1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. crd

crd 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad, 3.0 TDI, 313 CP, 2013
    mic sondaj de opinie...:-)

Cat de "Tzeapa" vi se pare mailul de mai jos, primit de mine de la cineva care pretinde ca are un A6 quattro, 3.0TDI, automat, de vanzare in Londra:

"Hello, thank you for your interest. The car have the steering wheel on the left side (like in Europe). We can do all the papers in London. I'm from England but for the moment I'm in Italy in a business trip, the only way we can do this transaction is a local pick-up exchange.
    Few days ago somebody from Poland told to me that want to buy my car. I told him that is Ok,we will meet in London and we will make the deal. I was in London in the next day but no buyer,never respond to my emails or to my calls. Just to be sure that you have the money and that I won't cross entire Europe to meet you for nothing, I will request a small deposit before making the exchange or better, since you'll have to come in England, ask a friend to send a part of the money (3000euro) by Western Union to your name in London/England since you'll be there to make the exchange with me, this way you won't carry the money with you also.
    When the transfer has been sent to your name in England, please provide me scanned paper from Western Union to check if you have the money I've asked, once I'll see that I'll take a flight and I'll return in England, I'll wait you to the airport and we go together to Western Union office and you'll pick-up the money. Let me know how fast you can show me the details so that I'll take a reservation for flight. "

Si o intrebare de om care nu a folosit niciodata Western Union (pe bune): daca as face ce zice asta si i-as da scanul dupa transferul W.U (care transfer ar fi bineinteles pe numele meu). el ar putea scoate banii din Londra, in absenta mea???

2. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Foarte teapa.
    S-a mai discutat pe forum genul asta de anunturi :)

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    E teapa;dar ca sa fii sigur,cere-i nr de tel,dami-l mie si-l sun eu cand zice ca vine in Londra(eu locuiesc in Londra).

4. crd

crd 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Mersi pt sugestie. O sa-i cer nr de tel si ti-l pasez tie prin PM.
    Eu nu pot suna momentan ca sunt prea departe de orice urma de roaming si telefonie mobila...
    mersi

5. equipe 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro
    Fratilor eu nu inteleg dece va mai bateti capul cu el,iti garantez 100% ca este tepar si cu asta se ocupa.Ignora astfel de mesaje,va consumati creditul aiurea

6. crd

crd 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    filtrul de particule

Stie cineva daca filtrul de particule este standard pe masinile Audi A6 quattro, 3.0 TDI , Euro 4, scoase din 2005 incoace???

Mersi

7. Scorpiono

Scorpiono 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7, 2008, S-Line
    Iti recomand sa ajungi la un 15,000E dupa care:
    - Verifica cele de baza (motorul la esapament, cutia cum se comporta_
    - Senzorii (belea mare la A6, senzorii! Casca ochii in bord bine sa vezi si sa intrebi de ce e aia aprinsa, dar .. in ziua de azi, orice poate fi oprit, deci uite-te si la vanzator la fata)

Am luat-o acum 2 zile, 3.0 TDi Quattro si da.. e de vis!

8. Scorpiono

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7, 2008, S-Line
    A, si sa te mai uiti in buzunar, daca poti sa o intreti, sacrificii vei face indiferent de venit, dar macar sa nu-ti mananci zilele cu impozit 10mil+rca+rovinieta + motorina de toate zilele.

9. Scorpiono

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7, 2008, S-Line
    Salut, revin cu idei:

Am luat acum 2 zile un A6, si desi imi era frica de un 3.0 referitor la consum+impozit, am facut pasul si nu regret.
    Multi prieteni cu 2.7 imi spun ca ar fi preferat 3.0 - nu e mare diferenta la cost, si este mare diferenta la HP si feel.

Merge super okay, grija la senzori, EGR, si cam tot ce mai zic cei de pe forum, daca stii astea, poti sa iei ceva bun bun ;)

10. hro

hro 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.7 quattro, 120 kw model 2006
    bravo e alegerea corecta

11. CT09EDC 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A6 2.7TDI 2006
    Hai salut baieti,eu am un A6 2.7 din 2006 si vreau sa va zic ca sunt foarte multumit de masina,iar cum a scris un coleg mai sus o revizie cu tot cu manopera este 10mil,iar impozitul este 12mil pe an

12. coexist 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7 3.0 Tdi quattro
    In legatura cu anuntul ala: este una dintre cele mai cunoscute tepe de pe net. Tu transferi banii pe numele tau si dandu-i copia dupa transfer ramai f repede fara banii pe care ti i-ai transferat. E f simplu: el iti ia datele de pe hartie, face un buletin fals si ridica banii fara probleme. Si tu te duci la Londra si astepti sa vina sa te ia de la aeroport :)
    Ce dracu nu se invata lumea odata? NU EXISTA CHILIPIRURI. DOAR TEPE.

13. Cristian Popescu

Cristian Popescu 3rd Gear Member

Locație:
    Mureș
    Masina:
    A6 2.7 TDI
    Salut

Salut,

Ma bag si eu putin deoarece stiu cate ceva,de ex aici in Tg-Mures este o piata foarte mare si diversificata de masini.......am vazut vre-o 4 A6 3.0 la preturi de 13-16000 imatriculata si cu dotari mai bune decat am si eu pe masina,S6 la 16.000 euro!!!!!........Cauta inainte in toata tara,gandeste-te si ca cei ce fac astfel de afaceri,abea au adus masinile de afara......masina asta abea avea 100.000 Km la bord si arata ca noua!!!
    Nu te grabi,incearca toate variantele.

te salut

14. crd

crd 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    multumesc

Multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi si mi-au deschis ochii in ceea ce priveste cumpararea unui A6.
    Mi-am luat masina din tara, neinmatriculata si am inscris-o eu.
    masina este cea din poza.

Bafta multa si fara accidente

15. Scorpiono

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7, 2008, S-Line
    Mai multe poze prietene, eventual un exchange de ID de YM, mai conversam!

16. Scorpiono

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7, 2008, S-Line
    10mil 600 la 3.0TDi, verificat ieri.
    E sub 12mil la 2.7.

Bine, luati in calcul si RCA/Rovinieta

17. coexist 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7 3.0 Tdi quattro
    In legatura cu anuntul ala: este una dintre cele mai cunoscute tepe de pe net. Tu transferi banii pe numele tau si dandu-i copia dupa transfer ramai f repede fara banii pe care ti i-ai transferat. E f simplu: el iti ia datele de pe hartie, face un buletin fals si ridica banii fara probleme. Si tu te duci la Londra si astepti sa vina sa te ia de la aeroport :)
    Ce dracu nu se invata lumea odata? NU EXISTA CHILIPIRURI. DOAR TEPE.

18. hro

hro 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.7 quattro, 120 kw model 2006
    cat ai dat pe masina ?

19. crd

crd 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ultima editare de un moderator: 22 Noi 2009
  20. DANLO

DANLO 1st Gear Member

Locație:
    Focsani
    Masina:
    Audi A6 -2.7TDI Quattro -2006 / VW JETTA 1.9 TDI -105 CP -2007
    Scorpiono sa stii ca si la al meu 2.7 caii putere sunt si ca la altau 3.0 , asta multumita lui Marius de la RBN

Distribuie pagina asta