Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. TDR

TDR 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A6 40 TDI Quattro 2019
    Naiba stie, masina e pe leasing si atat imi vin facturile....ciupesc si ei de unde pot....

Interzis Quote la mesajul anterior. Ca sa scrii foloseste Post Quick Reply. Citeste si respecta regulamentul. Multumesc

Ultima editare de un moderator: 17 Ian 2012
  2. spaniolu09 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Q7, 3.0, 2008
    Atunci la leasing cam astea sunt preturile. scuze am crezut ca nu e pe leasing mai ales ca avea 110000 km

3. TDR

TDR 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A6 40 TDI Quattro 2019
    pai am preluat leasingul.....

4. bogdan85

bogdan85 2nd Gear Member

Locație:
    vaslui
    Masina:
    audi,a4,1.9
    http://www.autovit.ro/audi-a6-C19748500.html

Ce ziceti de masina asta baieti ?Mie personal imi place,km banuiesc ca nu is reali dar nu e problema.La ce sa fiu atent la ea? Sa o duc neaparat la reprezentanta,nu? Mi-i teama sa nu iau teapa !

5. iuliano_smen2006

iuliano_smen2006 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2005
    Eu sunt din galati si acum 2 luni am vrut sa merg sa o vad dar cerea mai mult daca imi aduc aminte bine in jur de 16 mii parca.acum vad ca a lasat-o la 13.Parerea mea ca arata bin in poza,dar stii cum e pana nu o vezi la fata locului nu poti zice nimic.Fara test autorizat la audi sa nu o iei!Dute la galati sa scorpion si ai mai dai 50 de lei la acel baiat si iti zice km exact!

6. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

este o poza unde arata cartea service cu toate reviziile. Ii foarte simplu sa afli km, verifici dupa seria de sasiu la reprezentanta si ar trebui sa iti arate exact ca si in cartea tehnica, pt ca toate oparatiunile facute sunt stocate.

7. mario242

mario242 3rd Gear Member

Locație:
    București / Constanța
    Masina:
    Future>A6,Ex. B6
    Dupa cum vad intr-o poza pare ca a fost lovita in fata(grila nu e aliniata) acum depinde cat de grav.

8. bogdan85

bogdan85 2nd Gear Member

Locație:
    vaslui
    Masina:
    audi,a4,1.9
  9. iuliano_smen2006

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2005
    Nu iti cumpara niciodata masina de la Constanta!Majoritatea au un trecut nu prea bun.Sunt ffff multi bisnitari.Sper sa iti gasesti masina buna.

10. Zuzg7 5th Gear Member

Locație:
    Tămași
    Masina:
    A5 Cabrio 3.0 Tdi MB R350 Cdi
    Din anunt nu iti dai seama de mare lucru - eu cand am umblat dupa masina am avut multe surprize neplacute ( in anunt pozele erau facute din unghiuri care nu iti aratau defectele masinii ).
    E un risc mai mare sa iei masina de la parcurile din Constanta insa si acolo poti gasi masini bune .

11. stefan77 Guest

sfaturi de la cunoscatori

sal,

as vrea sa stiu parerea voastra. zilele aste vreau cumpar un A6 fab. 2006 . are motor de 3.0 si este quattro. cutie manuala in 6 trepte .
    proprietarul mi -a aratat 2 chei briceag si inca 2 de plastic .
    zice ca are doar 130 000 km si putem merge la verificat cu masina.
    ce sfaturi si ce pareri avem pro si contra masinii ????
    Va multumesc

12. iuliano_smen2006

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2005
    Adica te referi la km daca sunt reali?Orcum daca te duci sa faci test mergi doar la reprezentanta...nu te duce la toti tablagii pentru ca dai ceva bani pe masina.Parerea mea daca iti place masina si faci testu si nu iese nimic rau la test fara indoiala iao.Sa ai bafta si sper sa iasa bine!

13. stefan77 Guest

ok . de masina in general ce se mai stie ?
    care sunt problemele obisnuite si cat de greu se pot rezolva ???

14. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Kilometri nu cred ca sunt reali. din 2007 tot ce e in DE are peste 150k

Acum sigur pot exista si exceptii, dar totdeauna gandeste ca o astfel de masina este predestinata cel putin in DE unui manager, director ceva de genu' ... nicidecum unui angajat in vanzari care trebuie sa bata autobenzile incontinu.

Neaparat de firma sa fie masina si eventual cu un singur proprietar.

15. CristianM

CristianM 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8, 3.0 TDI S-Line, 2008
    Verificatul asta este cu dus si intors. Tot bunul simt si o medie generala te scoate la capat.

Am luat si eu un A6 din 2005 cu 110.000km cica. Avea de fapt vreo 300.000.

16. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Deci la km un lucru e cert, ori cumperi de la reprezentanta in DE si acolo macar esti cu inima impacata ca sunt km reali, ori daca intri pe mana la un turc roaga-te la Dzeu.

Oricum asta cu km, cel putin pe mine nu ma deranjeaza sa aiba 200k atat timp cat sunt km de autobanda. Iar la clasa asta de premium full size sedan dupa cum spuneam mai sus, nu intra pe mana la orice angajat si in 99% din cazuri masina vede numai reprezentanta si service de calitate.

Si normal, o masina tinuta numai de autobanda nu are cum sa luceasca volanul, scaunul si pedalele chiar daca are 200k. Una care merge numai in oras si 100k e terminata.

17. stefan77 Guest

Ok. e luata de la Nurvill Rm Valcea, apoi de acest amic de al meu. a cumparat-o in mai 2011 . are carte service si pare totul OK. am o mica problema.
    imi apare in bord faptul ca am bec ars sau nu merge pa frana pe dreapta spate.
    am desfacut tripla si am curatat mufa. am gasit ceva acolo si am dat cu spray.
    a mers putin si a aparut din nou.

e vreo problema grava sau e ceva minor.
    Multumesc

18. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

ai stopuri cu led pe frana ?

19. stefan77 Guest

are trei becuri in tripla sus. pe afara se vede ca si cum ar avea leduri.

20. mmm13doc Guest

pret A6 3.0 TDI 2005

Buna dimineata in primul rind si bine v-am gasit.
    Sper sa fiu posesorul unui A6 in curind. As dori o opinie despre pretul masinii pe care o sa o cumpar (este a unui prieten al socrului meu care mi-as spus sa ma interesez si sa ii dau cit consider) si nu as vra sa o dau cu bita in balta. este prima mea intilnire cu marca audi asa ca nu prea am habar.
    Masina este un A6 3.0 quatro, cutie manuala, 31.000 km, cu piele, clima, fara navigatie sau alte optionale mai exclusiviste.
    Astept pareri de la cei mai priceputi si multumesc in avans.

Distribuie pagina asta