1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    @Sandumbogdan - iar intram in polemici: :)

1. pret foarte bun --> de acord

2. km probabil are ceva mai multi dar tinand cont de 1 eu cred ca e ok -->> total NU (doar punctul meu de vedere)

3. daca are distributia schimbata asa cum scrie atunci mai faci o economie de 500 euro fata de majoritatea masinilor aduse la vanzare, daca tii cont si de pretul foarte bun atunci e un mare plus --> daca asta te incalzeste ...

4. ce nu-mi place:
    -cel mai important dar si cel mai subiectiv: cutie de viteze manuala nu are ce cauta la o masina premium insa asta tine de preferinte -->>> sa imi spui si mie cum poti pune ~460NM pe cutia Multitronic ....Cunosc oameni pe care nu ii intereseaza automata. Si eu as fi vrut automata, dar S-Tronic, nu Multitronic.
    -lipsa faruri cu xenon, cele cu xenon arata mult mai bine din cauza ledurilor, cele cu xenon arata a ieftineala din 1990 --> Aici presupun ca doar ai gresit si te iert. Cele fara xenon arata naspa rau, recunosc si eu. Nu este un criteriu pentru ca daca ai noroc poti frumos sa iti faci retrofitul asta destul de ieftin.

-lipsa navigatie si aici nu ma refer la navigatie care e mai buna la un telefon de 100 euro ci la ecranele color care vin in completarea optiunii de navigatie, iar acele ecrane color fac atmosfera din interior sa fie mult mai placuta pentru sofer ---> Vezi ca iar nu sti. Daca nu te intereseaza acea navigatie, sa sti ca acel Chronos sau cum naibii s-o numi are aproximativ aceleasi functi ca si MMI-ul. Ecran color si de dimensiunea celui de la 3G Basic ...

-scaune normale --> Aici nu am comentarii

As usual, don't take it personal. Poate astea sunt doar punctele mele de vedere.

Toate bune

Ultima editare de un moderator: 4 Noi 2015
  2. colaps 1st Gear Member

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A4( avant )B8 2011
    nu ma asteptam sa raspundeti asa rapid, va multumesc evident !
    1 pretul e ok.
    2 km ii aflu sau nu...tester ( desi sigur e smecherit sa nu mai vada nimic )
    3 sper sa fie schimbata ...desi tare ma tem ca oricum o schimb.
    4 cutia e ok ....as vrea eu una automata dar ma tem de defectiunile ce vor aparea in timp.
    5 navigatia nu imi trebuie. folosesc navigatie de 2-3 ori pe an( in concediu )
    6 scaunele is un minus da ...totusi is incalzite :)
    7 xenon ... mda aici nu-s multumit ... speram sa apuc sa vad cum e cu xenon :) partea buna ., am auzit ca is scumpe rau cand se duc . nu ca un h7 sau ce o fi acum . adevarat ca faruruile arata invechite dar pot baga un "tuning" poate ....

merci.

Ultima editare de un moderator: 4 Noi 2015
  3. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Audi a4 avant, 2010, CAHA-170hp
    La pretul ala si anul masinii, km teoretici afisati ce tot atatea polemici cu ce ar fi putut avea.Cine cauta masina sub 10mii care oricum 90% ii manarita nu se mai pune problema de dotari. O ia pt aspectul exterior. Mergi de o vezi,testezi si vezi cum iti pare.

4. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    bordul este facut intentionat sa arate saracacios fara navigatie. la inceput te imbeti cu exteriorul, dupa ce o cumperi si conduci putin te mai obisnuiesti cu ea si nu mai esti "woaaa", incepi sa regreti, chit ca nu recunosti

5. colaps 1st Gear Member

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi A4( avant )B8 2011
    posibil sa ai dreptate :) timpul o sa o dovedeasca .

6. nuts 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi q5 diesel 2014
    Salut forumisti,
    Eee ... am ajuns la mana voastra (a se citi experienta) nu vreau sa va obosesc cu texte lungi, cer pareri obiective, sunt prea implicat in aceasta achizitie si e posibil sa o fac mai mult din impuls (sper ca nu) deci, consider ca experienta si ochiul critic al cuiva din exterior ma poate ajuta.
    -vreau sa cumpar aceasta masina: http://leasingautomobile.ro/cars/audi-a4-newmodel/
    Am incercat sa caut in cele 500 de pagini referinte despre dealer nu am gasit. Ca si referinta pentru cei care doresc sa si cumpere masina le recomand sa se fereasca de cei de la cesiune.ro, vorbesc din propria experienta neplacuta cu ei.

Ultima editare de un moderator: 7 Noi 2015
  7. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Dublu climatronic - NU
    Senzori lumini - NU
    Autohold - NU
    Scaune S line - NU
    Daca mint si la cele ce se observa din poze dapoi la km,etc

8. nuts 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi q5 diesel 2014
    thor4ever multumesc. Chiar nu am observat. Modelul e pro-line cu km inapoi sper ca nu. Este din 2012 si are deja 170.000, ce sa-i mai dea sau, cine stie.

9. reneftw 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Nu am
    nuts Ce e ala model "pro line" ? N-am mai auzit.

10. nuts 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi q5 diesel 2014
    reneftw sincer nici eu. Am vazut undeva scris.

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Pro-line (asa cum sunt cele 3 versiuni de baza la Audi adica: Attraction, Ambition, Ambiente) este o versiune de echipare pentru modele de Audi vandute in Benelux (Belgia - Olanda - Luxemburg) si nu are absolut nici o legatura cu S-line.

12. TudorAndrei 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi 2.0 2010
    Am gasit masina acesta http://autovit.ro/anunt/audi-a4-ID7Gf2sx.html#c7d85523bb si as vrea maxim sa o vad zilele care urmeaza. Ce parere aveti de ea, in legatura cu pretul si km. Pare pretul cam jos la ce dotari sustine ca are sau doar am eu impresia asta ?
    Din cei ce cunoasteti,c a si timp cam cat mi-ar lua de semnat acte, notariat, verificat masina si mai stiu eu ce trebuie facut cand o cumpar, cat si inainte sa o cumpar cu aproximatie ?

13. alien_h2001

alien_h2001 Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A6,2010, 2.7 TDI,CANA,190CP
    Dupa citirea anuntului,mi-am facut o impresie asupra vanzatorului...
    Din poze nu imi dau seama daca chiar are xenon sau doar zice el.
    Daca masina corespunde criterilor tale atunci merita o vizita.
    Succes in luarea deciziei.

Ultima editare: 7 Noi 2015
  14. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    cat de jegosi sunt unii.. mai avea putin si zicea ca are Dual Laser Beam ... asadar, are faruri halogen... e diferenta de la cer la pamant intre farurile halo/xenon.
    aerul conditionat este pe o zona.. nu pe doua cum zice el, keyless go... poate isi doreste..
    Masina poate fi ok.. dar la cate optiuni i-a incarcat... ma face sa cred ca e un MARE MINCINOS

15. TudorAndrei 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi 2.0 2010
    DeViAnS stiu si eu de halo/xenon nah, ori e la caterinca anuntul, ori nu stiu, dar nici sa ma aduc pana in Botosani degeaba, unde zice de dubluclimatronic ? scrie:
    Climatronic cu reglare din display, nu tin eu pe xenon, mai mult pe dotarile interioare decat exterioare care si asa par destul de multe chiar daca unele sunt umflate Bi-Xenon Dinamic adaptive dupa curbe !! wtf man
    "Fallow Me Home" de ce ar scrie fallow si nu follow, aici imi pun un semn mare de intrebare. Eu am vorbit cu el a zis ca vrea ceva mai mare eventual Touareg, A6 .. ca e cu familia, etc. Se merita sa ma duc la Botosani sau ma duc degeaba ?
    I-am zis daca poate sa vina in Iasi si o zis ca nuuunu, nu are timp, nu are cand si a zis ca nici el cand o cumparat-o nu o luat-o de aici o luat-o din Suceava, de unde si 2 proprietari in Romania nu unul cum zice el. Zice ca luat masina cand avea 160.000, nu stiu ce sa cred doar ca la pret la ce are in ea e cam mic. Ppoate cred eu gresit dar nu ar fi normal daca el vrea sa o vanda si e vorba de 1 ora jumatate de mers si eu sa-i platesc benzina pana aici. Sa vina el cu ea aici sau poate gandesc eu aiurea ? :)

Ultima editare de un moderator: 8 Noi 2015
  16. alien_h2001

alien_h2001 Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    A6,2010, 2.7 TDI,CANA,190CP
    Sfatul meu: cauta alta masina!!
    Prea multe nu se leaga in toata povestea asta.
    O seara faina.

17. DeViAnS

DeViAnS Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A5 B9 DDWA Quattro 2018
    Scrie mai sus "Aer conditionat pe două zone"

18. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
  19. szergiu

szergiu 4th Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    A4 B8 AVANT 2.0 TDI 170 CP 2009
    redlife
    O masina "in mintile ei" cu un foarte pret bun tinand cont de dotari si anul de fabricatie.
    Am mai vazut acest vanzator si pe mobile.de
    Cam toate masinile lui erau impecabile si cu dotari foarte bune.

ca fapt divers ...
    https://home.mobile.de/SZABOAUTOMOBILE#des_217827460

Ultima editare: 8 Noi 2015
  20. thor4ever Silver Member

Locație:
    sebes-alba
    Masina:
    Mi se pare chiar ok masina argintie.Merita vazuta.Din ce scrie in anunt nu a bagat optiuni in plus.
    Pe cand cea neagra ii de toata jena anuntul de fapt de unde si pretul.La ce te poti astepta.

Distribuie pagina asta