1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    @codyyy: Cred ca le confunzi un pic,iti recomand sa citesti AICI care sunt sistemele MMI de pe B8 si diferentele reale dintre sisteme. Dotari obligatorii nu exista...ci doar unele care in mod normal dau o anumita nota masinii si ofera un confort apreciat de majoritatea cumparatorilor...sau doar de cumparatorul/posesorul masinii in cauza (ca pana la urma parerea lui conteaza cel mai mult). Astea fiind spuse echiparea cu 3 zone mi se pare de preferat din motive functionale si estetice (varianta simpla personal o vad un pic dintr-un alt film cu masina).

2. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Nu este din alt film, este gandita pentru cazul in care faci naveta cu masina permanent singur in ea. Ce nu inteleg eu sunt scaunele chioare, mai putin ok decat in multe masini de 3-4 ori mai ieftine, Daca la nr de ocupanti ai masinii exista totusi si cazul singular, sa-mi explice cineva cum anume iti doresti intr-o masina premium sa ai varianta "confort redus". Nu vorbim de fitze, piele perforata, leduri bling-bling, oglinzi care se impacheteaza in portbagaj, senzori de facut cartofi prajiti sau volanul cu aspect star-trek....ci de locul unde sezi permanent, ore intregi

Ultima editare: 30 Mai 2015
  3. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    @GunX: Asta crezi tu, eu zic ca e facuta pentru un cost mai mic de achizitie si atat,dar nu e obligatoriu sa fim de accord. Asa cum spuneam mai devreme , mi se pare din alt film pentru ca este foarte inestetic(parere pur personala)...mai ales daca masina are un nivel de dotari mai mari la interior.

4. codyyy 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI 177CP, 2012
    celo: Intradevar cred ca le incurc. Pe site-ul audi.de la masini second pentru masinile de dupa 2012 am vazut doua variante date in dotari, MMI basic plus si MMI plus, ambele cu suport pe DVD si voiam sa imi fac o parere despre diferentele dintre ele. Dupa ce am citit din link-ul dat de tine ar trebui mai intai sa fac un VIN decoder ca sa imi dau seama ce tip de navigatie e altfel nu pot sa le mapez (probabil ar fi mers si din poze daca le cunosti). Ieri am fost prin targ sa arunc un ochi la masini si am vazut doar un singur A4 din 2013 care nu avea joystik...acum nu stiu ce samsareala era facuta si pe masina din targ.

Legat de optiuni, prin obligatoriu ma refeream la ce ar trebui sa aiba fara de care nu as cumpara masina sub nici o forma bazat pe experienta detinatorilor impartasita pe forum sau viziune personala...cum ar fi de exemplu xenon-ul.

Multumesc!

5. kng_bv

kng_bv Gold Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B8 Avant 2.0, 2011 200+CP A3 quattro, 1.8T, 2000 400+CP
    Pentru mine obligatoriu au fost
    - Navi
    - Clima pe 3 zone
    - Scaune sport cu reglaj lombar
    - Comenzi pe volan
    - Bluetooth

Legat de navi, eu am varianta 3G cu HDD. nu stiu daca este varianta plus sau nu. In cotiera am telefonul si are 2 SD-uri, altii spuneau ca 3G+ este cu SIM si in unele poze am vazut ca meniul este alb-negru.

6. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Asa am si eu,deci este 3G.Cu jukebox de 40giga total(30sistem, 10 muzica).
    In decoderul oferit pe forum imi scrie
    Navigation system (MID)
    Radio "HIGH"
    Altceva nu am gasit pe multimedia.

7. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Salut,
    Ce parere aveti de modelele de pe OLX ? Cautati va rog A4 B8 de la 2009 in sus si pana in 9500 euro. Rezulta 38 anunturi. Km pana in 300.000 din cate vad.
    Nu o sa postez aici 10 modele, va rog sa va faceti o concluzie in priviinta unor modele de acolo care ar merita. Nu ma intereseaza dotarile si sa nu aibe mai mult de 250.000km.
    Mie mi se par cam dubioase. MS

8. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Nu cred ca sunt dispusi oamenii sa caute pe olx zeci de anunturi cu masini dubioase, la preturi dubioase.Daca aveai 1-2 oferte cu linkuri poate primesti raspuns.Dar la ce pret cauti ti o cauti cu lumanarea

9. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Sunt absolut constient de asta. Insa nu vroiam sa postez anunturile care mi se par mai atragatoare, fiindca sunt multe.

Nu prea imi vine sa cred ca gasesc asa ieftin, insa de o perioada am vazut la prieteni A4 cu 11.000, Passat B7 cu 11.000, Octavia 2012 cu 7000, toate la vreo 200.000km in bord si merg fara nici o problema. Nu au bagat nici un ban in ele.
    Deci m-ar cam tenta un astfel de model. Caut demult o masina de pe la VW sau AUDI, insa B8 imi place cel mai mult si ma gandeam sa mai astept sa pun ceva bani (vreo 15.000) sa caut unul in stare buna, dar cand vad in bani de Golf 5 sau 6, mi se pare tare tentant. :D

10. Upgradeaudi 4th Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi
    Cand vei dispune de 15.000 EUR, vei cauta masini care valoreaza in mod real cel putin 18.000 EUR. :)
    Cel mai indicat este sa cauti masina care valoreaza in mod real banii pe care ii detii.

11. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Asta ar insemna ca jumatate forumul ar trebui sa conduca Logan. Sa fim seriosi...
    Eu cunosc cazuri cu A4 B8 la 11.000 care n-au nici o problema, doar ulei si filtre. La unul din ele a schimbat si un rulment.

12. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Cazuri sunt multe, cu B8 si mai ieftine de 11.000 care merg linistiti, chiar daca in bord au 120.000km si reali 350.000.
    Mult depinde si cum a fost intretinuta si folosita masina pe parcursul anilor.
    Majoritatea se plang de B8 ca pica una pica alta, dar ei le cumpara la cel mai mic pret gasit si habar n-au de un istoric al masinii sau km reali. Pana la urma e fier si multe calculatoare, ceva tot va pica, nu poti sa ai pretentia sa o folosesti fara nici o investitie, ca nu e noua.

13. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Nu vad de ce sa nu cumparam un A4 B8 daca il gasim in stare buna de functionare si trece cu succes verificarea in service + testul de drum. Indiferent ca are 300.000km. Sunt masini care au milionul de km si inca mai merg. In cel mai rau caz ii punem alt motor din dezmembrari.
    E ceva normal sa schimbi un turbo sau altele, dar daca iei o masina buna din punct de vedere tehnic, nu vad cum ar putea sa cada toate odata de pe ea incat sa poti zice ca e praf o astfel de masina ieftina.

14. Andrei333 1st Gear Member

Locație:
    Carei
    Masina:
    A4 B8
    Salut, am si eu o intrebare in legatura cu motorul 2.0 TDI. As dori sa imi cumpar un Audi A4 B8 curand si sunt nelamurit in privinta carei motorizari sa o cumpar. Este diferenta intre motorul cu 143 cp si 170 cp din privinta de fiabilitate? Va multumesc !

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Andrei333 citeste macar ultimele 200 pagini din acest topic unde ti-am mutat mesajul si unde trebuia sa scrii pentru ca raspunsul la ce ai intrebat tu s-a mai repetat de zeci de ori pana acum. Bafta la achizitie

16. daniel-san 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    bmw 320d
  17. kng_bv

kng_bv Gold Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B8 Avant 2.0, 2011 200+CP A3 quattro, 1.8T, 2000 400+CP
    Legat de diferentele dintre motorizari si fiabilitate s-a mai discutat 2 pagini in urma (De fapt sunt vreo 10). Am scris tot acolo si diferentele intre motoarele de 2L de pe B8.

Ultima editare: 9 Iun 2015
  18. codyyy 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Va rog o parere despre urmatoarele optiuni, toate cu motor 2.0 177CP si sunt la reprezentante Audi:

1. A4 B8 Ambiente 04/2012, 88.000km - 24.500EUR
    are: Multitronic, Navi plus, xenon plus, clima 3-zone, parking plus, DAB, tapiterie stofa - Audi Gebrauchtwagen plus

2. A4 B8 Ambiente 03/2012, 105.000km - 23.000EUR
    are: Multitronic, Navi plus, xenon plus, clima 3-zone, parking plus, Tapiterie Alcantara, scaune sport.

3. A4 B8 Attraction 03/2012, 80.000km - 23.500EUR
    are: Multitronic, Navi basic plus, xenon plus, clima 3-zone, parking spate, tapiterie stofa

Care ar merita mai mult?

Ultima editare: 10 Iun 2015
  19. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Aia mai ieftina pe principiu degeaba ai toate dotarile daca scaunele basic sunt de un confort slab.

20. codyyy 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    La optiunea 1 si 3 scaunele au si reglaj lombar electric. Este chiar asa mare diferenta de confort intre scaunele sport si cele normale?

In principiu as inclina intre una din primele 2 optiuni numai ca nu stiu daca merita 1500EURO in plus pentru 17000 km mai putin si garantia Audi plus...pe langa lipsa scaunelor sport si piele.

Distribuie pagina asta