1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Skoda Superb 2.0 TDI 2014
    Nu avea distributia schimbata 100%. Cartea spune clar ca pentru 2.0 TDI distributia se schimba la 210.000 km. In afara nu o schimba aia mai repede.

2. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Si daca o avea schimbata si masina are 250mii km?Cartea fiind faqe
    Dar dincolo nu cred ca schimba distributia in spatele blocului.Deci trebuia sa apara in carte.
    La fel cum poate nu i schimbata si omul zice ca este doar sa se scape sa creada noul proprietar ca nu mai are de investit 300E.

3. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    distributie

stie cineva ceva despre masina asta ?
    http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID4pbrHD.html#f1d594f1c0
    sau niste pareri daca mi-ati putea da ?

m-ar interesa, nu pentru ca este ieftina ci pentru ca este din constanta(deci o pot verifica in service la un mecanic foarte bun) si mi-as dori benzina 1.8 TFSI deoarece merg exclusiv in oras cu opriri dese undeva la 15 mii km pe an.....

4. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    @thor4ever
    Pana la proba contrarie presupunem ca masina are km reali. De asta ziceam ca nu a fost schimbata. Textele astea cu a fost schimbat aia si aia la x km sunt pur fabulatii ale samsarilor atata timp cat nu pot fi demonstrate.
    Legat de schimbat chestii pe masina in spatele blocului, intradevar nu prea se practica in afara insa nu inseamna neaparat ca o sa apara in cartea service. Vorbesc din proprie experienta. Am avut in familie 2 masini din grupul VAG cumparate una din DE si una din AT. Ambele aveau carti service cat se poate de reale insa in niciuna nu aparea schimbul de distributie cu toate ca la ambele aparea distributia ca fiind schimbata in baza de date de la reprezentanta.

5. Serpisor

Serpisor 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4, 2.0T, 2013
    Mda nu stiu ce sa zic, voi ruga pe cineva sa mearga sa vada masina cu mai multa experienta:

Ce nu a fost ok:
    - Faza cu distributia
    - Nu are navi mare 3d + DVD player + HDD asa cum scrie in anunt
    - Ma asteptam sa gasesc MMI 3G pe masina dar se pare ca nu este asa
    - Cateva julituri mici la bara fata in partea de jos, care din pacate erau reparate grosolan
    - Compresor AC schimbat

Ce a fost ok:
    - Am gasit pe capota mici lovituri de pietricele (ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca nu a fost masina revopsita recent
    - Aripile fata aveau ambele acelasi numar (acel numar de identificare)
    - Motorul se aude ok si trage binisor (aici am o problema personala ca vin de pe un motor de 187 CP)
    - Elementele de caroserie se imbina foarte bine (parerea mea)

Maine o sa o vada cineva cu experienta si apoi in funtie de ce zice el o duc si in reprezentanta pentru duble check.

Este cineva pe forum care sa lucreze sau sa imi recomande pe cineva la o reprezentanta in Bucuresti ?

Florea Alin apreciază asta.
  6. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    nu exista nici samsari cinstiti si nici curve virgine. pentru ca atunci nu ar putea face profit

nu te mai stresa cu masina asta pana nu o duci la reprezentanta si vei vedea cu ochii tai ca aia sunt km reali SI MAI ALES ca reviziile nu au fost facute din an in paste. cand au km reali, masinile aduse de samsari sunt servisate de-a lungul vietii in bataie de joc, la 60 sau chiar 80mii de km o singura data, este o practica de "economie" la unii nemti care stiu ca le vor vinde pe la 200mii de km, inainte ca aceasta batjocura sa-si arate coltii

in acelasi timp, reprezentanta in afara de incasat banii tai nu prea o sa te ajute cu nimic, o sa auzi doar in 10 forme formulate diferit "nu stiu ce sa va spun". citeste cu maxima atentie istoricul, ca unii doar se uita la ultima intrare ca sa-ti confirme km si mai departe nu-i intereseaza ca pagina anterioare striga TEAPA

Ultima editare: 22 Iul 2015
  7. sandman

sandman 6th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    ex: Audi A4 B8 Avant, 2.0TDI 170CP, 2011
  8. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Cred ca are 78 mii KM doar cu spatele mers la pretu ala.

9. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    78 mii km la 10950 euro ori e cea mai buna afacere ori e cea mai mare minciuna
    asta e pret de 200-250 mii km dati inapoi "cu bun simt" la 150 mii
    poate a luat-o el cu 150 mii dati inapoi deja si a spus ca e prea buna masina si ii mai da el si jumate inapoi si daca mai da de doi samsari o sa ajunga pe la 5 mii km aproape noua :))
    dar poate chiar o fi super ocazie cu 78 mii km reali insa sunt prea mici sansele
    eu nu zic ca-i rea masina, e posibil sa fie buna, dar trebuie verificat cati km are reali, daca are aprox. 200 mii km e corect pretul dar trebuie stiut ce cumperi

10. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 2012 143 CP CJCA Multitronic
  11. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    mie mi se pare chiar scumpica tinand cont ca nu are xenon, are volan normal, scaune normale, climatizare simpla si chiar daca sunt reali acei km nu sunt chiar putini

12. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Are start/stop traffic! Wow, poate sa opreasca traficul cand vrea el! :)
    A bifat al meu la optiuni cand a pus anuntul...
    Deci masina are CC, BC color si navi. Atat. Slabute dotari.

13. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Slabute dotari pentru unii, dar decente pentru altii. Nu vorbim totusi despre un A4 incaltat cu table, cu geamuri electrice doar fata si fara comenzi volan, ca sa amintesc doar ce cele mai penibile chestii.
    Daca acei km sunt reali si masina e ok tehnic/estetic eu zic ca pretul acela e unul corect. In momentul de fata in vest inca e posibil sa configurezi si sa comanzi acest model de A4, iar daca e sa luam chiar primul nivel de echipare, Attraction si punem pe el cutia multitronic, navi, senzori parcare spate, incalzire in scaune si comenzi volan, cum are masina din anunt, a sarit deja de 40.000 Euro.
    Pe mobile ce vad eu momentan cel mai ieftin similar e la 14300 - http://suchen.mobile.de/auto-insera...-facelift-neustadt/212868589.html?origin=PARK si cu km multisori.

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pentru unii o fi destul. Insa climatronic simpla zona aveam pe B5, o masina ce in 2015 a implinit 20 ani. 4 geamuri electrice? Ma faci sa rad. Am 4 geamuri electrice si de fiecare data cand le deschid pe cele de spate o fac din greseala. Navigatia e singurul lucru scump si bun de pe masina aia. Atat.

15. sandman

sandman 6th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    ex: Audi A4 B8 Avant, 2.0TDI 170CP, 2011
    Ultima editare: 23 Iul 2015
  16. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Nu inseamna ca daca tu nu apreciezi o chestie, pentru altul nu e buna. Tu preferi xenon-ul, in timp ce eu apreciez mai mult incalzirea in scaune decat xenon-ul. Si exemplele pot continua.
    Cum spuneam, pentru unii pot fi lucruri importante ceea ce pentru altii pot parea banale. Spre exemplu juniorul meu nu ar putea sa isi deschida singur geamul daca ar fi cazul, din pozitia in care sta in scaunul pentru copil, in primul rand pentru ca nu ar ajunge la manivela, iar in al doilea rand nu e sigur ca ar avea deocamdata si forta necesara la ai lui 2 ani.
    Nu ridic in slavi masina respectiva, pentru ca nu am niciun interes, dar cand e vorba de opinii, acestea difera de la persoana la persoana in functie de necesitatile fiecaruia. Tu aveai B5 cand poate eu sau altul aveam dacie sau tico. Tu vezi lucrurile intr-un fel, eu le vad putin diferit. La urma urmei cel ce a intrebat va decide ce este mai mai important pentru el.

17. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    eu zic ca e un pret corect....a4 automat, ultimul model cu facelift si dotari de bun simt....asta daca are 150 mii km si nu are 250 mii :)

desi e 2013 am vazut pe mobile, auto din acelasi an cu 250 mii tot a4 :)

18. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    condu un a4 cu halogene noaptea si apoi mai vorbim daca conteaza sau nu aceasta optiune.eu am trecut prin experienta asta si nu as mai alege nici a6 cu halogen..
    daca vedeti km multi in germania, luati masini di RO.....oare cind se da leagea ca e infractiune sa umbli la km....

Ultima editare: 23 Iul 2015
  19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Lasa ca eu voi conduce o masina de 12 ani cu dotari, voi cumparati una de 2 ani cu dotari de le numeri pe degete.
    Nu am inteles niciodata de ce cineva plateste triplu pentru anul fabricatiei insa se multumeste cu 3 dotari. Ca sa moara vecinii de invidie ce model nou are? Stai sa vezi cu ce bani o sa o vinzi cand nici varsta nu mai e un atu si dotarile sunt mediocre.

P.S. marianu, tot atunci cand va deveni ilegal sa fi naiv. :)

20. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    nu butoanele in plus fac masina ci motorul mai bun de generatie mai noua, suspensia imbunatatita, cutia de viteze mai buna, design-ul incomparabil mai modern
    prefer un B8 chel fata de un B7 full sau un B7 chel fata de un B6 full pt. ca vorbim de masini nu de jucarii cu multe butoane
    cel mai bun e un model cat mai nou cu dotari decente, si indiferent de preferinte aici discutam despre B8 nu despre masina ta de 12 ani cu dotari fara numar

Distribuie pagina asta