1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI Quattro, BMK, DPF, 2005.
    Cauta si ai rabdare, daca tot ai prins timpurile cu taxa noua. Aia care o sa fie a ta, te asteapta,...sa fii sigur de asta. :)
    Nu te grabi si tine minte,....cel cu banul cash in mana, e stapanul intr-o tranzactie. Nu te pripi si nu te lasa dus de nas de degajarea ce poate sa ti-o arunce in nas....posibilul samsar. Ei asa fac de obicei,...de parca stau la rand oamenii ca la carne pe vremuri, la masina lui.
    In a te repezi si umili, e o tactica,...dar ieftina.
    Si nu uita sa tragi la pret chiar daca esti indragostit lulea de masina.
    Sunt mari sanse sa vezi cat poti sa scoti din pretul afisat. O sa fii si tu surprins. De obicei, preturile de pe NET sunt un pic mai mari, ca nu cer de mancare. Daca se prinde pestele gras, e perfect, daca nu,....ei din asta traiesc si...mai asteapta,...cat pot si ei, ca nu o pot tine asa la nesfarsit. Trebuie sa scape de ea. Dar inainte asta, mai scot niste bani din ea. Ii dau jantele, ii da setul de iarna,...ii mai schimba ceva cu a unui prieten,...etc.
    Stiu multe din ce pot face "baietii veseli", pentru ca tangential, ii cunosc...
    Stiu ca te ard banii in buzunar, ca nu mai ai rabdare, dar e o suma frumusica si nu trebuie sa-ti bati joc de ea.
    De preferat, daca nu ti-o iei de afara, sa o cauti la cineva ce a luat-o initial pentru el. Care a tinut-o un an, asa. Dar sa fii atent sa nu o dea pentru ca au aparut probleme intre timp. Sa se cunoasca ca a fost ingrijita. Te interesezi...si bine ai inceput prin a cere niste informatii si de la tertzi. Ar fi de preferat sa vorbesti face-to-face cu cineva care stie masina. E altceva asa.
    Daca o sa gasesti pe cineva care e intrat intr-o incurcatura,...asta e. El se bucura ca a gasit bani, tu te bucuri ca ai gasit masina.
    Multa, multa bafta....

2. CristianM

CristianM 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8, 3.0 TDI S-Line, 2008
    Ca sa fiu si eu mai pragmatic, niciodata nu finaliza tranzactia, pana nu ai:

- Verificat seria masinii la reprezentanta, sa vezi istoria oficiala.
    - Pus un VAG pe masina, sa vezi defectele aparente (sau in foarte rare cazuri sa observi daca sunt dati km inapoi)
    - Pus masina pe o rampa sa verifici superficial eventualele defecte (suspensii, metal, caroserie, samd).

3. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Cristian, sa stii ca face mult sa ai pe cineva "in sistem". Eu asa am aflat TOT. Si cand i-a fost data bara jos, in Germania, ca a avut probleme la un senzor, toootul.
    Cand am dus-o sa o testam macanico-electric, inclusiv tinichigeria,....au pus Vas, Vag-Com-ul pe ea si...mi-au zis de bujia arsa, de baterie ca e un pic obosita si niste bielete de schimbat pe viitor.
    Sa-mi spuna ei ceva de istoric,...nici pomeneala. I-am intrebat, mi-au spus ca nu pot afla, ca nu au acces la toate datele,...ma rog, am inteles printre picaturi ca au interesul sa faciliteze tranzactia.
    Orice nou propietar, aduce mai mult masina la reprezentanta decat unul trecut mai prin toate.
    Nici nu stiu daca au voie oficial sa spuna chiar totul despre masina,...sau poate nu am nimerit pe cine trebuia.
    Pentru caroserie e bine de avut pe cineva care se ocupa de tinichigerie-vopsitorie. Isi da seama daca si unde s-a lucrat. Daca la randul lui a "aranjat" masini, iti descopera 99% din nereguli, daca sunt.

4. CristianM

CristianM 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8, 3.0 TDI S-Line, 2008
    Le este imposibil sa iti spuna date efective despre proprietar(i). Nu au aceste date in sistem.

Si chiar daca le-ar avea, ar fi o violare a unor legi importante, in orice tara, sa le faca publice.

In rest, iti pot spune practic orice.

Baza de date la orice reprezentanta (eu vorbesc strict Audi), este mondiala. Orice inregistrare, facuta la orice reprezentanta (oficiala sau dealership privat sub licenta) este publica in acea baza de date Internationala.

5. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Da, nu trebuie si nici nu pot sa afle date despre proprietari, dar am vrut sa spun, ca nu au spus mai nimc din istoric, intelegi ?
    Eu am aflat de la altcineva, de la alta reprezentanta... Am stiut si cand i-au inlocuit un bec ars....

6. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    Audi 6 3.0 tdi 2005, Motor BMK
    stati pe pace ca nu-s dus cu pluta, nici antitalent nici un element bun de fraierit ptr. "prietenii samsari". am un prieten cu un service foarte pricopsit si foarte serios si in ceea ce priveste caroseria, motorul si cutia el va da unul din verdicte. in plus pot ajunge usor in baza de date de la Audi prin directorul de la Porsche. Nu prea sunt sanse sa-mi iau Teapa, dar mai stii ....eu sper sa nu. Problema e ca nu gasesc inca masina....si deci caut...

7. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Eu iti dau un sfat prietenesc, nu te grabi ca ai tot timpul din lume. Mai ales ca nu-i o suma foarte mica.

8. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    intre timp am mai gasit asta... http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v3rfnls4xyhg
    maine il sun sa vad ce zice...poate trimit pe cineva acolo s-o vada. voi ce parere aveti in legatura cu masinile din Italia...era o chestie cu radierea masinii de catre proprietar care din cate citisem era cam mare in Italia...nu mai stiu cum era smecheria ca citisem demult pe net...la vremea aia nu ma gandeam ca o sa caut masina in Italia...si tocmai in Napoli la MAFIA

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    In continuare astepti ceva timp (aproximativ 2 - 4 saptamani) pana radiaza proprietarul masina din italia. Asta este procedura acolo. Nu s-a schimbat nimic. Bafta

O zi buna

10. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Super masina, super si combinatia de culori. Ma refer la tapiterie si mocheta de la picioare, mai suferitoare. Totusi e cam creata, pe toate locurile,... sa nu fie pusa after, desi daca ma uit la centuri, la butoanele de la tetiere si plasticul de la sezut,...asa sunt ele. Or fi o familie cu ... "greutate", mai stii ? :)
    Kilometri destul de putini .... pentru o tara vestica. (?)
    Pe cine mai intrebam eu, imi spuneau aceeasi placa. Masinile din Italia nu sunt intretinute si service-ate ca cele din Germania. Acum depinde si de om.
    De preferat masini din nord, pentru ca si populatia, se crede, e mai civilizata (asta include si km mai multi la bord). Unii mai trec si pe "dincolo" si-si fac reviziile prin Germania.
    Multi nu sunt seriosi, cica, dar repet, depinde si ce om nimeresti.
    Neaparat sa ai pe cineva acolo, inainte de a te pune pe drum. Au fost multe tepe...

Pacat ca are clima de tipul ala.
    "impianto stereo professional bose"....daca are BOSE, eu sunt pinguin din Africa Centrala (poza 9). Deci atentie,...poate fi o scapare ce ascunde mai multe.

(imi mai place masina din garaj si statuia... :))

Ultima editare: 6 Feb 2011
  11. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    cred ca pana la urma renunt...citesc de birocratia cu numerele de export. costul asigurarii si parerea multora ca mai bine o aduci pe remorca...certificatul de proprietate care iese cam greu...deci sa-i ia naiba de BROSCARI. Mai bine renunt ...prea multa bataie de cap si nu stii nici sigur ce iei mai ales de la italieni

12. mariusel86 4th Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi a6 2.0tdi 2005
    poti sa fii constient ca masina are 111.000 peste alti 100.000 ... sau altceva... nmeni nu da o masina degeaba....

13. popaalyn

popaalyn 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro 280 PS
  14. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    Multumesc cea de-a doua imi place dar nu am 22 mii in nici un caz...

15. popaalyn

popaalyn 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro 280 PS
  16. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    Multumesc...dar nu ma intereseaza!

17. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    revin si eu...sunt pe punctul de a face o achizitie in Constanta...rugaminte pentru colegii din zona, stiti cumva unde se poate face un test serios la masina. eu am verificat masina destul de serios in baza de date Audi dar am nevoie sa fac un test inainte de a da banul

18. mario242

mario242 3rd Gear Member

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Future>A6,Ex. B6
    test serios...cel mai bine este sa o testezi cu mecanicul tau.daca nu ai mergi la reprezentanta(nu sunt fan).Stiu un service unde repar eu masinile de la firma pe str caraiman.cand si daca vii >0730712685-marian

19. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    am vazut ca si cei de la Autogrup ar fi pe treaba lor dar cred sunt mai mult pe Skoda si VW. A mers cineva cu Audi la ei?

20. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    nimeni...nici o idee de service care sa o caute bine la dinti...

Distribuie pagina asta