1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. skorpion2009

skorpion2009 1st Gear Member

Locație:
    ploiesti
    Masina:
    a6 4f / 2007 ; BRF 2.0 / 136 cp
    sau sa mai lase la pret cu vreo 400 ;)

2. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI Quattro, BMK, DPF, 2005.
    Tu chiar vrei s-o cumperi, ai ? :)
    Te-a marcat...
    Cum crezi tu,...dar iti spun eu,..acum iti spui ca pui aia si aia si ailalta pe masina,..dar nu o sa fie asa....si o sa ai mereu o urma de nemultumire in suflet.
    Masina nu merita asta.
    Poate este cineva care chiar o vrea asa cum e,..sau nici nu o sa stie ca poate avea mai multe optionale. Ca sunt si din astia...
    Oricare ar fi,..oricand o fi,...sa ai noroc,...ca ai nevoie.

(Eu zic ca poti trage spre o reducere de 1000, daca o sa vrea, fara sa ai resentimente. Ii pui in fata tot ce nu are si...tot ce e posibil. O sa fii surprins daca o sa afli cu cat a luat-o el. Nu are scune electrice, nu are display-ul mic color, nu are parktronic pe fata, nu are jante din aliaj, actele cu semne de intrebare, nu are navigatie, mai poti face pe nemultumitul ca are piele pe scaune si te frige vara la fund :) ... Arunca-i un 10.000 si pune la bataie 10.500 maxim...si asta e. Daca vrea, vrea. Macar din punctul asta de vedere sa fie ceva fain pt tine...)

Ultima editare: 6 Mai 2012
  3. ri0t 1st Gear Member

Locație:
    West
    Masina:
    VAG
    Vă salut domnilor!

Vreau săptămâna asta să achiziţionez un A6. Îmi place, şi aş vrea să o cumpăr pe asta : http://www.autovit.ro/audi-a6-C23565008.html

Aş vrea să îmi spuneţi o părere despre ea... Orice e bine venit!

Mulţumesc!

4. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Pai cere de la om seria de sasiu si verifica la reprezentanta istoricul
    Dacă te iei dupa poze arată bine.

5. ri0t 1st Gear Member

Locație:
    West
    Masina:
    VAG
    Crezi ca imi spun istoricul la telefon? Eu vreau sa merg cu ea la reprezentanta la un test cat mai complet posibil.

6. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Normal sa mergi cu mașina la reprezentanta....
    Istoricul ți-l poate da si telefonic dacă ai vreo cunostiinta....sa nu faci drumuri degeaba dacă mașina nu are un istoric curat.
    Bafta

7. ri0t 1st Gear Member

Locație:
    West
    Masina:
    VAG
    Asta e problema, ca nu am nici o cunostinta la service/reprezentanta.

Multumesc pentru sfaturi!

8. ri0t 1st Gear Member

Locație:
    West
    Masina:
    VAG
  9. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    are ceasurile de bord schimbate si mai mult ca sigur la orice diagnoza iti da km ceasului..
    un 2.0 TDI din acel an nu are instrument clusterul pana la 280
    are aeresitoarele din dreapta rupte
    si mai vad o revopsire destul de prost facuta ...la 70% din masina..
    de km nu am ce spun..cam ciudat fx 150000..:))) sunt cateva cifre psihologice pe care samsarii le pun ...

10. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Tocmai ce vroiam sa scriu si eu de revopsire :))) Kilometrii sunt mai mult ca sigur dati inapoi. Ai putea sa incerci sa mergi totusi pana la PBN cu 50 de lei in buzunar (o mica atentie ceva) si sa vorbesti cu cineva de la piese de exemplu (sunt mai deschisi baietii). Poate poti scoate ceva istorie de pe VIN-ul ala...

11. ri0t 1st Gear Member

Locație:
    West
    Masina:
    VAG
    Mulţumesc mult amândurora!

Nu pot să editez, chiar mă gândeam de ce ar schimba cineva ceasurile şi singura explicaţie care îmi trece prin cap ar fi că a vrut alt IC (nu ştiu cum se numeşte modelul, mă refer la cel color....)

Ultima editare de un moderator: 21 Mai 2012
  12. slaly

slaly 2nd Gear Member

Locație:
    Abrud
    Masina:
    Audi A4,1.8, 1998, ADR
    Buna seara,
    Vreau sa imi achizitionez un Audi A6 Avant 2.0 TDI DPF Navi modell 2006 propietarul e neamt, masina este inmatriculata in germania actele sunt la zi.
    Problema fiind urmatoarea.
    El sa mutat in Londra si vrea sa vanda masina. bineinteles masina e cu el in Londra.
    Vrea sa o vand deoarece are volan pe stanga si nu se descurca la condus.
    Vrea sa ma duc dupa ea in Londra.
    Se poate sa facem contract vanzare cumparare in londra? pot obtine numere provizorii din londra? As vrea sa obtin un raspuns cat mai urgent daca stie cineva. Masina imi place foarte mult si vreau sa grabesc lucrurile
    Va multumesc mult

13. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Ai mare grija ca erau tepari la faza cu "Londra " si cereau un mic avans prin Western union

14. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    In mod normal, daca masina este inmatriculata in Germania, nu se pot face actele la Londra. Cum te-a avertizat si Marius, ai mare grija ca se dau mari tepe de la "Londra", si nu neaaparat cu avans. Pur si simplu unii isi bat joc de timpul si de banii est-europenilor si inventeaza masini de vanzare, te cheama, si cand ajungi acolo nu-ti mai raspunde la telefon. Eu as lasa moarta oferta asta.

15. slaly

slaly 2nd Gear Member

Locație:
    Abrud
    Masina:
    Audi A4,1.8, 1998, ADR
    ''If you want to come here is my proposition you must go to a Western Union agent( you can find one in each postal office ) and you must put 4000EUR of the money there to your name to UK, London or YOU will ask a friend to come with you to Western Union Office. HE will make a transfer so that HE will be the sender and YOU will be the receiver. YOU will receive the money from Western Union in UK,London So the address of the receiver will be UK,London(In this way i`ll be sure that you`ll be in London and that you`ll buy the car) in the moment that you have made the transfer you must send me a scan copy of the paper (receipt) from Western Union (if u have this money or not), after that i will meet with you here, when you`ll come here will check and see that all is alright and in working condition. Then we can go both to a Western Union agent here and get the money.
    I ask you that because i have allot of inquires on it and i will keep the car for you.As you see this method is a secure one because you cannot lose your money and I don't lose my time. You cannot lose your money because they will be on your name and you are the only person able to pick them up.
    With this deposit you proof me that you are a serious person and you want to buy my car.As regarding the money transfer fess you don't have to worry at all because they will be deducted from the final amount, so they will be payed by me.
    if u agree with this please contact me asap.

All the best !'' cv de genul a stabilit sa fac pretul masini este de 4000 de euro

ce ziceti de asta?

Ultima editare de un moderator: 21 Mai 2012
  16. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Asta e o Teapa cu T mare despre care s-a mai discutat la noi pe forum si pe alte forumuri. Avem si topic dedicat pe acest forum.

17. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    Pentru ca tu sa poti inmatricula masina in Romania trebuie mai intai radiata din Germania si asta nu se poate face decat in Germania. In Londra respectiv UK nu se folosesc contractele de vanzare cumparare. La ei e alta procedura cu trecerea noului proprietar in cartea masinii v5c si trimiterea ei la dvla in vederea schimbarii proprietarului, dar asta e valabil pentru masinile inmatriculate in UK. De numere provizorii nu se pune problema in UK, nu se pot lua.

Ultima editare de un moderator: 22 Mai 2012
  18. slaly

slaly 2nd Gear Member

Locație:
    Abrud
    Masina:
    Audi A4,1.8, 1998, ADR
    m-am lamurit chiar e teapa, am gasit si pe un site multe povesti despre aceasta inselatorie, thanks all

19. dodo_xd90

dodo_xd90 2nd Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, CAG, 2009
    Buna ziua, m-am decis sa cumpar un a6 si dispun de aprox. 17 000 de euro, am cautat tot autovit-ul si masina care mi-a placut cel mai mult este : http://www.autovit.ro/audi-a6-C21855097.html .. chestia dubioasa este ca masina sta pe site de foarte mult timp cu toate ca arata fff bine, l-am sunat pe proprietar si zice ca nu are nici o problema, inca o chestie dubioasa : eu prin martie-aprilie m-am dus la bucuresti si chiar am vazut masina care arata impecabil, chiar suspect de bine pot spune.. nici o zgarietura, faruri noi, evacuare originala din motor nu numa finale, etcc, ce vreau sa subliniez este ca parca totul era prea nou pe ea ! In fata am observat ca farurile cu capota nu erau aliniate chiar perfect, acum vroiam sa va cer si voua parerea, sau credeti ca ar merita sa ma duc in germania dupa una ?
    Multumesc anticipat

20. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Părerea mea e ca mașina arată foarte bine si un pret corect pentru ce oferă
    Are bara de S6 pe ea si de asta nu a venit perfect 100% , am avut si eu pe fosta mașina acest Facelift .
    Deci nu iti face astfel de problema.
    In rest dacă totul iese bine la verificare se merita cumpărată ;)
    De ce nu cumpara lumea?? Poate ca e 3.0 TDI quattro si se sperie de impozit , cine știe.

Distribuie pagina asta