1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Dragi colegi ..
    Am avut cam toate modelele de audi aproximativ A4, A6, A8, Q7, A4 B8 143 cai CAGA.
    Cea mai prasta masina. Ambreajul cade foarte repede ( un prieten l-a schimbat si dupa 3000 km a cazut iar altul l-a schimbat si cand a ajuns acasa iar facea probleme, explicatia a fost ca era asa din fabrica venit si l-a schimbat din nou). Interiorul lasa de dorit calitativ vorbind. Tabla proasta (s-au calicit la materiale parerea mea pentru un consum redus )
    MANANCA ULEI
    SUSPENSIE care la un momentdat incepe sa scartie ..
    M-am chinuit aprox 6 luni sa o vand am dat-o la un pret sub piata , sub pretul samsarilor, sub pretul celor neinmatriculate ... ca sa pot sa o dau mai repede ..
    Am parcurs maxim 20.000km cu ea si mi-a fost de ajuns. Sincer nu recomand aceasta masina din gama B8.
    Sunt foarte dezamagit de masina, e o paguba.
    M-am abtinut sa va spun, pana acum, dar acum ca m-am scapat de ea sunt foarte fericit.
    Cand am vandut-o parca am castigat la loto asa de tare m-am bucurat ..
    Deci mai cunosc oameni cu aceleasi probleme nu sunt singurul ( ma rog am fost )
    De ce am cumparat o ? Initial mi-am dorit-o, mi-a placut.
    Mi-au placut farurile, dar pentru niste faruri cu led nu merita toata bataia de cap si sincer te plictisesti in prima luna de ele devin rutina, ceva normal si apropo de faruri ( se ard becurile repejor si alea).

Ultima editare de un moderator: 10 Apr 2012
  2. mario.popescu

mario.popescu 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI
    Isvaly, cred ca util ar fi sa dai sa amanunte despre masina ta, amanunte cum ar fi de unde ai cumparat-o, cati km avea dar mai ales ce certitudine ai ca masina a fost bine intretinuta de un eventual posesor anterior.

Si eu am citit cu nerabdare topicul asta, trecand de doua saptamani de la B6 la B8 si sunt foarte multumit de masina. Intr-adevar calitatea materialelor pare sa fi fost ceva mai buna la B6 din unele puncte de vedere, dar per total nu se poate nega ca ramane o masina din clasa premium.

3. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Germania
    121000 km (reali)
    primul propietar a fost ok
    carte service cu sigili cu tot ce trebuie ..
    verificata la reprezntanta .. a fost ok
    PS: daca nu era bine intretinuta .. imi dadeam seama .. ( ma pricep pot zice .. dar cu modelul asta m-am tepuit rau )
    Ma rog .. este vizibil ca toata lumea se plange de una alta si pe forum .. am si prieteni care la fel se plang ..
    Ideea a fost .. sa incerc sa avertizez daca nu este prea tarziu pe cei care vor sa se orienteze catre b8 pentru ca nu este o alegere buna ..
    Cumparati va altceva .. evident tot audi dar nu a4 b8 ..

Totodata nu as vrea sa dezamagesc pe posesori actuali .. insa treptart daca nu deja .. o sa ajungeti la fel cu nervii ...si nu merita ..
    Masina este facuta sa iti faci treaba cu ea .. nu sa o ti in parcare .. sa te uiti la ea .. vai ce frumoasa e vai ce faruri vai ce leduri vai vai vai .. m-a omorat cu zile .. bine ca am scapat de ea .. am repet ..
    una peste alta ,.. ma astept si la contradicti... eu am zis si repet . am incercat sa va avertizez sa va dau un sfat bun ...
    Sanatate si drum bun

Ultima editare: 10 Apr 2012
  4. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Nici eu nu sunt fan 100% al acestui model si am spus asta cu diverse ocazii.
    Dar nici nu pot sa neg multe din partile bune care le aduce B8-ul.
    Dpmdv calitatea materialelor, imbinari etc sunt in conformitate cu pretentiile si reputatia marcii si, parerea mea, peste concurenta. Iar rezistenta lor in lupta cu timpul si km mi se pare buna.
    Subvirarea este mult mai mica comparativ cu B7-le(unde am avut suspensie sport, jante mai mari 235/45/17, comparativ cu suspensia standard 225/55/16)
    In ceea ce priveste consumul de ulei la motoarele CR, cred ca esti primul pe care il aud ca se plange de acest aspect. Asta nu inseamna ca esti singurul, inseamna doar ca eu nu am mai auzit.
    Intretinerea unei masini poate sa fie exemplara daca exploatarea nu a fost corecta.
    Un ambreiaj care se defecteaza in 3000 km are sigur o problema de fabricatie, iar asta e vina producatorului(care intamplator produce si pentru alte marci, banuiesc avand aceeasi daruire in munca). Si pana la urma eu nu ma astept ca un ambreiaj sa dureze cat tabla masinii, e doar un consumabil de folosinta (cat) mai indelungata, avand ca necunoscuta utilizatorul si obiceiurile lui.
    Poate ca ai nimerit tu o masina mai problematica.

Eu continui sa cred ca inca nu s-a inventat masina perfecta. Probabil nu stii amanunte despre marcile concurente pentru ca nu ai fost interesat. Daca ai sa treci si pe la concurenta sunt convins ca vei regasi majoritatea problemelor enumerate de tine.

5. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Pai e normal sa ai probleme. Daca vrei masina f probleme cred ca mai gasesti o Cobra prin DE.

Probleme au fost si la B5, B6, B7 si binenteles B8. Acum mai intervine si modul in care e folosita masina si cine pune mana pe ea la service.

Sti si tu ca o masina second nu are garantie. Sunt masini cum a fost si cazul tau la 120k km pline de probleme iar altele la 260k km merg si arata ca la 80k km.

Audi nu inseamna perfectiune in nici un caz. Intra pe bmwclub sa vezi acolo belele cu motoarele de 2 litri.

Cel putin in cazul meu care am B7 2 litri 170cp. Am tot citit ca sunt probleme cu injectoarele. Daca imi pica, merg le schimb si atat. Tot cu ea voi merge si nu o voi vinde. Mi se pare absolut normal sa am probleme cu ea atata timp cat vede gropi non-stop si merge cu cea mai proasta motorina din Europa.

6. mario.popescu

mario.popescu 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI
    Cred ca esti totusi prea radical in afirmatiile anterioare.
    Eu unul nu am luat-o pentru:
    "vai ce frumoasa e vai ce faruri vai ce leduri vai vai vai .."

Iar la fel ca orice alta masina, are si probleme.
    Cand apar le rezolvi zic eu.
    Eu asa am procedat si cu B6le de dinainte.

Pentru:
    "Ambreajul cade foarte repede ( un prieten l-a schimbat si dupa 3000 km a cazut iar altul l-a schimbat si cand a ajuns acasa iar facea probleme, explicatia a fost ca era asa din fabrica venit si l-a schimbat din nou)"

Cred ca mai important e de unde procuri piese in cazul asta. Un ambreiaj e o piese consumabila pana la urma si daca pica in 3000 de km ar trebui sa ai garantie.

Relativ la faptul ca ai stat cu ea 6 luni la vanzare, banuiala ar fi ca e posibil ca posibilii cumparatori sa fi observat eventualele probleme pe care nu le-ai rezolvat/comunicat.
    Eu unul i-am aratat fiecare zgarietura de pe masina celui care a cumparat B6le meu, explicand din start ca nu am de gand sa ma targuiesc doar pentru faptul ca sunt sincer.

Nu cred ca e un motiv destul de intemeiat sa ii speriem total pe cei care sunt in cautare.
    Accentuez pe asta pentru ca pana acum cateva saptamani, si eu eram foarte neplacut suprins de discutiile/problemele cu ambreiaj, volant, capac rezervor, etc.

Atat timp cat viitorul posesor de A4 B8 isi da silinta sa verifice riguros sectiunile de "known problems" si executa o verificare mecanica optima, cred ca poate fi un viitor posesor de B8 multumit.

7. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    asemenea discutii contadictorii au mai fost si la A6 4F 2.0 TDI BLB
    Aici nu e vorba de a generaliza o masina , nu toate sunt la fel fie chiar el modelul de 143 cp..
    Sunt colegi pe forum posesori de Q7 care au facut cu "ou si cu otet" modelul lor de masina si in ciuda reclamatilor sunt si posesori de Q7 care au trecut pragul celor 200000 km si nu au avut nici o problema majora...
    eu cred ca nu este nici o masina perfecta , sunt uscaturi la fiecare serie Audi ..care din diferite motive (tehnice si de intretinere ) sunt mai fragile
    Nu e bine sa catalogan modelul A4 ca fiind unul "dezastruos"
    legat de ambreaj la acest model in speta 2.0 TDI de 120 , 136 , respectiv 143 ..este la FEL!!! poate si de aici fiabilitatea proasta ..de o remapare nu mai spun ..
    cand va pica ambreajul , cereti modelul de la 2.0 TDI de 170 de cai sau cel mai simplu il upgradati pe acesta...

8. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Daca si de A4 B8 poti spune ca are materiale proaste la interior inseamna ca te asteptai totusi la prea mult la o masina de clasa medie;nu are finisajele de la A8/Bentley dar sunt f ok pt clasa din care face parte; daca la B8 materialele sunt proaste atunci la noul E klasse cum sunt? Si pentru mine esti primul pe care il aud ca 2.0tdi CR consuma ulei; acest lucru inseamna ca trebuie cautata o problema la masina respectiva, nefiind o problema de proiectare. Cam cat iti consuma in 15 000km? Suspensiile scartaie- daca e Audi nu inseamna ca nu vei schimba nici o bucsa/pivot timp de 200 000km, mai ales in conditiile in care traim intr-o tara plina de drumuri forestiere.
    De ce spui ca tabla e proasta?
    Eu nu am avut problema cu volanta/disc ambreiaj, dar am auzit destula lume cu aceasta problema si este intr-adevar o problema pe care cei de la Audi ar fi trebuit sa o rezolve tinand cont si de prezenta acestor probleme si la B7.

9. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Din cate stiu la interior A4 B8 este la fel ca A5 8T ..
    si am auzit nmai cuvinte de lauda despre interiorul la A5
    detin masinile din clasa medie spre mare de la audi mai exact : A4 allroad 2.0 TDi , A5 respectiv A6 ..
    au cele mai frumoase interioare ...si m-am urcat in multe masini..

10. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Mda, cum spunea si colegul de mai sus, sa stai 6 luni cu un B8 2.0 tdi limuzina care e mult mai vandabila decat un seria 3 si nu mai zic de c class trebuie sa fie o problema. Fata de competitori are cel mai frumos interior dpdv design si materiale calitative. Exteriorul vorbeste de la sine si nu in ultimul rand fiabilitatea este prioritatea # 1 pentru Audi avand in vedere modelul cel mai vandut al marcii.

11. mracer

mracer 2nd Gear Member

Locație:
    Constanța / București
    Masina:
    A4 B8
    @isvaly

Detin un A4 b8 143 cp, cumparat la 0 km pe comanda si am ajuns la pragul celor 100 000 km. Masina nu consuma ulei deloc. Fac doar schimbul obisnuit la fiecare 15000km. Daca nu esti multumit de materiale... iti recomand Maybach sau incearca sa mai vezi cate un model de clasa medie. Incearca un avensis sa vezi acolo sunete la capacul portbagajului sau la usi sau sa vezi finisajele din interior. Sa-ti mai zic si de logan?

Ca sa nu vorbim de logan care ar fi in alta clasa, incearca un golf (am eu unul din 2010) sa vezi diferente la materiale si de zgomot in interior.

Afirmatia cu suspensiile scartaie: da, am auzit asta de vreo 3-4 ori in tot timpul de cand am masina, dar e de la praful nostru care se pune pe componentele suspensiei. S-au rezolvat cu cate o vizita la spalatorie fara sa le spun baietilor de acolo sa insiste la roti sau au disparut de la sine.

Problema ambreiaj-volanta: da, am avut problema asta. Am schimbat piesele si am trecut mai departe. Nu mi-a picat bine, dar ce sa fac? Am mai avut masini din grupul vw dar asta a fost prima volanta pe care a trebuit sa o schimb. Asta este...

In rest doar doua probleme: contact electric pentru cheie in bord schimbat pe garantie si motoras clapeta rezervor schimbat la un an si ceva dupa ce a iesit din garantie.

Lucrurile care imi plac tin mai mult de design: interiorul si materialele la interior, silueta la exterior, grila si bara din fata, farurile cu led dar cel mai mult imi place tinuta de drum, zgomotul redus la interior si in special raspunsul directiei (am servotronic) si felul cum se simte pe autostrada. Ar mai fi si altele de natura tehnica: am facut drumuri in tara pe ninsoare si daca nu ramai blocat in trafic si mergi continuu nici nu ai nevoie sa folosesti stergatoarele... fulgii trec singuri peste parbriz. Asta are legatura directa cu forma. (poate sunt subiectiv)

Lucruri care nu-mi plac: capacul de la portbagaj care la deschidere parca iti da in nas. Nu trebuiau decat sa ii puna un amortizor de capat de cursa. Cateodata scartaie putin cand se duce la capat si nu-l tin cu mana. Un plastic negru intre motor si parbriz care are piciorusele prea subtiri si pe care l-am rupt eu din greseala si din cand in cand vibreaza acum, dar asta a fost gandit cu fundul. Piciorusele de prindere au 1mm grosime pe 15mm lungime pentru ditamai piesa de plastic. Pentru atat nu schimb masina.

N-ai vandut-o 6 luni: Pe mine m-au mai intrebat persoane daca nu vreau sa o vand... chiar si prin benzinarii m-au acostat unii, le-am zis sa ma mai intrebe cand trec de 250 000.

Tabla subtire: Nu stiu cum ai constatat asta! Masinile din ultimii zece ani sunt facute oricum sa fie mai deformabile. Vrei nedeformabil? Cauta o Volga.

Becuri arse: Nu am schimbat nici un bec la masina din 2008 si pana acum, nici la interior si nici la exterior.

Am postat acest raspuns pentru a nu da altora impresia ca pe forum sunt numai oameni nemultumiti. Sunt si persoane cu alte opinii. Oricum, pe forumuri apar in principal problemele, nu tipa nimeni de fericire. Si probabil ca cei mai multi dintre posesori nu posteaza nimic. Ei doar conduc. Fie ca au avut probleme sau nu le-au avut.

Cred ca am scris cam mult... dar era necesar.

12. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Da nu stiu ce sa va mai spun .. e ok pentru uni oameni .. nu vreau sa par badaran .. sau cine stie cum ..
    Acestea au fost impresiile mele despre fosta mea b8.
    Revizi doar la repezentanta facute .. iar un coleg pe aici zice de consumabila .. si garantie la ambreaj .. va anunt ca mie mi-sa spus ca nu are garantie ambreajul si daca se strica dupa ce il pun baietii si ies pe poarta din reprezentanta .. asta e .. e vina mea pentru ca nu l-am explorat corespunzator .. iar tot kitul ambreaj .. rulment,disc voalanta ,placa .. este aproximativ 4000 RON la reprezentanta .. ( am zis aprox- nu exact !) -> daca avem asa consumabile .. ma intreb ce ne facem .. si unde ajungem financiar vorbind atunci cand tragem linie ..
    Alta prob. printe multe altele pe care nu le'am precizat .. a fost ..: Tremura uneori !
    Consum ulei la aprox 15.000km 0,6L
    nu am facut decat o revizie la ea ! ca nu am mers decat circa 20 mii max .. cu ea ..
    si atunci cand am vandut o era totul ok .. am pus o la punct din toate punctele de vedere .. deci colegul care se referea la faptul ca avea prob si de aia nu am vandut o .. se inseala ..
    Sunt putin obosit .. si nu vreau sa o lungesc ..
    Este normal sa va laudati masina .. pentru ca nici eu nu am avut curajul sa va spun despre masina mea(lucruri rele) pana nu am vandut o .. nu stiu de ce.. dar na .. cand este a ta parca nu vrei sa zici lucruri rele despre ea ..
    Eu v'am spus toate acestea spre binele vostru nu sa rad de cineva sau sa nu va luati masina aceasta ..
    V'am spus ca sa stiti la ce sa va asteptati de la acesta masina ..
    Sunt fan audi si nu se pune probleme de concurenta ! ( pentru colegi care pomeneu de asta )
    Dar a4 acesta b8 .. este pentru mine cel putin ! cea mai proasta masina .. din gama audi pe care am avut o.
    Da consuma putin ! este ok ... dar pe mine nu m-a multumit poate nemultumirea mea a plecat de la problemele de ambreaj si restul treptat treptat cate una .. si poate s-au adunat si am inceput sa o vad ca o paguba si o alegere proasta a mea ..
    Am sa plec in Germania peste ceva timp . si am sa imi iau totu un audi.. de asta puteti fi siguri ! ( raman pe aceeasi linie dar evident nu a4 b8 sau orice alt a4 .. mi-a fost suficient)
    Imi pare sincer rau .. nu mi-as fi dorit sa scriu toate acestea despre un model al marci audi .. dar trebuie sa recunosc si sa spun un adevar ..
    Si v'am spus ..
    Ar fi mai multe de spus dar timpul ma preseaza si nu mai pot ramane poate cu alte ocazii ..
    sper sa nu facem un offtopic din asta .. acestea au fost lucrurile pe care am vrut sa le stiti .. trageti singuri concluzii...
    Daca considerati uni dintre voi ca sunt eu nebun .. nu ma bagati in seama .. dar va doresc .. din tot sufletul sa nu aveti parte de probemele pe care l-am avut eu cu masina asta .. si nu sunt singurul ( asta pentru cine spune ca am avut eu parte de o masina nu stiu cum .. ) cunosc inca 3 personaje cu probleme identice ..
    IN FINAL ..
    Sunt ferici ca am vandut ...
    SA auzi numai de bine si sper ma repet sa nu aveti probleme cu a voaste b8-uri

Ultima editare: 11 Apr 2012
  13. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    salut :(
    este exact cum am mai spus..ai fost ghinionistul sa prinzi o masina mai sensibila..
    dintru-un lot de 100 de maisini poate vreo 5 sunt mai sensibile
    sunt plangeri la toate modelele Audi ..nu doar la B8...
    iti pot spune o problema pe care am intampinat-o la una din masini mai exact B8 allroad 2.0 TDI 170 cp..probleme la directie destul de mari (dar s-a rezolvat prin schimbarea brateor)
    multa bafta la alegerea noii masini...as putea sa fiu putin subiectiv si sa iti spun sa tragi cu ochiul la A6 4F8 facelift 3.0 TDI
    .

14. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Eu nu cred ca ai nimerit o masina asa proasta si ai avut multe ghinioane; cred ca asteptarile au fost prea mari. Totusi la o masina cu peste 120 000km poti sa iei in calcul ca iti va cadea ambreiajul la un moment dat. Supararea ta s-a accentuat prin suferinta altuia- tipul caruia i-a picat ambreiajul la 3000km. Faptul ca a consumat 0,6 l de ulei(in 15000km) si sa faci o mare tragedie din asta mi se pare totusi cel putin ciudat sa amintesti ca pe o mare problema. Eu as mai aduce un minus la acest model- stropeste prea mult lichid pe faruri si ma gandesc sa o schimb... Din pacate nu a fost argumentata afirmatia ca tabla e proasta. Nu stiu cine ti-a spus ca ambreiajul nu are garantie,dar te-a mintit sigur; stiu de un A4 B8 caruia i-a fost schimbat ambreiajul in garantie si avea undeva peste 50 000km. Schimbatul ambreiajului este intr-adevar o chestiune mai ambigua fiindca este adus argumentul utilizare necorespunzatoare; aici depinde si de seriozitatea reprezentantei si de utilizare bineinteles. Ce ma mira este faptul ca si masinile facute pt Germania se mai strica; aveam impresia ca numai cele pentru Ro se strica,dupa cum sustin unele persoane de pe acest forum. Poate au stiut nemtii cand au fabricat-o ca va ajunge in Romania si de asta i-au pus piese mai proaste. ;)

Ultima editare: 12 Apr 2012
  15. dea.cristi 1st Gear Member

Locație:
    Helsinki
    Masina:
    Astra H, 2006
    Directie model 2013 - nu confera siguranta

Salut,

Luni as fi vrut sa merg sa comand A4 Sedan 1.8 TFSI (170CP) cu pachetul sport (volan sport, suspensii sport, scaune sport, jante 17").
    Saptamana trecuta am facut test-drive cu masina asta si acum am inceput sa am indoieli. Directia mi s-a parut foarte ...nesigura. Motorul este exceptional, bijuterie - pacat ca nu are acelasi sunet macar cu C-Klasse C200. Insa atunci cand acceleram puternic 0-100 masina parca zbura din stanga in dreapta, si era foarte greu de controlat. Cand intorceam de volan in stanga, ea mergea in dreapta parca si invers. Oricum... senzatia asta nu am avut-o la nicio alta masina (BMW 320d, 320i, C-Klasse C180, C200, Volvo S60, Honda Accord).
    Am intrebat dealer-ul si mi-a zis ca nu stie ca masina sa aiba vreun defect, si avea doar 3000Km rulati. Mi-a propus sa mai incerc inca una, insa nu mai aveam timp.
    Voi ce ziceti? Cum vi se pare directia la noul A4? Avea masina aia ceva?
    As aprecia un raspuns sincer.

Ultima editare de un moderator: 14 Apr 2012
  16. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Eu zic sa mai incerci alta. Nu sunt posesor de B8 dar am condus si nu am sesizat o astfel de problema - chit ca motorul era 2.0TDI de 143 cp. Nu cred sa fie diferenta la acest B9 care in practica e un facelift la B8.

17. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    La A4 B9 a fost schimbata directia fata de B8. La B9 directia este electromecanica,iar la B8 e hidraulica; cea hidraulica de pe B8 eu o consider exceptionala, fiind una dintre cele mai ok, depasita fiind poate de cea de pe seria 3. E interesat ce spui(si eu sunt f curios de aceasta schimbare si voi face cu prima ocazie un drive test cu B9), testele zic ca e destul de ok directia la B9, nu cu un feedback prea bun; eu sunt fan al directiei hidraulice, pana acum nu am condus o masina cu directie electromecanica care sa fie exemplara. Noua directie electromecanica de pe A7 am citit in diverse reviste ca ar fi foarte buna; poate astfel s-a realizat o directie electromecanica exemplara.

18. dea.cristi 1st Gear Member

Locație:
    Helsinki
    Masina:
    Astra H, 2006
    Directia :thumbs-up:

Revin cu parerea mea despre directie.
    Am fost iar la dealer saptamana asta cu gandul de a testa alta. Cand am ajuns acolo reprez de vanzari mi-a zis ca au verificat masina dupa ce le-am spus de problema aia si au descoperit ceva in neregula. Au facut reparatie si m-a invitat sa mai fac un test-drive. A fost altceva, directia este foarte precisa.
    Asa ca... joi am fost si am dat comanda. :)

A4 1.8 (170CP / 320Nm) dotari:
    - culoare metalica (Cuvee Silver)
    - Xenon Plus
    - Audi Concert (display 6.5" color)
    - Audi Sound System (10 boxe
    - Cruise control
    - Parktronic (semnalizare acustica si optica fata-spate) (7X4)
    - Board computer cu ecran color
    - Scaune sport cu reglaj lombar electric, incalzite
    - senzor de ploaie
    - volan multifunctional cu 3 spite
    - jante 17" 245/45 "Star" cu 10 spite
    - Bluetooth handsfree
    - Audi hold assist
    - Start/Stop
    - Jaluzele geamuri spate
    - plasa pt porbagaj
    - covorase (inca nu am ales modelul. Le aleg cand vine masina)
    - rezervor plin

Acum astept... 4 luni(maxim). Sa ne auzim cu bine.

PS: valeu ce motor frumos. Cati dintre voi ati testat motorasul?

19. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    La cat te ajunge masina?:)
    Ce consum are motorul asta?

20. slim_claudiu 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi a4, 2009, 2.0TDI, 143cp
    Salut,
    Vreau si eu sa achizitionez un A4 B8. are seria asta (wauzzz8k58n013393). Nu stiu ce norma de poluare are nu stiu nimic despre masina asta. Cum pot afla ceva mai multe. Un mic istoric. Va multumesc.

Ultima editare de un moderator: 27 Apr 2012

Distribuie pagina asta