1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    :)))))))))))))) nici opel din 2009 nu cred ca iei la banii aia .... eu presimt ca ai gresit marca.

Spor

2. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    probabil schema la fel de veche ca prostia umana, va trebui sa sari cu niste bani de avans dintr-un motiv oarecare, sa garantezi ca esti serios sau sa nu pierzi ocazia :)

3. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    as dori si eu sa-mi iau un A4 B8 ...dispun de 12-13000 E si singurele pretentii sunt: 1) automata 2) berlina. Am un prieten foarte apropiat care se ocupa cu masini si mi-a recomandat sa mi-o aduc din germania sa ma uit pe mobile.de. Mi-a spus ca tot ce ajunge pe meleagurile noastre in proportie de 95% sunt date cu multi km in urma si ca in Germania intrii la inchisoare pentru asa ceva.... Este adevarat ? sau mit ? voi ce parere aveti.... ?

4. kng_bv

kng_bv Gold Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B8 Avant 2.0, 2011 200+CP A3 quattro, 1.8T, 2000 400+CP
    Mit. Si in germania sunt samsari. Masinile vandute de nemti nemtilor e posibil sa nu fie manarite. Altfel de ce te-ar intreba la telefon si aia de la reprezentanta daca e pentru export sau nu? :) La 13000 iei ceva maxim an 2010, probabil 2009.

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    kng_bv Nu e nici un mit. Cauta legea germana si citeste-o.

andyITA cauta masini care nu scrie nur fur export (doar pentru export) si cauta masini care au TUV valabil. La cumparare obliga-i pe cei care vand sa scrie numarul de KM in contractul de vanzare-cumparare. Cine nu vrea sa faca asta inseamna ca are ceva de ascuns. Cauta masini care le vinde reprezentanta in special. Bafta la achizitie.

Ultima editare: 3 Iul 2015
  6. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    multumesc

va multumesc mult pentru sfaturi...
    tot cautand am dat peste vreo 2 oferte interesante care m-au facut sa iau in considerare break-ul....si anume
    http://www.mobile.de/ro/Automobil/A...:false,vcg:estatecar/pg:vipcar/210955229.html

pretul vad ca e 13000 Euro si prima inmatriculare 2012 si mai sunt vreo 2 tot automate la fel dar cu 190 respectiv 200 mii km ceea ce e cam multicel....

oricum si cu km astia e relativa treaba. de exemplu masina actuala pe care o am audi A4 b7 2.0 diesel automata din 2007 mi-a facut probleme de la 88 mii km (a trebuit sa schimb garnituri injectoare ca imi baga motorina in ulei, senzorul de la dpf era si ala cu erori, la portbagaj mi se intrerupea cablul si imi dadea erori in bord, scapa ulei pe la pompa tandem...si nu am facut accident cu ea, intretinuta foarte bine si km au fost reali fiind cumparata de noua de nasul meu din Berlin si stiu f bine istoria masinii....eu luand-o la 70 mii)

pareri ? ...mie pretul mi s-a parut f bun in conditiile in care e ultimul model....si e si automata...

7. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Depinde ce vrei de la masina.Mi se pare cam mic pretul pt o masina de 3 ani cu toate ca i cam cheala. De banii aia mai bine iei una bine dotata de prin 2010. Doar pt cateva modificari minore pe varianta facelift dar fara xenon unde chiar se vede diferenta nu prea merita

Ultima editare de un moderator: 3 Iul 2015
  8. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    ce imi place e ca are ani putini, cutie automata
    ce nu-mi place e ca are faruri cu halogen, ca e neagra si ca are geamuri fumurii
    pretul mi se pare corect raportat la dotari si numar de km

9. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    ideea e ca intentionez s-o tin maxim 2 ani si ma gandeam ca isi va tine bine pretul dat fiind anul masinii. adica sa nu pierd multi bani cand o vand in tara.
    inca ceva....care e faza cu taxi la nemti ? am vazut ca la unele masini desi nu au culoarea oficiala crem/galben au specificatia taxi si e ca si un fel de lauda la ei ca a fost pe taxi.....la noi fugi de taxi ca de dracu ! :)

sa inteleg ca la ei firmele de taxi sunt mai mari si isi tin masinile mai intretinute ?
    uitati un exemplu:
    http://www.mobile.de/ro/Automobil/M...:false,vcg:limousine/pg:vipcar/208907365.html

10. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    daca vrei sa o dai peste 2 ani atunci uita-te la ce gasesci acum din 2010 cu dotarile respective, adica aproape cheala (halogen, volan, scaune) cu cutie automata, cam 10500, la 11000 deja o iei cu xenon, scaune si volan sport

tu o iei cu 13 mii, te mai costa 1000 cu dus, adus si inmatriculat deci ajungi la aproximativ 14 mii si o sa o dai cu 11 mii, probabil vei pierde cam 3 mii euro in doi ani, acum tu calculezi daca iti convine sau nu insa cred ca pierzi mai putin daca iei acum una mai ieftina din 2009-2010

specificatia de taxi cred ca nu e pusa ca mandrie ci ca obligatie

11. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Aia zic si eu, poate obligatie poate bun simt sa sti ca a fost taxi.Oricum la km aia arata impecabil pielea.
    In legatura cu adusul. Pe mine m a costat cam 650E dus(bilet avion luat cu 3 zile inainte), acte masina:numere 30zile,asigurare,impozit, venit acasa, RAR,taxa auto.
    Fara asigurare RO+ vigneta calculata.Doar ca am avut 1 noapte la cine sa stau,si masina a fost rezervata.Dar totul a durat cam 2-3h si asta in ziua de dupa meciul de anu trecut brazilia-germania 1-6 cand mai toti erau mahmuri.Deci nu ti trebuie nici sa stai peste noapte in caz ca ai totul pregatit.
    Daca mergi cu masina din RO cu cineva si sa stai 1-2 zile te duce peste 1000E.

12. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    cred ca este si pielea de foarte buna calitate deoarece am vazut o groaza de alte taxi-uri eklasse cu piele chiar la 300-400 mii km si arata absolut perfect.....sau poate le-au reconditionat ei pt vanzare insa ma indoiesc ca le iesea asa bine pasenta

exemplu: 05/2012 a dormit in ea la volan ca are aproape 400 mii km si pielea arata ca noua...cum naiba ?
    din calculele mele reiese ca a facut aproximativ 110 mii km pe an !!!
    http://www.mobile.de/ro/Automobil/M...:false,vcg:limousine/pg:vipcar/211431786.html

13. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    conteaza si faptul ca probabil masina a fost parcata la umbra si soferul avea imbracaminte fara capse sau alte elemente care sa zgarie tapiteria

14. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    In poze toate arata "tipla" si live dezastru.

15. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    Si mamaia in poze e fata mare....

16. adrian.jigarov 1st Gear Member

Locație:
    TULCEA
    Masina:
    AUDI A4 2007 2.0 TDI BRD SLINE QUATTRO
  17. borsy

borsy Audi Expert

Locație:
    România
    Masina:
    Audi A6 C7 avant/S-tronic/2.0 TDI ultra-140kw CNHA
    Cutia nu e DSG, ci multitronic. Bara fata difera la culoare (era un coleg cade spunea ca la Audi nu exista asa ceva daca e din fabrica) iar la bara spate parca are ceva luft. Oricum, daca motorul merge bine, km sunt aia, cutia e in parametri, nu bate, nu troncane, nu e stramb sasiul, merge.

Ultima editare: 5 Iul 2015
  18. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    pt. cutie automata si culoare gri e ok pretul, nu-mi plac farurile ca sunt cu halogen dar daca are distributia schimbata si uleiul din cutie nu are mai mult de 60 mii km atunci eu cred ca e ok
    per total e cam cheala, nu are navigatie, nu are xenon, nu are volan sport, nu are scaune sport, etc, singura dotare e cutia automata dar cel mai important e sa functioneze totul in parametri

19. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    borsy eu daca nu ma gresesc tare, e ceva tipic ca culoarea barei fata sa aiba un pic alta nuanta, am observat asta si chiar pe unele masini noi. Si parca mai zicea cineva aici pe forum ca e o chestie normala.

Eu personal nu vad nimic rau. Masina zic ca e OK la banii aia, cu conditia ca nu ascunde vreo petarda. Nu prea poti avea mari pretentii la optiuni in banii aia.

20. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A verificat-o cineva? cam putini km (187 mii) tinand cont ca e din 2009....
    daca ar avea km reali ar fi super ok...
    eu personal am ajuns la concluzia ca cel mai mare grad de confort ti-l da cutia automata....apoi urmeaza restul....piele, scaune sport, navigatie etc....

Distribuie pagina asta