1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. B213WAY

B213WAY Banned

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A4. B8. 2013 2.0 TDI 150 cp
    Nu prea ma pricep dar din "engleza mea de balta" era cam praf

2. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    nu cred ca a fost inundata, eu cred ca a fost lovita pe ambele laterale deoarece geamul stanga fata e 2007, stanga spate 2008, cel mic stanga spate 2007, luneta 2008, dreapta fata si spate 2008, cel mic 2007, si parbrizul 2010.
    Parerea mea personala e ca masina a fost reconstruita din bucati.

3. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    sa stii ca faza cu geamurile nu e o regula. Cunosc persoane, care au cumparat masina de noua, si geamurile erau diferite (depinde de loturi).

4. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Audi A4, 2010, 2.0 Tdi 143 hp
    Salutare, sunt in Germania la immelborn, masina pentru care am venit aici este un A4 din 2012 care este de la Leasing, si am fost surprins cand am vazut motorul ... este de o murdărie inexplicabila parca a stat fara capota....nush

5. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    mr_eremia Asteptai sa fie spalat compartimentul motorului inainte de a verifica masina ? Nu cred ca mizeria de acolo e un indice dupa care ar trebui sa te conduci. Masina aia probabil nu a avut niciodata motorul spalat.

Verifica restul masinii daca se prezinta OK, murdaria uneori mai poate indica si faptul ca masina nu a fost pregatita de vanzare.

6. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    e murdar pt. ca pierde ulei pe undeva sau e murdar de praf?
    daca e doar praf mult eu zic ca e normal la 150-200 mii km sa fie foarte murdar, poate chiar e bine, inseamna ca nu s-a umblat la motor si nu a fost nimic de ascuns, e starea normala, oricum o sa fie nevoie sa-l speli pt. ca altfel nu te primeste la RAR

7. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    La masinile din De sunt care nu au scut motor, nu e nevoie de el! Daca te referi ca, compartimentul motor arata prafuit, nu iti fa griji!
    Asa a venit si masina mea din De, fara scut motor!
    Bafta la achizitie!

8. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Salutare din nou, am decat ipad la mine si wireless e cum e Asa ca am pus pozele pe un cont de Facebook care nu e al meu ca sa Nu primeesc comm de la prieteni gen vaiiii Ce e acolo . Rog sa comm aici, acolo Vedeti pozele decat . Maine revin cu alte pose interior si exterior . https://www.facebook.com/lavinia.popa.16568 Am pus acolo pozele ca aici nu reusesc de pe tableta .

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

MRR am pus pozele pe Facebook ia vezi .... Asa Rau era si a ta ?

9. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Sincer, niciodata, nici cand am luat-o si nici deatunci!
    De cand e la mine cam asa arata, vezi poza, oricum depinde de fiecare cum isi ingrijeste masina! Totusi, chiar daca arata total neingrijit acel compartiment motor, poate fi o masina buna! Orice ar fi, eu zic ca masina aia are lejer 200k km!
    Bafta la achizitie!

10. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Masina este luata de la leasing . Am fost acolo cand a venit un neamt cu ea, practic am vazut-o immediat ce a adus-o . Masina are 144 km pe carte si pe serie. De la leasing toate trec pe la Dekra. In interior e ok

Ultima editare de un moderator: 5 Sep 2015
  11. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Va salut,
    Intre http://olx.ro/i2/oferta/audi-a4-2013-ID4wyEa.html#:353c098dd8 si asta http://olx.ro/i2/oferta/audi-a4-2-0...era-msr-an-2013-ID4zrqU.html#:882b2b7c7a.Desi care se prezinta ma bine ? Am citit topicul despre cutie manuala vs automata si raman la manuala.
    Am citit pe acest topic si am inteles ca cel mai bine, inainte de a cumpara sa se verifice la reprezentanta. Acum am o nedumerire si va intreb: daca masina a avut un accident im Germania le arata pe calculator celor de la reprezentanta din Romania ?
    Dar daca samsarul are pe cineva cunoscut la reprezentanta in Romania si e mana-n mana cu el si pe mine ma duce in eroare, se poate si asta ? Va rog sa ma lamuriti si va multumesc.

Ultima editare de un moderator: 5 Sep 2015
  12. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    prima NU ARE asa cum scrie in descriere:
    - dublu climatronic (a doua are)
    in plus are rezervorul gol, cine se caliceste la 50 de ron pentru mine nu e om de incredere mai ales daca nici macar pt. "sedinta foto" nu a avut bani sa puna motorina cat sa se stinga avertizarea din bord

a doua NU ARE cum scrie in anunt
    - volan sport (prima are)

Acum nu zic ca sunt masini rele ci doar ca cei care au pus anuntul au pus toate optiunile de care au auzit ca sa fie acolo si asta e bine pentru tine ca poti sa negociezi. Ii spui ca uite eu voiam sa-ti dau x bani dar ai spus ca are aia si aia si nu are asa ca mai scazi din pret.

Ultima editare de un moderator: 6 Sep 2015
  13. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Salutare,
    Stie cineva daca lasi avans 1000 euro la autohaus, iti da chitanta si apoi nu mai vrei sa iei masina aia pentru ca te-ai razgandit dar o cumperi din alta parte nu de la el, banii aia tii mai da inapoi ? daca nu vrea sa tii dea inapoi te duci la politie ? Ma poate ajuta cineva in aceasta privinta. Multumesc.

14. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Depinde cum te intelegi cu ei, poti sa pierzi toti banii sau deloc sau un anumit procent din avans.

15. iulian_79

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Sandumbogdan,cum ti-ai dat seama ca nu are dublu climatronic?ms

16. D@ny

D@ny 6th Gear Member

Locație:
    Arad / Timișoara
    Masina:
    A4 B8 2009, CAHA
    In prima poza se por observa 2 butoane de ajustat temperatura, unul pentru partea șoferului si unul pentru partea pasagerului. Acesta este climatronic dublu, adica pe 2 zone.
    In poza a doua se observa un singur buton, iar temperatura care va fi ajustata de acolo va fi pentru întreaga masina.
    ImageUploadedByTapatalk1441519808.667575.jpg

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    iulian_79 inainte sa pui pui asemenea intrebari inutile si puerile citeste topicul integral. Citeste aceasta arie integral ca sa inveti ce inseamna A4 B8 si invata sa citesti inainte de a intreba ceva. Cu intrebari din astea inutile ajunge un topic la sute de pagini. Pe viitor asemenea intrebari se vor sterge direct si fara alte explicatii. Multumesc.

18. iulian_79

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    D@ny multumesc frumos, apreciez.

19. doctornd

doctornd 3rd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Volkswagen Passat B5.5 2004 TDI-PD AWX 130 hp/ Audi A4 B8.5 2013 TDI CR CJCA 143 hp
    Cine ma poate ajuta cu o informatie in legatura cu achizitia pe firma platitoare de TVA, inscrisa si in registrul operatorilor intracomunitari. Unii imi spun ca nu se mai poate achizitiona fara TVA - chiar daca o iau din Germania la pret net, trebuie sa platesc in Romania TVA (deduc 50%). Altii imi spun ca se poate lua cu pret net si se lasa pe firma fara a se mai plati TVA in Romania. E cineva care a achiztionat recent pe firma sa ma lamureasca? Multumesc!

20. mr_eremia 2nd Gear Member

Locație:
    Slatina Olt
    Masina:
    Ba se poate destul de bine, maine dimineata imi cumpar eu masina asa, sunt in germania acum, iar maine dimineata urmeaza sa o achizitionez... deci se poate :)

Distribuie pagina asta