1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. edric

edric 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 2005, 116 cp
    In anunt zice comenzi volan, xenon, carlig, senzori ploaie si lumina.
    Nu pare sa aibe multe optionale.

Multumesc pentru raspuns.

2. wolfenstein 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW F11 525xd 2013
    In general "chilipirurile" aduc cu ele diverse probleme; sa verifici sa nu fi fost lovita sau sa nu aiba probleme serioase la motor (injectoare).
    Legat de optionale, tu stii cel mai bine ce iti doresti, dar la destule chestii se poate retrofit destul de convenabil ulterior (climatronic, scaune piele, navigatie, mmi, etc).

Ultima editare de un moderator: 4 Iun 2011
  3. niubab

niubab 3rd Gear Member

Locație:
    mures
    Masina:
    audi a6 2.0 tdi 2006
    Iti sugerez sa mergi la un tester cu ea , apoi sa vezi daca tremura la relantiv ,ambreiaju daca in vitezele mici tremura putin , eu iti sugerez sa iti iti 2.7 , o gramada de avantaje plus ca la 2.0 o sa ai probleme si banii care ii dai pe asigurare si impozit ii bagi in motor si altele (pompa de ulei , turbo , chiuloasa , tot felu)

4. iuliano_smen2006

iuliano_smen2006 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2005
    Tocmai de asta ai gasit-o si la pretul asta. Iti dai seama ca sunt multe dezavantaje. Parerea mea, daca chiar vrei sa o iei, fara test autorizat la audi sa nu o iei.

Ultima editare de un moderator: 4 Iun 2011
  5. edric

edric 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 2005, 116 cp
    niubab sunt probleme specifice 2.0? la 2.7 nu bag bani in motor?

wolfenstein daca ma hotarasc sa dau banii sigur ca o sa o pun si pe un tester. Stiu pe cineva la reprezentanta Skoda si acolo cred ca am s-o duc.

Merci.

Ultima editare de un moderator: 5 Iun 2011
  6. TDR

TDR 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A6 40 TDI Quattro 2019
    Al meu e de 2L are 170.000 km si n-am avut nici o problema cu el in afara de DPF care ma inebuneste (nu prea tine asta de cilindree). La orice clasa de motor te hotarasti fie el 2.0, 2.7 sau 3.0 o sa ai la un moment dat probleme ca e turbo, ca e un injector, ca e egr etc. La oricare din ele poti sa ai un ghinion (ex.: lucian la care i s-a distrus motorul 3.0 sau colegul cu 2.0 la care i s-a rupt distributia) diferenta e la performanta sau la taxe si intretinere dar astea depind de fiecare daca si le asuma sau nu. in cazul meu am un 2.0 chiar bun si sunt multumit. :)

Ultima editare de un moderator: 6 Iun 2011
  7. edric

edric 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 2005, 116 cp
    Legat de performanta 2.0 e bun pentru mine, ma gandeam insa ca in posturile anterioare colegii se refereau (si) la fiabilitate ceva mai slaba decat la celelalte motoare.
    De cat timp il ai pe al tau? Poti sa-mi spui cam ce cheltuieli ai cu el?
    Tu cu cat l-ai vinde pe al tau?
    Iti multumesc.

Ultima editare: 6 Iun 2011
  8. TDR

TDR 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A6 40 TDI Quattro 2019
    Il am deja de 2 ani si avea 110000km. Ca si cheltuieli inafara de revizii (cam 700ron) si consumabile n-am bagat un leu in el ce-i drept ii dau ce-i trebuie (ulei recomandat de audi, filtre mann sau mahle, etc). Chiar l-am pus pe tester saptamana trecuta si n-am nici o eroare pe el si toate "chestiile"cu probleme (injectoare, turbina) sunt in parametrii normali nici nu consuma ulei. Nu stiu poate am avut eu noroc cine stie oricum sunt foarte multumit. Ce-i drept al meu e BRE cod de motor, din cate stiu BLB sunt mai problematice. In rest impozit 180 ron, RCA cam 1200ron/an, casco 110 eur pe luna. Parerea mea e ca la oricre masina SH e un fel de loterie indiferent de motorizare de aceea trebuie verificate la sange cel putin la motor. Deci tester fara discutie. In rest cred ca 2.0 e un motor foarte ok daca nu vrei performante extraordinare, nu te dezamageste si se tine destul de bine la drum. Nu m-am gandit inca sa-l vand, nici nu stiu cat as cere pe el.

Ultima editare de un moderator: 7 Iun 2011
  9. CristianM

CristianM 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8, 3.0 TDI S-Line, 2008
    2.0, daca e BLB, v-ati nenorocit, spune un fost proprietar de BLB.

10. Step 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 tdi 163 cp, vw t4 caravelle 1.9 td 68 cp
    Ce parere aveti de audi a6 2.8 quattro din 2006-2007 ? Este o masina ok ? Nu stiu spre ce sa ma indrept: A4 2.0t sau A6 2.8 ambele quattro si preferabil manuale. :)

Eu facand majoritatea drumurilor extraurban mi s-ar parea mai convenabil A4 :motor mic, performante uriase, dar am avut A6 pana acum si as continua cu acest model deoarece mi-a placut enorm dar din pacate versiunea 2.0t este doar cu tractiune fata. :(

Merita un 2.8 costurile aferente sau sa ma indrept spre un A4 ?

Ultima editare de un moderator: 7 Iun 2011
  11. edric

edric 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 2005, 116 cp
    Am sa intreb daca e BLB. De mare ajutor informatia. Multumesc.

Elaborat, multumesc ptr timpul acordat. Nu vreau performante extraordinare, 2.0 mi-e de ajuns.

Ultima editare: 7 Iun 2011
  12. CristianM

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Doar o parte din problemele pe care le-am avut eu cu BLB-ul meu, le gasesti tot aici pe forum. Asta ca sa vin si eu cu argumentele, nu doar sa arunc pareri in jur.

13. edric

edric 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 2005, 116 cp
    BLB s-a construit intre anumiti ani, sau a mers in paralel cu BRE ?
    Multumesc.

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    A fost primul motor de 2.0 TDI 140 cp fabricat pe Audi. A fost construit o perioada in paralel cu BRE. Dupa, a fost scos din fabricatie si a ramas doar motorizarea BRE pe 2.0 TDI la A6 C6.

15. 29ZZZ 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    A6, 3.0, 2009
  16. mariobos

mariobos Bronze Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    AUDI A6 4F-A4 B8 Facelift
    Masina e super ok,are dotari multe dar pretu mi se pare mare avand in vedere ca nu este quattro si din cate vad nici inmatriculata.

17. CristianM

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Masina poate sa fie oricum ar fi, pana nu ii verifici seria la o reprezentanta, nu lua decizia emotionala.

18. tiberius_roman

tiberius_roman 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi
    Km -suspecti.!!Pana nu sunt verificati. Si nu are motorina:huh:

19. iuliano_smen2006

iuliano_smen2006 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2005
    fabrizio Te asigur ca de abia mi-am luat masina si am verificat km la Audi. Cu 50 de lei am aflat km reali. :) Nu uitati ca traim in Romania da ?

Ultima editare de un moderator: 1 Iul 2011
  20. spaniolu09 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Q7, 3.0, 2008

Masina e intretinuta bine si cu bani putini. Da frate scumpe mai sunt asigurarile in Cluj. Eu la Q7 cu motor de 3.0 am platit RCA 660 ron pe an, iar casco 90 euro pe luna.

Ultima editare de un moderator: 1 Iul 2011

Distribuie pagina asta