1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Nici o sansa.Nici nu cred ca se lucreaza sambata la primarie si biroul de acte(asigurari,numere).Ce sa mai vorbesti de duminica.

2. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    ovidiutm -> de acord cu tine.
    Eu am renuntat la audi in favoarea mercedes benz. Nu imi pare rau pentru alegerea facuta.

3. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    Ovidiutm si adyita. Sa mai spun si eu ca imi pare rau dupa masina anterioara (Octavia RS facelift 2010). Sa nu ne-o "luam" pe aici.

Ultima editare: 26 Aug 2015
  4. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Si eu initial am "regretat" o Octavia fl care mi se parea mult mai practica ca un A4 4x4 2009, dar dupa 1 an de Audi am avut ocazia sa ma urc la loc in alta si m-am socat, mi se parea ca pozitia la volan este ca pe wc, desi era rs mi se parea complet barca fata de suspensia s-line, tractiunea fata dupa cateva luni de quattro ma facea sa mi se para ca m-am intors la dacia, antifonarea mi se parea la nivel de caruta, nu intelegeam cum am putut sa-mi placa asa mult o skoda :)

In concluzie te obisnuiesti cu binele fara sa simti cand "urci", cand cobori insa te izbeste in fata contrastul de te lasa fara aer. E mult mai usor sa remarci ce nu-ti place pe ceva superior, tot ce e super pare absolut normal, complet "de acolo". Ontopic, A4 este masina cea mai echilibrata la aceasta clasa din cam tot ce am intalnit, in umila mea opinie. Insa dotarile fac masina, nu brandul, nu anul, nu rulajul. Cumparati dotari in primul, al doilea si al treilea rand, nu sigle pe capota, nu carti false de service. Prefer la orice ora o marca inferioara dotata pana in dinti decat una premium, doar cu scaune si volan.

Ultima editare: 27 Aug 2015
  5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Horas92, în Germania e deschis la primărie pentru taxe doar de luni până vineri până la ora 13. Excepție face joia, care e zi lungă, până la 17 parcă.
    Așadar dacă îți faci planuri de weekend să îți cauți o platforma auto.
    andiYTA, erai gând la gând cu mine referitor la direcție...

6. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    GunX
    Hai sa iti spun ceva. Masina asta (A4-ul) costa cam 42.000 Euro....si nu ii lipseste decat piele si navigatie....din punctul meu de vedere. Automata si quattro nu le consider musai necesare. Skoda m-a costat 25.000 Euro si ii lipsea doar navigatia....ca mixt alcantara cu piele avea de serie.
    La inceput cand am cump A4-ul.....eram ud tot.....wow Audi. Dar dupa am ajuns la concluzia ca am platit cam multicel diferenta ptr aceste "cerculete".
    Uite cateva exemple:
    - la cate o groapa mai scartaie care un plastic, la skoda scartaia si acolo dar pretul e aproape dublu. Apropo nu stiu cu ce Skoda Rs ai mers dar sa stii ca e f rigida. Iar suspensia Audi (cu brate) e mult mai "moale" decat multe alte marci.
    - vara/iarna trebuie sa ungi chederle ca ba e ger ba e praf...la skoda imi faceau asta la service cand si cand la revizii. La audi o fac eu in parcare LUNAR.
    Faptul ca mi-o "dotam pana in dinti" nu cred ca rezolva aceste probleme pe care le au multi colegi pe aici, ca sa nu mai vb de volante si altele.
    A4-ul are acum 27.000 km si sper din tot sufletul sa nu imi crape si vreo volanta pana in 120-150.000 km.
    La skoda in 4 ani si 120.000 km am schimbat un rulment spate. ATAT. CHIAR DACA ERA UN WC. Multumesc mult, apropo!!

AICI VORBESC DE 2 MASINI CUMPARATE DE NOI DIN REPREZENTANTA SI CONSIDER CA ,TRECAND PESTE ASPECT SKODA/AUDI DIFERENTA DE BANI AR TREBUI SA SE JUSTIFICE PUTIN MAI BINE.
    Uite stii ce sa faci......tranteste usa la A4-ul tau si cauta vreun cunoscut cu un C-Klasse din acelasi an cu a ta si o sa vezi diferenta.
    Am un prieten care are un A4 2011 (sh adevarat) si abia acasa si-a dat seama ca are oglinzi electrice dar nu incalzite. Cum e posibil in 2011 Audi sa considere incalzirea oglinzilor o dotare EXTRA. Cand intri la o parc subterana undeva si ploua sau ninge te rade ala cu un WC DE SKODA.
    Si acum ca o paranteza "economica" ca tot esti in domeniu. Unul care isi doteaza masina "pana in dinti" si plateste cateva mii de Euro bune la revanzare nu castiga mai mult de 1500-2000 in plus decat unul care are strictul necesar: xenon, clima pe 2-3 zone, pilot. Iti spun asta din experienta mea si a prietenilor mei.
    Omul nu se uita neaparat la perdelute electrice, line asist, plafon negru, trapa, piele perforata si ventilata, Park Assist, head-up display, volan mai stiu eu de care....etc. Sunt doar cateva exemple luate la intamplare. Cand tu pui 20.000 euro masina ta si vine unul cu 18.000 si are si el xenon si piele si volan imbracat in piele dar nu sport, el o va vinde primul.
    Rog moderatorii sa nu stearga post-ul meu si imi cer scuze daca am sarit putin calul.

7. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Ovidiu.Eu am fost miercuri dupa ea, am ajuns de la aeroport pe la 2 la dealer.Apoi pe la 3 am fost la primarie si lucrau si la ora aia chiar daca era a2a zi dupa meciul brazilia-germania 0-6 de anu trecut.Cred ca au pana la 4 sau poate a fost la mine o exceptie
    @b213way : aceasi parere o am si eu dar nu ma deranjeaza pt ca eu am luat masina sh. Si mie mi se pare bataie de batjocura ca la masina premium nu conteaza pretul de plecare sa nu ai lumini torpedou, oglinzi incalzite,isofix de la EU5 incoa, asta si pt piata sh. Dar problema asta este generala peste tot in piata de consum:auto, electronice,electrocasnice etc si firmele profita la maxim de oamenii care sunt dispusi sa plateasca muult peste valoarea reala a obiectului. Cu mai multi mecanici am vb si toti au cam zis aceasi chestie pret/calitate skoda este cea mai ok

8. horas92 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, 2.0, 2009
    Mersi de raspunsuri. Atunci oare as putea sa vad masinile duminica, si sa rezolv cu actele luni pentru masina pe care vreau sa o iau?

9. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Depinde unde sunt masinile, dar daca sunt de la dealer lojic ca nu.Sunt simpli angajati la o firma, si sunt si nemti.Tu ai veni duminica pt unu si altu care poate poate vor cumpara ceva?Acolo nu vorbesti de targuri ambulante de masini ca la noi.

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    horas92, poți să vezi masina duminică însă numai dacă îți și răspunde la telefon. E puțin riscant, dacă masina e la handler, trebuie să vină la platz ca să îți arate mașina și nu mulți se deranjează. Eu îți sugerez să îți scoți weekedul din socoteli, pentru ca tu, exact cum ai zis, vrei să vezi, să cumperi și să pleci.
    Și nu vreau să te dezamăgesc însă 1 singură dată mi s-a întâmplat să cumpăr 1 mașină de pe listă de acasă - asta pentru ca una văd în poze și altă găsesc la față locului. A, și lista mea conține de obicei între 6 și 10 variante pe o rază de 200 km.

11. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Ovidiu cred ca iar ai dreptate in legatura cu programul primariilor.Am gasit o poza facuta in ziua cumpararii si era joi nu miercuri cum am zis mai sus.Nu cred ca vrun neamt il scoti din programul lui de duminica.

12. OviDU

OviDU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi B8
    Foarte rar gasesti deschis sambata iar duminica deloc, concluzie scoti weekendul din schema.
    De preferabil sa iti calculezi timpul incat sa fii luni dimineata acolo si atunci ai timp toata ziua daca nu marti sigur esti gata cu toate.

13. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Masinile nu se cumpara in weekend. :no:

1. Sambata in cel mai fericit caz daca iti place masina poti sa o platesti dar numerele tot luni le vei face.
    2. Organizeaza-te sa petreci weekendul pe drum iar luni la prima ora sa fi la masini.
    3. Nu pleca de acasa fara rezervari confirmate pe fax cu semnatura, stampila dealerului, data si ora pana cand e rezervata. Pune-l sa specifice pe rezervare problemele masinii. (Zgarieturi, lovituri, urme de pietre pe bara, capota, parbriz, stadiul anvelopelor, etc)
    4. La orice masina suni, asigura-te ca exista actele, TUV valabil, cartea service si toate cheile in mana dealerului. Daca lipseste vreo cheie automat e loc de negociere. O cheie in RO te va costa minim 300 euro.
    5. Discuta cat te vor costa numerele si pe ce perioada altfel risti sa platesti pe numere de 15 zile in jur la 200 euro.

14. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
  15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Wug, nu oricine face rezervari, mai ales cu ștampilă și semnătură pe fax. Personal am cumpărat acum o lună, intr-o zi de vineri, la ora 21, o mașină rezervată altcuiva luni, peste 3 zile.
    Tot așa am rezervat acum 2 ani o mașină la ora 20 seara, mașină care era la 240 km de mine (eram deja în Germania). Și ce crezi, mâine când m-am înțeles cu omul să vin după ora 17 (când venea omul de la lucru) am aflat ca a vândut mașină cu o seara înainte la 10 minute după rezervarea mea. Și asta pentru ca omul era aproape și i-a pus banii în brațe.

16. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    mi se pare exagerat de bun pretul pt. model cu facelift, trebuie vazut sa nu aiba ceva ascuns
    nu-mi plac scaunele dar se poate trai si cu ele
    faptul ca merge cu rezervorul pe rosu e cel putin ciudat, poate incearca sa evite orice drum mai lung de 10 metri ca sa nu se observe eventuale probleme sau nu inteleg de ce ar merge cu rezervorul pe rosu

17. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Eu am platit pe 30 zile 130e asigurarea si 19E nr + la primarie impozitul pe alea 30zile 44E
    Sincer eu cat am umblat prin targuri nu am vazut bisnitar sa nu aibe sticla de 2l de carburant in portbagaj si lojic "eroarea" in bord cu low fuel.Masina chiar arata bine si are dotarile minime necesare cu care poti trai f bine.Daca avea si portbagajul electric era si mai bine
    http://www.vanzariautoromania.ro/parc-auto-detalii/sc-nurvil-weltauto-srl/25477
    http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID4pcOoM.html tot la numarul ala de telefon

18. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    pai care e logica sa mearga cu rezervorul pe rosu? daca e acea eroare de low fuel atunci mascheaza alte eventuale erori sau se calicesc sa nu cumva sa vanda masina cu 10 litri in plus?

19. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    10l de carburant in plus la fiecare masina se simte, tre sa mance si burta lor.Ei nu circula cu ele decat poate parcare-targ.In rest fac pozele si masina sta.Asa cred
    Eu cand am vandut masina dinainte(nici macar nu am apucat sa o pun pe net), am dat o cu 3/4 rezervorul si i am pus in portbagaj toate filtrele si uleiul sa nu zica ca l mint cu schimbul.

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eh nu circula... nu numai ca circula, dar mai pleaca in Germania inca o data ca sa mai aduca altele, iar unele din ele trag alte masini pe remorca cat pot ele in alea 30 zile cat are numere, tocmai ca sa isi scoata cheltuiala.
    Mie pretul ala mi se pare mult prea mic, ori e gresit pretul ori mai mult ca sigur e baubau.
    Si bisnitaru, daca vinde masina cu jumate de rezervor, negociaza pretul tinand cont de ce e rezervor.

Distribuie pagina asta