1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. CosminCNC 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    \\
  2. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    Daca ii lipsea si cotiera era full chel line.Dar an,km specificati pretul este rezonabil.
    Sau in pretul ala poti gasi si cu xenoane + alte dotari + 180mii km ca sa te incadrezi la cele 4 categorii enumerate de ovidiu :D

3. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    printre dotari se intrevede un buton de AHHA, nu zic dotare pentru ca nu garantez ca si are acea dotare ;))))

4. CosminCNC 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    \\
    Multumesc pentru raspuns.Stiu ca nu e prea "dotata" dar sa stii ca in banii astia ,adica 9200 care este de asemenea si bugetul meu :),nu se prea gasesc modele de audi dupa 2008:(. Din pacate i-am lasat un mesaj proprietarului in care i-am cerut VIN-ul masinii si spre surprinderea mea dansul mi-a raspuns :"o masina nu se cumpara prin mesaje.Va rog sa nu ma mai deranjati cu mesaje." Adica bun poate nu are omul timp dar ma gandesc ca putea sa scrie si VIN-ul inainte de a spune sa nu ii dau mesaje. E posibil sa aiba ceva probleme pe care vrea sa le ascunda?

5. bzn_marius

bzn_marius 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 4H, 3.0TDI, CMH, An2012
    Eu sunt de parere ca ti-a raspuns destul de corect!
    Daca are ceva de ascuns iti poate ascunde si daca vorbesti cu el, nu doar prin sms.

6. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    raportat la ani si dotari mie mi se pare chiar scumpica insa raportat la faptul ca nu e disperat de mesaje de genul pun la dispozitie VIN pt. km reali, bla bla bla atunci poate e o masina corecta, poate merita vazuta
    calitatea A4 B8 nu sta in butoane si ecrane colorate ci in design si in sasiu, mai bine un B8 cu butoane mai putine decat un b7 sau golf cu multe botoane colorate

7. CosminCNC 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    \\
  8. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    link nou: dotari optionale cam slabe insa are faruri cu xenon ceea ce arata mult mai bine decat cele cu halogen

"Navigatie GPS" nu cred ca are, cel putin eu nu am vazut in combinatie cu ecran monocrom
    "Interior din semi-piele" nu cred ca are, din ce vad in poze pare textil toata ziua
    "Bare longitudinale acoperis" nu are
    "Geamuri laterale spate fumurii" nu are"

cel mai important pt. mine e lipsa de respect pt. masina si pt. anunt, nu s-a chinuit nici macar sa o spele inainte sa puna anuntul, ori ascunde ceva ori e extrem de nesimtit
    la pretul ala cred ca are 300-400 mii km dar cu inca 2-3 mii euro o aduci la linia de plutire
    "functioneaza IMPECABIL","nu bate nu trancane" se traduce in "e posibil sa ajungi acasa fara platforma dar nu e nimic garantat"
    de vazut eu zic ca merita sa faci un drum daca te lasa sa o conduci macar 5km ca sa-ti faci o idee, dar in nici un caz sa nu te duci cu banii la tine

la primul anunt pus de tine erau mai putine minciuni si masina era spalata

Ultima editare: 26 Oct 2015
  9. CosminCNC 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    \\
    Si eu sunt de aceeasi parere. Oricat ar fi ea de "cheala" pana la urma e audi...

10. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    hahaha, mai, cum ii gasiti ? Sincer, go for B7 la bugetul ala ...

"""Dotari'' S - LINE '' interior
    Tapiserie PIELE ALCANTARA""""
    WTF ??? Vise umede ???

Vai de capul meu ...

11. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Vai CosminCNC, uita repede anuntul asta!
    Cica "Full Options" - nici pe departe!
    Dotari S-line interior - depinde ce intelege el prin S-line, sigur nu stie ce reprezinta!
    Tapiserie "Alcantara" - haha
    Bare longitudinale acoperis - cat mai poate sa minta ??
    Limitator de viteza? Ce-o mai fi asta oare? Tempomat? Nu are!
    Daca e pe forum acest vanzator il invit sa imi dea in PM un cont sa ii transfer 20 Ron sa spele masina, macar cand o pune la vanzare - si sa zica mersi!
    Ce samsari jegosi!

B7 mult mult mai frumos la banii aia, decat un B8 in asemenea hal!

Ooo, am uitat ceva: tipic jegosilor. 1l motorina in rezervor!

Vai de capul meu ce anunt!

12. CosminCNC 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    \\
    MRR Multumesc pentru raspuns. E ca si uitat acel anunt :)))

http://olx.ro/oferta/audi-a4-2-0-d-2009-ID4PSaK.html#a08b39defa
    http://olx.ro/oferta/audi-a4-edition-2009-2-0-tdi-143-cp-ID4KF9Y.html#b84b3905ad

Aici sunt ultimele masini care se incadreaza in bugetul meu. Va multumesc mult pentru raspunsuri mai ales tie sandumbogdan.
    Tinand cont ca e prima masina care o cumpar,orice ajutor si orice parere e bine venita.
    Sper ca pana la sfarsitul acestei saptamani una din aceste masini sa devina in sfarsit a mea si sa devin si eu intr-un final un mandru posesor de Audi.:)

Ultima editare de un moderator: 26 Oct 2015
  13. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    primul link pus de CosminCNC pare interesant, merita luat in calcul
    al doilea linik e exemplu de asa nu, pt. experienta merita un drum scurt in tara, e mult mai scurt decat unul pana in De

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    CosminCNC Iti urez multa bafta la achizitie dar la bugetul care il ai nu iti doresc sa te revad in diverse rubrici ale acestui forum cu mesaje despre problemele care le ai la masina. Te sfatuiesc sa te orientezi la un alt Audi anterior chiar daca este mai vechi ca si model pentru ca ai foarte mari sanse sa cumperi una cu Km putini si cu multe dotari. Bafta.

15. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    la un B8 la sub 20 mii euro trebuie sa fii constient ca e posibil sa necesite mici interventiie care vor cere inca 1000-2000 euro, si ma refer la interventii urgente de genul distributie, ulei cutie viteze, rulenti, volanta, ambreiaj, etc

Ultima editare de un moderator: 26 Oct 2015
  16. CosminCNC 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    \\
    Sunt constient ca vor aparea aceste cheltuieli de 1000-2000E dar nu asta e problema...pana la urma poti sa iti iei si o masina la 20.000 de euro second si sa mai bagi inca 10.000 apoi depinde si cat esti de atent atunci cand o cumperi si binenteles cat noroc ai:)). Oricum o sa verific aceste masini si daca chiar se prezinta prost atunci o sa incep cautarile la modelul B7.
    Daca puteti sa mai scrieti ceva pareri si despre ultimele 2 anunturi v-as fi recunoscator.

http://olx.ro/oferta/audi-a4-2-0-d-2...tml#a08b39defa
    http://olx.ro/oferta/audi-a4-edition...tml#b84b3905ad

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

17. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    mai bine mai pui din start inca 2000 euro si ai o gama mult mai larga de ales intre diferite ofertele de B8

18. alorazvan 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI quattro, 2014
    Cuplul este acelasi la ce ma refeream eu. M-am uitat la 177 CP multitronic vs 177 cp S-tronic + quattro, cuplul este 380 Nm. Diferentele apar in plajele de acceleratie. Concret, am gasit ceva date pe automobile-catalog.com si astea sunt:

0-60 km - 4.0 sec vs 3.2 sec
    0-100 km - 8.6 sec vs 7.9 sec
    0-150 km - 19.1 sec vs 18.7 sec
    0-160 km - 22.5 sec vs 22.0 sec

Una peste alta, diferentele nu par mari. Cu ceva posturi in urma spuneam ca am facut un drive-test pe un multitronic 150 CP si eram ingrijorat de cat de lent se "misca" chiar si in varianta sport. Incerc sa gasesc o masina de drive-test la 177 CP automata (multitronic sau S-tronic) si revin cu impresii.

Cert este ca, daca ma iau dupa datele de mai sus, quattro nu isi justifica diferenta de 6000 euro la second. Eu am facut cautari pe mobile.de pe urmatoarele criterii (rulaj sub 100k, an peste 2012, diesel). Quattro este o optiune care nu stiu in ce masura ma ajuta in condusul de zi cu zi. Cand 98% din drumuri sunt in Bucuresti sau Bucuresti-Otopeni, probabil aceasta optiune nu se justifica deloc.

19. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    vai de capul meu: >SISTEM AUDIO PROFESIONAL - BANG & OLUFSEN
    Unde frate? doua tweetere B&O nu fac cat un sistem B&O. Acum sa nu fie retrofit, dar sincer nu cred ... :))

Omule, la 8.500 iti ei golf, nu B8 ... nu fi naiv!

Pune un buget de min 12k ca sa iei ceva cat de cat ok ... o sa regreti pe urma.

20. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Atat am de spus:
    -voi ca proprietari de A4B8 care activati pe forum vreti pretul cat mai sus.
    Cert este ca exista A4B8 in 9 mii de euro atat timp cat sunt multumit de dotari si cutia&motorul sunt ok orice comentarii sunt de prisos.

Piata dicteaza pretul nu alte variabile ca:nr de km,cat de ingrijita etc astea pot sa + sau - la pretul la care il stabileste = piata .

Succes la vanzari si cumparari de masini.:icon_thumright:

Ps:inca un lucru trebuie sa retineti variabila : timp .Timpul nu lucreaza in favoare vanzatorului azi vinzi la un pret peste 3 luni la alt pret.

Ultima editare: 27 Oct 2015

Distribuie pagina asta