1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Hihi, eu credeam ca cauti ceva rezonabil, astea sunt mega avioane :):)
    A4 Allroad e foarte frumos, chiar e un combi care prezinta interes, am vazut cateva live si imi plac foarte mult, dar nu stiu daca as dori asa ceva, daca nu m'as indrepta spre un q5 s-line.
    P.S.-superb au modificat MMI !

2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Cosmin avioane nu sunt ca pot fi si mai scumpe.
    Masinile ce le am acum au fost aduse toate din Germania la km putini, A5-ul a fost luat la 18.000 km nu a avut nici macar o intrare in service.
    Ideea e ca o masina cu dotari buna are un pret pe masura.
    In 15.000 - 20.000 e greu sa prinzi ceva masini avand km reali (sub 100.000) navi 3g panorama, s-line int ext suspensia magnetic ride etc
    O masina de genul ajunge usor spre 30.000 in masura in care valoarea ei de noua a fost aprox 50.000 - 60.000
    Doar pe autovit gasesti miracole. :)

3. solver 6th Gear Member

Locație:
    DE
    Masina:
    A6 2.0 TDI 2015
    Salut. Ma ajutati si pe mine cu ceva pareri?
    http://www.autovit.ro/audi-a4-C24861309.html
    Stiu ca pretul e mic dar cei care vand sustin ca rezolva tva-ul si asa se poate ajunge la preturile astea. Oricum ma gandesc si daca ar fi data inapoi cat ar putea face in 3 ani cu ea (masina e din 2009 luna 04)?
    A...si inca ceva. Vreau sa "cobor" ca si clasa de la Audi A6 2009 la A4 2009. Am fost in A4 si nu ma deranjeaza spatiul interior in sensul ca e ok. Ar fi si alte aspecte pe care nu le vad eu acum?
    Multam'.

4. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    Ca idee, acum 2 saptamani am vazut pe mobile.de un A4 din IANUARIE 2010 care avea 380.000km. Deci principiul "cat putea face in 3 ani cu ea" nu e foarte sanatos :)

P.S. In mod evident ca masina a aparut pe autovit.ro 2 saptamani mai tarziu cu 130.000km.

5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    solver, o masina de 3 ani are sau cel putin a avut garantie. Asta inseamna ca masina are un istoric in reprezentanta. Si daca istoricul e numai de jumatate tot e suficient cat sa iti dai seama care a fost media de km intr-un an. Inmultesti cu 3 si iti dai seama cati km e predispusa sa aibe.
    Pot sa fie reali sau pot sa fie cum a spus colegul de deasuprea mea.

6. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Asa cum rezolva ei tva-urile, la fel rezolva si km...
    Nu am vazut masina pe autovit (dupa anul de fabricatie 2008) care sa aibe 250.000 de km, toate se opresc brusc in 150.000 -180.000 sau chiar mai putin
    Exista masini pe mobile.de din 2010 cu 200.000 ba chiar mai mult, alea ajung la noi si "le rezolva baietii tva-ul" iar mai apoi lumea se plange ca e prost audi ca pica repede cutia de viteze etc etc
    Repet evitati samsarii si inainte de a da banul faceti un test la un service bun.

7. Andrei... 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, B8, 2.0 TDI, 2009
    sfat cumparare Audi A4 B8 2.0 TDI

Salut,

Vreau sa-mi cumpar un B8 2.0, TDI. Am disponibil aprox. 16k EUR

Pentru moment am in vedere urmatoarele 2 variante:

direct din RO:

http://www.autovit.ro/audi-a4-C25344213.html

Se pot verifica dotarile din fabrica dupa VIN?
    Daca da, cum trebuie sa procedez?
    WAUZZZ8K79N068204

Din Germania (daca reusesc sa o iau la pret net):

http://suchen.mobile.de/auto-insera...brio&categories=SportsCar&categories=OtherCar

Cum vi se par cele 2? Ce ma sfatuiti?

Merci,
    Andrei

8. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    Din ce-am cautat in ultima vreme pe net, mare atentie cu tot ce e "recent adusa", peste 9 din 10 masini din ce-am verificat eu au km manariti. Te uiti la cat costa masinile alea in Germania, mai pui cat costa adusul si ajungi la concluzia ca samsarul face afacerea asta din bunatatea sufletului. Ori asta, ori a dat km inapoi. In concluzie, eu m-as uita ori direct in Germania ori la noi la masini cumparate direct din Romania, nu aduse de-afara.

9. Andrei... 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, B8, 2.0 TDI, 2009
  10. Jargal 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A4 B8 2008 2.0 tdi 170 cp Avant
    Vezi sa nu fie Euro4 + dpf pentru ca ar trebuie sa mai platesti inca aproximativ 1250 euro....succes in continuare

11. ... Guest

Andrei: Ceea ce banuieste Jargal este adevarat. Conform specificatiilor din Cartea Service norma de poluare este EURO4 + filtru de particule, iar masina a fost fabricata in luna octombrie 2008.

Ultima editare de un moderator: 31 Dec 2013
  12. nelutzzuu

nelutzzuu 1st Gear Member

Locație:
    arges
    Masina:
    audi a4 2.0 tdi 2009...s-line
    salutare..imi poate spune si mie cineva ce diferenta este intre motorul 2.0 tdi CAGA SI 2.0 TDI CAGB????Ma intereseaza in mod expres diferente intre CAGA si CAGB pt ca desteptii de la rar in loc de CAGB cum am eu pe actele originale de afara,ei au scris pe carte(care am facut-o recent) la varianta motor CAGA.Talonul inca nu l-am luat dar banuiesc ca si pe el o scrie la fel .Ma afecteaza pe viitor in comandarea pieselor??Astept un raspuns sa stiu daca ma duc sa modifice pe acte.ms..

13. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    @Andrei...

Parcul e serios si sunt nemti. Lucreaza numai cu firme de leasing insa masinile nu sunt mai tot timpul curate. Cel putin asa era pe vremea cand am luat eu de acolo. Se intampla prin 2004-2005. Pe vremea aia avea vreo 20-30 masini in parc, acum au ajuns la sute. Zeiss este numele patronului. Din experienta mea nu prea negociaza la pret.

@nelutzzuu

Orice e pus aiurea pe carte poate afecta in viitor cum ai spus si tu la comandarea pieselor. Cu siguranta exista diferente intre CAGA si CAGB insa nu le cunosc. Eu as merge la RAR sa modifice eroarea pe loc, binenteles sa ai toate actele masinii la tine. Dupa fiecare operatiune de genul RAR, ANAF, IGP compara seriile din actele noi eliberate cu cele din afara inainte sa pleci de acolo. Sunt extraordinar de multi prosti angajati pe la institutiile astea care numai cu gandul la munca nu sunt.

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    nelutzzuu nu trebuia sa inmatriculezi masina cu eroarea aceea scrisa in Cartea de Identitate. Du-te si modifica cartea. In noul Certificat de inmatriculare nu mai scrie/nu mai este specificat codul motorului. Te va afecta bineinteles pe viitor la comandarea pieselor. Sunt diferente intre CAGA si CAGB ca nu degeaba nemtii au coduri diferite le motoare.

15. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Masina arata bine, verifica kilometrii la un dealer Audi cu ajutorul seriei de sasiu, daca este EURO 4 PLUS (adica euro4 + DPF) taxa de poluare va fi in jur de 5000RON, eu am platit fix 5000RON acum vineri, da poate depinde si de cel care o calculeaza, si mai pune niste RON in plus/in minus.

Ultima editare: 15 Aug 2012
  16. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    O corectie: cursul valutar socotit se calculeaza la cursul valutar din prima zi a anului fiscal, acesta fiind 4.3001 ron.

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Cursul pentru plata taxei de poluare este cursul care se stabileste la 03 octombrie 2011 pentru anul acesta. Se calculeaza strict dupa cursul de la data mentionata de mine si publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
    Orice functionar al ANAF lucreaza si sunt obligati sa lucreze dupa cursul Euro mentionat mai sus si care este cel mentionat de Ovidiu adica 4,3001 lei/euro

Extras din Jurnalul Oficial al Uniunii Europene din 4 octombrie 2011

- Pentru produsele supuse accizelor la nivel comunitar, cursul de schimb valutar leu/euro utilizat la calculul accizelor pentru anul 2012 este de 4,3001 lei/euro, stabilit de Banca Centrală Europeană în data de 3 octombrie 2011 şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene din 4 octombrie 2011.

O noapte buna

Ultima editare: 15 Aug 2012
  18. alexxxlch

alexxxlch 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI 143cp 2009
  19. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Parerea mea este ca masina asta nu merita banii astia.
    Stiu ca are km putini, dar la capitolul dotari sta rau. La standardele unui B8 as putea spune ca masina e "aproape cheala".
    Dar banii sunt ai tai, eu acum mai am doar pareri.
    Anul trecut m-am grabit si eu, pacalindu-ma ca nu conteaza dotarile.
    Am vandut masina dupa un an si 2 luni, cu pierderea financiara aferenta unei masini inscrise in Romania.
    Dupa ce trece euforia achizitiei o sa constati ca iti lipsesc o multime de lucruri care iti fac viata mai placuta la volan.
    Nu sunt eu in masura sa vorbesc despre rabdare, dar eu cred ca poti gasi oferte mai bune.

20. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Are cam putine dotari intr-adevar... dar pretul este unul corect pentru kilometri ei. Poti sa te uiti si pe weltauto romania ca au cateva modele de vanzare si acolo care ar putea fi interesante. Mult succes

Distribuie pagina asta