1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Nu am nici un interes ascuns, imi spun doar o parere personala, desi nu consider masinile de CT unele din cele mai cinstite...

Masina ca cea de la punctul 1, la acel pret nu vei mai gasi prea curand!
    In opinia mea, daca masina calca cu toate rotile pe strada cum trebuie, eu zic ca e o ocazie cu care nu te intalnesti prea des in Romania!

Cred ca e una din 100 de masini postate pe acest topic careia ii poti spune Audi, in sensul ca iti poate oferi cat de cat ce ar trebui sa ofere un Audi! ;)

Volan scaune si roti au toate...

Ultima editare: 12 Aug 2015
  2. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Sunt de aceeasi parere cu Mihai! Nu e mult 212k ! Verifica masina si mai ales 'casca' ochii la cutie, ca acolo e putin mai delicat.Daca e totul ok, parerea mea e sa nu astepti. Are dotari mult peste medie, e proprietar..etc.

De ce ti se pare ceva anormal ca nu a mai continuat cartea service? Ce..sa nu-mi spui ca tu te-ai fi dus cu ea la reprezentanta..sa te jumuleasca aia de bani si calitate 0.

3. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    singurul lucru care mi se pare un pic tras de par este ca el sta in mangalia (cam la 50 km de oras - constanta) si a facut doar 50 mii km in 2 ani si 8 luni..... asa zice el.....

merita masina. el la achizitie a luat-o cu 17 mii.....si o da cu 12 mii dupa aproape 3 ani....sincer mi se pare ok si pretul lui de cumparare si cel de vanzare

4. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    intr-adevar, ambele preturi au fost/sunt bune.
    cand a cumparat -o a luat -o pe PF? sau a fost pe PJ si a 'fentat' TVA-ul ?

5. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    habar nu am, nu m-am interesat de aspectul asta
    de ce intrebi ? ma poate afecta pe mine in vreun fel daca o cumpar ?
    din ce am vazut pe carte e trecuta sotia ca proprietar deci nu cred ca are treaba ..... e unicul proprietar ea pe carte

ce mi s-a parut un pic ciudat a fost ca desi e common rail parca era un pic puturoasa....dar poate asta e din cauza ca e cutia cu 8+1 viteze....acum nu stiu ce sa zic
    PS cutia schimba perfect.

6. dorutzu74 5th Gear Member

Locație:
    Vaslui
    Masina:
    A6, 2011, CAHA, 125 KW, A4,2009,CAGA,105KW
    Masina pare mai mult decat OK. Referitor la Km...Eu am vreo 10 ani de cand fac un schimb de ulei anual. Si crede-ma ca nu-mi bat joc de masini. 50K in aproape 3 ani, e perfect credibil.

7. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    Colegul s-a speriat de km ca nu sunt reali. Daca avea toate intrarile in service si avea 240 de mii nu o lua ca sunt multi. Toti viseaza la masini cu 150 de mii si cu 10 mii euro. Vedeti in Germania ce preturi sunt si cu dotari minime.

Ultima editare de un moderator: 12 Aug 2015
  8. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    ai dreptate...oricum pt un diesel 200 mii, nu sunt foarte multi km daca a fost intretinuta ok. am un prieten care deabia la 360 mii si-a schimbat injectoarele....
    eu tin masina aprox 2 ani (vreo 50 mii km) deci... ar trebui sa fie ok.

maine dimineata o sa ma intalnesc cu vanzatorul s-o iau. de azi stabilisem oricum.

9. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    sa o stapanesti sanatos si asteptam sa ne -o prezinti! si poate mai faci ceva upgrade -uri la ea!

bafta!

10. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Audi A4, 2010, 2.0 Tdi 143 hp
    Pentru a treia masina la 19980 euro, daca vrei raportul dekra il am eu, are parbrizul crapat bine... alegerea iti apartine. Foarte multe masini la autohus.de care au defecte ... dar macar stii de ele... nush nu consiliez. mr_eremia87@yahoo.com da-mi un mail si iti trm raportul dekra

11. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    sfatul meu ,sa iei un vedere schimbul de ulei la cutie, cel mai important si sensibil si costisitor lucru de pe masina aia.
    daca iti arata cu acte ca l-a schimbat ,nu are rost sa il schimbi.

12. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    daca nu s-a putut dovedi prin facturi reale, eu intotdeauna cand am luat o masina la mana a2a am schimbat: ulei motor + filtre, ulei cutie de viteze + distributie, Obligatoriu.
    poate masina e perfecta dar mai avea putin si trebuia schimbat si daca nu le schimbi.....

la fosta masina pe care am reusit s-o vand (A4 b7 2.0 TDI 2007) am constatat cu stupoare ca fostul proprietar nu schimbase niciodata uleiul la cutie (masina avea deja 100 000km) cand am luat-o, fusese tinuta numai in service la audi insa proprietarul a refuzat sa schimbe uleiul la cutie deoarece stia el ca nu se schimba uleiul, e pe viata :)))))))))))

am luat-o si pe atunci fara sa vad acest aspect si norocul meu a fost ca imediat ce am luat-o, am schimbat uleiul si am pus original(mult mai scump dar a meritat) si uite asa, nu am avut nici o problema cu ea dupa si nici inainte.

oricum, cutia a fost eroina :) mai avea putin si facuse dublu la kilometraj uleiul din ea si nu numai asta a fost grav ci si faptul ca erau anii la mijloc. Masina era 2007 si eu am luat-o in 2014 ianuarie, si atunci i-am facut primul schimb de ulei la cutie....va puteti imagina....
    deci nu sunt asa sensibile precum se spune cel putin a mea nu a fost.

chiar si dupa ce am vandut-o masina merge perfect schimba impecabil si i-am zis noii proprietare sa schimbe uleiul la cutie sa-i prelungeasca viata. neaparat original.

INCA CEVA
    masina am vandut-o in 2 zile de la postarea anuntului.
    ce mi-a placut a fost ca toti se uitau la starea cauciucurilor :)))) asta mi s-a parut genial....
    dar nimeni nu a vazut ca: in spate la portbagaj lacul sarise in colturi, grila principala unde se lipeste numarul era crapata, etc etc....elemente mult mai esentiale si costisitoare. data viitoare o incalt mai bine si sigur o vand dupa 1 zi.

Ultima editare: 13 Aug 2015
  13. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ai dreptate. Unii cumpărători știu doar câteva lucruri: să lucească, să fie curata, să aibe cauciucuri bune și să fie... Ieftină! Restul... acte incomplete, bătăi la motor, direcție praf... nu contează.

14. urekeatu

urekeatu 1st Gear Member

Locație:
    Padova
    Masina:
    A4 b8 2.0 tdi, 2013
    Salut, ce spuneți de mașina asta? http://olx.ro/oferta/audi-a4-ID4mArc.html
    Nu vb nimic despre navigație, dar având mmi cred ca este inclusa, nu?
    Oricum km mi se par mult prea puțini, deci s-ar putea sa fie o mare teapa.
    Dacă știe cineva ceva despre mașină îl rog sa îmi spună și mie. Va mulțumesc

15. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    Partea fata ceva nu e in regula cu ea, ori a fost umblat si asezate aiurea ori a fost lovita si nu au mai putut sa ajusteze bara / capota / aripile.

Se vede intre capota si bara fata ceva mai mult spatiu, si daca nu ma gresesc intre aripa stanga si capota tot e ceva loc mai mult decat ar trebui(ar putea si fi unghiul din care a fost facuta poza de vina). Desigur asta ar putea fi din cauza schimbului de distributie si acolo un nene nu s-a mai obosit sa ajusteze bara fata, in cazul asta ar trebui sa iti apara dubii in privinta nr de KM.

Volanul ar mai avea ceva uzura prea multa la KM aia ... in rest arata destul de bine masina.

16. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Capota a fost demontata sau inlocuita si asezata mai sus decat normal, de aici luftul intre grila si capota. Toti mesterii aseaza elementele de caroserie in linie fara vreo legatura cu alinierea de fabrica.

17. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Mie mi se pare alta nuanta si usa dreapta spate comparativ cu dreapta fata. Poate fi vorba si de umbra...nu bag mana in foc.
    Iar scaunul si volanul par mai imbatranite decat km mentionati de el.
    Insa trebuie sa si recunoastem, chiar daca are unele defecte si pretul e pe masura, adica e foarte bun pt un B8.

18. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Diferenta de nuanta ar fi cel mai mic prejudiciu, nu vreau sa-mi arog vreun drept de guru dar masina pare ca a fost serios bubuita in fata, daca sunteti departe de ea eu zic ca nu merita efortul de a vedea aceasta masina.
    Aripa stanga nu se aliniaza corespunzator cu usa la fel nici aripa si usa dreapta, capota e total din alt film, roata dreapta fata la fel nu da impresia ca masina mai lasa doar doua randuri de urme.

Ultima editare: 17 Aug 2015
  19. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    ce tupeu sa pui atitia km !!!!oare sunt cumparatori care cred???
    daca visatorii astia vad un a4 la 130 de mii cum arata si nu vad km masinii, zic ca e noua....dar fiecare masina are prostul iei!
    si banuiesc ca e si euro 4.

Ultima editare: 17 Aug 2015
  20. urekeatu

urekeatu 1st Gear Member

Locație:
    Padova
    Masina:
    A4 b8 2.0 tdi, 2013
    În nici un caz nu cred ca virgula kilometrii aia sunt reali. Vroiam sa aud și părerile voastre pentru ca eu nu ma prea pricep. Vad ca am făcut foarte bine pentru ca eu chiar nu am văzut atâtea probleme cu caroseria, va mulțumesc. Am scutit un drum pana la Pitești.

Distribuie pagina asta