1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. gicu

gicu Silver Member

Locație:
    Gropești București
    Masina:
    Audi Allroad biTDI 2014, Audi RS3 Greta
    Sa inteleg ca eu maine daca vreau sa vand masina, careia i-am facut facelift fata spate inseamna ca a fost lovita?
    Trebuie cumva sa predau si toate elementele de caroserie schimbate ?
    Eu zic sa nu ne cramponam in atatea detalii. Daca masina e ok si iti place
    go for it.

Sau poate omul a avut un incident si masina e reparata ok cu repere originale nu vad unde e problema.
    Sau a avut o pasiune pt masina.
    Sau poate platea de foarte multi ani casco.
    Sau chiar vrea sa il pacaleasca pe cumparator.
    Oameni buni discutam de masini Sh, rulate si asta inseamna sa fim un pic rezonabili.
    Perfecta nu are cum sa mai fie, era cand a iesit de pe poarta fabricii. Discutam de o categorie de pret Sh.

2. patrik77x 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    audi a6, 3000 cm3, 2005
    Grila radiator de S-line, bara fata si spate schimbate, linia caroseriei pe dreapta cu semnul intrebarii, senzori fata nu are, poate doar pe spate, eventual scaune schimbate, asta la o prima privire, insa merita verificata in amanunt. Ca o parere personala, am imresia ca a fost lovita in fata.Tu decizi.

3. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Care grila S-line ? Este de S6 Cum spune si Gicu ..care e problema dacă schimbi bara ? Ce e cu linia ?:)))) ca mă apuca rasul
    Sa te pisi pe ei senzori ...ii poți pune când vrei
    Dar cu scaunele schimbate , m-ai dat gata , ai macar idee ce înseamnă " Audi exclusive "??? Sau nu prea iti bat tie la ochi culorile ?;)
    Eu zic ca a fost lovită de o vrabie in zbor si a fost dauna totala...terminati cu treaba asta..dupa poze nu iti dai seama de nimic....trebuie o inspectie la fata locului.

4. patrik77x 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    audi a6, 3000 cm3, 2005
    Da, grila e de s6. in rest uita-te la lufturile aripilor fata si ai sa-ti dai seama. Nu am spus ca e o problema daca schimbi bara fata sau spate. Cat despre audi exclusive, nu am nici o idee, doar am avut pe mana vreo doua pana acum(he he he)...Senzorii se pun cu modificarea instalatiei electrice aferente, dar masina respectiva nu are buton pe plansa de bord. Pana sa-mi cumpar masina actuala am vazut cateva (zeci) de masini, mai bine sau mai prost reparate.
    Cat despre tonul discutiei tale, chiar nu te inteleg... Ce e cu tine? Eu nu am chef de cearta cu nimeni, deci nu am sa mai raspund la chestii de genul asta. Voiam sa-l pun putin in garda pe potentialul cumparator, atat si nimic mai mult.
    Cu stima, Patrik.

P.S. Pana acum nu am vazut un allroad exclusive...Rumega bine cele scrise de mine, eventual intelesul cuvintelor de genul "eventual scaune schimbate, asta la o prima privire, insa merita verificata in amanunt".

Ultima editare: 20 Iul 2012
  5. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Scuzele mele daca tonul meu te-a pus in garda , mi s-au apărut câte -va afirmatii prea acide , e greu sa poti trage concluzii in privința liniilor si vopselei , umbrele iti pot juca feste
    Este clar ca masina ar putea avea unele hibe.
    Scaunele sunt recaro originale , Daca observi linia de la imbinarile cusaturilor este bej , la fel ca si mocheta , culoarea scaunelor o are si volanul si fetele de usi.
    Mie personal imi pare o masina frumoasa , si la un pret bun , daca binenteles este totul in regula cu ea.

6. gaby_goanga

gaby_goanga 1st Gear Member

Locație:
    Italia
    Masina:
    audi a6 2.0 177 cp 2013
    este quattro?

7. lee99

lee99 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    momentan ma orientez catre Audi
    pai tocmai...ca nu poate fi Allroad...asa ziceam si eu...ca nu are multe elemnte care-l fac sa fie Allroad....dar atunci de ce sta in anunt ca e Allroad?vrea sa prosteasca pe cineva oare?de sunat nu l-am sunat sa intreb de masina ca deocamdata sunt plecat din tara

8. sad 2nd Gear Member

Locație:
    IS
    Masina:
    A6 2.7 TDI QUATTRO
    Doresc sa achizitionez un A6 2009 motor 2.0 TDI 100 kw, Euro 5, Multitronic cu 100.000 km. O parere despre eventualele probleme la motor si cutie ?
    Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 23 Iul 2012
  9. gaby_goanga

gaby_goanga 1st Gear Member

Locație:
    Italia
    Masina:
    audi a6 2.0 177 cp 2013
    consum?

10. raducu79

raducu79 Junior Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S6 2.2 20v turbo 1997
    Un prieten doreste sa cumpere un A6 c6 2.0 fsi 2006 .As dori sa stiu care sunt avantajele si dezavantajele la acest model Nu am retinut ce cod de motor are Multumesc anticipat

11. mefx5

mefx5 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    Audi A6 2,0 tfsi 2006
    salut,raducu.eu mi am cautat vreo 2 luni un tfsi in tara si pana la urma mi am ales unu din arad.despre masina nu sunt multe de zis decat geniala.bine depinde si in ce stare este.eu am acum 165.000km si pot zice ca in afara de filtre,ulei si placute de frana nu prea am schimbat la ea.va trebuii sa schimb distributia la 180k asa scrie in cartea masinii.daca masina arata bine,merge bine,nu troncane sau alte chestii sa sti ca este o alegere buna.apropo are navigatie mare masina respectiva ? le:apropo,la ce bani este masina? pe mine ma dus masina cu taxe cu tot,drum si alte cheltuieli neprevazute vreo 13.500e. bafta cu alegerea.:)

Ultima editare: 25 Iul 2012
  12. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    @raducu..Avantaje: taxe/impozit, fiabilitate, cheltuieli de intretinere
    dezavantaje: pe alocuri puturos/chinuit.
    Pt mai multe detalii vezi topicul de prezentare a masinii mele, ai date si despre consum, revizii samd.
    p.s. la ce pret a gasit masina? dotari, km..

13. raducu79

raducu79 Junior Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S6 2.2 20v turbo 1997
    Masina este de fapt din 2007 are navigatie si tv .Am mers cu ea si sincer mie unul mi a placut .El pana acum era chitit pe 2.0 tdi dar l am sucit si vrea neaparat acest model cu motorizarea respectiva (2.0 tfsi)

14. robertmxm 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A6
    Motor 2.0tdi A6 facelift

Salutare,
    Vreau sa imi cumpar un A6 facelift cu motor de 2.0 tdi 170 cp.
    Nu vreau 2.7 sau 3.0, mi-ar fi placut, dar nu dau atatia bani statului.. nu are rost.

Intrebarea e ce ii pot face la versiunea asta sa o mai urc in cai?
    Cat costa interventia, cati cai se adauga si daca dauneaza la viata motorului pe parcursul timpului... aa si daca se simte vreo diferenta cat de cat.

Multumesc!!!

15. rbscotland 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A6 Avant quattro 3.0 TDI - MY2006
    Am cumparat-o azi:)
    Acum 2 luni nici nu ma gandeam la Audi. La A6 3.0 diesel nici atat.
    Vin dupa 5 ani de Subaru - Forester 2.5 XT (230 cp, benzina, 5.9 sec 0-100 (conform cartii :) )
    Din pacate a trebuit sa renunt la acesta. Nu am vrut dar asta e viata uneori.
    Mi-am dorit tot o masina de familie in care sa am incredere, asa cum a fost Foresterul.
    Am oscilat intre Subaru Tribeca B9 (3000 cmc benzina, interior super, exterior intre discutabil si ingrozitor de "urat", la 11-13k EUR din 2006) si BMW X5 (tot 2005-2006 - la 13-15K EUR).
    Am vazut acest AUDI (daca nu era in Constanta nu il luam niciodata, nu cred ca m-as fi deplasat in alta localitate sa-l vad indeaproape).
    De cateva zile (m-am 'hotarat' acum vreo saptamana sa-l iau) am incepu sa citesc despre Audi (una este sa stii 'despre' o marca/model si alta e sa intrii in amanunte)
    Acest exemplar m-a fascinat prin interior. Acea piele albastra pur si simplu m-a dat pe spate. Atata de multa electronica pe ea insa (ptr mine masina va fi intotdeauna o EA, la fel ca o nava - nu ma confundati cu presedintele suspendat dar sunt mici superstitii) ma 'ingrijoreaza. Nu am apucat sa merg decat vreo 15 KM :) desi am mers cu o berlina identica (fara adaptive air suspension si din 2005) destul de mult.
    Prima impresie - interiorul este absolut superb, confortul in interior la fel...sa vedem cum se comporta in timp.
    Revin cu impresii dupa primul drum mai lung - weekendul asta :)
    P.S. Nu e allroad - e un A6 'normal'(break/AVANT) cu Adaptive Air Suspension (4 pozitii nu 5 ca la allroad). De ce este sigla allroad pe spate - nu stiu - se pare ca 'neamtu' care a comandat-o a avut o placere in a avea sigla pe spate. Are foarte multe optiuni (sincer, pe unele nici nu stiu inca sa le folosesc - cum naiba se aprind DLR-urile acelea cu led din faruri?)

Ultima editare: 26 Iul 2012
  16. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Salut..chiar in posturile anterioare am discutat despre masina asta :)
    Este foarte frumoasa sa o stapanesti sănătos si mulți km fara probleme
    Interiorul este superb si te cred ca a fost un soc :) Subaru e varza la partea de estetica :)
    In legătura cu daylight-urile din far , ele au fost adaptate pe masina ta , nu sunt puse de fabrica
    Ar trebuii sa ai o opțiune in "meniu" ...unde selectezi daylight on..
    Ele ar trebuii sa stea aprinse tot timpul !!

17. lee99

lee99 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    momentan ma orientez catre Audi
    rbscotland s-o stapanesti sanatos, fara accidente si bineinteles fara interventii financiare costisitoare ;)
    Cu cat ai luat-o pana la urma ? sincer nu mai tin minte cat cerea omul pe ea, iar acum anuntul nu mai e valabil.
    Poate ne impartasesti si noua cat consuma, sincer, in oras.
    Numai bine

Ultima editare de un moderator: 27 Iul 2012
  18. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    in posturile anterioare ma contram cu un coleg pe tema masinii :)
    lui ii se parea ca in diferite poze masina ar scoate la iveala semne cum ca ar fi fost botita si reparata..liniile nu erau perfecte
    Lumineaza tu situatia :D

19. rbscotland 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A6 Avant quattro 3.0 TDI - MY2006
    @Lee99 - multumesc frumos ptr urari. Pretul a fost cel afisat - 13,800 EUR. Nu am negociat ptr ca 1/3 din suma o sa o platesc in o luna. Mi s-ar fi parut incorect sa ii mai cer sa si lase din pret.
    Ref consum - habar n-am, am mers prea putin. Aparent este in jur de 11.4-11.5 in oras. Voi reveni dupa ceva timp.
    @Marrius24 - grei de spus daca a fost lovita. Aparent nu. In mod clar bara fata a fost vopsita. Daca proprietarul nu minte (si nu parea genul) a fost vopsita in Germania, candva inainte de achizitia ei de catre cel de la care am luat-o. Masina a intrat in tara in Aug 2010 si (tot dupa spusele proprietarului) a fost rulata aici cca 35,000 km. O sa verific cu cartea de service, macar in mare.

Ref acel 'facelift' - proprietarul roman nu a umblat deci probabil 'neamtu' a pus acele faruri. Sau, erau deja ca optionale in 2006 si au fost puse din fabrica (sunt diverse chestii care am priceput ca in 2006 erau doar optionale si care sunt exista pe masina).

Masina arata foarte bine, fara zgarieturi mari. Interiorul arata foarte bine si foarte intretinut.
    Am descoperit deja doua 'probleme' (un ami-a confirmat-o si proprietarul) - haionul nu se poate deschide din buton. Se aude motorasul dar nu ridica. Deasemenea nu se poate inchide de pe butonul de pe haion. O sa vad saptamana viitoare la o inspectie amanuntita.

Daca consideratui necesar/interesant voi reveni cu poze :)

20. air_1977 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    opel astra 2005
    Salutare,

Si eu imi caut un A6 2.0tdi. Intr-un final am gasit o masina superba la Satu Mare. Nu va pot da link de pe autovit deoarece a expirat. Este un 2007 cutie multitronic, navi color, scaune incalzite, xenon, fara piele. Este f curata (a fost un prieten sa o vada azi) linia este f buna, masina prezinta urme de uzura normala. Seria se livra chiar in anunt si cum am pe cineva la reprezentanta am reusit sa ii dau de urma. Masina a suferit un accident destul de urat in partea din spate in 2009. A intrat in service la Audi in germania si a fost indreptata partea din spate pe robot (asa se exprima service germany). Amicul de la noi de la audi a spus ca robotul acela este o masinarie performanta si sa nu imi fac griji. S-a schimbat tot ce era deteriorat. Daca masina nu ar fi fost adusa la parametrii din fabrica nu i-ar fi fost restituita proprietarului si asigurarea ar fi platit despagubiri ( deh la noi ti-ai fi luat o maaarrreee teapa cu asigurarea). M-am linistit. Partea mai urata acum vine. In a doua jum a lui 2010 s-a efectuat un service normal (151.000km schimb ulei, filtre...) si de atunci ceata la mal. Nimic in istoric. Masina arata acum 228.000km, actualul proprietar nu ascunde nimic, mi s-a parut f de treaba. Mi-a zis ca il suna 10 samsari pe zi special ptr masina fiindca arata f bine si poate fi ravanduta cu kilometrajul dat inapoi. Voi ce ziceti? Va rog un punct de vedere. Am uitat sa va spun ca prietenul meu a facut si o tura cu ea. Schimba lin fara smucituri indiferent cat apesi pe pedala. Puteti sa imi descrieti kick downul? Va rog mult sa nu ma trimiteti la butonul search deoarece nu am timp. Mi-am rezervat bilete deja la avion si tare ma grabesc sa aflu cat mai multe, pana plec. Astept orice sugestie din partea posesorilor de audi cu multitronic. E o rugaminte mare din partea unui pasionat de aceasta marca si care a strans cu mare greutate banii ptr a cumpara o asemenea bijuterie. Multumesc anticipat.

Distribuie pagina asta