1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Numerele de 15 zile sunt perfect valabile.
    Cele de 5 zile nu mai sunt.

2. midumi

midumi 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, B8, 2.0, Tdi, 2012, avant, CAGA
    nu mai este anuntul cred de aceea nu se vede. Merci thor4ever de informatii

3. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Stiu ca sunt perfect valabile.Erau si acu un an cand am fost eu.Si 100% despre alea era vorba.Doar ca ungurii comenteaza si nu le convine nush ceva.Tocmai aia ziceau si nemtii ca nu inteleg de ce fac gura ungurii cat timp sunt un EU si alea de 15 sunt valabile la ei.Nu m am riscat si am luat de 30.

4. Nutzu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Salut, intentionez sa achizitionez un Audi A4 B8, berlina. Caut modelul cu S line interior-exterior, trapa si cutie automata. Va rog, daca puteti sa imi spuneti o parere despre http://www.autovit.ro/C36687222.html, mentionez ca nu ma deranjeaza consumul si sunt constient de el, ce alte lucruri sunt de spus despre masina in general, si despre aceasta indeosebi, ceva probleme la 2.0 TFSI sau la Quattro? ce puteti observa din poze... va multumesc
    P.S. mi se pare un plus anul fabricatiei si numarul de km.

5. OviDU

OviDU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi B8
    Masina este in bucuresti tu esti din bucuresti trage o fuga si vezi despre ce este vb ca din poze....:) avand in vedere claritatea, calitatea pozelor eu personal consider ca ascunde ceva.

6. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Pare o masina din SUA, mare atentie la daune (inundate) in dezastrele care au fost la ei...

7. Nutzu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Salutare, va multumesc pentru raspuns. Am vorbit cu "inculpatul". Cateva informatii care momentan ma tin pe loc:
    - este al doilea proprietar, primul fiind din SUA, iar motivul vanzarii este ca a luat-o pentru tatal lui care si-a dat seama acum ca nu ii place...
    - are o singura cheie
    - a fost adusa in RO la sf anului 2013 la 28k km, iar astazi are 33 k km.
    - de cand a intrat in posesia masinii ( sf anului 2013 ), a facut nici o revizie...aspect care m-a cam blocat, stiam ca revizia se face la numarul de km sau la trecerea unui an

In concluzie sunt putin cam retinut, dar este cam singurul A4 din cate am vazut sau pentru care am discutat telefonic care nu are asa multe lucruri ascunse la o "prima vedere"...

Orice sfat este binevenit in continuare!

8. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Cam dubios dupa parerea mea. Cel mai bine e sa o vezi si sau sa o vada cineva care se pricepe bine.

Daca e din state, ai putea sa platesti pentru un raport CarFax si sa afli mai multe detalii.

Ultima editare: 26 Mai 2015
  9. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Primesti doar o cheie...hmmm...verifica in meniul masinii daca nu cumva sunt 2 chei active :)

10. orio777 1st Gear Member

Locație:
    Pantelimon IF
    Masina:
    Ford focus
    Sfat achizie A4 ...

Dupa ani si ani de Ford :scared2: m-am gandit sa cumpar un Audi.

De cateva saptamani tot ma plimb pe site-urile romanesti si ma uit dupa o masina ok.

Eu momentan am bugetul de 11000e. E mult, e putin....nu stiu ce sa zic, de asta va intreb. Ma gandeam sa iau un A4 B8. Pot sa gasesc o masina buna in acesti bani?
    Eu ma gandeam sa fie dupa 2010, diesel si sa fie in toate mintiile.

Ma uit pe site-urle nemtesti si vad modele asemenatoare mai scumpe decat in RO :wtf: .... fireste sunt o gramada de samsari care iau masini cu multi km si le intineresc pe drum spre tara.....

Sunt masini si in 9k dar si in 14k .... cam la aceleasi dotari .... ceea ce mi se pare o diferenta mult prea mare.

Va rog sa imi spuneti daca in banii astia pot gasi o masina in toate mintiile si daca da ce motorizare, maxim cati km sa aiba masina, de ce modele sa ma feresc.....

10x

Ultima editare de un moderator: 27 Mai 2015
  11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Poate faci un efort si citesti macar ultima jumatate din acest topic pentru ca ai toate informatiile de care ai nevoie in aceste pagini.

Data viitoare te rog foloseste functia Cauta a forumului si scrie mesajele in topicurile potrivite si deja existente, fara sa mai deschizi topicuri noi. Mesajul a fost mutat in topicul potrivit. Bafta.

12. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    In banii astia poate o benzina cu mai putine dotari pana n 2010

13. orio777 1st Gear Member

Locație:
    Pantelimon IF
    Masina:
    Ford focus
    Cristi Am citit primele discutii si am vazut ca se discuta de o masina de 31k.....acum vad ca topicul are 400pag :beerchug:

O sa-l citesc

Ultima editare de un moderator: 27 Mai 2015
  14. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    @orio777: Topicul este unul greu de digerat pentru ca se discuta acelasi lucru la nesfarsit dar iti va oferi cat de cat o idee despre valoarea reala a masinii,diferentele intre masinile de pe piata locala vs strainatate,uzura masinilor vs varsta lor, istoricul masinii si dotarile pe care vei ajunge sa ti le doresti de la o masina. Lectura placuta - macar ultimele 100 de pagini sa le citesti.

15. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 2012 143 CP CJCA Multitronic
    Pentru ca mi se pare o intrebare ce tine de achizitie si nu a fost discutata, intreb: dintre colegii ce ati cumparat masini din Germania (reprezentante Audi sau nu neaparat), ati reusit sa negociati ceva? La 20k se poate scoate 500E?
    Ps: cineva a primit de la reprezentanta (ce-i drept pe un A6 de 22k), un set de jante + cauciucuri de iarna. E caz unicat?

16. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu este caz unicat. De la o vreme se poate negocia si la reprezentanta pentru masini SH dar nu chiar cat ai mentionat tu decat daca valoarea unei masini depaseste 20.000 Euro. Sub suma asta poti sa-ti iei cel mult numere gratis si cam atat. Este foarte important sa vorbesti limba Germana si mai ales talentul tau de negociator sau al celui care cumpara masina. Bafta.

17. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Am scris mai sus clar..toti negociaza daca vrei ca pe factura sa treaca mai putin.Multe masini luate de la dealeri nemti sau reprezentante vin cu setul 2 jenti fara nici o alta negociere, ca asa se dau si bisnitarii nostri le vand separat.
    La mine a lasat 600E de la 14mii(ca pe factura sa treaca 10mii) si normal setul 2 jenti fara sa mi scoata ochii ca vezi ca ai si setul 2 in portbagaj

18. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    *jante.

jenti au femeile de etnie.

19. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    *Mersi de atentionare,am scris in graba

20. codyyy 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI 177CP, 2012
    Va rog o parere despre navigatie...ar face diferenta pentru alegerea masinii dace este Basic sau Plus? Stiu ca cea Plus are display-ul mai mare si are un joystik pe rotita cu care se umbla mai usor prin meniuri. Dar practic sunt diferente pe Plus care chiar ar face sa merite sa il mentin ca si criteriu in gasirea masinii?

De asemenea clima, cea cu 3 zone ar permite ajustarea temperaturii si pentru locurile din spate, dar cat de importanta ar fi fata de ce simpla? Stiu ca in principiu importanta fiecarei dotari este personala dar din mai multe pareri de la cei care le detin mai ajustez din criterii ...ce e obligatoriu si ce ar fi frumos sa aiba.

Multumesc!

Distribuie pagina asta