1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Un a6 cu motor de 2.0 sigur iti va lua 10 in oras. Si eu am avut motorul asta si imi lua si 12 la mers sportiv in oras. Eu am acuma 3.0 tdi si imi ia intre 12 si 13 in oras.

2. lau20

lau20 1st Gear Member

Locație:
    Caras Severin
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi 2004
    Eu te cred.Nu am aruncat cu pietre in el.Doar am zis ca ar fi mai potrivit un motor mai mare nu ca acesta nu ar fi bun.Dar am vazut unele lucruri negative,bine nu prea semnificative(ulei consumat,un tremurat usor relanti si la plecarea de pe loc,nu intotdeauna si cand treci de 3000rt/m parca nu mai urca km/h)dar ca sa o folosesti ca masina de familie,sa economisesti bani e super ok.Poate imi spui si mie un consum aproximativ sa imi fac o idee.La prietenu meu ii consuma cam 8,8%-10% in oras si extra 7%-7,5% l/km.

3. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    Audi 6 3.0 tdi 2005, Motor BMK
    salut! nu sunt inca posesor de audi dar sper sa fiu cat mai curand. sunt membru vechi pe forumuri mai ales pe cele cu profilul specific masinii pe care am avut-o (ford mondeo), de aceea sper sa nu fiti deranjati de deschiderea unui thread nou. deci...vreau ceva sfaturi de la voi, mai ales de la cei mai vechi si mai experimentati membrii, in achitionarea unui audi a6 de aici:http://autovit.ro/audi-a6-C15500538.html. Am vorbit cu omul, o sa merg luni sa o vad dar pe langa multe dileme ce le voi avea in privinta istoricului masinii, imi zice ca, de fapt are tuning facut in Germaia la AMB sau asa ceva si ca de fapt pe tester ar avea cam 280 C.P. Recunosc ca nu sunt fan Chiptuning, voi ce parare aveti in general despre ceea ce vedeti si mai cu seama treaba cu tuningul asta AMB. Multumesc tuturor anticipat!

4. m1nimal 1st Gear Member

Locație:
    Bucurestti
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDi Quattro
    pe toti cei care ii stiu ca si-au facut chiptunning le-au cazut cutiile in draci....

5. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    e vezi ..de-aia forumurile sunt de folos! Merci ...mai ales ca mi-ai argumentat raspunsul si din perspectiva experientelor cunostinteleor tale. Of mai mult de 16 mii nu am si in Gemania cu banii astia n-am ce cauta...

6. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    asta pt ca au "exagerat" cu tuningul...degeaba maresti exagerat puterea motorului, daca nu ii pui si un ambreaj(cutie) care sa si reziste cuplului si puterii .
    intraba-i si pe cei care si-au facut tuningul "cu cap" ..
    gata.sa nu fiu off topic.. sunt destule discutii pe tema chip tuningului

Ultima editare: 8 Oct 2010
  7. mariusel86 4th Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi a6 2.0tdi 2005
    in primu rand km nu sunt reali....nemtii nu sunt atat de prostii sa dea masina la banii astia mai ales ca ceva asemanator incepe de la 18.500 minim... plus ca masina mai are si chip-t ... doar asa ca sa nu va mai imbatati cu apa rece... sau daca te simti mai linistit ca vezi pe bord 90.000 in loc de 290.000 e ok atunci ! poti proba pe mobile.de sau intreaba pe cei care sunt pe acolo printre care si eu.....

Ultima editare: 8 Oct 2010
  8. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    probabil zicea de tuning ABT. daca e asa si are vreo dovada aproape nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca e tunerul de casa al Audi.
    fiind cutie automata nu cred ca se pot schimba ambreiaj si chestii.
    mergi si vezi masina si du-o la testere( nu te uita acum la 400-500 ron sa nu iti para rau mai tarziu)
    motoarele 3.0 tdi sunt in general bune dar trebuie sa iti faci calcul daca ti-l permiti( impozit asigurare, etc)
    mai citeste pe aici ca sunt subiecte la greu incat sa iti faci o idee

9. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    nici nu ma gandesc sa iau masina fara test, sincer nici nu stiu la ce reprezentanta sa o duc sa fiu sigur ca o testeaza cu simt de raspundere si nu in doru lelii. Sa vad si ce data are raportul de la DEKRA sincer am adus 4 masini din Germania stiu bine care-i mersul cu luatul de afara...nici eu nu cred in kilometrajul ala...mai grav ar fi sa nu fi fost lovita.

10. fabrizio

fabrizio 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 C6 4F,2.0 TDI 2005+A6 C5 ALLROAD,2.5 TDI 2001+A8 D2,2.5 TDI 1999
    km pot fi reali.nu mai asculta in gura la toata lumea.in primul si in primul rand,in viata vietilor lor cei de la audi nu iti vor spune km reali(este impotriva politicii).deci nu te astepta sa discutii cu ei despre km ca nu scoti nimik de la ei(decat daca ii manjesti si pe ei,ca de sunt oameni).iti spun pt k un foarte bun prieten de al meu(care are o functie buna la audi west),de abia a putut sa-mi spuna daca masina mea are km reali sau nu.testul costa 220 ron si iti da si o "mini garantie" scrisa precum ei au conrtolat masina si este ok sau nu.masina mea este din 2005 si am luat-o anul asta in luna martie la 126.000km si la test mi-a aparut o dif de 200km pe plus.mi sa spus k poate fi din cauza cauciucurilor si ca bineinteles exista si o marja de eroare.deci km pot fi reali.cei de la audi nu iti vor verifica km,ci sigiliul...daca nu mai are sigiliu iti vor spune ca nu s-ar putea sa nu aiba km reali.nu or sa te lase sa intri in atelier,ci o sa astepti in salonul de asteptare cu o cafeluta.crede-ma cea ce spun k vb din surse sigure.oricum masina se vede a fi ingrijita si a fi buna,dar nu te lasa inselat de aparante.parerea mea ca este cam scumpa la banii aia,avand in vedere anul si motorul.bafta

Ultima editare: 9 Oct 2010
  11. mariusel86 4th Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi a6 2.0tdi 2005
    arata mi si mie una mai ieftina in germania cu km astia si dotarile astea/motorul asta .. ? pe mobile.de

12. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Un chip tuning facut cu cap, nu afecteaza deloc motorul si nici cutia. De ex la motorul de 3.0 tdi am deja 50.000 km decand i-am facut chip si merge vis. Am avut o bora cu motor de 1.9 tdi care am chipuito si am mai facut 200.000 km fara probleme.
    Deci daca chipul ii facut bine nu afecteaza nimic.

13. fabrizio

fabrizio 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    si cn te pune sa o iei de mobile.de???de ce nu de pe autovit?eu in 4 ani de cand mi-am luat permisul,am cumparat 3 masini,toate din bucuresti si toate de pe autovit.

14. mariusel86 4th Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi a6 2.0tdi 2005
    pai asa e... de ce sa ne fraiereasca nemtii la pret cand pot sa o faca romanii...ca oricum o fac mai bine :) ... pai cu autovitu e ca la loto... din atatia cumparatori cativa au si noroc...dar nu toti sunt ''ogica'' :keule:

15. tiberius_roman

tiberius_roman 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi
    Masina a fost adusa la vanzare. Dupa cum ii pozata ii bisnitar. In germania masinile bune sunt scumpe si platesti mult pe o masina cu putini km. Eu din tara nu mi-as cumpara masina, Bafta

16. harpagid

harpagid 4th Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi allroad 3.0 TDI 2007
    Masina arata bine in poze.merita vazuta si testata.Problema care ma pune pe ganduri este cea a kilometrilor.Nu prea cred ca are numai atatia dar la reprezentanta iti poate spune cati km avea la ultima revizie facuta in Germania(daca a avut reviziile facute in reprezentanta).Sfatul logic este acela de a casca bine ochii inainte sa dai banii.

17. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    multumesc tuturor pentru sfaturi si mai ales pareri. o sa incerc sa vad ce relatii pun in functiune la un dealer Audi unde sa o si testez si sa-mi zica si istoricul. nu sunt atat de tampit nici eu sa cred ca are numai 94 de mii, dar sa stiu macar sigur cat are. cei ce ati facut teste la reprezentanta, puteti sa-mi ziceti exact ce se testeaza, ma refer la caroserie, lovituri, lonjeroane compresie pistoane etc.

18. fabrizio

fabrizio 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    iti verifica tot la ea...asta daca au chef!!!iti spun pana si daca a fost lovita sau daca i sa schimbat vreun prezon la roata.asta bineinteles daca toate reparatiile au fost facute la reprezentanta.eu la a mea am istoricul masini facut in germania pana pe la 100.000km,dupa care mai am o revizi in romania la nu stiu ce service.si eu m-am mirat la a mea knd am luat-o ca are 124.000km avand in vedere ca era din 2005.dar cand am vazut cati ani a avut singurul propietar din germania(adica undeva la 65-66 de ani)m-am linistit.iar cei de la audi mi-au garantat k este totul ok.nu stiu ce tot au colegii cu autovitul...dar am o intrebare la ei:sa presupunem k maine va vinde-ti masina sa va achizitionati alta,unde doamne iarta-ma postati anunutul?????care este cel mai mare site din ro???ineamna ca si voi aveti masinile defecte sau umblate la ele???crede-ti ca toata lumea poate ajunge in germania sa-si ia masina?si ii intreb pe cei ce si-au luat din germania masina:toti a-ti luat masina de la neamt din garaj?va garantez k nu este asa,80% din cei din targurile nemtesti sunt samsari turci(mai nenorociti ca samsarii nostri si mai bine dotatii in a ascunde defectele)

19. harpagid

harpagid 4th Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi allroad 3.0 TDI 2007
    Eu nu am nimic cu Autovit-ul,vorbeam numai de suspiciunea in legatra cu kilometrii.E cam ciudat,m-am uitat pe mobile.de si pana la 15000 euro n-am gasit decat 17 masini din 2006 aproape toate cu aproximativ 200k kilometri.Ei acuma apare masina asta cu nici jumate kilometrii astia.Te cam intrebi,oare cum au gasit-o?

20. mariusel86 4th Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi a6 2.0tdi 2005
    pai hai sa iti spun....si noi la randul nostru majoritatea dam km... ca daca o las 220.000 nu o ia nimeni chiar daca ai mei sunt reali si la anuntu cu 3000 euro mai ieftina ca a mea are 120.000...dar ea are 300.000 in realitate.... asa e aici intelegii multi vad putini pricep !!!conteaza doar pretu(sa fie cat mai mic) si km (la fel) ... dar atat !

Distribuie pagina asta