1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. valentinageo 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    a4b7 break 2.0 dsg
    baieti,schimbul de ulei si filtrele toate am dat eu la 2.7 850ron

2. pcipri78

pcipri78 1st Gear Member

Locație:
    Cluj -Napoca
    Masina:
    audi a6 2700cm 2005
    Asa e 8,5 mil toate 4 filtrele + uleiul si manopera

3. Victor26

Victor26 1st Gear Member

Locație:
    Cluj, Munchen
    Masina:
    2014 Audi S6 Avant V8 4.0 TFSI quattro Facelift Daytona
    in legatura cu impozit si toate taxele.la audi A6 2.7 V6 TDI. intr-adevar ca este cel mai potrivit motor pentru A6 (raport PUTERE-GREUTATE).eu am platit impozit pe an 11 mil.RCA 8.5 mil pe an iar schimbul de ulei + toate filtrele m-a scos la 19 mil (Reprezentantza Autoworld Audi).bineinteles ca celelalte filtre de ulei se schimba din 30000 km iar filtru de ulei si uleiul din 15000 km.In legatura cu consumul depinde de fiecare :de exemplu mie ca si incepator (adica sofer de nici 2 luni) mi-a luat in oras uneori (full aglomeratie Cluj) si 14-15l/100 km dar am scos si 7.2l/100 km consum mixt... depinde de fiecare

Ultima editare: 28 Apr 2010
  4. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Te-a costat schimbul de ulei si filtrele 19 milioane ????? :think:

5. SlayeRC 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6 3.0 224CP S-Line
    A vandut autoworld 8 litrii de ulei turcesc ... Asa a iesit 19 mil.

Eu am mers cu uleiul meu si a iesit 5 mil revizia

6. Victor26

Victor26 1st Gear Member

Locație:
    Cluj, Munchen
    Masina:
    2014 Audi S6 Avant V8 4.0 TFSI quattro Facelift Daytona
    nu... uleiul a costat 6 milioane(ulei preparat). iar filtre motorina, 2 polen, particule, aer, si alte chichite pt schimbul de ulei m-au scos la 19 mil in care inclusa manopera 3.2 mil.Pentru ulei si tot ce s-a schimbat mi-au dat garantie

Ultima editare: 28 Apr 2010
  7. SlayeRC 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6 3.0 224CP S-Line
    Poti sa fi sigur .. preparat turcia. 85 RON + TVA Litrul. Nu stiu cum ti-au luat atata manopera la revizie :D... Trebuia sa le ceri reducere , tot timpul le cer si primesc 10% minim.

8. tucudean87

Locație:
    Arad
    Masina:
    .

Sincer nu stiu la ce te referi cand zici ulei ,,preparat,, , dar de 19 milioane faci 3 schimburi de ulei cu tot cu filtre.

9. rac

rac Silver Member

Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    eu am facut revizia ieri. 680 lei total. manopera gratis:P. ulei am pus castrol slx5w30 ll3

10. tucudean87

Locație:
    Arad
    Masina:
    .

Exact ce spuneam si eu , 680 ron dar pana la 19 milioane......

11. drid

drid Silver Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi A8 3.0 Tdi 2012**Audi A3 Sportback 2.0 Tdi 2011**Vw Touareg 2.5 Tdi 2006
    Eu la 3.0 tdi impozitul la primarie a fost 990 lei si asigurare RCA 600 lei 12 luni , iar schimbul de ulei in jur de 600-700 trebuie sa fie (400 lei uleiul si 200-300 restul)

12. dradoru 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A6, 3,0 V6 2007
    Salut, eu am 3,0 Quattro si am platit taxa de 8200 ron , iar impozit de 1450.
    Dar stiu ca masina merita si ultimul banut.

13. dradoru 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A6, 3,0 V6 2007
    Referitor la costuri, ai dreptate. Filtrul de particule se cere regenerat la 2 saptamani de mers prin Bucuresti, iar pana am invatat cum se regenereaza singur ( o tii din auto pilot la 2200 ture cam 10 minute pe autostrada) am platit taxa de fraier la Midocar. In rest preturile sunt cam la fel indiferent de motor cu exceptia transmisiei.
    Apropo am o bataie pe dreapta fata la suspensie pneumatica. Am schimbat bieleta antirului si capul de bara, nu are nici un joc, dar in caz de intrat intyr-o groapa mai mare am o bataie . La Porsche au spus ca au mai venit asa cazuri si nu au avut rezolvare:doctor:

14. drid

drid Silver Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi A8 3.0 Tdi 2012**Audi A3 Sportback 2.0 Tdi 2011**Vw Touareg 2.5 Tdi 2006
    cum ai platit impozit 1450 lei eu am dat 990 lei

15. cosmyn_ace

cosmyn_ace 1st Gear Member

Locație:
    Domnesti,ARGES
    Masina:
    A6,2.0 tdi,2005
    19mil revizia?!! :| eu la motor de 2.0 dau 340lei.4litri de ulei(acum au fost 5 k a fost oferta) castrol edge 160lei si filtru de ulei,motorina,aer 180lei. manopera gratis.

16. masty_sty 1st Gear Member

Locație:
    Valcea
    Masina:
    opel vectra c 1.9 CDTI

Salut , momentan sunt posesorul la un opel vectra c 1.9 cdti fulll, masina merge bine e intretinuta dar as vrea sa o schimb cu un audi a 6 , 2,7 sau 3,0 . Dupa cum ai zis tu , mie nu mi se pare real ...masina mea cu motor de 1,9 disel consuma pe autostrada intre 6 shi 6,5 shi in orass imi ia intre 7,8 si 9 deci ...punem shi ca e motorul mai mic shi trage mai tare dar totusiaudi are 3.0 mai are sh 6 cilindri eu cred ca tre sa sara de 10 chiar 12 la %.. poate ma insel..altceva.
    ti-as fi recunoscator ce mar interesa la quatro ..iti merg toate 4 rotiile constant sau iti intra quatro automat cand maresti viteza sau derapezi mai stiu eu ... nu ai cum sa il dezactivezi sa iti traga doar fatza ,nu se mareste consmul daca trag toate rotiile incontinu , eu sunt de parerea ca nu ai tot timpul nevoie de quatrro... scuze ca sunt asa pisalog dar as vrea sa aflu cat mai multe despre aceasta masina multumesc anticipat !!!
    Masty :tumble:

aici ai perfecta dreptate pana la urma c-am aceleas cheltuieli ai sa zicem un 20% mai mult la un 2,7 shi 30% la un 3.0 shi nu e deloc mult la ce ce performante shi confort on plus iti dau.:respekt:

Scuze tu daca ar fi s iti iei un audi acum ,
    ce ai alege intre 2.7 si 3.0 cu optiunii l fell , cu quatro la fel ca a ta ...shi de ce ai lege modelul respectiv ?
    sh eu vreau sa achizitionez a6 dar pana o vand pe a mea de o am momentan as vrea sa ma infomez unpic mai bine cu ajutorul vostru .
    despre quatro daca potii sa imispui ceva , sta mereu cuplat sau are vreun buton de decuplare sau mai stiu eu pe scurt cum functioneaza el .
    multumesc mult asteppt raspunsul tau !!!
    masty

Ultima editare de un moderator: 17 Mai 2010
  17. alexian85 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    VW Passat 1.9 TDI 2002
    Achizitionare Audi A6

Salutare baieti,

Sunt nou pe forum si am citit cu mare interes ceea ce se discuta aici, in special despre motorul 2,7 TDI de 180 CP. Pana in decembrie 2009 am avut un Passat 2002 pe care l-am dus pana in 200 mii km fara nici o problema majora, am fost foarte multumit de masina. Sincer sa fiu, ideea mea era de a continua tot pe Passat insa problemele de care tot aud de la modelul nou m-au facut sa ma gandesc mai bine.
    Am inceput sa ma uit apoi la Audi A6 si BMW 520 (din 2007 amandoua) , initial dorindu-mi un motor de 2000 cmc. Sa spunem ca sunt un fan Audi si nu prea ma impresioneaza BMW la interior. Asadar am hotarat sa ma uit mai atent la Audi A6 (nu ma atrage modelul de A4 din 2007).
    Din ceea ce citesc si aud, se pare ca motorul ideal pt A6 este 2,7. Sunt dispus sa merg pe aceasta varianta (chiar daca ma va costa ceva mai mult per an). 3.0 mi se pare prea mare pentru ce vreau eu. Ma tot uit pe net si vad tot felul de variante. Se pare ca ceea ce ma atrage este 2.7 TDI Quattro Multitronic. Ce parere aveti despre acest model? Ma va speria oare consumul? Mentionez ca nu sunt un sofer foarte agresiv.
    As vrea sa aud si eu cat mai multe pareri si cam care credeti ca ar fi acum pretul potrivit pentru o asemenea masina? In plus, ce credeti despre cutia asta Multitronic (eu stiam mult mai multe despre DSG de pe Passat)? Merita configuratia asta? Cam cu cat sare consumul fata de un model cu tractiune fata si cutie manuala? Cam la ce sa ma astept?
    In plus, dc imi puteti da mai multe sfaturi, le astept cu placere. By the way, daca ma duc cu ea la reprezentanta cand o cumpar , se pot vedea exact km reali? Sau exista posibilitatea de a se insela si cei de la Audi?
    Multumesc anticipat!

18. cos_mog

cos_mog 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    a6 2.7tdi 2006 quattro avant
    cu impozitul mai depinde si de la primarie la primarie pt ca au un procent de impozitare la oras in toata tara dupa care primaria mai poate creste sau scadea cu maxim 20%.
    la mine in raiova a crescut cu 10%si de la cca 8 mil.nu mai stiu sigur a crescut undeva la cca 10 mil.
    in ceea ce priveste schimbul de ulei azi l-am facut la serpico craiova dar mi-am cumparat eu totul ulei 9 litri 350 ron si filtre 320 roni mann +manopera 100 roni deci super ok ca pret daca le cumparam de la ei ajungeau pe la 1000 roni toata treaba

19. OvidiuMS

OvidiuMS 1st Gear Member

Locație:
    Mures
    Masina:
    Audi A6, 2.7 quattro, 2006

Sal, din cate stiu eu Quattro cu Multitronic nu este, poate ma insel. Quattro exista sigur cu tiptronic asa cum este si a mea. Din experienta mea consumul la acest model este mixt ~10% din care ~8% afara si ~12% oras. Se poate si mai putin doar daca esti cuminte cu masina. In rest este ok, vei fi foarte multumit. Bineanteles ca poti alege si modelul 3.0 care nu iti urca mult costurile la impozit si consum mai ales daca gasesti motorul de 232CP sau 240CP care este chiar economic. Km reali cu aproximatie poti sa-i afli de la reprezentanta uitandu-te la cati km a fost facuta ultima revizie. Pretul masinii este in functie de dotari si estetic care poate fi intre 12 mii euro si 22mii euro acum depinde la ce poti renunta. Succes in alegerea pe care o vei face.

20. adrian73ran

adrian73ran 3rd Gear Member

Locație:
    Gura Humorului
    Masina:
    A6 2.0 TDI - 2011 și a6 2.0 TDI - 2005
    Fratilor cel mai frumos este ca suntem de acord ca a6 este masina, acum vorbind de consum putem discuta de cat de greu este bocancul, eu am un mic motoras 2.0 BLB 140 cp, (putin galagios la exterior la mers in gol), la mers domol am reusit 4.6%(90 - 110 km/h) la mers alert 8.2% (160 - 210 km/h)acelasi traseu - parerea mea este ca respecta exact ce dau in datele tehnice de consum asa ca studiati datele din manualele masinii si o sa vedeti realitatea. Masinuta de 2.0 nu-i atat de grea pt motorul pus, de ce nu vorbiti despre greutatea superioara a celor cu 2.7 si 3.0? grupul quatro nu cantareste nimic? nu dati cu pietre in 2.0 ca nu merita. Cine face raliu cu noile radare? Vad atatia cumintei cu caluti multi sub capota ca ma intreb la ce trebuie asa o herghelie? cand iesim din parcari si intram pe autostrazi sa ajungem la viteze marisoare? nu cred, orice trotineta prinde viteza in timp.
    E drept ca tractiunea integrala e dementiala, 3.0 e regina in domeniu, dar unde o folosim? la taxe si impozite? la casco? la asigurari? ca in trafic e din ce in ce mai greu. Vorbiti de distributie la 2.0 dar despre intretinerea cutiei automate de ce nu spune nimeni nimic? acolo nu e interval de schimb? Costurile sunt mai mari decat cele ale unei distributii la 2.0, deci financiar 2.0 este regina iar 2.7 - 3.0 reprezinta parlamentul.
    Drive safe si ochii in patru ca daca nu, ne vedem masinile conduse de altii.

Distribuie pagina asta