1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
    Stefan01 plata s-a facut prin transfer bancar?Ma gandeam ca e varianta cea mai buna decat sa ai banii la tine dar e ca prin transfer dureaza si mai trebuie si net sa faci operatiunea.

2. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    Ms mult Ovidiu,
    @Iulian,
    direct de pe telefon prin aplicatia mobile..pana ieri nici cont in euro nu aveam.Ma rog,am confirmat cu banca inainte de a pleca daca pot face toate lucrurile astea online.Acum ceva emotii tot am,sunt ceva date in plus pe care trebuie sa le completezi pt un transfer de genul asta.

3. flobv 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    2004
    Salut!
    Revin pe forum dupa cateva zile de citit si bineinteles dupa cum au spus si colegii de forum in posturile anterioare nu-mi mai vine sa iau A4 ca numai de belele am citit. Vreau sa-mi iau totusi un Audi pentru ca de 7 ani de cand am Passat-ul mi se rupe gatul dupa fiecare Audi ce trece pe strada. Si cum 7 ani mi-au lipsit vreo 2-3 mii de euro sa pot lua un A6 si am fost bolnav cateva luni. Acum tot urmaresc mobile.de si imi clatesc ochii deocamdata pentru ca nu am banii stransi pentru achizitie. Totul depinde de cateva miscari ce trebuie sa le fac si cu cat mai repede cu atat mai bine. Mai intai trebuie sa vand Passat-ul . In fine , sa trec direct la subiect si anume ca as avea in acest moment o oportunitate de a lua un A4b8 de la un cunoscut care il are de 4 ani , luat din Germania si inscris in Romania pe firma. De circulat cu ea ,merge unul din copii (o femeie) si acum ar vrea sa-l dea sa ia modelul nou. Nu are piele si nici scaune sport , sunt din velur , xenon cu led-uri , plafon panoramic (chestia asta pe mine ma omoara de placere ) , dublu climatronic (cu afisaj) , 190.000 de KM , 143CP ,cutie manuala 6 trepte, negru ,an de fabricatie 2009 sau 2010 , ori e 2009 si iesit pe carte 2010. Ca pret este destul de atragator zic eu, luind in comparatie preturile din Germania ,este vorba de 10.000 E. Nu stiu daca mai pot negocia ceva dar nu stiu ce sa zic , sunt cam sceptic putin , pentru ca inainte de avea masina actuala am mai avut alta luata din targ si mi-am luat o teapa de mi-au tiuit urechile vreo 2 ani de zile. Cea actuala mi-a adus-o cineva din Germania si am fost si sunt super multumit de ea , adica nu mi-a facut probleme.Vreau sa o vand pentru ca pe viitor am si alte planuri mai mari iar daca pasul nu-l fac acum sau cel tarziu la anul viitor atunci cu siguranta voi duce cu mana mea Passatul la Remat.
    Habar n-am la ce sa ma uit mai atent , ce sa verific ....altele. Daca ar fi sa imi construiesc un buget de achizitie din Germania as putea un maxim de 14.000. Insa la banii astia nu am gasit nici una cu dotarile ce le are masina care am descris-o mai sus. V-am spus ca plafonul ala panoramic pe mine ma cucerit , am mai avut cand eram copil o masina cu trapa si era senzatie.
    Ceva idei mi-ar fi de folos !!!!
    Multumesc !!!

4. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    dupa cum am spus si pe pagina anterioara, daca era sa ma iau dupa ce belere am citit si eu sigur nu mai luat A4, defapt si pe vwforum am vazut multe probleme la Passat asa ca probabil ca nu mai luam nimic si ramaneam cu vechea mea masina pana la adanci batraneti
    la o saptamana dupa ce am luat masina am inceput sa citesc forumul si deja ma apropiam de o cedare psihica, orice tremurat al masinii imi dadea emotii
    am schimbat lucrurile de baza: ulei motor, filtre, kit distributie, ulei cutie viteze, am schimbat si volanta ca batea, am schimbat rotile (jante+cauciucuri de iarna) si acum masina merge impecabil, ca noua si dupa 5 luni si 7000 km rulati de la achizitie sunt in sfarsit super fericit
    daca nu citeam de atatea probleme eram fericit de prima data dar cu greu am inceput sa am incredere in masina de frica eventualelor probleme care totusi nu sunt chiar asa de des intalnite pana la urma
    eu zic sa iei masina care spui tu ca ai gasit-o la 10 mii euro, pretul e foarte bun raportat la dotari si daca spui ca o are de 4 ani inseamna ca e ok, nu e o epava pusa pe linia de plutire pana la vanzare sa tina inca o luna si apoi sa o bagi in service
    sa pui din start de o parte 1-2 mii euro pt. eventuale reparatii ulterioare si sa nu crezi ca una de 14 mii euro din Germania nu poate necesita aceleasi reparatii

Ultima editare: 14 Oct 2015
  5. flobv 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    2004
    Salut !
    Exact la asta ma gandesc @sandumbogdan , sa nu dau vreo 14000 de euro pe una din Germania si sa nu am de bagat in ea ca la asta din dosu' casei. Plus cheltuieli de inmatriculare si alte cele.
    Sa spun sincer , e o lupta crancena atunci cand trebuie sa faci o alegere intre ce-ti doresti si nu prea iti poti permite si altceva care o poti cumpara dar nu se cheama Audi. Acum cateva minute am incheiat o convorbire telefonica cu un coleg de servici care mi-a spus de nu stiu cate ori : 10000 E = 200000 de KM . ESTI NEBUN ! Si intradevar m-am uitat pe mobile.de la acelasi pret pot sa iau un Megane 3 la 85.000 de KM cu dotari asemanatoare.
    Habar n-am ce sa fac , imi e tare frica sa nu ma frig !
    Muncesc din greu pentru banii care ii castig (2 servicii ) , plec noaptea si vin noaptea si nu vreau sa mai impusc o tepuiala de Romania pentru ca o iau razna !

6. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    asa este, cu banii aia iei Megane 3 la 85 mii km dar Megane 3 nu are nici in vis confortul oferit de un A4
    eu am un A4 cu 200 mii km si e impecabil, am avut 3 masini noi si A4 asta rulat in germania e mai nou decat un Megane nou, am schimbat distributia, rotile si volanta ca mearga perfect, toate 3 au costat 1000 euro in total dar la cum merge nu l-as da pe 3 Megane noi si la cum arata nu l-as da nici pe 5
    Megane costa 15 mii euro de nou si A4 costa 40 mii euro de nou, asa cum spui tu nici Megane ala nu merita 10 mii euro pt. ca iei Logan nou cu 5 mii euro si are portbagaj mai mare de incape mai multa varza si cartofi
    200 mii km sunt multi la un Megane pt. ca e facut cu piese cat mai ieftine insa aceeasi 200 mii km nu-s multi la un Audi, BMW, Mercedes pt. ca sunt facut cu piese mult mai bine proiectate si care rezista mult mai bine in timp
    eu am si Passat in familie care e o masina foarte de buna insa A4 e incomparabil mai bun la tot ce tine de suspensie, stabilitate, finisaje interioare, rafinament

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Deci cand scrii asta nu poti spune ca acum te gandesti sa cumperi alta marca numai pentru ca are mai putini km! Pentru ca asta inseamna ca nu stii ce vrei si te lasi usor influentat de altii.
    Daca tot ai un Passat cred ca vrei ceva mai bun, nu ceva mai prost cu km mai putini.
    Si 200.000 km i se par multi colegului tau pentru ca el viseaza la marci care nu duc peste 300.000 km. Noi vorbim aici de Audi.
    Iar daca vrei Audi de 85.000 km ori suplimentezi bugetul, ori tii de acesti 10.000 euro si cauti un model mai vechi. Simplu.
    Si inca ceva! Ce conteaza ca are 200.000 km daca masina e in mintile ei si tie iti place? Sau trebuie sa placa si vecinilor/colegilor? Si, ipotetic vorbind, daca motorul iti cade in urmatorii 50.000 km, il schimbi cu altul ca nu e sfarsit de lume... masina insa ramane aceeasi care ti-a placut. Motorul e o piesa de schimb, trebuie sa inteleaga toata lumea asta. Daca la Megane se rupe distributia la 99.000 km crezi ca nu ajungi tot acolo?

8. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    flobv ti-am mai spus sa citesti topicul. Vad ca nu ai facut asta dupa cum pui intrebarile. Ai la dispozitie absolut tot forumul ca sa inveti ce inseamna un Audi si mai ales trebuie sa citesti toata aria despre A4 B8 ca sa stii ce ai de facut fara sa pui intrebari.
    Este ultima oara cand ma repet si data viitoare chiar sterg mesajele fara alte explicatii.
    Discutia o purtati in felul urmator pe acest topic: ne aratati o masina si discutam doar asupra achizitiei acelei masini si atat fara sa ne aducem aminte ce masina am avut sau avem si fara sa facem comparatii / versus cu alte masini. Restul comentariilor vor fi sterse.
    Nu mai puneti intrebari inutile care se repeta intruna la cateva pagini cu acelasi raspuns. Aici pe acest forum nu facem comparatii /versus cu alte masini. Este interzis acest lucru. Dovada ca nu exista nici un fel de Topicuri / Thread-uri pe acest forum de acest fel. Nu ne intereseaza comparatiile. Ne cumparam Audi si atat. Ultimele mesaje oricum vor fi sterse/editate.

Ultima editare: 15 Oct 2015
  9. flobv 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    2004
    Salut!
    Eu multumesc celor care mi-au raspuns si lui Cristi pentru atentionare , insa dupa cum spunea unul din colegii de forum , cand te apuci de citit un topic te ia cu ameteli. Numai de belele se scrie. Am citit toata aria cutiilor de viteze automate si am tras o concluzie. Ce am scris mai sus era o rugaminte de la aceasta comunitate sa pot alege intre o masina purtata aici vreo 3 ani si una adusa din Germania.Stiu ca pot avea ghinionul si cea adusa din Germania poate pica poate mai repede decat una luata de aici dar exista acea idee preconceputa precum ca nemtii au grija mai mare de masini decat unii dintre noi. Plus ca au sosele de fapt autostrazi si una e sa faci 200.000 de Km pe autostrada si alta e sa faci 70.000 aici in tara prin hartoapele noastre. Aseara am mers putin cu masina care ma gandesc sa o cumpar si este cu totul altceva decat ce am eu. Are o bataie la planetara , cand a luat viraj in loc s-a auzit caraiala specifica. Stiu ca se rezolva , am avut si eu probleme de genul asta la Passat.Sunt inevitabile, din cauza burdufelor de proasta calitate ce se gasesc in comert.
    Numai bine!

10. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    Mi-a gresit omu' o litera din adresa pe brief-uri.E vreo problema?
    Oricum sunt pe drum acum..

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu este nici o problema. Numele tau sa fie corect. Bafta.

12. stefan01 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 C7,1.8 TFSI - 2016
    Multam,

13. iulian_79

iulian_79 3rd Gear Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    audi a4 b8,versiune ACJCAF1
  14. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    mie imi place, pretul e foart bun pt. facelift, faruri cu xenon, navigatie

15. flobv 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    2004
    Salut!
    Chiar vroiam de cateva zile sa scriu si eu cateva cuvinte despre preturile foarte bune din Romania comparativ cu ce gasesti pe mobile.de. Daca cauti o masina ca in linkul de mai sus in Germania fara 15-20.000 de euro nici nu te poti gandi sa o cumperi. Am periat si eu mobile.de de ceva timp si ceva"pute" cu preturile astea mai mici decat in Germania. Or fi "baietii destepti" care sunt cautati acum de mascati, cu tva-ul neplatit.

16. reaver 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4, 2.0 TDI, 2010
    Inca o chestie cu preturile astea foarte bune la masinile din DE vandute in RO: o sa vezi ca majoritatea au rulajul in jurul a 180.000 Km. Chestia asta ma face sa cred ca 100% masina respectiva are Km dati inapoi.
    Nu ar fi asta un capat de drum, insa daca real are 300.000, si tu pui botul la 180.000, s-ar putea sa te miri de ce incep sa pice piese asa devreme la masina...

17. flobv 1st Gear Member

Locație:
    BRASOV
    Masina:
    2004
    M-am gandit si eu la km dati inapoi , insa totusi la o masina de 2-3 ani parca e cam mult 200-300.000 de km. Asta doar daca nu cumva masina aia nu a stat deloc si se vad si urme de uzura la interior , tapiterie , volan s.a.m.d. Poate veti spune ca volanul il imbraci in piele , dar daca e lucrarea recenta atunci trebuie sa-ti dea de gandit.

18. reaver 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4, 2.0 TDI, 2010
    Vezi ca 2013 e anul care apare in carte. De cele mai multe ori, prima inmatriculare e defapt in 2012.
    Asta inseamna cel putin 3 ani de rulaj, 300.000 in 3 ani sunt usor de facut. Eu am cautat pe mobile.de si am gasit 4 masini din 2013 cu rulaj peste 240.000. Asta doar pe mobile.de, cine stie ce mai gasesc samsarii pe la licitatii, masini de flota.

19. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Cand cautarea lor are ca scop principal masinile CELE MAI RULATE ca sa fie cat mai ieftine, dar cumparatorul se gandeste "cat de rulata poate sa fie totusi", devine un pic amuzanta faza.

Este ca si cand samsarul cauta intr-un pachet de carti cea mai mica carte, gaseste doi-arul si ti-l arata pe spate, iar tu te gandesti "sper sa nu fie o carte slaba, bine hai nu o sa fie Q, K sau A dar macar un 9 sau 10 io sper ca este, in cel mai rau caz o fi 7-8" :)

Ultima editare: 21 Oct 2015
  20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Am mai spus-o și o repet. Am văzut nu una, mai multe mașini care, in mai puțin de 2 ani aveau peste 400.000 km. Și nu aveau urme de uzura, pentru ca nu sunt rulațe în oraș.
    Și da, acum sunt chilipiruri la vânzare cu 105.000-115.000 km, ca doar ce a împlinit 2 ani. Dacă căutați pe mobile vedeți A4 din 2003 la aceleași sume și aceiași km la care se vând în Ro A4 de 2009.
    Nu fiți naivi.
    O mașină care își pierde valoarea mai mult decât celelalte are la bază 4 motive:
    - km mulți
    - un accident major în trecut
    - probleme tehnice costisitoare
    - probleme cu actele/furt.
    Tu, cumparator naiv, unde te încadrezi?

Ultima editare: 26 Oct 2015

Distribuie pagina asta