1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Ce inseamna gropi? ☺
    Strazile din Fagaras, sau ceva mai mult de atat?

2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    ceva asemanator cu strazile din Fagaras , insa stai linistit nici la noi in Brasov nu e ... autobahn
    ideea este ca la soc puternic cedeaza
    pe langa asta mai si imbatranesc:noway:

3. Mihai93 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7
    Cat costa schimbarea distributiei

Salutare baieti, vreau sa imi cumpar un Audi A6 C7 din 2012 cu 170.000 km si m-ar interesa cat ma poate costa schimbarea distributiei . E cineva pe aici care a efectuat operatiunea asta? Cat a fost costul?

Multumesc :)

4. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Intri in aria Vanzari si sunt colegi ce vand piese noi originale/aftermarket. Le ceri un pret in functie de ce piese vrei sa folosesti. Poate data viitoare ne zici si ce motor ai, intre 2.0 si 3.0 pretul difera cu cateva mii de lei, asta daca ai diesel. Bafta.

5. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    undeva pe la 500 euro la reprezentanta si probabil 250 euro la un service multimarca
    preturi aproximative care includ piese si manopera

6. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Tu cum ai ghicit asta ? :)

7. tudorp 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 4G / 3.0 TDI quattro - VW Passat B6 2.0 TDI
  8. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI (2O12) CDUC
    La banii astia, orienteaza-te linistit pe mobile.de ca sigur gasesti mult mai ok si siguranta de a cumpara de la dealer german. In concluzie nu cred ca merita sa cumperi din Romania o astfel de masina si mai ales daca dispui de 25-30k.
    Bafta!

9. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Lista de dotari pare destul de ok iar pretul este cel real pe piata daca si km si istoricul se pot verifica si iti place si live este o alegere f buna
    Poate doar interiorul pretentios m-ar orienta pe mine spre alta
    In rest as mai fi adaugat pe lista suspensia pneumatica si pachetul exterior s line

- piata germana in sus si in jos - nu credeti ca sunt deja f multi turci,albanezi si romani care se ocupa de mult si acolo cu vanzarea de masini...
    Am vazut destule intamplari iar in ultima vreme nici acolo nu mai poti fi atat de sigur doar in cazul unei achizitii de la reprezentanta cu un pret pe masura - dar asta e offtopic
    Sti vorba ieftin si bun nu gasesti

10. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    Ce parere aveti de suspensia sport la un C7 (care implica garda la sol coborata cu 20mm) impreuna cu jante pe 17"? (NU cea sport S line).

Este suficient de confortabila? Am mers pe o astfel de suspensie (tot cu jante de 17) pe un B8 si nu prea mi-a placut pt calitatea drumurilor noastre.

Din ce am citit pe forumuri externe la C7 este semnificativ mai confortabila decat la B8 insa as vrea sa stiu si parerea voastra.

Multumesc frumos!

Ultima editare de un moderator: 19 Noi 2015
  11. Kali

Kali 1st Gear Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6,3.0 DPF Multitronic,4G20NH,204CP,Motor CLAB,Transmisie NKP,2013
    Așa este a mea și fac și țara fără probleme. Doar va trebui sa fi cu grija prin orașe (gropi, sine tramvai etc) Nu pot spune ca te rupe. Dar trebuie ferită de șocuri puternice pentru ca un amortizor este cam 2000-2500 lei :)

12. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    @Kali: Mersi frumos de raspuns. Cum ti se pare fata de o suspensie normala de pe A6 C7?

Pt mine tocmai asta e dilema, deoarece imi place f mult suspensia normala de pe C7 insa am gasit o masina foarte interesanta ca si dotari/km insa are suspensie sport si sunt in dubii. (Nu am cum sa fac test drive cu ea pt ca este in Germania).

13. Kali

Kali 1st Gear Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6,3.0 DPF Multitronic,4G20NH,204CP,Motor CLAB,Transmisie NKP,2013
    Puțin mai rigidă ca la A6C6 din 2007. Și asta de o lună de când am schimbat modelul. Sau față de A4 2010 al soției. Și mai e și impresia de "mașină nouă" mai legată, am cumpărat- o la 56 K km :)

14. lucianmarius

lucianmarius Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi Q7 2018 3.0 TDI / Ford Mustang Bullitt V8 2020 / ex Audi S5 V8 2007 4.2 FSI (CAUA)
    Buna seara dragi colegi!

Sper ca am postat in zona corecta, daca nu rog un moderator sa mute discutia.

Am nevoie de niste raspunsuri de la voi cu privire la 4 motoare deoarece nu mai stiu ce sa cred. Dupa ce am luat s5-ul 4.2 fsi si am discutat cu un prieten ce a avut un A8 4.2 tdi, am constatat ca consumurile sunt oarecum similare.

Acum incepe sa imi placa mai mult benzina si incep sa adun informatii despre consumuri reale sa fiu sigur ca noua achizitie ce o voi face va fi corecta.

Ma intereseaza informatii despre 4 motoare, si anume consumurile. Sunt curios daca se mai merita sacrificiul pentru diesel, deoarece pe site-uri consumul declarat este cu 20-30% mai mare la benzina. Asa sa fie?

Motoarele de care vorbesc sunt : 2.0 tfsi si 2.0 tdi precum si 3.0 tfsi si 3.0 tdi.

De asemenea, cum se misca un A6 cu 2.0 ? are sens sa il iau in considerare pentru drumuri lungi tinand cont ca am familie si mergem incarcati de obicei?

Stilul meu de condus este unul destul de sustinut agresiv, viteze medii 80 in localitati, 110-130 inafara, 160 - 170 autostrazi.

Sa aveti drumuri bune

Ultima editare de un moderator: 10 Dec 2015
  15. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    daca vrei consum mic atunci go for 2.0 tdi
    insa pt un mers sportiv eu iti sugerez cu toata caldura 3.0 tdi nu este atat de gurmand pe cat e vorba in folclor
    eu as opta pt :
    1) 3.0 tdi - consum mixt undeva spre 10 depinde de stilul de condus
    2) 3.0 tfsi
    3) 2.0 tfsi
    4) 2.0 tdi

Ca si costuri de intretinere motoarele mari au iar cost mai mare

Ce trebuie neaparat sa aibe pt un plus de confort este suspensia pneumatica

A6 allroad ar fi o masina ideala pt familisti :thumbs-up:

Kali apreciază asta.
  16. RUDY20140TDI

RUDY20140TDI 5th Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    VW PASSAT 3G 2.0 BiTDI 310 Cp 2015
    Sal. dragi colegi ,
    Am si eu ceva nelamuriri legate de acest model de A6 mai ales de cel cu motorizarea 2.0 TDI / 190 Cp si cutie S-Tronic 7 cu transmisie fata sau Quattro (depinde daca voi gasi Quattro) .
    Ce hibe are acest motor de 190 CP (este bagat in beleaua DIESELGATE) pentru ca masina va fi achizitionata din Germania ?
    Cutia S-Tronic 7 are aceleasi hibe ca DSG-ul 6 de pe VW (sau este mai bine construita) ?
    Voi ce a-ti alege 4x2 sau 4x4 (Quattro) avand in vedere ca primul lucru ce-l voi face la aceasta masina va fi un soft Revo Stage 1 + soft pe S-Tronic ?
    Farurile Matrix LED cum sunt pe ceata ploaie sau in bezna totala de pe drumurile patriei ?
    Masina este una din 09/2014 si are cam 40000 Km rulati .
    Astept pareri .
    Multumesc .

Ultima editare: 18 Dec 2015
  17. cristea

cristea 5th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A6 c7 2.0 TDI 177HP COD CGLC COD CUTIE NSL
    eu chiar nu stiu cine de pe acest forum deja poate sa iti spuna ce "hibe" are un a6 de 2014:applaus::):)

18. RUDY20140TDI

Locație:
    Galați
    Masina:
    EEE,
    Macar despre cutie si partea de rulare ca nu este nimic nou la asta fata de ce gasim la cele din 2011 .
    De motorul 2.0 TDI de 190 CP stiu ca este cam nou si nu prea se stie mare lucru despre el .
    O seara buna .

19. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI (2O12) CDUC
    2.0 190 hp eu zic ca este o alegere destul de buna, dar sa știi ca pe acest motor nu este si tracțiunea quattro.
    Bafta la alegere!

20. RUDY20140TDI

Locație:
    Galați
    Masina:
    Ultima editare: 18 Dec 2015

Distribuie pagina asta