mari sa iei masina dauna totala cu "garantie" reparata etc ..
    weltauto Nu este un reper bun !

Benilika, Bud Man și tomel196 apreciază asta.
  4. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Hm...nu te contrazic, dar logic vorbind e cam imposibil sa fie asa pentru ca vorbim de o masina la care piesele sunt ff scumpe. Electronica este destul de complexa. Ma gandesc ca e nevoie de foarte mult timp si de personal cu adevarat profesionist pentru reparatii atat de complexe. Iar la final, cand se trage linia nu cred ca iese profitul nici pe departe, cum ar iesi dintr-o masina adusa de la un buy back.
    La cel mai mic impact se distruge fata masinii de regula: radiatoare, capota, bara, faruri. In conditiile in care un singur far costa o mie euro, un senzor ACC e 2 mii.......airbaguri, bord, volan, calculatoarele aferente....O astfel de reparatie te duce fosrte usor in 15.000 euro. Asta daca nu exista vreun fir/contact deranjat care sa iti genereze o caruta de erori si greu de identificat......
    Masina avariata costa, reparatiile costa, service-ul si oamenii blocati in reparatie costa......astea reprezinta cheltuieli imediate. In speranta ca la un moment dat s-ar vinde.
    Sa nu mai spun ca oricat ai vopsi-o, tot se cunoaste. Sunt o multime de amanunte care sa iti arate daca si cat de complex a fost reparata o masina.
    Deci, nu stiu ce sa spun...... :)

5. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
  6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Un pret, chiar mic, raportat la numarul de km. Bafta.

7. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    N'am experienta cu Autohaus'uri, doar de la Zentrum am luat, iar acum as fi un pic reticient. Se poate solicita acolo o diagnoza sau un certificat Dekra contra cost ?

Vad ca e si un pic atinsa pe aripa si bumper. Ati da banii astia pe un 2014 iesit din productie ?

8. mitzu2250 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Golf IV 1.4 2004
    Salut,

Revin cu o intrebare, scuze daca s-a mai discutat dar nu am gasit nimic.
    Am vazut ca un coleg, cu cateva pagini in urma, sau chiar in alt subiect, nu mai gasesc postul, a aratat cu ajutorul unor poze cum iti dai seama ca o masina are diverse sisteme care implica camere si radare.

Pentru un ochi neantrenat, ca al meu, exista ceva 'elemente' speciale care ma pot ajuta sa imi dau seama daca o masina este intr-adevar S-Line si nu are doar emblemele ?
    Inteleg ca la interior sunt scauele, este volanul dar la exterior este ceva care poate face intr-adevar diferenta ?

Multumesc.

9. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Salut.
    la exterior ca si elemente s line se regasesc bara fata praguri stanga dreapta, bara spate, difuzor bara spate eventual jante .

10. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @mitzu2250 un s-line ai sa il vezi imediat dupa grilajele de la proiectoare , ele vor avea o singura striatie
    ACC ul in schimb va avea jos 2 proiectoare negre - sau mai bine spus radare

asa arata s-line cu acc
    A6 SLINE ACC.JPG

S-LINE fara ACC va arata asa

A6 S-LINE FARA ACC.jpg

si avem STANDARD cu ACC

A6 FARA SLINE CU ACC.jpg

STANDARD FARA ACC

A6 FARA SLINE FARA ACC.jpg

pachetul s-line exterior este compus din bara fata / spate / grila centrala si praguri laterale

Sper ca de acum sa nu mai existe confuzii cu asa zisele s-line extra full

11. mitzu2250 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Golf IV 1.4 2004
    Multumesc pentru lamurire.
    La o cautare pe google "Audi A6 C7 S-Line" vei vedea ca apar ambele variante atat cu doua cat si cu o striatie.
    De aceea imi era foarte greu sa fac diferenta intre ele.
    Ce-i drept, acum ca ma uit mai bine, multe dintre rezultatele in care apar variante normale sunt site-uri de anuturi auto.

O zi frumoasa

12. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    ACC-ul vine doar pe masinile cu faruri xenon sau led din fabrica. Masinile cu faruri halogen, jos in bara au proiectoarele de ceata. Masinile cu faruri xenon sau led, in bara, in locul proiectoarelor de ceata au radarele pentru ACC. Daca nu esti sigur din poze daca in bara sunt proiectoare de ceata sau radare ACC, in stanga volanului, maneta pentru pilotul automat - pe latura superioara are un buton bisens pentru reglarea distantei, insotit de iconita dedicata.
    Alte dotari in felul urmator:
    Lane assist :maneta de semnalizare -- in capat are un butonas si semnul de lane assist.
    Side assist : pe portiera, in dreptul piciorului oglinzii are butonul dedicat, insotit de semne si led de stare.
    Memoria la scaune: pe portiera, chiar langa butoanele de blocat/deblocat portierele.
    Clima: cu 2 display-uri mici in care afiseaza temperatura e clima cu 4 zone(2 fata, 2 spate)....fara acele disply-uri mici e clima standard.
    Night vision: bara din fata, sigla Audi...primul cerculat are incorporata camera infrarosu.

La oglinda retrovizoare : prin parbriz se pot vedea, de jos in sus:
    -un soi de camera video este faza lunga automata,
    -senzorul de lumina pentru faza scurta si senzorul de ploaie.
    -chiar langa zona foliata cu negru de sus, este camera video pentru sistemele de franare automata in caz de impact.

Navigatia: gasesti detalii despre ce fel de navigatie ai in topicul dedicat.

Sub unitatea de dvd, e locul pentru butoanele altor optiuni suplimentare. Standard aici sunt 2-3 butoane: de ESP, butonul pt senzorii de parcare si butonul pt sistemul START/STOP. Sistemul de asistenta la parcare nu sunt sigur daca e standard sau optional, dar cam toate masinile second il au.

Dotarile astea le stiu eu usor de recunoscut doar din cateva poze. Daca mai stiu colegii si altele rog sa completeze.

Andu333 și mitzu2250 apreciază asta.
  13. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    raspunsul ti l-ai dat singur
    Niciodata nu va avea 2 striatii un s-line adevarat , lasa-le pe cele de la vanzare ca acolo sunt toate extra full sline cu faruri matrix :) ca in filme

Nu este deloc greu sa le deosebesti este chiar usor, trebuie doar sa vrei

Legat de dotari @dentimarius a punctat destul de bine

14. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Vizual nu stiu daca se pot deosebi xenonul adaptiv fata de xenonul basic :)

15. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Sigur ca se poate deosebi LED-ul clasic fata de Matrix, e diferenta de la cer la pamant.

16. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Corect la LED este usor la xenon doar din decodarea unei serii de sasiu

17. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Sau te uiti cu lupa si cu lanterna pe far, sa vezi cate module sunt. La AFS mai e un modul in plus. :)

Oricum, sunt multi samsari care se folosesc de aspectul vizual al farurilor led si pun in descriere "Faruri Full Led Matrix".

18. alex2680

alex2680 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0 TDI Ultra S tronic, 2015
    Poza pusa de tine este LED de pe Ultra cu Matrix de pe nonfacelift.
    La modelele Ultra, deosebesti destul de greu ledul clasic fata de ledul Matrix. Cel mai usor iti dai seama despre ce led e vorba daca semnalizarile fata sunt dinamice ( la Matrix).

19. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Despre ce Matrix pe non-facelift vorbesti ?

20. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Semnalizarile fata sunt dinamice doar la farurile matrix ?
    Aici am multe de invatat, legat de faruri..... :)

Distribuie pagina asta