1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Cristi, ai dreptate,departe de mine gandul sa ma supar, esti moderator, este o politica pe forum care trebuie respectata, sper sa ma incadrez bine cu intrebarile. Sunt in cautare de un A4 B8 care sper sa-l achizitionez prin noiembrie asadar vreau sa stiu mai multe.

ovidutm, eu nu pot cumpara masina dupa care sa observ ca nu imi place, de e suspensie sport, s-line si e asa cum zic baietii garda lasata 2-3 cm si se simt gropile putin mai tare nu o mai cumpar din start. Am sa postez si alte masini care sunt de vanzare, cred ca se poate. Multumesc pentru intelegere, sanatate.

Ultima editare de un moderator: 29 Aug 2015
  2. doctornd

doctornd 3rd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Volkswagen Passat B5.5 2004 TDI-PD AWX 130 hp/ Audi A4 B8.5 2013 TDI CR CJCA 143 hp
  3. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Audi A4, 2010, 2.0 Tdi 143 hp
    Ultima editare de un moderator: 30 Aug 2015
  4. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    Mie mi se pare scumpa.

Ultima editare de un moderator: 30 Aug 2015
  5. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    pai intr-un an si jumatate (iunie 2013-dec 2014) a facut 112k, si in urmatoarele 8-9 luni a mai facut 'decat' 17k ?

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Si eu cred ca masina se afla in vecinatatea lui 200k km.

7. andyITA

andyITA 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Mercedes C220 170cp 2011 automata
    ce e asa ieftin la o masina care are in jur de 200 mii km reali ? a inconjurat pamantul de 5 ori pe la ecuator....e deja obosita la km aia si mai pica una alta pe ea.

in ruptul capului nu as plati 19 mii de euro pentru un facelift cu 200 mii km. Platesti ce ? pt niste faruri care se aprind mai frumos....
    stii cum e vorba aia ca si la femei "La fata papusa, la fund...matusa!"

8. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Salutare, imi poate spune si mie cineva care a cumparat o masina din germania cate ceva despre plata masinii prin transfer bancar?
    Deci daca eu ii fac trasfer bancar de 20 mii euro, el vede banii abia peste cateva zile, cum iti da drumu cu masina? Stiu k nu am postat unde trebuie, scuze ... in seara asta plec in germania si vroiam sa stiu .... va multumesc

9. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    e foarte simplu: ii trimiti pe mail swiftul aferent platii externe, eventual cu stampila bancii platitorului (adica banca prin care ai facut plata).

10. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    ideea e alta .... masina costa 20 mii euro, ei vor trasfer bancar online. de unde stampila bancii ? eu acolo de fata cu ei fac transferul .... fiind trasfer international ei vad banii in cateva zile, eu ce fac stau acolo de paza la ei ?

11. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    atunci e si mai simplu: faci plata online (presupun ca folosesti homebank, digipass..etc), tranzactia pleaca imediat spre decontare (aproape instant) iar banca cumparatorului (unde are respectivul contul) verifica daca s-a activat optiunea de transfer (creditarea contului). Cu alte cuvinte, ei chiar daca nu vad banii in cont (procesul dureaza 2- 3 zile) ei pot vedea faptul ca pe contul respectiv s-a activat transferul, urmand sa aiba loc tranzactia de IN (inclusiv detaliile: suma, platitor, banca platitorului..etc - toate astea doar dupa ce la tine totul e in regula: suma de bani suficienta, detaliile transferului sunt ok: contul celui in care urmeaza sa intre banii...etc).

12. sandman

sandman 6th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    ex: Audi A4 B8 Avant, 2.0TDI 170CP, 2011
    faci plata la urgenta si intra in aceeasi zi. te costa un mic comision. daca nu, stai 2 zile pana intra banii

13. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Daca plata se face pana in ora 12 (ora RO) atunci banii intra a doua zi. Comisionul este de 25 euro. Daca faci plata pana in ora 12 (ora RO) la urgenta, banii intra in aceeasi zi, de obicei pana in ora 15-16 (Ora locala). Comisionul este de 50 euro. Bancile din RO se misca rapid insa pot aparea probleme la bancile lor. Nimeni nu garanteaza nimic, nici macar cand plata e facuta la urgenta.

14. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Salutare,
    Am fost in Germania la Munchen, am gasit o masina de la un parc unde vorbeau exclusiv limba germana si engleza. Avea absolut tot la masina, inclusiv 4 roti de iarna, dar a zis ca au fost schimbate usile si parbrizul la reprezentanta Audi. Avea tot de la reprezentanta cum ca au fost schimbate la ei, nu usa cu totul, decat exteriorul usii-tabla, motivul: a zis ca a fost zgariata, banuiesc ca o zgarietura serioasa, nu stiu. Omu a fost sincer si a zis de usi, oricum au fost facute la reprezentanta Audi, de fapt nu facute, schimbate cu unele noi. Azi plec la Immelborn de unde as vrea sa cumpar un A4 disponibil de vineri la vanzare.

Ultima editare de un moderator: 2 Sep 2015
  15. borsy

borsy Audi Expert

Locație:
    România
    Masina:
    Audi A6 C7 avant/S-tronic/2.0 TDI ultra-140kw CNHA
    Si ce daca au fost schimbate? Fas! Daca arata bine, e lucrat profi, nu vad unde e problema. Daca nu e stramba, are airbagurile la locul lor, nu trepideaza, ce conteaza ca a fost lovita? Si pretul e pe masura. Cine vrea masina virgina, sa cumpere una noua.

16. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    Exact ceea ce spuneam cateva posturi mai sus. Cand omul e sincer fug cumparatorii ca dracu' de tamaie....cand iti iei teapa e mult mai bine....ca asa ne place.

17. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Pentru ca principalul motiv de cumparare la audi-uri cat mai ieftine este lauda, iar cand esti constient de cat rahat ai inghitit pt pretul ala mic, iti este mai greu sa o faci. Cand doar preiei minciuna si te feliciti ce "super afacere" ai facut, esti de doua ori mai motivat sa te bati cu caramida in piept la vecini, prieteni samd. Ba daca vine cineva si-ti deschide ochii ca nu exista aur la pret de tinichea, il iei la injuraturi pe invidios :)

Ar trebui sa facem un topic si despre ce parere aveti de verighetele alea de 24k de le dau baietii aia ramasi in pana pe valea oltului la schimb pe motorina....

18. manzzotty 6th Gear Member

Locație:
    Predeal
    Masina:
    A4 B9 - 2016 - Blue
    Daca vanzatorul nu spunea ca usile au fost inlocuite ... ce se intampla ??? Asa fugi la alta masina la care sunt sanse sa iti iei teapa si poate o sa vorbeasca si acolo "exclusiv" germana si engleza !!! Bafta !

19. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    Pe acelasi principiu va atasez un log de la o masina cumparata de un amic de al meu. Nu a verificat nimic la ea cand s-a dus sa o cumpere doar i-a placut cum arata si ce dotari are dar realitatea este dezamagitoare.
    Concluzia e ca trebuie sa cascati bine ochii pe ce dati banii daca nu vreti sa bagati o avere dupaia in masina.

20. george_gopo

george_gopo Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI (BLB) - 140 CP, 2006
    redlife de curiozitate masina aia a fost inundata?

Distribuie pagina asta