1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Eu as merge pe http://www.autovit.ro/audi-a6-C23790611.html. Mi se pare echilibrata pret/dotari... Nu uita de o verificare FOARTE AMANUNTITA la un service bun (articulatii, bucse, compresie, injectoare eventual, etc...).

2. mariobos

mariobos Bronze Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    AUDI A6 4F-A4 B8 Facelift
    http://www.autovit.ro/audi-a6-C23790611.html Asta arata ok,dar eu nu cred ca este s-line,vad ca nu are mmi mare,iti va parea rau daca nu-ti iei cu mmi 2g...Te-ai gandit la una cu motor 2.4 benzina ? Motor foarte fiabil si silentios,177 cp,v6,fara turbina si alte probleme...

3. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    :)) din 2005 import Germania si doar 112000 ??? Nu prea se leagă
    Verifica istoricul în rest mașina e ok
    Personal te-as sfatuii sa te uiti de la 2007 in sus.
    Vei pierde foarte mult la revanzare.

4. mariobos

mariobos Bronze Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    AUDI A6 4F-A4 B8 Facelift
    Astia nu-s km reali nici sa stai in cap,eu stiu ca asta iti place cel mai mult dar nu-ti lua fara navi mare ! Nu are nici comenzi pe volan dar asta se poate pune mult mai usor decat mmi 2g,nu cred ca este s-line asa cum zice cred ca doar masca dar km astia sunt suspecti rau rau.Uita-te si la alea cu motor 2.4 v6 177 cp,gasesti pana in 10.000 si cu dotari ok inclusiv mmi mare si e super motoru...

Ultima editare: 5 Iun 2012
  5. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Eu am un A6 2.0 TFsi de aproximativ 4luni. Daca ajungi prin Bucuresti te pot plimba 10 min si o sa vezi ca e mai mult decat suficienta aceasta motorizare pt drumurile patriei. Ca si dotari: neaparat dublu-climatronic si ecran MMI color (2g). Arata oribil ecranul mic rosu, o sa te plictisesti de el in 10minute.
    Ca idee, masina e enorma. Daca nu te descurci bine la parcari o sa ai nevoie obligatoriu si de senzori de parcare. Iti recomand una din motorizarile pe benzina, 2.0 tfsi sau 2.4i. Bafta!

6. ClwMite

ClwMite 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A4 B8 143cp
    Am aruncat o privire si la modelele cu motor de 2.4 , dar din pacate nu sunt prea multe pe autovit si nu am gasit nimic interesant. Deci probabil voi ramane tot la 2.0 tdi.
    Totusi as dori sa va intreb daca credeti ca pot gasi un A6 bine intretinut, cu mai putin de 200.000 km la 10.000-11.000 euro, mai pe scurt, o masina buna care sa ma tina 7-10 ani?. Astept un raspuns ( va rog nu postati in necunostinta de cauza, multumesc).
    Astept in continuare pareri despre modelele postate. Multumesc anticipat !

http://www.autovit.ro/audi-a6-C24337435.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C23698568.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C24152596.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C24410589.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C23790611.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C22893441.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C23596180.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C24069938.html

http://www.autovit.ro/audi-a6-C24093333.html

7. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI Quattro, BMK, DPF, 2005.
    Eu iti spun asa...
    Daca e din 2005 si are 200.000 km la bord, reali,...e papusaaaaa.
    Intelegi ?
    La masinile astea, mai ales alergate pe autostrazi, sunt nimic. Problema cu autostrada e ca poate avea foarte bine si....400.000,...ceea ce se prea poate la astea cu 112.000 km dupa 7 ani (!!!)
    Imi pare bine ca incepi sa te uiti si prin masina...nu numai cum da bine de afara. In fond, nu uita un lucru,..o iei pt tine, STAI IN EA, nu o sa te uiti de pe trotuar cum trece. Tu unde te simti bine. La volan sau ca vecinul de la balcon ?
    Verificare la sange, poate iei legatura cu cineva de la o reprezentanta care sa-ti dea istoricul la zi. Daca e adusa din Germania si dependinte, ai SANSE sa ai istoricul la zi. Senzor schimbat, portiera indreptata, injector schimbat,...mai tot. Nici samsarul nu le stie, dar mai bine eviti varianta asta.
    Sincer,..eu nu mai vad de ce se mai chinuie samsarul sa mai dea km inapoi, cand un 200.000 imi pare OK la 4-5 ani. Deja am invatat lectia, o acceptam, GATA. Dar,.. se prea poate sa fie un kilometraj initial de 4-500.000 si atunci da, efectiv nu prea mai e vandabila. Culmea, la "tablarie", dupa atatia ani si km, UNELE arata ca noi.
    Nu te lasa inselat de asta. Intai prinde cunostinte si apoi sa te arunci la cumparat. Stiu ca te frig banii in buzunar, dar ai grija...
    Mult noroc...

8. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Daca 2 masini din cele afisate de tine au km reali e bine. Un 2.0 tdi e cumparat in Germania pt rulaj mare. Vezi 2.0tfsi..sunt cateva care par ok pe autovit. Uita-te si pe mobile.ro

9. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Deci fratilor , care vreți sa cumparati mașini ...este la mintea cocosului.
    Prețul real este pe mobile.de
    Dacă mașina cu 100000 km pe mobile este 15000 euro si pe autovit este 12000 ...este clar ca e o mare teapa si defapt sunt vreo 250000 km...
    Cine cumpara mașina din Germania mai trebuie sa si catige măcar 500-1000 E
    Lăsați autovitul cu mașinile "recent aduse" , "km reali"
    Evitate persoanele care au mai multe mașini la vanzare "samsarii"

10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Aici nu este arie de publicitate si mesajele publicitare au fost sterse. Respectati regulamentul ca sa nu riscati sa fiti penalizati inutil. Multumesc.

11. ClwMite

ClwMite 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A4 B8 143cp
  12. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    A 3-a ar fi ceva de capul ei, e echipata, dar doar asa, la prima vedere, ca alte detalii, mai multe doar la fata locului le vezi...
    Al draq, ca iar ma intorc,...sunt vorbiti nemtii astia, se intalnesc cu totii dimineata, in anumite zile si merg cu toate masinile bara-n bara, dar nu prea mult,...ca dupa 6-7 ani sa fie toate cu 140.000 la bord... :))))
    In fine, e loterie... Trebuie sa-i gasesti istoricul si poate afli cu cati km reali o cumperi.
    Prima e "coaja", dar cu piele...si cred ca se apropie de adevar la km,...daca nu are cumva cu vreo 200.000 in plus...
    Deci, ca optionale, a III-a..., are si bara aia pe fata de S-Line, desi parca nu prea are o vopsea reusita in unele poze.
    Trebuie s-o vezi, ca asa, poate fi scoasa de la spalatorie si-ti ia ochii. Nu vezi cat e de matuita, de zgaraiata, de...etc, etc, etc.
    Daca e inmatriculata in 2008, pare luata pentru a fi pastrata, ingrijita, dar si rulata pe la noi.
    Ideal ar fi sa gasesti una adusa din Germania, dar tot asa, pentru a fi pastrata, dar sa nu o fi tinut mai mult de un an. Sa fie nevoit s-o vanda, din varii motive...personale, nu tehnice. ;)

Ultima editare: 7 Iun 2012
  13. zoe 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    bmw 730 d
    a III pare ok, dar km... si la banii astia.....
    Pe orice site de afara daca te uiti, la anii astia - 2006 - motorizare 2.0 tdi si km pana in 150.000, pretul incepe de la 12.800 euro.
    N-ar fi problema la km, vorba lui g@bryel, daca ar fi adusa adusa recent din germania, dar din 2008 in RO, cu drumurile noastre....
    Ideea ca trebuie sa o vezi. E accesorizata, arata bine in poze, istoricul il obtii de la orice reprezentanta audi - cu un pic de sansa:) - si tre sa vezi cum ”se aude motorul”.

14. Alm1

Alm1 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A6 2.0 tdi 2007
    sal ,asa cum spune si colegul gabi, masina din 2005-2006 cu 140 000 de km la bord ar fi imposibil sa gasesti, eu am a6 din 2007 si am 240.000 km , deci putin probabil ca o masina cu 2 ani mai veche sa aiba cu 100 000 mai putin. Ca optionale a treia varianta ar fi cea mai ideala, dar 170 de cai la 2.0 tdi iar mi se pare absurd. In fine ideal ar fi adusa o masina personal de catre tine

15. zoe 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    bmw 730 d
    Off topic:nu e imposibil sa gasesti a6 din 2005-2006 cu mai putin de 100.000 km. Eu am luat anul trecut unul din DE, din 2007, cu 52500 km. Reali, ca era din reprezentanta. Am dat-o anul asta la 80.000 km si cine a luat-o are acu 83.000 km. Deci, se poate:)
    On topic: Referior la cei 170 cp, sigur a fost facut cip tunning la motor, de asta are atatia cai. Problema e ca nu se compara cu cei 170 din fabrica

Ultima editare: 7 Iun 2012
  16. dodo_xd90

dodo_xd90 2nd Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, CAG, 2009
    am si eu o intrebare ... pana la urma m-am "semi-hotarat" sa iau un 2.0 pt a6 dar as vrea motorul nou de 170 de cai...deci ma refer la un a6 facelift (cel cu leduri) as vrea sa stiu si eu niste pareri/ impresii despre motorul asta poate ar putea sa ma ajute cineva care are ?
    S-au remediat problemele din trecut de pe vechiul 2.0 ? si cum se comporta motorul pt masina asta... de precizat ca majoritatea km ii fac in oras.
    Multumesc !

17. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Astea sunt cazuri rare,...ca sa nu spun fericite. Masini de tipul asta nu sunt bune pentru samsari. ;) Ei cauta cat mai ieftine (sa castige cat de cat ceva), le face o cosmetizare...si la targ. Daca auzeai un samsar ca are o masina cu 52500 la bord,...nu ca-l nu credeai tu, dar cred ca nici el nu se mai credea. :) Nimeni nu i-a pus sa-si faca renumele asta.
    La o asa masina ar cere niste bani buni peste pretul pietii...si in final ar vinde-o unuia care chiar il cunoaste bine..inclusiv cum a luat masina. Vreun neam ceva,...dupa vreo 6 luni de facut targurile. Blocarea asta de bani nu le convine, asa ca evita. La urma urmei tot ei sunt de vina, pt ca ei au stabilit preturile in targuri.
    (ai grija de bavareza :photo: )

Ultima editare: 9 Iun 2012
  18. dodo_xd90

dodo_xd90 2nd Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, CAG, 2009
    si totusi o parere despre modelul 2.0 170 de cai cu tiptronic cineva ??

19. Mr_StReSs

Mr_StReSs 4th Gear Member

Locație:
    Craiova/Germany
    Masina:
    A6 C7 CLAA 3.0 TDI 204hp. 2012
    Salut All! Sunt si eu acum in cautarea unui A6 2.0 tdi, iar zilele astea am tot fost sa vad masini si pot sa va spun ca nu am gasit nici o masina care sa se incadreze in 11k E care sa merite.... tot ce am gasit erau lovite, iar cand am facut o scanare nu se mai terminau problemele.... asa ca aveti mare grija ce cumparati ca masini bune luate de aici si la bani putini rar se gasesc.... Sfatul meu este ca inainte sa o luati nu va zgarciti la ceva banuti si duceti-o la o reprezentanta pentru o verificare amanuntita!
    Bafta!!

20. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    "nu am gasit nici o masina care sa se incadreze in 11k E care sa merite"
    La 11.000E ce te asteptai sa gasesti? Nu iti da nimeni masina buna, fara nici o problema, nelovita, la pretul facut de samsari. Mareste bugetul si o sa apara si masinile bune.

Distribuie pagina asta