1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C8 (4K) cu motor BENZINA

Discuție în 'Audi A6 C8 (2018 - prezent)' creată de AlexDaDa, 21 Feb 2024.

1. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Am transmis ceva general, valabil pentru grupul VAG.

Nu exista piesa, cablu, mufa, etc. fabricata strict pentru un anumit model, fiecare reper avand compatibilitate cu mai multe modele din grupul VAG.

Atat ce va mai ia tremuratul de la un cablu oxidat in conditiile in care exista probleme la cablajul de la alternator (pe orice model din grupul VAG) inca din 2005, unde risca sa ia foc masina si nu s-a mai agitat nimeni.

Ionut Stancu apreciază asta.
  2. Lucian17 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi Q5, 55 TFSI, an 2020
    Salutare,
    M-ar putea ajuta cineva cu experiente personale despre motorul 45 TFSI 265 CP MHEV, tractiune fata, de pe Audi A6 C8? Cum se comporta masina cu cei 265 CP si cum se comporta fara Quattro? Care ar fi minusurile lipsei tractiunii 4x4 ?
    Multumesc.

3. ionutbld 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 4F 2.0 TDI 140Hp
    Si eu m-am apucat sa caut un A6 C8 dupa 2020 benzina, vin de pe un C6 si din cate am citit, toate sunt niste gunoaie de masini. Tot ce e acum e prost, sunt mai proaste fata de cele vechi. Din pacate este o realitate dura prin faptul ca sunt niste mizerii de masini pe bani multi.
    Asa din mers pot completa doua defecte de fabrica, si or fi sigur mai multe.
    1. Ploua in ele in draci, si 2 la mana, inca au probleme cu bateria.
    E ciudat cum de nu se vorbeste despre treaba asta, ori nu vrea lumea sa posteze, habar n-am dar C8-ul este un gunoi de masina, cu parere de rau o spun.

Distribuie pagina asta