1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. catar

catar 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B8 1.8 TFSI (CDHB) 2008 / BMW E60 530d (M57) 2004
    care e diferenta de pret la piese intre masina mea actuala si un audi a4 b8? - o intrebare la care iti dai tu singur raspuns. intri pe autokarma, si selectezi intr-un tab masina ta, si in alt tab, audi, dupa care navighezi exact la piesa care te intereseaza si compari preturile.

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Cristi10 deja pui intrebari aiurea si te repeti inutil. Citeste acest topic. Citeste aria despre A4 B8. Nu mai aduce in discutie / nu mai face comparatii / versus, pe acest forum, intre motoare cu benzina si motoare diesel si intre marci diferite de masini pentru ca nu ai voie.
    Daca mai continui in acest fel toate mesajele tale vor fi sterse fara alte explicatii. Oricum am sters din mesajele tale pentru ca unele sunt neregulamentare.

3. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 2012 143 CP CJCA Multitronic
  4. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Normal ca se simte diferenta. Cauta totusi o masina cu xenon...cu siguranta vei regreta lipsa acestei dotari.
    Daca nu ma insel, motorul de 150 CP a aparut prin 2013.

Era cu vreo doua pagini in urma masina din Reghin...crezi ca neamtul inlocuieste distributia cu 50000 km mai devreme? Cu siguranta nu !
    Succes in cautari !

5. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Daca vrei facelift cred ca cel de 150 cai este cel mai ok

6. daniel-san 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    bmw 320d
  7. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    pai daca pune la 210000 km nu suna nimeni.eu am luat-o la 215000 si pe autovit era pusa la 185,dar din start mi-a omul a zis ca km reali sunt 215.
    adevarul ca cineva care nu verifica istoricul in reprezentanta, la cum arata o masina care face multi km pe autobahn ,uzura e minima, te pacalesti usor.
    pe mine unul nu m-a deranjat km,istoricul e curat si carte service la zi,iar dotarile m-au fermecat.

8. daniel-san 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    bmw 320d
    Daca masina are dotări si făcute reviziile la timp , nu ma deranjează . Ma deranjează minciuna .

9. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Tot ce este ieftin, include minciuni. Vrei sa scazi sansa de a fi mintit, mareste bugetul cu cel putin 20-30% si cauta numai masinile care par anormal de scumpe, raportate la restul pietei formate numai din minciuni. In mod normal le vei gasi la proprietarii carora nu le place minciuna, dar nici sa-si alinieze masina lor ok cu restul de tepe nu au chef.

Ultima editare: 21 Mai 2015
  10. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
  11. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Mi se pare greseala minora la cat putea sa mai infloreasca la totusi cum arata masina.

12. midumi

midumi 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, B8, 2.0, Tdi, 2012, avant, CAGA
  13. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    ~VOLAN SPORT PIELE+COMENZI --- unde ?
    Asta e prima, si nu m-am uitat prea atent.

Spor

14. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Nu are dublu climatronic si volanul nu este cel sport, este cel clasic piele cu comenzi.
    bare portbagaj nu prea
    ~DINAMIC DRIVE interesant
    Scaunele arata bine.
    http://www.autovit.ro/audi-a4-C36778958.html
    Verifica asta, cu toate ca km aia s ciudati

Ultima editare: 23 Mai 2015
  15. midumi

midumi 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Dupa ce am stat azi noapte 3 ore si am citit cateva zeci de pagini din topic, am mers azi sa vad masina de care v-am intrebat: arata bine si la exterior si la interior am si condus-o totul super. Dupa am inceput sa ma invart pe langa masina. Pe partea stanga la roata din fata carenajul rup si lipsea din el cam o palma de material, halogen dreapta recent schimbat nu era de loc atins de pietricele, parbriz schimbat 2013, si cand am ridicat capota, ulei negru pe partea superioara a capacul de plastic unde apare si sigla audi, si bonus cartea de service cu corecturi. Pe factura cu care a fost luata de afara era trecuta suma de 9500EURO. Respectivul zice ca asa se face afara, se trece suma mica sa se plateasca taxe mai mici. ??? Inclin sa cred ca a fost luata lovita de afara. E prima masina pe care o vad si am ramas cu un gust amar.

16. Audi_Smile

Audi_Smile 1st Gear Member

Locație:
    Ried im innkreis, AT
    Masina:
    Audi A4 Avant B8, 2.0 Tdi, S-line, 143 PS, An-2008 Le Mans
  17. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Asa este.Asa a facut si la mine.Mi a zis ca mai lasa 800E din pret daca vreau ca pe factura sa treaca cu 3000E mai putin.Fiind pt mine, normal ca am acceptat.
    Asa ca pe factura mi a trecut 10k
    Sincer la banii aia nici nu ar trebui sa cauti in RO.

18. alex_ 4th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 Avant 2009, 2.0 TDI (CAGA) 143cp
    Audi_Smile , inainte de a trece la contabilizarea optiunilor, tinand cont ca taxa de prima inmatriculare la prima masina este 1053 E (pentru Euro 4) iar la cea de-a doua este 101 E, cred ca ar trebui sa te orientezi spre cea de-a doua sau daca dispui de acea mie de euro pe care ai plati-o in plus pentru prima masina, poti cauta o alta cu norma de poluare Euro5 la 12 999 in loc de 11 999 Euro si atunci ai mult mai multe variante.

Daca optiunile pe care le are prima masina are in plus: kilometri mai putini, ADS, suspensie reglabila-magnetic ride, hold assist, side asist, trapa panoramica, incalzire stationara, senzori parcare fata, sistem de fixare bagaje in portbagaj, monitorizarea presiunii in pneuri, priza 230v, incalzire scaune pe locurile din spate!!, etc. pot valora mai mult decat diferenta provenita din taxa de poluare atunci ai putea sa o alegi pe aceasta. Eu personal cred ca toate acestea fac mult mai mult de 1000Euro (doar trapa si incalzirea stationara pot depasi singure aceasta valoare, nemaipunand la socoteala suspensia reglabila si celelalte) si daca ar fi sa aleg eu, as alege prima masina.

Ultima editare: 24 Mai 2015
  19. midumi

midumi 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
  20. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Nu se vede nimic in linkul tau.
    Poi ai de platit numerele de preferat pe 30zile sa nu ai probleme cu ungurii, cu toate ca cei de acolo de unde am facut numerele mi or zis ca or auzit de problema cu nr de 15 zile si nu stiu de ce fac probleme ungurii la ele.Asigurarea.Taxa la primarie + impozit pt cele 30zile la nr.
    Pe mine m o ajuns avionul cj-dortmund(350 lei parca), nr,asigurare,taxe + 1700km inapoi cam 500E.

Distribuie pagina asta