1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie Audi A6 C6 (4F) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de sorinoco, 11 Noi 2007.

1. patrik77x 1st Gear Member

Locație:
    craiova
    Masina:
    audi a6, 3000 cm3, 2005
    pare cam "troaca" masina, adica fara optionale, dar chiar si fara display-ul dintre ceasuri color la anul ala, e jalnica.

2. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Exterior e misto, interior e jale...volanul ala fara comenzi e trist rau, in combinatie cu displayul ala rosu si comenzile alea ciudate de la MMI.

3. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    sa stai sa analizezi o masina din poze e putin deplasat , pai ce , tu vrei un bibelou ? nu poti sa tragi nici o concluzie
    masina sufera dpdv al dotarilor , dar daca pe tine nu te deranjeaza acest aspect si te mutumesti cu ce are pe ea .....go for it !!
    dar nu poti sa primesti o parere mai in ansablu ....ce vezi si tu aia vedem si noi..
    dute testeaza masina , o inspectie de aproape...asta cu pozele pe mine ma lasa indiferent...

4. ClwMite

ClwMite 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A4 B8 143cp
    Tatal meu a fost si a vazut masina. Are in jur de 200.000 km reali iar culoarea este un verde foarte inchis spre negru, nicidecum negru metalizat (ceea ce pe tata l-a descurajat total). Pe mine personal nu ma intereseaza culoarea si nici dotarile in mod special. Am un amic care a dat 38.000 E pe un VW TIGUAN full full full din toate punctele de vedere. Dar in ciuda faptului ca are toate dotarile posibile(pe care nici nu le foloseste) pe un VW si un motor de 2000 cc care dezvolta 200 cai masina este jalnica, chiar penibila pot spune. Nu stiu care este senzatia la volanul ei, dar am stat in dreapta si m-am simtit mai mult ca intr-un logan personalizat :slap:

Revenind la masina pe care am verificat-o pot spune ca a fost destul de ok. Pentru mine dotarile pe care le are sunt mai mult decat suficiente chiar daca nu imi place computerul acela de bord antic si nici volanul.

Voi ce parere aveti? la pretul de 13.300 sau poate chiar 13.000 se merita un astfel de Audi A6? tinand cont de faptul ca are 200.000 km si dotari pauza:salute: Mentionez ca mai mult de 14.000 E nu pot da pe o masina. Sa mai astept? sa mai caut? sau sa actionez si sa verific la sange masina din punct de vedere tehnic si eventual sa o cumpar?
    Daca aveti posibilitatea sa imi recomandati o alternativa la acest model de A6 as fi mai mult decat bucuros sa verific si alte variante.
    Mulotumesc anticipat !

Ultima editare: 30 Oct 2012
  5. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Masina e un 2.0 nu un 3.0 de aici si optionalele sunt fioarte putine, dar masina in sine e foarte OK. Daca reusesti sa ai seria de sasiu (VIN-ul) o controlam putin in dotari sa vedem cum a iesit din fabrica.

6. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Da, una dintre cele mai chele masini posibile, cred ..
    Daca o cumperi vei avea multe de schimbat ..
    in rest e frumoasa :)
    Nu inteleg de ce un cumparator de audi ar pune asa putine optiuni pe ea .. oare la ce a folosit-o ?

Ultima editare de un moderator: 30 Oct 2012
  7. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    CLW un A6 2.0 tfsi nu te-ar interesa?:)

8. ClwMite

ClwMite 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A4 B8 143cp
    Pai m-ar interesa foarte mult, dar din pacate nu ma pot impaca cu consumul.

9. octavian pascu 2nd Gear Member

Locație:
    Drobeta Turnu Severin
    Masina:
    Audi A6 2.5TDI,2003
    Faci cum iti dicteaza sufletul si din cate vad se pare ca tie iti place masina si ai vrea s-o iei dar ai nevoie de niste incurajari.Aici nu o sa primesti decat parerea fiecaruia dintre noi,nimic altceva.Tu trebuie sa iei hotararea de a o cumpara sau nu.
    Mie personal,daca nu are vreo lovitura grava si daca faci rost de seria de sasiu sunt colegi aici pe forum care pot sa-ti spuna istoricul ei de service,la pretul de 13000 si anul de fabricatie e ok,chiar foarte buna.
    In primul rand verifica-i VIN-ul si apoi .... faci ce vrei:).

10. iuliano_smen2006

iuliano_smen2006 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A6 3.0 TDI 2005
    Eu unu sunt de parere decat o masina fara optiuni multe mai bine o masina cu un an mai vechi,pote 2 si mai multe optiuni.Am avut masina cu putine optiuni,la inceput am fost foarte incantat dar dupa cateva luni ma intrebam singur ce a fost in capu meu cand am cumparat o?Masina arata frumos frumos in poze,daca simti ca este masina ta si daca o verifici si totu este ok,atunci iti poti face pe plac.Spor la cumparat !

11. solver 6th Gear Member

Locație:
    DE
    Masina:
    A6 2.0 TDI 2015
    Salut. Am avut A6 ca cel pe care vrei sa-l cumperi. Sper ca ti-e clar ca nu are navigatie, dvd si mp3. Are (daca e 100% le fel) doar cd simplu. Tot a mea nu avea computer de bord in sensul ca nu-ti arata pe acel display decat cati km mai parcurgi pana trebuie sa alimentezi. Nu vezi consum sau tot ce-ti poate oferi un computer de bord.
    Ce m-a deranjat cel mai tare e fost sonorizarea. Incepand cu anul 2009 audi a introdus un nou sistem de sonorizare numit Radio plus. E cel mai naspa sistem audio pe care l-am auzit pe o masina. Si in logan suna muzica mai bine. Si asta a fost un motiv pentru care am vandut-o.
    De o masina cheala o sa te plictisesti foarte repede. Sa tot schimbi cd-ul (care e in torpedo) o sa devina ciudat si enervant la un moment dat.
    Lipsa computerului de bord (trebuie vazut daca are sau nu) iarasi mi s-a parut enervanta cata vreme loganul o are in dotari standard. Ca sa-ti dai seama daca are computer de bord trebuie sa vezi pe maneta de stergatoare (din dreapta) la capat 2 butonase din care schimbi ce anume e pe display.
    Daca masina nu e lovita pretul e bun pentru o berlina.
    Am avut si A6 cheala si A4 dotata si acum iar A6 dotata. Eu zic ca decat A6 cheala mai bine A4 ceva mai dotata. Exceptie daca esti foarte inalt sau ai familie cu copii. Nu te grabi. Analizeaza bine masina. Acuma vad ca nici xenoane nu are si automat nici ledurile in fata care arata ca e facelift.
    Eu unul nu as cumpara-o.
    PS. Am avut si tiguan si comparatia cu loganul sincer mi se pare deplasata raaaau. Am urcat cu tiguanul iarna in niste locuri foarte greu accesibile si in care altii cu masini normale chiar si cu lanturi nu au reusit, chiar si cu 4x4 -ul electronic pe care-l avea.

Ultima editare: 30 Oct 2012
  12. ClwMite

ClwMite 3rd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    Audi A4 B8 143cp
    In privinta acelui A6 tin sa va anunt ca am renuntat. La un moment dat am vrut sa mergem sa verificam masina, iar proprietarul nu a vrut sa ne dea seria de la sasiu.......deci treaba a fost clara.
    Iar in privinta acelui Tiguan, nu am vrut sa spun ca este o masina inutila sau chestii de genul, sper sa nu ma intelegi gresit. Arata ok, merge ok, dar eu sincer nu m-am simtit foarte bine in acea masina(sa nu uitam ca acel tiguan a costat 38.000E) Si pentru aceasta suma de bani ma asteptam sa ofere putin mai mult. Eu personal nu as cumpara o astfel de masina pentru ca nu este chiar pe gustul meu. Sper ca m-ati inteles acum ;)

13. VdTAFAN

VdTAFAN Silver Member

Locație:
    Craiova/Caracal
    Masina:
    Audi A6, 3.0TDI, BMK,6HP19A,2006
    A consumat foarte bn. Eu am facut Craiova-Savarsin(Domeniul Regal) cu un 8,5 Drumul are suficiente dealuri, dar nu cred ca mai rau ca in Muntenegru. Ti-a consumat 7,6 la 280cp. Zi-mi si mie unde ai facut resoftarea

Ultima editare: 4 Noi 2012
  14. cocodrilu1206

cocodrilu1206 1st Gear Member

Locație:
    Izegem
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 100 kv
    salutare
    doresc sa achizitionez un audi a6 c6 cu un motor de 2 litri dar sunt putin cam confuz am vazut ca sunt de 100 de kw si de 103 kw si nu stiu care este diferenta intre ele, pote stie cineva si imi da si mie un sfat eu as alege cel de 100 de kw

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    cocodrilu1206 incearca si citeste acest topic de la inceput, unde a fost mutat mesajul tau initial si o sa vezi ca o sa gasesti multe raspunsuri la intrebarile tale.

16. radu20

radu20 Silver Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A6 ;2.0 TDI,2009(CAG) 136CP, Multitronic + Audi A3 8P, 2.0 TDI,2007(BMM) 140CP,DSG
    Daca nu gresesc,si sper sa nu o fac :) este practic acelasi motor doar ca este limitat din soft pentru a le diferentia in clasa de impozitare.In Belgia sunt cele mai multe de 100 Kw,pentru un impozit ,taxe mai mici.Asa este si al meu!

17. cocodrilu1206

cocodrilu1206 1st Gear Member

Locație:
    Izegem
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 100 kv
    tocmai de acea intrebam pentru ca vreau sa il inmatriculez in belgia si diferenta de impozitare este aproape dubla pentru 4 kw in plus. multumesc de informatie si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia, nu prea folosesc forumul decat ocazional

18. Bongiovi 1st Gear Member

Locație:
    Brăila
    Masina:
    Renault
    Va rog frumos un sfat

Salut

Sunt nou pe aici, sau cel putin as dori sa intru si eu in "clubul" audi asa ca vreau sa achizitionez urmatorul autoturism :

Audi A6 motor 2000 diesel 140 cp cutie automata an fabric 2007. Masina are 157 000 km si as dori va rog frumos cateva idei sincere de la posesori. Eu oricum urmeaza sa o pun pe test si apoi, daca totul e ok, sa o iau insa ma intereseaza cateva aspecte :

1. Exista ceva probleme la aceasta cutie sau motor...in general. Nu prea ma intereseaza puterea, nu fac curse cu ea prefer confortul si costurile cat mai mici de intretinere si combustibul.

2. Pe acest model de navigatie exista si posibilitatea de a vedea TV sau sa vad videclipuri/filme de pe alt dispozitiv conectat la el? Sau exista alt tip de navigatie peste el?

3. La unele modele am vazut ca in afisajul din bord (intre ceasuri) arata si viteza cu care te deplasezi, aveti idee in cazul asta arata?

4. Masina dupa cum se vede are scaune electrice dar nu cred ca are memorie..se poate si asa?

5. Aveti idee daca rabatarea oglinzilor se poate face dupa inchiderea masinii automat?

6. Are aceasta masina webasto (am vazut acea telecomanda de la cheie) si in mare principiul de functionare?

7. Masina inainte de cumparare urmeaza sa fie pusa pe test la reprezentanta,intrebarea mea este acest test imi va spune multe despre masina?! Adica se poate "manari" masina incat la test sa dea bine si apoi sa am probleme? La ce ar trebui sa fiu atent eventual....?

Va multumesc frumos pentru rabdare si poate imi puteti da niste sfaturi sincere vizavi de aceasta masina. Ca pret masina e undeva in 14 500 euro.
    Multumesc mult inca o data si astept cu interes parerile voastre.

19. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Italia - Vicenza / CHISINAU - Rep. Moldova
    Masina:
    AUDI A6 C7, 2.0TDI, CNHA ,QUATTRO, 2016.
    Ultima poza ma facut sa rad tare - un mod dea bloca avertizarea de centura neblocata :) , cred ca pentru siguranta e sta bine cuplata - parerea mea.

20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Va rog sa nu mai postati mesaje prin care ne laudam cum putem incalca regulamentele si legile in vigoare pentru ca sunt sterse asa cum si de altfel s-a intamplat.

Distribuie pagina asta