1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. OviDU

OviDU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi B8
    @thor4ever@ ai uitat sa mentionezi senzorii de parcare fata/spate.

2. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Skoda Superb 2.0 TDI 2014
    Anuntul e teapa clar. In primul rand pozele sunt luate de pe undeva de pe net. In al doilea rand, imediat dupa ce colegul a postat link-ul am intrat sa vad masina iar in poze era un A4 negru break la pretul de 14799 cu 181.000 km pozat in fata unei case 100% undeva in strainatate. Ulterior anuntul a fost schimbat complet.

LE: cum apare anuntul in cache-ul browserului meu
    Adaugat 09:25, 29 Iulie 2015, id: 7037056199
    Detalii tehnice

Oferit de Proprietar
    Categorie Autoturisme
    Marca Audi
    Model A4
    Versiune B8
    Anul fabricatiei 2013
    Kilometraj 181 000 km
    Combustibil Diesel
    Capacitate cilindrica 1 968 cm3
    Putere 143 CP
    Cutie de viteze Manuala
    Transmisie Fata
    Norma de poluare Euro 5
    Emisii CO2 116 g/km
    Filtru de particule Da
    Caroserie Break
    Numar de portiere 5
    Culoare Negru
    Vopsea metalizata Da
    Tara de origine Germania
    Data primei inmatriculari ianuarie 2013
    VIN WAUZZZ8K8DA170465

Dotari

ABS
    Airbag genunchi sofer
    Airbag-uri frontale
    Airbag-uri laterale spate
    Bare longitudinale acoperis
    CD
    Computer de bord
    Controlul tractiunii (ASR)
    DVD
    Faruri Xenon
    Geamuri fata electrice
    Geamuri spate electrice
    Imobilizator electronic
    Interior din velur
    Jante din aliaj usor
    Lumini de zi (LED)
    Oglinda retrovizoare interioara electrocromatica
    Oglinzi retrovizoare incalzite
    Proiectoare ceata
    Scaune fata incalzite
    Stergatoare parbriz automate

Aer conditionat
    Airbag-uri cortina
    Airbag-uri laterale fata
    Alarma
    Bluetooth
    Comenzi volan
    Controlul stabilitatii (ESP)
    Servodirectie
    Faruri automate
    Geamuri cu tenta
    Geamuri laterale spate fumurii
    Head-up display
    Inchidere centralizata
    Intrare auxiliara
    Limitator de viteza
    Navigatie GPS
    Oglinzi retrovizoare ajustabile electric
    Pilot automat
    Radio
    Senzori parcare spate
    Trapa

Descrierea masinii
    DOTARI;

-Bi-xenon adaptiv in curbe neon si led fata spate
    -Sistem de spalare a farurilor
    -Navigatie mare 3 d color mmi inclusiv Romania
    -Volan din piele sport 3 spite multifunctional
    -Klimatronic
    -Scaune sport incalzite cu reglaj inaltime si lombar
    -Isofix montaj scaun pentru copil
    -Senzori ploaie
    -Senzori lumini
    -Auto lumini
    -Senzori parcare spate
    -Crom pachet
    -Sistem start/stop semafor
    -Insertii aluminiu interior si bare crom plafon
    -Sistem audio profesional
    -Abs/Esp/Asr/Eds
    -SERVOTRONIC
    -Oglinzi electrice si incalzite
    -2 Card sd
    -Bluetooth telefon cu afisare agenda
    -Lumini ceata
    -Inchidere centralizata
    -Computer bord
    -Tetiere fata si spate
    -Pilot automat(CRUISE CONTROL)
    -Kit reparare anvelope
    -Cauciucuri noi
    -Jante aliaj originale audi 17' design 5 spite
    -Senzori monitorizare presiune roti
    -ULTIMUL SERVICE IN decembrie 2014 la 169083 km-SCHIMBAT ULEI, FILTRE, DISCURI, PLACUTE FRANA IN REP.GERMANIA
    -NICI O PIESA REVOPSITA
    -KM ABSOLUT REALI-SE POATE VERIFICA
    -CARTE SERVICE ORIGINALA GERMANIA+TUV
    -ACEEPT TEST
    -Masina arata fara exagerare ca si noua
    -NR.TOLL 30 ZILE
    Informatiicontact
    Persoana fizica
    Trunchiu
    0723 Arata numarul
    Trimite mesaj

Ultima editare: 7 Aug 2015
  3. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Baietii au experienta (cei de pe forum), multumesc. M-am tot uitat la masini as dori sa fie un A4 B8 intre 2012-2013, xenon, navigatie, volan multifunctional, astea sunt primele importante si trapa optional, fara piele. Cand ne uitam la km, da, colegul are dreptate, vrem cu bani putini, km pana 150.000 si de 2 - 3 ani, e greu. Pe mine nu ma deranjeaza daca are pana-n 250.000, sunt dispus sa dau pana-n 13.000 Euro an 2012, 14.500 an 2013 cu cel PUTIN optiunile care le-am mentionat, e greu.

Ultima editare de un moderator: 7 Aug 2015
  4. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa merg in germania sa cumpar masina caci in romania sunt mai putine curate.

5. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    exista si in RO masini curate dar daca te uiti la pretul cel mai mic,vorbesc in general,normal ca fiecare ascunde ceva.km in cazul cel mai bun e o problema,pot fi unele cu probleme mult mai nasoale.

6. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Audi A4, 2010, 2.0 Tdi 143 hp
    Salutare, as vrea niste pareri despre masina asta voi ce ziceti ? http://autovit.ro/anunt/audi-a4-b8-ID7GePbj.html#fde98ec2d4 . Am observat ca centurile nu sunt la aceeasi inaltime, una e mai sus si alta e mai jos. Din ce stiu eu daca stiu bine, in momentul in care masina are un impact pe partea pe care are acel impact centura se trage in jos pentru a te prinde si a te proteja mai bn... asa este ? Chestia asta am citit-o pe un forum. La masina asta cam asa pare, centura din partea dreapta e cam lasata sa zic eu. Plus ca de abia a pus anuntul pe ent, si a scos numere rosii ca mi-a trimis seria masinii de pe autorizatia de circulatie provizorie, asta ar cam insemna k a adus-o pe platforma... voi ce credeti ?

7. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Masina arata chiar foarte bine, cel putin in poze. Eu zic ca merita incercat o vizionare iar daca si la vizionare e ok, dupa aceea sa urmezi toti pasii normali: verificare km, erori, revizii,..etc la reprezentanta.
    Cand te referi la centuri, ca una e mai sus si alta e mai jos, tu faci referire la stalpi? Ca acolo se regleza pt inaltimea fiecaruia. Sau te referi la centura prinsa pe scaun. Vezi ca si acolo, scaunele nu sunt reglate la acelasi nivel, cel putin asa pare din poze: nici pe inaltime si nici in adancime.

La unele optiuni exagereza: nu cred (sunt sanse mici) sa aiba incalzire auxiliara, dar in schimb am observat ca nu are incalzire in scaune :(

Ultima editare: 9 Aug 2015
  8. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    La asta nu m-am gandit ca poate sunt reglate scaunele diferit. Ma mai gandesc in privinta masinii, sunt cam suspicios, prima masina care am luat-o din Romania avea usa dreapta spate vopsita, am aflat dupa 1 an, in conditiile in care am verificat-o la Audi Pitesti. Deci, nu stiu si cu verificarile astea cat isi dau silinta.

Ultima editare de un moderator: 9 Aug 2015
  9. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Totusi peste 80k km pe an, parca e totusi cam mult. Si asta in speranta ca cei 161k km sunt reali. Daca nici astia nu sunt reali, atunci masina a fost destul de intens folosita intr-un interval relativ scurt.

10. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Am vorbit la telelefon acum cu el, masina e de Olanda, a fost luata din Germania si adusa in romania pe platforma. Km sunt reali. Dar de ce tot ocolul asta al pamantului ?

Ultima editare de un moderator: 9 Aug 2015
  11. borsy

borsy Audi Expert

Locație:
    România
    Masina:
    Audi A6 C7 avant/S-tronic/2.0 TDI ultra-140kw CNHA
    Cumparata de un handler roman ce activeaza in DE (posibil la vreo licitatie) si a dat-o mai departe in RO.

12. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Daca nu ai vazut nici tu si nici altii inseamna ca s-a muncit calitativ. Asta inseamna sa repari un element de caroserie. Faptul ca ai aflat dupa un an ca a fost vopsita, atata timp cat tu nu ai avut vreo banuiala, cu ce a schimbat felul in care arata piesa respectiva? Si acuma sincer, o usa nu e capat de lume.

13. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    nu inteleg disperarea asta cu elementele revopsite....
    daca iei o masina care are 6-7 ani de exemplu cum te astepti ca in 6-7 ani aceasta masina daca a circulat sa nu fi fost atinsa macar de cateva ori de vreo proasta in parcare sau sa fie putin lovita, sifonata.... este IMPOSIBIL !
    si daca ti-a zgariat-o vreun nenorocit cu cheia ca si-a insusit vreun loc de parcare pe undeva ce faci ? nu o vopsesti ?

tin minte ca mai demult un prieten si-a vandut masina, o skoda fabia. toti desteptii se uitau si il innebuneau ca "e o aripa revopsita domne",
    Insa NIMENI nu a vazut elemente foarte importante precum: display-ul mare al playerului original era fisurat la baza si se vedea ca un fel de dunga neagra la baza, era semn clar ca a fost varsat suc sau apa pe el. De asemenea nimeni nu a vazut ca masina consuma cu vreo 2 litri mai mult decat trebuia in conditiile in care era 1.4 TDI, de asemenea nimeni nu a vazut ca intercoolerul era un pic fisurat desi au pus-o pe rampa....Romanu se uita la starea gumelor si la elemente revopsite :))) Succes la luat teapa in cazul asta !

va dau exemplu de 3 evenimente intr-o luna cu masina de firma
    1) stau la semafor, imi intra unu in spate (se juca pe telefon) =>revopsita bara
    2) peste o saptamana in parcarea mall-ului mi-o gasesc lovita => reparat aripa+revopsit, revopsit bara fata, polish local in colt la far
    3) se lucra pe strada mea (schimbau tevi) si am mutat masina tocmai la mama naibii pe o strada care ducea la plaja special ca sa nu incurc muncitorii sau sa mi-o atinga cu vreun utilaj. Cand ma trezesc sa ma duc la masina surpriza: un cretin de mos care manevra buldozerul, desi avea sute de metri patrati unde sa depoziteze pietris, fix langa masina mea s-a hotarat s-o faca si mi-a ingropat roata si un pic din aripa spate in pietris ! am chemat politia, e strigator la cer !=> revopsita janta, revopsita aripa.

acum va intreb, daca am avut ghinionul poate ca asta sa mi se intample intr-o singura luna, care e probabilitatea sa nu fiu nevoit sa revopsesc masina timp de 5 ani de exemplu in care circul cu ea zilnic ? = ZERO !

14. urekeatu

urekeatu 1st Gear Member

Locație:
    Padova
    Masina:
    A4 b8 2.0 tdi, 2013
  15. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    vezi ca nu are sistem B/O asa cum mentioneaza in anunt, asta asa la prima vedere.

16. urekeatu

urekeatu 1st Gear Member

Locație:
    Padova
    Masina:
    A4 b8 2.0 tdi, 2013
    waf,
    cum ti-ai dat seamade sistem?iar in general crezi ca merge?

17. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    si vezi ca prima are motor de 2.7 adica pt 700 cm3 in plus platesti vreo 2000 lei impozit in loc de 160 lei in mod normal la motor de 2.0 ....

18. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    @urekeatu: iti dai seama foarte usor de sistem, in functie de 'sitele' / grilele boxelor de pe fetele de usi. Uite cum arata cele cu sistem B/O.

si ce anume sa mearga? ca nu inteleg interbarea..

19. urekeatu

urekeatu 1st Gear Member

Locație:
    Padova
    Masina:
    A4 b8 2.0 tdi, 2013
    Întrebarea era dacă în funcție de preț, an, opțiuni, sunt niște mașini valabile. Inteleg ca impozitul este mai mare la 2.7,dar poate se merita.....

20. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Depinde daca vrei un V6 si costuri de intretinere mai mari sau un 2.0.

Distribuie pagina asta