1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. valentinageo 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    a4b7 break 2.0 dsg
    asa este ,in romania e greu cu mecanicii lu peste congelat

2. solver 6th Gear Member

Locație:
    DE
    Masina:
    A6 2.0 TDI 2015
    http://www.autovit.ro/audi-a6-C22608171.html
    Asta e teapa. Era s-o iau eu in freza. Masina avea intrare anul trecut in service la 204.000 km. Am vrut sa fac schimb sa trec de la a mea la una cu quattro.
    Cu aceasta ocazie am facut o statistica la preturi si dotari Romania versus Germania si am tras concluzia ca 90% dintre audi-urile aduse sunt tepe. Pur si simplu nu exista in toata Germania masini cu dotarile si km celor aduse in romania la preturile din romania. Sunt toate cu 2-3000 euro mai scumpe (in germania) si in plus cel care le aduce mai trebuie sa faca si profit.

3. valentinageo 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    a4b7 break 2.0 dsg
    Asta e teapa...ti-ai dat seama. SUPER, BRAVO.
    Stii ce ma intreb eu aproape zilnic ? Cum e posibil sa existe anumiti cumparatori care sa cumpere o masina si sa nu se intrebe, are schimbate curelele, intinzatoarele, ca sunt o gramada, rulmentul de la compresorul de aer conditionat, etc.
    Si eu vreau sa o pun pe net in vanzare, m-a costat pana acum vreo 25 mii si as fi fericit sa o dau cu 15, dar cand ma uit pe net si vad masini aduse la 12 mii sau 13 mii care sparg piata in doua, ma intreb, cel care o cumpara, cati bani va trebui sa bage in ea pentru a fi sigur de un drum extern de 6000 Km dus-intors ?
    Pe mine unu, m-a costat 1800: curelele, intinzatoarele, compresorul si manopera si am ramas socat cand am aflat ca la 120 mii nu numai curelele si intinzatoarele trebuie schimbate dar si rulmentul de la compresor care de altfel mi s-a si blocat in mers.
    Am scapat basma curata si merge foarte bine, dar daca nu aveam bani la mine, fiind la 2000 km de casa, ce faceam ?
    Asta ca sa vezi si tu cum sta treaba si sa fii foarte atent la achizitionare. Iti doresc multa bafta in achizitionare.

Ultima editare de un moderator: 24 Feb 2012
  4. Pepegl 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ford Mondeo
  5. 29ZZZ 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    A6, 3.0, 2009
    Salut,

Pentru cea de la Ploiesti m-am interesat eu. Am vorbit la telefon si ultimul pret mi-au zis ca e 26, ceea ce este foarte suspect. Era oricum suspect si la pretul afisat de ei. O masina ok din germania din 2010 cu dotarile si km respectivi costa peste 30.

Succes

6. breitner

breitner Gold Member

Locație:
    Comarnic, München
    Masina:
    A4 B5, 1.8 Quattro, Passat B5 1.9 TDI AVF 4Motion
    La banii pe care ii ai cumpara prin reprezentanta (au garantie) sau din Germania : http://www.weltauto.ro/weltauto/ro/LIST/WA!ro!!!!!!ATW5Bf=6!/WA/Marke|Audi/list.htm?src=welcome.htm&s.MG=Audi_A6

7. bogdan85

bogdan85 2nd Gear Member

Locație:
    vaslui
    Masina:
    audi,a4,1.9
    Ce garantie dau astia de la Weltauto? Se mai negociaza in general preturile? Au km reali sau si ei umbla cu prostii? Masinile sunt fara nicio problema din punct de vedere mecanic avand in vedere ca le iei de la reprezentanta sau mai au si bube ? Poate ne lamureste cineva care a fost si a testat masini pe la ei. Eu is in cautare de A4 si am vazut ca ar avea, doar ca nu prea au cam ce optiuni vreau eu din cate am vazut !

Ultima editare de un moderator: 26 Feb 2012
  8. breitner

breitner Gold Member

Locație:
    Comarnic, München
    Masina:
    A4 B5, 1.8 Quattro, Passat B5 1.9 TDI AVF 4Motion
    iei legatura cu firmele de acolo si te interesezi (sunt firme agreate de audi).

9. buleus Guest

salut

eu am cumparat de la weltauto din cluj un a6 /2006 anul trecut in vara...e drept pretul a fost cam cu 2500 euro peste medie dar nu regret nici o secunda alegerea facuta...am avut o mica problema in garantie dar macar dorm linisit! nu o sa mai iau veci masini din piata,,,

10. Stefan Dinu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Reno
    Buna seara!
    As vrea sa achizitionez un Audi A6, dar cu cine am mai vorbit,mi-au spus ca intertinerea masinii este foarte scumpa(ma refer la revizie si la piese).Este adevarat?
    Si inca ceva imi puteti da mai multe detalii despre acest model m-ar intresa interiorul(platic de buna calitate ? zgomot in mers?).Ma gandesc sa nu fie ca alte tipuri de masini ex:Logan,renault,opel.
    Am avut un logan si un renault laguna 2008 si se auzeau toate pietricelele plus scartaia tot plasticul in interior,foarte jenant.
    Astept raspuns
    Va multumesc!

Ultima editare de un moderator: 27 Feb 2012
  11. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    A6 de care ? Poate te ajuta informatiile din acest topic unde a fost mutat mesajul tau.

Ultima editare de un moderator: 26 Feb 2012
  12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Stefan Dinu citeste tot acest topic de la inceput si citeste aria A6 C6.

Fii mai atent data viitoare unde scrii mesajele - adica in ce topicuri.

Multumesc Mircea.

13. cassanova_rik 1st Gear Member

Locație:
    braila
    Masina:
    rover ,,,20000....1995
    Nu va suparati in vara vreau sa mi cumpar un audi A6 C6 din 2005 si m-am facut membru al acestui forum fiindca vreau sa mi dati niste sfaturi referitoare la motorizare, diferenta dintre motor 2.0 si 2.7. Din cate am inteles la motor 2000 este mai ieftina asigurarea, impozitul, intretinerea masiniii si multe alte lucruri. Dar nu stiu cum sta cu, consumul care e diferenta. Va rog astept sfaturi. Va multumesc anticipat.

Ultima editare de un moderator: 27 Feb 2012
  14. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Salut
    Îți potraspunde eu la câte-va întrebări
    Am avut 4 ani un A6 2.7 TDI de care am fost foarte mulțumit , era model 2005 de 180 cp la care am facut un soft si am scos 240 cp
    Am fost in configuratia asta cam 3 ani fără nici o problema
    Mașina in afara de ulei si filtre a mai vazut doar o bucsa...
    Consum la cei 240 cp : 6.5 extraurban si 9-10 urban in condiții de trafic mare
    Sincer ...mai bine 2.7 decât 2.0
    Ai un V6 , un motor mai trainic , un cuplu mai mare...
    Singura problema o ai a impozit care e 17 mil

15. Bibildocu

Bibildocu 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 2.0 2009 CAGB 136cp
    Audi A6 2.0 CR Euro 5

Bun gasit,
    Stimati colegi doresc sa stiu mai multe despre motoarele de 2000 cmc common rail euro 5. Am vazut ca sunt de 136 cp, 140 cp, 170 cp. Poate cineva sa dea lamuriri si sa spuna cum se manifesta (prestatii, consum) noile motoare common rail ? Multumesc !

Ultima editare de un moderator: 6 Mar 2012
  16. viper_blk

viper_blk 3rd Gear Member

Locație:
    Braila
    Masina:
    In cautare de a6
    Salut, daca reusesc sa imi vand a6 vreau sa ma orientez catre un a6 2006-2008 ori e-klas 2006-2008 ori a4 dar tinand cont ca audi a fost cea mai buna marca care am avuto vreodata as vrea sa raman tot in familia audi (a4 ar fi ultima varianta) si sa nu aibe un motor mai mare de 2500. As vrea si eu niste sfaturi despre motorizare, la ce sa ma uit cand ma duc sa o vad etc. Daca nu reusesc sa vand masina o sa incerc sa o dau la variante (cu toate ca nu prea as vrea sa cumpar masina din romania) Orice sfat este bine venit, va multumesc.

17. fanaudi

fanaudi 3rd Gear Member

Locație:
    Vaslui
    Masina:
    a4,b6,1.9tdi 2002, ALLROAD 2004, LADA NIVA, bora 4motion
    As vrea sa achizitionez un A6 C6 2.4i (dar si cu GPL). As vrea sa stiu poate este cineva care are o asemenea masina. Multumesc

Ultima editare de un moderator: 11 Mar 2012
  18. Bibildocu

Locație:
    București
    Masina:
    Din nou bun gasit!Chiar nu este nimeni cu motor common rail sa ne spuna ceva despre prestatii si consum?Speram ca sunt mai activi colegii sau nu am postat unde trebuie?Doresc sa cumpar un A 6 (2009) motor 2000cmc CR.Oricum ,multumesc!!

19. B149SAN

B149SAN 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6, 2,4i, 2005
    Salut. Ce pot sa zic, eu am acest motor (cutie manuala 6 trepte) si sunt foarte multumit de masina. Pana acum am doar revizii :)
    Consum, depinde de tine in pricipiu. Oricum, in oras daca e aglomerat sau foarte aglomerat te poti astepta la un 14/100, afara daca mergi pana in 2800 de ture de ex. cu 130km/h poate consuma si 6.5-7l. De aici daca incepi sa apesi pe acc. consumul si el se duce exponential.
    Impozit, aprox. 800 ron/an
    Revizie normala fara placute de frana aprox. 750 RON (cu filtru de polen cu carbune)

Despre gaz pe A6 nu stiu ce sa zic mi se pare "blasfemie" :)

20. Bibildocu

Locație:
    București
    Masina:
    Multumesc colegului B149SAN pentru raspunsul dat (si pe mail), ma interesa informatii despre A6 motor 2.0 TDI-CR 2009.Oricum , multumesc si mai astept informatii despre masinile si motoarele TDI-CR din 2009!!

Distribuie pagina asta