1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. niccoo

niccoo 2nd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 8W2 B9, 2016
    http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID4pcTD2.html#ecd6276f0b
    Masina din anuntul de mai sus a fost cumparata in februarie cu 14.500 iar acum se vinde cu 13.300.
    Lansez o intrebare pentru toti soferii de buna credinta:Ai vinde un A4 dupa 6 luni daca nu esti samsar sau daca nu ai luat o teapa mare?

Ultima editare: 24 Iul 2015
  2. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    vad ca scrie recent imatriculata (provenienta germania)
    vrei sa spui ca a fost adusa in feb si tot sta cu ea la vanzare?
    e posibil sa fie in regula, daca a costa 14 500 net inseamna ca apoi a recuperat tva-ul si a iesit la 11785 euro + inmatriculare ajunge indeva la 12500 euro si daca o da cu 13 300 iese cu putin sub 1000 euro profit
    din feb pana acum nu a trecut asa mult timp, adus, inmatriculat, recuperat tva, vandut apoi prin 2-3 firme ca sa nu ii caute fisc-ul pt. tva dureaza
    si daca masina e buna si nu are interes sa o dea repede la pret mic atunci sta cu ea cateva luni la vanzare pt. ca oricum samsarii nu se grabesc foarte tare cu vanzarea, practic au masina gratuita pana o vand deci mai bine o tine mai mult la pret mai mare si castiga de doua ori, si masina gratuita si profit mai mare

3. niccoo

niccoo 2nd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 8W2 B9, 2016
    Masina a fost cumparata de o persoana fizica si nu de catre o firma, a fost inmatriculata si utilizata de proprietar pana acum cateva zile cand a fost preluata de altcineva pentru vanzare.
    Pe deasupra persoana zice ca a fost schimbata si distributia.
    De aici vine si suspiciunea mea!

4. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Skoda Superb 2.0 TDI 2014
    Stai linistit. Conduc deja A4 cu halogen fara probleme.
    Spre informarea ta, legea exista deja. Problema e cu demonstratul faptului ca persoana X a umblat la km

Stim, sunt acri strugurii. Condu tu linistit masina ta ca nu avem treaba cu tine noi astia, naivii. Din cate stiu eu fiecare e liber sa aleaga ce doreste iar alegerea fiecaruia ar trebui respectata. Ca tu ii consideri pe unii naivi doar din simplul fapt ca nu gandesc si aleg la fel ca tine nu face altceva decat sa demonstreze ca esti limitat in gandire.

PS: ar trebui sa fie ilegal si faptul ca nu stii sa scrii corect cu 1/2/3 de i

5. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Si mai poate fi si nevoia de bani pt moment.Inainte sa o iau eu am fost la cateva zile ca sa iau o masina ok, luata din germania cu 8 luni in urma cu 16500 cu factura si omul o dadea la 13800(avant,170cai,135mii km,2011,xenon,trapa,clima trizone,incalzire scaune).M am tiganit pt 500 E(dar motivul a fost ca sa astept raspunsul din germania sa i vad istoricul).L am primit ca masina bate cu tot ce a zis el.Cand sa ma duc sa o iau mi a zis ca a picat afacerea lui(avea pe olx 2 case si masina=aprox 200mii oiro)ca sa cumpere un pamant cu pret sub valoarea reala.Masina a2a zi era pusa cu 15500. Si mai sunt x motive pt care un proprietar isi vinde masina la scurt timp din nevoi personale.

6. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    O remarca!

Sunt doua tabere:
    1. cei ce prefera masini slab dotate, dar cu an mai bun si km mai putini (asta cu km e relativa...)
    2. cei ce cumparea masini dotate, dar accepta si o data de fabricatie putin recenta si cu km pe cat posibil verificabili!

Acum, cele doua tabere sunt despartite de obicei de doua mari calitati: banii si cunostinte in domeniu!

Cu banii este simplu: ai destui, iti iei ce vrei. Nu ai destui, te intinzi la ce poti.

In schimb, cand vine vorba de minime cunostinte despre ce inseamna de fapt o masina, atunci lucrurile se complica!
    Pentru unii, mai putin initiaiti, o masina insemna: roti, motor, eventual niste geamuri electrice, un AC. Ce depaseste acest prag deja sunt trecute la optiuni extra si sunt binevenite! Din aceasta tabara de obicei fac parte cei ce "acum baga degetul in mare prima data". Mai pe romaneste, nu au avut ocazia sa utilizeze o masina dotata! Nu stiu care este plusul adus de confortul dat odata cu accesorizarea unui automobil si atunci se multumesc cu cea ce stiu ca trebuie sa fie o masina.

Tabara doi, este formata din oameni cu pretentii, si cand spun pretentii nu ma refer la "valoarea" lor financiara, ci apreciaza si pun un mare accent pe confortul lor personal!
    Pentru ei masina nu se conduce din afara, ci din interior. Iar la interior vor sa-si petreaca timpul in maxim confort si sigurata. Este ca atunci cand comanzi ceva de mancare: iti iei pentru ca trebuie sa te hranesti sau iti iei ceva care sa iti faca placere sa mananci si sa te bucuri pe deplin in acelasi timp de savoare, timp petrecut si ambient; nu doar te iti satisfaci o nevoie fiziolocica, ci iti petreci un timpul calitativ in totalitate!

Pe scurt, unii isi cumpara masini iar altii isi cumpara confort si viata mai frumoasa!
    Ficare face ce isi doreste cu banii lui!

7. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Privind preturile anunturilor care predomina pe aici, majoritatea si-ar cumpara B8 cu manivele la geamuri si fara aer conditionat deloc, daca ar putea.

8. sandman

sandman 6th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    ex: Audi A4 B8 Avant, 2.0TDI 170CP, 2011
    ce ti se pare asa ieftin la 10950euro la o masina de aproape 8 ani pe benzina? poate sa aiba si 10.000km e totusi vechimea care da pretul.

9. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    VW Passat 3C5 2.0 tdi (BMP) 2007 + VW Golf 7 1.6
    Cunosc auto cumparat de nou din RO in 2002, pe comanda, cu piele adevarata pe scaune ( nu ecologice ca cele din prezent sau alte "alcantare"), benzinar 1,8 20V cu tot ce se poate ca dotare. Masina asta in 06.2015 avea 95 mii km. Peste 6 ani a stat in garaj, proprietarul locuind in acea perioada la casa. La achizitie a costat 24 mii euro (rate) si a fost vanduta de curand cu aprox. 3 mii. Daca era diesel, acum era la mine. :)
    Mai sunt si romani fericiti! :arco:

10. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    eu am simtit-o pe pielea mea.....degeaba are km putini....o masina de 8 ani e o masina de 8 ani.....inbatranesc de exemplu cablurile din instalatia electrica a masinii si mie de exemplu mi s-a intamplat sa-mi crape un fir...era pur si simplu prea vechi.... ...timpul isi pune amprenta asupra masinii dupa parerea mea

Ultima editare: 25 Iul 2015
  11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Prefer un fir crapat decat o piesa care necesita bani multi pentru achizitie, apoi alti bani la reprezentanta pentru CP.
    Si apropo, eu am masini de 12 ani si nu am fire crapate. Sau altfel spus, totul functioneaza. Cum iti explici?

12. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    hmm

probabil masinile de care spui de acum 12 ani aveau alt standard de calitate.... erau construite pentru a oferi durabilitate mai mare. Asa am si eu un prieten de familie cu un seria 5 din '98 si pentru prima oara in viata masinii a schimbat bateria in 2013.....Adica bateria originala a masinii a prins 15 ierni.....in conditiile in care la masinile actuale bateria originala se duce dupa 3 ani....(ca o paranteza). Pe langa asta masina aia a functionat perfect (s-au inlocuit doar consumabile). Din pacate, recent, in timpul unor inundatii a prins apa la motor in timp ce mergea si s-a dus masina.... altfel sunt sigur ca ar mai fi prins ani buni de viata.

Ultima editare: 25 Iul 2015
  13. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Calitatea in industria auto a luat o pe rapa n jos cam de prin 2003.

14. dorutzu74 5th Gear Member

Locație:
    Vaslui
    Masina:
    A6, 2011, CAHA, 125 KW, A4,2009,CAGA,105KW
    Sa inteleg de aici ca eu ar trebui sa schimb instalatia electrica in casa , ca a facut 7 ani ? Oare cuprul isi schimba conductivitaea dupa un numar de ani? Atata timp cat invelisul izolant nu se fisureaza si da la masa, poate functiona 1000 de ani...Eu am avut un A6 DIN 97,pe care am dat-o acum 3-4 ani, si pe care o vad ca circula si acum prin oras, si care nu a avut nicio problema de niciun fel...consumabile si atat. Si facuse la mine 345000 de km...

15. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    O masina veche dar utilizata...folosita poate avea instalatia electrica, plasticaraia, mansoane de cauciuc, chedere.......etc mai ok decat o masina mai noua dar stata.
    Conteaza foarte mult sa mergi cu masina nu sa cobori cu sticla si sa o cureti de gainati. Una e sa ai o masina de 8 ani si sa mergi cu ea si alta e sa ai o masina stata 8 ani mers numai sambata la piata.

16. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Va salut pe toti de pe forum !Sunt nou aici,vreau sa achizitionez un audi a4 an 2011-2012,m-am uitat pe mobile.de am vazut cu pretul intre 11600-13000 an 2012 chiar ,navigatie,xenon,pretul e bun ,ce parere aveti? Se poate cumpara cu banii astia un a4 b8 an 2012? Multumesc.

17. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    iulian_79 dupa cum ai vazut si tu pe mobile se poate cumpara la pretul pe care l-ai vazut si tu asa ca nu inteleg intrebarea

18. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Toata lumea vorbeste ca un audi a4 2012 xenon ,navigatie se poate cumpara de la 14000 in sus ,poate sub 150 000 km ,chiar de are 180 -190 000km nu ma deranjeaza ,dar am vazut cu 12 500 se poate cumpara din 2012 xenon navigatie ,acum cat de buna o fi nu se stie,de aceea voi stiti ca a-ti cumparat,numai bine

19. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Cat de buna e nu o sa afli pe forum, aici doar o sa primesti cateva sfaturi la detalii ce poate tie ti-au scapat din vedere.

20. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:

Distribuie pagina asta