1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. wrss 3rd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 2012 143 CP CJCA Multitronic
    Cand dealerul mi-a oferit garantie la masina, a spus ca e valabila inclusiv in Romania, la dealer Audi, cu precizarea ca decontarea nu se face direct ci trebuie sa trimitem facturile in Germania, la ei. Ce mi-a oferit el este garantie de dealer si difera de garantia Audi. In cazul meu, am renuntat la ea pentru 300 de euro.

2. Oudi

Oudi Bronze Member

Locație:
    Bihor - Oradea
    Masina:
    Audi A4 B9 quattro 2.0 DETA
    Ultima editare de un moderator: 9 Oct 2015
  3. ELVIS

ELVIS 2nd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 2009,136 cp,CAGB
    Foarte frumoasa masina, cu dotari si cu km normali. Verific-o si dupa seria de caroserie, vezi in ce tara a rulat. Vezi si alte masini din acelasi an ce pret au si daca e in regula si ai banii, da o fuga la fata locului. O sa se vanda repede. Bafta.

Ultima editare de un moderator: 10 Oct 2015
  4. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    Revenind la masina postata anterior ,am vrut sa o rezerv de vineri pt luni,ca marti dimineata sa fiu acolo.Nu a mers pt ca si sambata e zi lucratoare si nu se e poate face chestia asta decat cu o zi inainte. Atunci i-am spus sa o rezervam sambata ca luni dim sa fiu acolo - nu a mers nici asa pt ca sambata era programat un test drive.
    Sambata nu m-am putut intelege deloc cu pers lasata ca si contact de cel cu care am discutat in perioada asta ,asa ca n-am putut afla cum a mers test drive-ul si iar n-am putut-o rezerva - a spus sa revin luni.Ma cam consuma baietii astia,si cred ca ceva schimbari au aparut dupa ce i-am intrebat daca garantia e valabila si in Romania (si este).O sa aflu maine cum au ramas lucrurile.

Intre timp ,am gasit-o si p-asta,
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...1900&makeModelVariant1.modelId=9&pageNumber=2

Pare cam putin dotata ,dar mai noua ,si km putini.Si usor zgariata in stanga spate?
    S-ar justifica si asta,ati da banii astia in plus?
    E distanta prea mare intre ele,nu prea am cum sa le vad pe ambele,cred.

5. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    la 30 mii km e aproape noua si pretul e foarte bun
    cea mai importanta dotare e caroseria, sasiul, suspensia, motorul, etc dar si ca dotari optionale sta destul de bine, le are pe cele mai importante adica faruri cu xenon si navigatie (pt. ecranul color)
    eu nu vad nici o zgarietura, cred ca te pacaleste o reflexie mai ales ca sunt sigur ca avea o poza detaliata daca era zgariata asa cum e poza cu capacul de roata zgariat

6. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    Scuze,am vrut sa zic dreapta spate

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    O să îți dau 2 sfaturi:
    - renunța să mai cauți masini în timp ce tu ești AZI la 2000 km depărtare și MAINE nu ajungi acolo. Nu te baza pe rezervare. Poți să te uiți doar informativ, însă pana nu ai stabilit ziua în care pleci, o faci degeaba. Rezervările telefonice sunt ok dacă vii în aceeași zi în care suni. Și de pe o zi pe alta e mult să te bazezi, o mașină ce se vinde, se vinde cui vine și da banul, nicidecum cuiva care a telefonat și poate vine să o vadă. Cumpărătorul nu are nici o garanție de la tine, nici ca vii să o vezi, nici ca o cumperi. Și atunci, nu văd de ce nu mi-ar vinde masina mie, care sunt acolo deja și vreau să îi dai banii.
    - toate mașinile pe care le cauți să fie la maxim 200 km rază una față de cealaltă. Asta înseamnă să elimini mașinile la distanțe prea mari față de restul turmei de mașini care te interesează. O să fi eficient și vei cheltui mai putini bani.
    A, și pe zi, poți să vezi între 2 și 4 masini dacă nu cumva sunt mai multe în același loc sau la putini km între ele. Și o să vezi ca rar găsești 2 mașini să te intereseze, la distanță mică între ele... nu mai zic de 4.

Ultima editare: 11 Oct 2015
  8. ELVIS

ELVIS 2nd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 2009,136 cp,CAGB
    Are dreptate ovidiutm.eu eram pe drum spre germania,am sunat sa fac o rezervare si cand am ajuns se vanduse.la o alta masina am facut rezervare si cand am ajuns acolo masina era in service cu injectoarele scoase.la o alta masina am facut rezervare pe mail,am sunat,am stabilit si pretul si cand am ajuns acolo nici macar nu au recunoscut ca vorbisem si cat stabilisem pretul.asa ca s a cam dus cu planificarile serioase despre care se
    vorbea candva...

9. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    L-am sunat dim,am rezervat-o pt azi,tot acum am luat si biletele..tot pt azi.
    Nu stiu ce sa fac cu a doua ,care intr-un fel ma tenteaza.N'ar fi exclus sa le
    pierd pe ambele daca alerg in acelasi timp dupa ele :)

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Te duci spre cea care iti place cel mai mult. Oricum nu poti face ocoluri pentru ca tu ales sa mergi cu avionul. Daca nu ai pe cineva acolo care sa te plimbe, sau sa iti dea o masina (sau sa inchiriezi) o sa vezi ca iti va fi extrem de greu.

11. flobv 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    2004
    Va salut!
    Sunt nou pe acest forum si in prezent posesor al unui Passat B5 din 2004 si ma bate gandul sa-l dau . Masina merge perfect insa e cam vechiuta si imi este frica sa nu inceapa sa cada cate ceva. Bun , am citit putin acest topic si am vazut diverse pareri. Eu nu am un buget foarte generos , undeva la 13-14 000 de euro si ma gandeam sa "sar gardul" in curtea Audi. Imi plac la nebunie si am un amic care detine cateva in garaj. Ce as vrea sa stiu si de la voi pentru ca amicul meu nu mi-a dat prea multe detalii , cum se comporta masinile cu cutie automata. M-am uitat pe net si ce am gasit la vanzari sunt multe cu astfel de cutii de viteze. Nu am condus niciodata o astfel de masina , insa am citit cateva pareri tot aici pe forum in sectiunea legata de cutii si am vazut ca sunt ceva probleme. Sunt defectiuni de exploatare sau e in functie de noroc?

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Topicul asta l-ai citit macar de la jumatate ?

13. Radasca

Radasca 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI (CAGA), 2011
    @flobv
    nu stiu cat timp ai tu la dispozitie, dar eu, dupa ce am primit "ai citit forumul?" de cateva ori, m-am pus pe citit forumul si m-a ajutat ENORM. este adevarat ca a durat multe luni sa citesc forumul, dar nu a fost timp pierdut deloc.

daca nu ai rabdare si vei pune intrebari care deja au raspuns, nu vei primi raspuns inca o data, ci vei fi atentionat si invitat sa citesti forumul.

iti recomand macar o luna de studiu. :hi:

14. flobv 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    2004
    Ok , ma pun pe citit!

15. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    Referitor la achizitia masinii mele: daca citeam forumul nu cred ca mai luam A4 B8 la cate probleme am vazut ca pot fi :) insa am luat un A4 cu multitronic si sunt super multumit, noroc ca nu mi-am facut temele dinainte ca sigur nu luam acest model. Am mers pe incredere ca Audi face masini bune si dupa jumatate de an de condus sunt super multumit de achizite. Cel mai important e sa-ti placa masina, sa simti dimineata cand te trezesti bucuria ca trebuie sa iti vezi masina, eu asa simt in fiecare dimineata. Nnu conteaza ce am de facut in acea zi, cel mai important e ca ma urc in Audi A4 care arata fantastic de bine si merge asa cum arata, cel mai important e sa incepi ziua cat mai bine, restul se rezolva pe parcurs

Ultima editare de un moderator: 14 Oct 2015
  16. andyzaharia

andyzaharia Audi Expert

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Current: A6 55 TFSIe 2022, Past: Audi A4 B8, 2.0 TDI CAGA, 2008
    sandumbogdan cred ca daca citeai orice alt forum tot te apucau durerile de cap :) S-a mai vorbit de ft multe ori aici, lumea pur si simplu nu vine pe forum sa declare cat de multumit e de masina, cu exceptii desigur(aria prezentari ;) ), dar 80-90% vin ca sa isi rezolve problemele.

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Si mai adaug eu (ca sa ma repet): cei care nu au bani sa si-o intretina pentru ca sunt piesele scumpe ca de ... au strans ultimele economii ca sa-i vada vecinul in Audi ... vin pe forum si spun tot dupa aia ca Audi este cea mai proasta masina dar el baga motorina de 30 lei la statia de alimentare (cum am vazut chiar azi in fata mea la un A8 D3) si isi cumpara anvelope SH. :) Trist, dar adevarat.

O noapte buna

Ultima editare: 14 Oct 2015
  18. OviDU

OviDU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi B8
    @stefan01@ ai luat una din masini pana la urma?

19. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    Da,cea postata prima oara..maine ar trebui sa fie gata cu tot cu numere,TUV ..si sper sa-i intre si banii.E cam frig si chiar ninge un pic

20. OviDU

OviDU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi B8
    Foarte bine bravo, sa o stapanesti sanatos sa ai grija de ea si ea de tine ;)

Distribuie pagina asta