1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. alorazvan 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI quattro, 2014
    Nu voi intra in detalii unde nu ma pricep. Insa senzatia ca sofer asta a fost, ca trage mult prea greu pentru motorizarea pe care o are. Lucru confirmat si de dealer, care a afirmat ca o cutie manuala ar pune mai mult in valoare motorul respectiv. N-am nici un motiv sa mint, alegerea mea ma costa 3-4000 de euro in plus pentru niste elemente (quattro) de care m-as putea lipsi fara problema.

2. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    Multitronicul nu are acel "zvac" simti parca esti sofer pe autobuz....nu se compra cu un DSG sau cu o manuala.....asta pana te obisnuiesti putin cu cutia.
    Am condus un A6 si o Honda cu multitronic.....cred ca poti pune un pahar de apa pe bord si nu il versi.....atat de liniar trage.

3. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    Hai mai frate ca daca o pui pe sport iti darama si apa minerala si meniul de la mec de pe bord....auzi cica sofer pe autobuz....

e o cutie orientata spre confort dar are si modul sport unde te impinge in scaun...mie mi se pare chiar foarte ok in ceea ce priveste sportivitatea...
    iar comparatia cu manuala ma omoara..."pune in valoare masina", cutia manuala de o rupe..... eu iti garantez ca un a4 automat (pe sport) bate de rupe acelasi a4 manual .....nu ai timp sa schimbi mai repede decat o face computerul in primele trepte....

manualele pun in evidenta motorul poate pe masini de la porsche in sus cu motoare mari pe benzina unde treapta 1 si 2 duce mii de rotatii pe minut si ajungi in 100km/h in a2a treapta..... asa poate....nu la banala masinuta de oras.

nici nu inteleg de ce a prins trend-ul asta cu manualele prin europa. In America nici naiba nu are masina manuala....decat cei care au harburi vechi sau cei care au masini speciale de curse.....

Ultima editare: 3 Aug 2015
  4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Automata bate manuala la masinile de formula 1 unde cutiile costa cat un Audi. In rest, o masina cu manuala o sa fie mai sport decat o automata pe sport.
    De ce nu a prins trendul din america cu automatele? Pentru ca americanii nu sunt foarte capabili sa conduca si sa schimbe vitezele in acelasi timp - e prea mult. Asa cum avem si noi multe femei care au aceeasi problema. Personal daca m-as muta in America, mi-as lua tot manuala din mai multe motive, primul fiind ca manuala pune in valoare mai bine motorul.

5. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Si eu sunt de aceasi parere cu ovidiu cu toate ca nu am experienta de automata decat 40km pe un golf 6 1.2 tsi cu dsg 7(daca asa ii zice).In oras pe normal (0-50km/h)este superba la condus nu simti nimic cum schimba.Dar am scos o in cateva depasiri pe DN si mi a fost frica ca dupa apasarea pedalei statea sa zic 1sec pana retrograda in treapta buna si apoi mai stateai 1sec pan accelera si am fost nevoit sa folosesc padelele ca sa fiu sigur.Comfort maxim clar.

6. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    atentie multitronicul nu se compara cu s-tronic sau dsg......el are cuplul mai mic fata de cele cu pinioane din cite stiu eu....

Ultima editare: 3 Aug 2015
  7. horas92 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, 2.0, 2009
    Audi A4 2.0 TDI Ambition Sport NAVI-XENON-SIHZ-APS-17

Salut, asta e primul meu mesaj pe forum, asa ca sper sa nu imi sariti in cap. Vreau sa imi iau un A4 berlina 2.0, 143 CP, diesel, cutie manuala pana in 15.000 de euro, preferabil de afara. Am gasit un model care mi se pare ok ca pret si as vrea sa va cer si voua parerea. Mersi anticipat.

P.S. Am citit vreo 100 de pagini de pe acest thread, dar parca acum sunt si mai in nori cu ce vreau defapt. Samsari, kilometraje, preturi, ani mai putini, dotari etc. Mai am mult pana departe, dar cu ajutorul vostru pana in toamna, cand vreau sa achizitionez o masina, o sa am o idee cat de cat realista despre ce vreau/pot cu banii astia.

http://www.mobile.de/ro/Automobil/A...:euro5,vcg:limousine/pg:vipcar/213288737.html

8. borsy

borsy Audi Expert

Locație:
    România
    Masina:
    Audi A6 C7 avant/S-tronic/2.0 TDI ultra-140kw CNHA
    Da, si performantele alea cu 5% in plus date de o manuala e mare smecherie. Hai sa fim seriosi, e vorba de nevoi, fixuri, etc. Cineva care conduce 80% urban (cum sunt eu) nu mai poate el ca performantele masinii sunt cu 5% mai mici! :p

9. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    mie mi se pare scumpa mai ales ca trebuie inca 1000 euro de adus si inmatriculat (nu mai zic ca e cutie manuala si culoare inchisa pt. ca asta cred ca tine de preferinte)
    e posibil sa mi se para scumpa pt. ca eu aveam 11 mii euro si nu se incadreaza in bugetul meu insa cu 10-11 mii gasesti multe A4 B8 deja aduse in Ro, cu km mai multi ce-i drept
    din economia de 4-5 mii euro poti repara foarte multe eventuale defecte sau poti ramane cu acei bani si atunci e si mai bine

10. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Acum cateva pagini ai zis ca albul este o coloare necautata, acum si asta. Pentru curiozitatea mea, care este culoarea cautata la un B8 ?

11. horas92 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, 2.0, 2009
    Culoarea mi se pare ok, plus ca are ceva dotari, nu e chiar cheala. Intreb daca pretul e corect sau nu, ca sa incep sa imi fac o idee despre masina vs pret. Vreau sa imi dau si eu seama cand e un pret cam mic sau mare fata de dotarile masinii.

12. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Audi A4, 2010, 2.0 Tdi 143 hp
  13. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    pretul afisat e net,cel brut ai vazut care e....depinde tu cum o cumperi.cel brut e cam mare,16990, parerea mea .lipsesc xenoanele care sunt importante,mai bine nu era navi si le avea,fara incalzire in scaune....cam cheala

14. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    In legatura cu doua masini pe care le-am postat acum ceva zile de pe mobile.de - cam 16.500e - dau mail sa mi se dea VIN-ul,mi se da + "price for export ,no matter who buys it is 23.500e "
    Se practica asta? N-am auzit pana acum pe forum.

Inca ceva,tot am auzit discutii...e vreo diferenta intre cele luate de acolo si cele din romania (de la porsche,de ex).Sunt mai bine facute ,inchegate ,etc fata de cele pt export?

ms,

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    stefan01 In legatura cu a doua intrebare s-a mai raspuns pe acest topic si ne repetam inutil. Este doar o legenda urbana si atat. Nu are rost sa te gandesti ca o masina care se fabrica intr-un singur loc (vorbim de un anumit model) este construit diferit pentru terte parti. Este o mare minciuna asta doarece este o singura linie de fabricatie si atat.
    Nu are rost sa continuam pe acest subiect pentru ca si asa topicul asta cat de curand se va inchide din cauza multor mesaje scrise inutil care au dus la numarul acesta de pagini si pe care nimeni vad ca nu le citeste si tot intreaba aceleasi si aceleasi lucruri.

Ultima editare: 5 Aug 2015
  16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    stefan01, deci tu ai intrebat VIN-ul si ti s-a spus pretul pentru export- si ala marit? :) VIN-ul nu l-ai primit? Sterge-ti din cap anuntul, masina are vicii ascunse sau anuntul are vicii ascunse.

17. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    VIN-ul l-a primit, dar de la 16.000 la 23.000 e un pic de diferenta. :)

18. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
  19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Masina e frumoasa insa de obicei in zona Fürth sunt pocnitori de masini. Atentie mare daca mergi incolo.
    Iar pretul deja e marisor (ala de 16500) pentru motorul ala, chit ca are doar 100.000 km. Cum sa ceara 23.000?

Ultima editare: 5 Aug 2015
  20. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    Ovidiu,
    merci de sugestie,daca mai ai ceva hint-uri legate de zone le poti spune

Distribuie pagina asta