1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere/sfat - achizitie - Audi A4 B7 - motor Diesel

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de bartha, 17 Noi 2007.

1. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    cu an de fabricarie 2005 se gasesc si B6 si B7, cand scrie ca e modelul nou din 2005 se refera ca e B7 si nu B6
    pretul mi se pare mare, cu tot cu inmatriculare ajungi la aproape 6500 euro, prea mult pt. un A4 B7 din 2005 tinand cont ca gasesti si la 4500 euro gata inmatriculate pe olx si autovit, adica cu aproximativ 50% mai putin

Ultima editare: 5 Ian 2016
  2. zamolxez

zamolxez Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A4 B7 2004, 2.0 TDI BRE (Ex BLB)
    Tu glumesti nu? Mai acum vreo 2 luni cautam sa schimb B5-ul meu din 96 cu un B6. Am apucat sa vad aproape toata piata pana in 4500 de euro. Pai ce era la 4500 , si aici ma refer la B6, eu nu as fi dat B5-ul si 2500 de euro diferenta sa le iau. Mai bine rămâneam cu masina din 96. Nici eu nu sunt de acord cu 6000-6500 Euro pentru o masina de 10-11 ani dar din pacate o masina buna fara banii aia nu o iei.

lowlife apreciază asta.
  3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ce ar fi sa va abtineti sa divagati de la subiect si sa nu mai vorbiti de toate cazaturile de A4 B7 la 5.000 Euro. La banii aia iei un cazan pe roti nu o masina in puterea cuvantului asa cum am eu de exemplu si care costa dublul pretului acelui cazan prezentat anterior. Nu vreau sa sterg mesaje din nou. Multumesc pentru intelegere.

yanaky și Logitech apreciază asta.
  4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Un B7 DECENT nu costa media pretului pe care o are media pretului de la modelul precedent. Cu asta am spus tot.

5. mchey 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A4 B7, 1.9 Tdi Bke, 2005
    Scurt: Audi A4 B7 1.9 tdi 2005, ca dotari: xenon,drl, dubluclimatronic, tempomat, comenzi volan, scaune incalzite, oglinzi electrice si incalzite..7500 euro neinscrisa. (500 taxa). km 151 k. Cum vi se pare pretul ?

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Daca mecanic este ok este un pret bun. Dar nu as dori sa continuam cu "ghicitul" deoarece nu suntem in masura sa ne pronuntam doar pe baza unui text. Masina pana nu este verificata poate sa coste si "5 lei" daca intelegi ce vreau sa spun. Bafta la achizitie.

7. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    E pret bun daca mai are si ceva dotari pe langa cele spuse de tine, care orsicum sunt cam pe toate B7.
    Daca are scaune sport, sline, jante vara - iarna, etc merita. Desi astea cu motor de 1.9 sunt cam slabut dotate. Si sa aiba km reali.

8. mchey 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Nu are scaune sport, doar jante de iarna (borbet) + anvelope de iarna , sline are sigla pe bandouri, are suspensie sport ( nu stiu daca e sline), la interior are acel bandou din aluminiu+scrumiera ( s-a pus doar pe s-line acesta? ) precum in poza.

Masina este arhi testata..e ok .o eroare de motorasul v71..

Taxa, inscriere, asigurare etc ..o fac de 8000 si ceva :)..multi spun ca la banii astia iau ceva mult mai nou.nu una de 10 ani (deja veche)..

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Asa este. Un Logan, un Fiat, un Peugeot etc.
    Audi e marca premium si atat ar trebui sa coste - da una de 10 ani. Ca exista aceeasi masina si la 5000 euro... iti dai seama din diferenta de pret cat de buna e.

10. mchey 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Asa este.olx-ul e plin de 5-6 mii..o iau de la o "cunostinta" ..nu targ, site-uri etc..insa am postat ptr ca multi "cunoscatori" mi-au spus ca pretul este prea mare ptr masina de 10 ani..

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Este un pret corect, chiar prea mic raportat la mobile.de si la numarul de kilometri care ii are masina (daca sunt reali). Bafta.

12. Logitech

Logitech Bronze Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4 B7 | 2006 | BRB |DPF| 1.9 TDI
    E plina piața de cazane,după le pica motorul la "150k km".Asta se cauta la noi. Sa fim serioși, un B7 în mințile lui nu ai cum să-l cumperi cu 5-6k.
    Îți poți încerca norocul cu un B8 la 8k :)))

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Exact asa cum spui, -cunoscatori- si ai folosit ghilimelele. Lasa-i sa cumpere ei o masina din 2012 cu 8000 euro. Sau un audi din 2009. Trebuie sa stii sa faci diferenta atat intre marci cat si intre o masina intretinuta respectiv una cu km REALI sub 200.000. Nu aliniaza nimeni pretul la masina personala pe care o are probabil de noua, cu 150.000 km real, la ofertele de pe autovit sau olx. Orice masina are cumparatorul ei. Si alea la 5000, si alea la 8000. Diferenta e ca unii isi fac prieteni prin service sau se plang pe forumuri ca au o masina proasta iar altii se bucura de achizitie.

14. mario vrs Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    audi a4 b7,2006,2.0 tdi BPW multitronic(HHF)
    Eu as crede ca are 150.000 de km. doar daca proprietarul(cunostinta) a luat-o de noua. Altfel,slabe sanse.

15. mchey 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Nu este luata de noua. Este luata din De de el (licitatie live)..daca acolo sunt tepe,am luat-o si eu. Asta e :)

16. blackbeauty 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    AUDI
    La 8000 nu poti trece la B8,iar pentru B6 este prea mult si cum B7 nu aduce nimic in plus fata de B6,strict in acest caz eu as merge la vecinul din sud,pentru ca la suma asta se gasesc exemplare decente din 2005-2006,cu un motor peste cel de 1.9 TDI 116 cp.

17. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Sau, te orientezi spre alt model in afara de A4. :)
    A3 sau A6.

18. ENCostin 1st Gear Member

Locație:
    Zalau
    Masina:
    Audi 2006
    Scuzati dar sunt nou pe aici.
    Am urmarit tot felul de forumuri care ma dus la idea FARA DPF. Am inteles ca daca masina a fost ingrijita nu o sa fie probleme, dar nu ai de unde sti asta. Riscurile si costurile sunt mari.
    Intrebarea: cum iti dai seama daca are sau nu DPF(pe idea ca nu merge dupa ce zice vanzatorul)?
    Daca a mai intrebat cineva si nu am vazut, imi cer scuze.

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Dar de ce nu citesti acest topic integral ca sa stii exact ce inseamna A4 B7 si sa nu mai pui intrebari care se repeta/inutile ?

DPF il vezi fizic pe masina, este mentionat in stick-erul din cartea de service si este mentionat in dotarile masinii care rezulta din decodarea VIN.Toate astea s-au mai mentionat aici sau in topicul dedicat despre DPF din aceasta arie.

20. ENCostin 1st Gear Member

Locație:
    Zalau
    Masina:
    Audi 2006
    Imi cer scuze. Nu vreau sa jignesc pe cineva.
    Multumesc si de raspuns. O sa tin cont de el.
    Sper sa aleg masina potrivita.

Distribuie pagina asta