1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    :) Eu zic sa impartim forumul in doua quattro si FWD. Colegul nostru a facut o comparatie eronata , a exagerat putin si cred ca si-a dat seama prea tarziu de ce a spus..

Ultima editare de un moderator: 28 Iun 2014
  2. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Aici pe unde am locuit Bavaria si Rhone 3.0 tdi&2.7 tdi quattro ti-l cumperi pentru tractiune nu neaparat pentru viteza.
    Ai o barca care trebuie sa o tragi,ai o caravana de tras, remorcuta unde iti pui ustensilele de pescuit,motorete,materiale diverse ,un cal cu atelaj, etc.....
    De obicei nu locuiesc in centru stau la case cocotate pe nu stiu unde ....

Cum trage un atelaj in care este un cal 2.0 tdi 170 cp comparabil cu 2.7 tdi 177 cp eventual quattro ?! :) Quattro intareste si mai mult tractiunea scutindu'te de surprize neplacute.Se adreseaza persoanelor cu posibilitati si cu hobby-uri mai deosebite.:p

Poate pentru unii reprezinta si statutul social nimic de spus insa totul se deconteaza in service mai devreme...sau mai tarziu :)

Ultima editare: 1 Mai 2012
  3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Hmm...3,0tdi....quattro....acri sunt strugurii? :)

Problema e simpla:ai bani,iti permiti,te desfeti cu ceea ce e mai bun,nu neaparat ca si necesitate,ci pt ca iti permiti :) .Esti mai strans la punga,te intinzi cat ti-e plapuma,ca altfel vor fi repercursiuni...financiare :)

4. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Credeti ca gasesc in Germania un B8 (max 2.0 TDI) second pana in 12500 (cu tot cu inmatriculare)?

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Da cu peste 300.000 km si cheala ca dotari. Bafta.

Ultima editare: 28 Iun 2014
  6. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Si fara TVA :)

7. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Ok, m-am linistit. :) Cumparam altceva fara cerculete atunci :p

8. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Decat sa iti iei un B8 la un pret la care eu unul sincer sa fiu nu mi-as vinde nici macar B7-le mai bine cumperi altceva ...

@Hilfiger : poti gasi masina in banii aia dar sunt multe dezavantaje parerea mea.
    -Km foarte multi
    -dotari putine
    -mai mult ca sigur trebuie sa o iei pe firma ca sa ii scazi TVA-ul dar cineva tot se va incarca cu niste bani ...
    -avarii mai mici sau mai mari ...
    Crezi ca merita doar ca e un B8 ?

Ultima editare de un moderator: 5 Mai 2012
  9. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Intrebam si eu ca sa fiu informat.

10. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Salut
    Aceasta informație o puteai lua si tu de pe www.mobile.de , este un site deschis pentru toată lumea :) si erai informat singur ...
    Nu pierde timpul cu astfel de întrebări la care poți sa afli singur răspunsul ..
    Dacă ai sa alegi acest model , ai aici o mulțime de colegi care sa te sfatuiasca in etapele următoare când vei avea mașina .

11. gaby-audi

gaby-audi 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A5 Sportback 2 l quattro , cod motor cnha
    Hilfiger o masina buna si bine intretinuta fara accident, nu are cum sa gaseasca la banii astia pe care i-ai mentionat tu. Bafta.

12. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Salut baieti,

Sunt nou pe forum si de aceea apelez la voi, in calitate de experti in domeniu sau posesori ai aceluiasi tip de autoturism, pentru a ma sfatui in alegerea unei masini. As vrea sa-mi spuneti parerea voastra legata de aceasta masina (pret,dotarii, eventuale probleme la acest tip de masina, avantaje, dezavantaje..etc):

http://www.autovit.ro/audi-a4-C24105289.html

Ideea este cam as vrea sa o achizitionez, dar inainte de asta as vrea sa ma asigur ca intr-adevar merita (stiu ca nu se poate garanta 100%) dar cel putin sa stiu ca merita sa fac efortul de a ma deplasa pana la BV pt a vedea masina, mai ales ca in acest moment tocmai ce ma intorc din Germania (sunt in Ungaria si voi mai ramane o perioda aici).

As vrea sa-i rog pe colegii de pe forum din Brasov si nu numai, daca ma pot ajuta cu mai multe informatii avand in vedere ca masina se afla in acest moment in localitatea mentionata (nu stiu, poate sunt unii dintre ei care au si vazut masina, sau poate cunosc vanzatorul...etc).

Credeti ca as putea sa scot masina la un pret de aprox 17-17.5 k euro ?

13. calyn05

calyn05 1st Gear Member

Locație:
    Tg Mures
    Masina:
    Audi A4 40 TDI (204 CP) quattro ultra Mild Hybrid S tronic,2021
    Vreau sa ma orientez si eu pentru un Audi A4 B8 170 cp si nu stiu ce sa fac din cauza problemelor volantei. Daca sunt sau nu pana la urma probleme cu volanta si pentru modelul acesta. Am sunat la diferite service-uri si lumea nu stie nimic de astea cu 170cp. Daca ma puteti ajuta/informa in sensu asta.

Ultima editare de un moderator: 10 Mai 2012
  14. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Danny Frumoasa masina.. Eu zic ca mai jos de 19000 sau max 18500 nu o da.. Ia-i seria de sasiu si vezi ce zic si cei de la audi despre ea.. Pretul oricum e ok pt ce dotari are are..

15. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    calyn05 La 170 cp nu sunt probleme semnalate. Mult succes

16. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Danny Foarte frumoasa la interior cu bejul ala nu prea este, dar e chestie de gust. E cam singurul lucru pe care i-l pot reprosa, in rest...dotarile sunt incredibile, ffff rar gasesti masina atat de dotata, dar trebuie sa vorbesti cu omul despre pret. Vezi si de ce minte ca are trapa (in poze apare ca nu).

Pretul sincer este cam mic la cat de dotata este, ce motorizare, quattro si optiuni are. Vezi sa nu fie o "smecherie". Daca lasa usor la pret, eu mi-as face griji. Daca este o masina OK, pretul ei real (nu cel de strigare) la nivelul pietii actual este cam 20.000

In bara fata este o gaura suplimentara, pe dreapta masinii, stanga cum te uiti, langa proiectorul de ceata, unde de obicei vine lupa radarului de la pilot automat adaptiv. Dotarea asta nu apare enumerata in lista, deci este posibil masinuta sa fi fost putin atinsa pe bot si schimbata cu o bara "universala". Si eu am luat-o pe a mea asa, dar mie mi-a recunoscut proprietarul si povestit tot despre ea.

Atentie la amortizoarele alea reglabile, daca este unul uzat, costa enorm bucata. Intreaba si de consum urban, mie motorizarea asta imi ia 11 min in Bucuresti, poate de asta o vinde :)

Neaparat verificat VIN-ul (istoricul de service) la Audi si comparat cu cartea tehnica.

17. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Danny Masina are numere de Bucale, suporti numar cu firma de Craiova si se afla in Brasov. :think:

Din moment ce e deschis la combinatii imi spune ca se ocupa cu masini. Daca se ocupa cu asta mie unul imi ridica semne de intrebare. Nimeni in Romania care vinde masini second nu este corect pentru ca altfel nu poate vinde. Vorbesc de cei care se ocupa si nu de unul care isi vinde si el masina dupa 3 ani de uz personal. In cazul celor din urma, adica astia cu 3 ani nu accepta combinatii, oamenii stiind in mare parte ce urmeaza sa cumpere sau au cumparat deja si nu vor decat bani. Tot despre astia vorbind experienta in masini si in piata auto e destul de scazuta de aici rezulta frica de combinatii.

La o mica cautare pe mobile.de masina poate fi gasita cu optiuni similare poate chiar mai bune si km mai putini. Acum depinde f mult pe ce pui tu accent. Eu unul as renunta instant la Cruise Control Adaptiv eg. "Distronik" in favoarea Keyless Entry/Go. Trapa pentru mine e o mare tampenie si extrem de scumpa. Jantele sunt cam uratele pentru pretul si echiparea masinii. Ma face sa cred ca a avut ceva frumos pe 18-19 care au fost praduite si inlocuite cu astea care n-au nici o legatura cu masina. Par model de S-line de B7. Mai lipsesc si capacele din centru cu Audi. Vezi ca alea sunt vreo 250 ron deci 50 euro ai rupt direct la pret.;)

Eu zic sa mai stai si sa nu te arunci la optiuni pe care le vei folosi de 3 ori pe an dar care sunt extrem de scumpe si tenteaza. La 20k euro m-as duce glont in Deutsch si as lua numai de la Audi cu tot istoricul pe carte la zi.

PS. Pustiul mai are un Vito si un Punto la vanzare
    http://www.autovit.ro/mercedes-benz-vito-C24031347.html
    http://www.oferte-auto.com/print.php?ida=683

18. calyn05

calyn05 1st Gear Member

Locație:
    Tg Mures
    Masina:
    Audi A4 40 TDI (204 CP) quattro ultra Mild Hybrid S tronic,2021
    alex4ever Sunt rare modelele si cred ca de aceea. Cati km ai la bord cu a ta ?

19. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    advice

multumesc mult baieti pentru sfaturile date pana acum..

cateva completari

@GunX: intr-adevar, nici mie nu prea imi place culoarea din interior (unul negru e spun ca s-ar fi potrivit mult mai bine). Daca te uiti si la ultima poza, o sa vezi ca masina are si trapa, deci nu a mintit deloc in legatura cu aceasta dotare.
    Legat de aceea gaura(lupa radarului de la pilot automat adaptiv), tu crezi ca bara masinii provine de la un model care ar fi avut aceasta dotare, iar acesta nu o are din moment ce nu a fost mentionata ?

@wug: chestia cu numerele am observat-o si eu, si pare destul de dubioasa (cand o sa-l sun o sa-l chestionez si in legatura cu acest aspect, sa vedem al catelea proprietar este, motivele vanzarii...etc). Stiu ca poate sa spuna povesti, dar poate imi dau seama din modul de "povestire", daca este unul fluent sau daca o da din stanga in dreapta.
    Ai perfecta dreptate in legatura cu ocupatia de baza a acestuia, ca se ocupa de combinatii cu masini, am vazut si eu celelalte anunturi + inca un bmw, ceva anunturi pe 4tunnig (e activ baiatu`).
    In ceea ce priveste sfatul tau, cu o cautare pe mobile.de, tocmai am facut-o si m-am cam ars. Sigur gasesc masini cu km mai putini si posibil si cu mai multe dotari, dar preturile sunt prohibitive.

Tocmai vin din Germania, inainte sa plec vorbisem cu cei de la carmax24.de, am platit taxa de oprire a masinii...etc, si cand m-am dus acolo surprise...masina a fost vanduta (a urmat un intreg scandal). Si am si profitat de faptul ca tot am spart bani pana in Germany, si am zis sa mai caut ceva. Am fost in Koln, si toate erau fff scumpe (eu nu inteleg cum fac samsarii astia de prin vitan...aduc masini din afara, isi mai pun si ei o marja ceva, si parca tot mai ieftine decat cele din afara sunt). Nu vorbim de ce e posibil sa urmeze: defectele ulterioare, ca sunt sigur ca sunt manarite.
    Asta e si motivul pentru care sunt in cautarea unor sfaturi, pentru ca sincer au fost 4-5 masini pe care am pus ochii si care pana la urma au fost date (spre norocul meu si ghinionul altora) altor colegi de pe forum, userii: fantadealune, b-490-rzv, alin_dexteru...Imi cam pare rau ca s-a dat masina lui bet :(

20. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    La carmax sa nu mai mergi in veci. Au masini multe insa managementul e praf, drept dovada ce tiganie ti-au facut tie. Vezi ca daca ai rezervare cu stampila si semnatura dealerului poti sa mergi la politie si iese panarama mare. Copia aia primita pe fax semnata si stampilata inseamna mult in DE, mai ales una primita de la carmax care e un dealer mare. S-au mai intamplat d-astea in trecut si dealerii au fost obligati sa-i ofere clientului alta masina chiar cu 1000-2000 euro peste pretul celei vandute, binenteles la acelasi pret.

Incearca sa cauti masini numai de reprezentanta si lasa-i pe cioflingarii de la carmax sau autohus. Astea sunt parcuri mari care fac numai figuri si discuta max 2-300 euro la o masina de 20k euro. Sunt extrem de scumpi la numere si asigurare. Numere de 5 zile pe 180 euro??? Pai asigurarea e 70-80 euro la primarie si numerele 10 euro.

In alta ordine de idei, sti si tu ca o masina cand trece de 150k km in DE deja sansele sa fie vanduta local scad in favoarea exportului. Acum nu zic sa cauti la peste 150k insa e doar un sfat care poti sa ti seama sau nu.

Cand ai bani in buzunar nu te grabi la masini. Oferta e imensa mai ales in Germania. Eu unul nu m-as baga la masini in Romania decat daca vanzatorul e proprietar si are cel putin 1 an vechime pe carte.

Cu verificatul la Audi uita de el ca e pierdere de timp. Audi se pacaleste daca masina nu a mai venit la service autorizat. Sunt multi in DE care cand iese masina din garantie merg pe ATU, PitStop ... la revizii, ca e mai ieftin. In felul asta s-a pierdut urma. Aia n-au voie sa puna nimic pe cartea service. Oricum la km se umbla de nu-si mai da seama nici Audi.

Ultima editare: 10 Mai 2012

Distribuie pagina asta