1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    +1
    asa este

2. adrian.jigarov 1st Gear Member

Locație:
    TULCEA
    Masina:
    AUDI A4 2007 2.0 TDI BRD SLINE QUATTRO
    Nu mi se pare o mare problema daca bara din fata a fost revopsita, e aproape inevitabil ca in 6 ani sa nu aduni nici o zgarietura.

3. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    haha

exact ! am observat ca toata lumea se uita la o masina de 6-7 ani daca a fost revopsita in nu stiu ce colt in loc sa ii verifice antent cutia de viteze cum schimba, sau turbina cum se comporta cand accelereaza, sau directia sau alte aspecte poate mult mai importante....

cum e posibil ca in 7 ani sa nu te pupi cu nimeni in trafic macar asa la stadiul de julitura, sau in parcare pe undeva sa nu iasa vreunu si sa ti-o atinga un pic.

4. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 2012 143 CP CJCA Multitronic
  5. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Sunt sigur ca numarul de km la masina de pe mobile.de nu era asa de mica ca la acelasi exemplar de pe autovit ! Pare curios de "Tipla" ! Daca esti sigur ca o vrei ai seria de sasiu , o verifici si daca nu te pricepi gaseste pe cineva cu care sa mergi sa o vezi ! Masina arata bine !

P.S.: Scaunele nu sunt electrice si nici padelele alea la volan nu le vad ( poate sunt prea mici ) !!!

6. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Stiu sigur ca avea pe mobile sub 150k km - asa am eu filtrul in aplicatie. Si masina a disparut intr-o zi. Nu am mai avut timp sa iau legatura cu vanzatorul. Am pus VIN-ul in threadul corespunzator. Se poate verifica numarul de km de la ultima revizie pe baza VIN-ului?

Ultima editare: 6 Iul 2015
  7. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    depinde cit timp a trecut de la ultima revizie oficiala,parerea mea ca are mai multi km dupa cum arata interiorul.oricum ,nu arata rau.

8. borsy

borsy Audi Expert

Locație:
    România
    Masina:
    Audi A6 C7 avant/S-tronic/2.0 TDI ultra-140kw CNHA
    Eu nu am spus ca ar fi vreo problema daca a fost revopsita bara! Cititi postul mai bine! Cand am spus acum ceva vreme ca e normal ca culoarea barei sa difere un pic fata de restul masinii, si cand colegul a spus ca nu exista asa ceva la Audi, toata lumea a tacut, deci....!

9. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Parbriz incalzit...de soare
    Clima 4 zone nici atat.Cu toate ca mai jos zice 2xclimatronic
    Nu stiu dotarile la facelift dar airbag sofer genunchi este ca dotare?

10. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Pare a fi facuta in mai, anul asta... dar nu stiu cata incredere sa am intr-un samsar. La exterior, parea ca se cojeste acel grilaj negru lucios si are un semn (posibil piatra) pe capota. La interior, bancheta spate are o gaura de la tigara si tapiteria de pe stalpul stanga fata, e putin agatat. Am mai observat si zgarieturi pe display, in partea de jos.

11. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    banuiesc ca nu crezi doar in cartea service!verificare VIN e reala.daca se cojeste grila clar nu este cea originala,vazi daca iese ceva reparatie oficiala la ea,daca nu, a luat-o lovita el si a facut-o.daca tot dispui de banii aia de ce nu o iei direct din autohaus din germania?

12. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    19% (TVA) in plus care samsarii il dau pierdut prin firme fantoma si din el scot si bani de adus si capac si dau si reducere bonus, practic ti-o aduce la poarta cu pret mai mic de autohaus

13. Cosmin_34 1st Gear Member

Locație:
    Bârlad
    Masina:
    Audi A4, 2.0 tdi, 2013
    Salut! Fiind interesat în achiziționarea unui A4, am tot căutat și m-am oprit la 3 mașini:
    http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID4pcGJa.html
    http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID7Gez0R.html
    http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID4pcQFR.html#88395047fc
    La ultima am văzut că s-a comentat mai sus. Am vorbit și eu la telefon cu omul de la Galați, e clar samsar, dar asta nu inseamnă neaparat că e și țepar, doar m-a mirat e că are roți pe 16 la model s-line.
    Ce-mi doresc eu de la mașină e să aibe cutie automată, piele, facelift-ul din 2012, xenon/led, mmi cu hdd.

14. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Nu din cauza motorului, a dotarilor peste celelalte 2 anunturi dar cea arginitie este super.Pacat doar de clima ca nu este cea pe 3 zone

15. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    am observat ca multi samsari specifica "km 100% reali verificabili"
    acum sa inteleg ca daca iau seria sasiu si cunosc pe cineva de la vw de ex si verific un audi si mi se confirma ca are 170 000 km si e din 2009 (ceea ce mi-e greu sa cred) inseamna ca chiar atat are sau se fac "smenuri" si la reprezentante cu servisarea si cartea de service ?

16. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
  17. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    cartea de service se falsifica usor dar inregistrarea din baza de date din Germania nu cred ca se poate

18. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Oamnei buni, cand veti intelege ca traim intr-o lume plina de minciuna, ipocrizie si nesimtire!?
    Numarul de km al masinilor aflate la vanzare in Romania, 99% nu sunt cei reali!
    Am lasat 1% pentru vanzatorii de buna credinta, din speranta ca mai exista si acest gen de oameni... Dar si acestia nu isi pot vinde masinile cu km reali din pricina celor dinainte ;)

In ziua de astazi e greu sa ai incredere chiar si in tine insuti! :)

Modalitatile prin care se pot "controla" km unei masini sunt multiple, si acestea sunt descrise de-a lungul celor 400 de pagini din acest topic.

Ultima editare: 7 Iul 2015
  19. Cosmin_34 1st Gear Member

Locație:
    Bârlad
    Masina:
    Audi A4, 2.0 tdi, 2013
    Nu cred că era cineva cu dubii în privința asta, doar se cer sfaturi, așa cum spune și numele topicului.
    În altă ordine de idei, am verificat seria mașinii de la Galați, apare într-adevar în sistem cu ultima revizie în mai 2015 la 120.000 de km și figurează cu schimbarea compresorului de AC si a EGR-ului la aceeași dată. Urmează verificarea la reprezentanță, azi ajunsesem prea târziu să mai pot face asta. Mașina arată foarte bine, deși are mici defecte, inerente unei uzuri obișnuite.

20. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Eu as vrea sa imi iau masina si sa merg 90% in oras. Ce parere aveti, se merita benzina cu un consum de 14%, sa zicem, in oras ?

Ultima editare de un moderator: 8 Iul 2015

Distribuie pagina asta