1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 2012 143 CP CJCA Multitronic
  2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Pe scurt daca ii spui ca nu iti trebuie garantie iti da masina. Intrebarea care ar trebui sa ti-o pui e de ce nu iti da garantie? Cauta alta.

3. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 2012 143 CP CJCA Multitronic
    ovidiutm I-am spus ca nu vreau garantie, asa poate sa mi-o vanda ? Si vine raspunsul: unfortunatelly not. We need a company which buy the car. This is the only way. :wtf:

Ultima editare de un moderator: 6 Aug 2015
  4. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Audi A4, 2010, 2.0 Tdi 143 hp
    Salutare din nou, imi place masina asta http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID7GeOH7.html#244668c354;promoted . Ma poate ajuta cineva daca postez seria sa o verifice, efectiv nu am unde aici si cum. Muncesc in italia si de aceea, macar sa nu vin degeaba, sa stiu daca are km aia dupa serie. Voi ce ziceti ... pareri ? Raport calitate pret ?

5. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Nu are cine sa ti-o verifice, reprezentanta nu da informatii decat proprietarului.

6. ionut32

ionut32 3rd Gear Member

Locație:
    Germania
    Masina:
    Audi A4 B8, 2011, 2.0 TDI,143 cp
    Pt. horas92 - omu masina mi se pare ok la pret avand in vedere km care ii are + anul de fabricatie ( 2011 ) si dotari. E frumusica si culoarea si la interior e intretinuta, se vede ca neamtul a avut grija de ea. E cam sarac in poze la interior, dar se merita sa mergi sa o vezi. Nu sunt expert audi, dar vad ca in anunt nu vorbesc si alte limbi, eu deduc din asta ca handlerul e neamt si in zona aia cam asa sunt preturile. Eu mi-am luat A4-ul tot cam de pe acolo ( karlsruhe ) si dupa 4 luni de cand o am, masina se comporta impecabil. Oricum daca te intereseaza parerea unui expert, ti-l recomand pe ovidiutm. Numai bine.

7. horas92 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, 2.0, 2009
    Mersi mult ionut32, o sa cer si parerea lui ovidiutm :).

8. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    @mr_eremia: Personal pretul mi se pare prea mic si kilometrii sunt sanse foarte mari sa nu fie reali. Din punct de vedere al dotarilor:
    - Nu este S-line (nu are pachetul de exterior) ci doar un posibil un element la interior (scaunele posibil sa fie s-line dar ma idoiesc pentru ca ar fi pus poza cu logo-ul...ca asa se poarta la anunturi), volanul nu este s-line ci este doar tesit.
    - In 99% din anunturi Xenon-ul nu este adaptiv ci are doar auto-leveling
    - Navigatia nu este modelul "mare" cu ecran de 7" ci cel "mic" cu ecran de 6.5" care nu iti permite redare video de pe DVD,nu permite navigarea in traseu pe harta si nu are HDD incorporat pentru stocare harti si muzica
    - In ceea ce priveste parbrizul incalzit eu nu am vazut inca un A4 cu parbriz cu functie de degivrare
    - Clima nu este bizonala dar nu e asta un capat de tara.

Daca nimic din ce am scris mai sus nu te deranjeaza,decodeaza VIN-ul si vezi cum sta la categoria dotari in comparatie cu ce spune vanzatorul ca are.In ultima instanta poti sa mergi si sa vezi masina.

9. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Vad ca se poarta pe langa parbriz incalzit si airbag genunchi sofer?Adica este optiune posibila pe masina?
    Cred ca a uitat sa scrie carligul Sline

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Este airbag genunchi... La S-klass. Deci la unele masini high-end. Mi-a placut remarca cu carlig S-line. ;)

11. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Audi A4, 2010, 2.0 Tdi 143 hp
    Am sunat astazi si am intrebat de km carte service, factura cu km din germania, a zis direct 172000 km in martie 2015, deci sunt dati inapoi. Tot Germania ramane de incredere, macar daca iei teapa nu iei de la un roman,
    Daca o iei din Romania stai cu inima indoita mereu ca poate o avea ceva, dar din Germania stai mai linistit. Masina despre care vorbesc este asta, daca cineva vrea sa o cumpere sa stie ca are 172.000 in martie http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID7GeOH7.html#20baf7f8f6;promoted

Ultima editare de un moderator: 7 Aug 2015
  12. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Multi samsari iau masini de 300.000km, le dau la 110 si daca intrebi zic "da bine, recunosc, are 160" :) si se bazeaza ca din lene sau imposibilitate, nu mai verifica nimeni

13. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    mr_eremia hai frate cu Germania ta ca si eu impartaseam aceeasi parere ca si tine pana am intalnit prieteni tepuiti cu masini luate din germania personal cu km dati inapoi. Nu mai visati la basme precum: legea germana care chipurile pedepseste chestia asta si faptul ca onestitatea neamtului este innascuta.

din contra, in urma a mai multor discutii cu samsari si cu oameni care au cumparat masini la viata lor, am ajuns la concluzia ca teapa iti poti lua si din tara si din Germania.
    Chestii de genul: "mai bine sa iau o teapa de la german si nu de la roman" sunt aberatii....

Din ce am inteles, unii samsari au acces la licitatii, tva recuperat, etc... si de aceea ajung masinile din Germania sa fie mai ieftine uneori in Romania. Credeti ca nu exista samsari in Germania ? ba DA exista si aceia nu-si pun 1000 euro peste pret ca un samsar roman, din contra, isi pun 5000 euro, ca d`eh viata e mai scumpa in Germania ;).....

voi trageti concluziile......
    Intradevar, probabilitatea de a lua o masina cu km dati inapoi din Romania, este un pic mai mare decat a lua din Germania...

Ultima editare: 7 Aug 2015
  14. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Skoda Superb 2.0 TDI 2014
    Airbag-ul pentru genunchi sofer si pasager este disponibil si pe A4 incepand cu B8 facelift.
    De asemenea exista pe multe alte modele de ani buni de zile. Spre exemplu Peugeot 508, Citroen C5... si astea nu sunt high-end.

15. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
  16. midsummer

midsummer 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2011, 2.0TDI CAGA, Multitronic
    mr_eremia: Masina de 172.000km vanduta la "107.000" km, multitronic pe deasupra. Si pe urma vine cumparatorul, reclama cutia de viteze si zice ca e execrabila.

Pe de alta parte, o masina din 2013 care deja are 172.000km .. mi se pare mie sau are o uzura foarte mare ? :-) 85.000km/an e mult chiar si pentru Germania.

Ultima editare: 7 Aug 2015
  17. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    @iulian_79: Pretul este de 14700 Euro negociabil...gandeste-te pentru o secunda care a fost pretul de achizitie daca omul acesta a luat masina din Germania, a adus-o in Romania si macar 1000 euro are si el adaos. Din aceste considerente de obicei se ajunge la una din 2 concluzii : masina ori a fost lovita serios si refacuta ori kilometrii declarati sunt doar la o roata. Trecem peste teorii/varianta in care s-a pierdut TVA-ul pe undeva. Este un pret nerealist care in 99% din situatii ascunde probleme/situatii care nu sunt foarte usor de probat. Cauta masina aceasta (ca si kilometrii, dotari si varsta) in Germania si intreaba-te de ce sunt mai scumpe la ei.

18. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Va salut,
    Ar insemna 230/zi, sunt nemti care au servici si la 200 km distanta de casa sau chiar mai mult, sa spunem ca omul are o distanta de 100 km de casa dus-intors 200. Care e problema ? Rulaj pe sosea de calitate nu mi se pare exagerat sau o piedica de a cumpara masina. In Spania masinile sunt scumpe cu km putini, o masina intretinuta nu e problema cu 170.000 km. Referitor la masina care am postat-o ce parere aveti ? Dotari / an / pret ? Numai bine

19. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    Un prieten si-a luat A4 2011 acum un an cu 220.000 km reali.....masina fusese pe Spania. Deci spaniolul a facut cam 70.000 km in 3 ani.....nu mai pui ca poate a mai stat la vanzare pe acolo o luna si pe la noi vreo 2 sapt. Masina era cump de o firma din Ungaria si apoi adusa in tara de ultimul vanzator de la care a luat-o prietenul meu. Trebuie sa intelegem ca masinile de afara sunt "km-trate" ca sa zic asa indiferent ca e de Spania, Belgia sau Germania.
    Problema este ca noi, romanii nu putem sau nu vrem sa aceptam lucrul asta si de asta vanzatorii de masini sunt "nevoiti" sa umble la km. Ptr ca ne place sa ne mintim singuri. Toti vrem masini pana in 150.000 km si maxim 3-4 ani vechime.
    Va mai dau un exemplu:
    Nasu meu e fan BMW. A gasit un BMW F10 la Galati, masina inscrisa in tara de 2 ani, un singur propietar (adusa chiar de el din Germania) si avea 190.000 km facuti reali. Ii schimbase omul tot numai la Bavaria Bucuresti...nici macar la Apan la Braila....dar nasului meu nu i-au convenit nr. de km. desi omul era sincer. A preferat sa se minta singur ca sa zic asa si a cump una de prin Buc fara sa ii verifice km fara nimik, pe bord avand cam 137.000 km.

20. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Deci anunt asa incarcat de dotari mai rar.
    Airbag genunchi sofer
    Bare longitudinale acoperis
    Trapa
    Limitator de viteza...poate speed warning.
    Head-up display
    Asta cu ce minte sigur la care continua cu
    Bi-xenon adaptiv in curbe...mica sansa
    bare crom plafon...sa ti le arate
    Tetiere fata si spate...cate masini ai vazut fara aceasta optiune de lux

Distribuie pagina asta