1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. Buse Sorin 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 2.0TDI, 2013
  2. bobalex18

bobalex18 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9, 2.0 TDI 2016 Stronic&quattro
    De ce o vinde, înmatriculată de 3 luni?!

3. Buse Sorin 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 2.0TDI, 2013
    Probabil pentru ca cu asta se ocupa. Are foarte multe anunturi pe autovit.
    Nu prea adresez intrebarea "De ce o vindeti?" pentru ca oricum nu se va raspunde niciodata sincer la ea :)

4. sandumbogdan

sandumbogdan Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI multitronic CAGA 105kW 2011
    Pentru ca scoate bani din asta.
    Eu cand am cumparat masina tot din cele recent inmatriculate am ales pentru ca:
    1. nu vreau ceva rulat mult in tara
    2. nu vreau sa-mi fac griji cu actele si inmatriculatul unei masini din afara si
    3. nu vreau sa stiu despre TVA.
    Am ales strict intre cele din orasul meu inmatriculate recent pe persoana fizica.
    Daca e inmatriculata de 3 luni e un lucru chiar excelent, inseamna ca nu e o masina cu probleme de care sa incerce sa scape rapid ci e o masina buna de care nu ii e frica vanzatorului sa o mai tina.

5. MDU

MDU Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 quattro, 2.0 TDI CGLC, 2014
    Nu vad sa aiba clima pe 2 zone

6. Buse Sorin 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 2.0TDI, 2013
    Corect. Buna observatia. In general sunt deranjat de cei care isi scriu anunturile in graba si arunca niste dotari aiurea. Multumesc.

Referitor la data inmatricularii, e relativa problema. Cred ca trebuie sa fie un echilibru intre data inmatricularii si cea a vanzarii. Intr-adevar, masina o urmaresc de luna trecuta si inca e listata. Proprietarul a fost de acord cu o negociere pana la 12.500 Euro. RCA-ul s-a facut pe acel numar acum 2 luni.

7. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Skoda Superb 2.0 TDI 2014
    Nu e inmatriculata de 3 luni. Scrie si in anunt ca e inmatriculata in Romania in 2017. Mai mult de atat, pe certificatul de inmatriculare apare data urmatoarei inspectii tehnice ca fiind 06.12.2018 deci masina a fost adusa in Romania in 2016, CIV-ul si RAR-ul fiind eliberate in luna 12.2016, la Satu Mare(RARSM).

bobalex18 apreciază asta.
  8. ador13

ador13 4th Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4 B8.5 Avant 2013, motor 2.0 CGLC/177 hp, Multitronic
    Fiind "dealer", nu cred ca o tine el de 2 ani in curte, ci i-a adus-o proprietarul sa o dea spre vanzare.
    Mie 13,000 euro mi se par multi pentru vechimea (2013), kilometrii pe care-i are, si dotari.
    Cere-i VIN-ul si verifica si tu pe site-urile dedicate daca apare cu "evenimente".
    Si/sau mergi cu ea la Cardinal in Constanta si pentru o suta si ceva de lei (parca), iti fac ei o verificare a masinii.
    L.E. Are VIN, acum l-am vazut in talon, si apare cu incidente pe Romania. Trebuie vazut cam despre ce valoare este vorba.

Ultima editare: 8 Mai 2018
  9. Ionut159 1st Gear Member

Locație:
    Ardeal
    Masina:
    Skoda Superb 2.0 TDI 2014
    Nu e vorba de "scapat" de masina oameni buni. Masina se afla la vanzare la un parc auto. Poate fi foarte buna sau poate avea probleme. E ca si orice alta masina sh. Eu sunt 100% convins ca cei de acolo au luat-o la un schimb/buy-back.

10. Paul Puscas

Paul Puscas 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4, 1.8 TFSI, 2009
    Unde gasesc sau dupa ce imi dau seama ce tip de masina A4 este, ma refer la clasele: Ambiente, Attraction sau Ambition?

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Dupa dotari. Neavand experienta in asta (si se vede dupa cum pui intrebarea :)) cauti catalog on-line de prezentarea pentru modelul de Audi cautat. Sunt acele brosuri de prezentare. Mergi la reprezentanta si le gasesti acolo, in format scris, la departamentul vanzari.

Paul Puscas apreciază asta.
  12. Paul Puscas

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4, 1.8 TFSI, 2009
    Tinand cont ca am un A4, eram curios daca scrie in cartea tehnica/talon. Uneori e bine sa fi un om simplu si sa nu privesti de sus. Nu le stiu pe toate insa daca nu gasesc o lamurire fi sigur ca iti voi urma sfatul. Multumesc frumos Cristi :)

13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu scrie in cartea de service si nici in manualul de intretinere si utilizare. Scrie doar in brosurile mentionate de mine sau in configuratoarele de vanzari existente la reprezentanta sau pe internet. Bafta.

Paul Puscas apreciază asta.
  14. Paul Puscas

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4, 1.8 TFSI, 2009
    Am inteles Cristi, mersi frumos. O zi faina sa ai :)

15. ador13

ador13 4th Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4 B8.5 Avant 2013, motor 2.0 CGLC/177 hp, Multitronic
    Asta-i asa, grosso modo, la prima cautare pe net dar cred ca asta era valabil pentru modelele mai vechi.
    Attraction -> standard equipment without any extras!
    Ambition -> suction sporty line!, Sports suspension, other (sports) seats, sports steering wheel etc.
    Ambiente -> "luxury" line, extras like rain / light sensor or cruise control are series!

Daca intri acum pe configurator la Audi le poti compara in cele mai mici detalii, doar ca acum apar versiuni ca Basic, Sport si Design.
    https://cc.porscheinformatik.com/cc-ro/ro_RO_AUDI/A/auv/388

Ultima editare: 9 Mai 2018
  16. TechnoCop 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Renault Megane, 1.6, 2007
    Pentru ca este dealer auto in Constanta, un simplu google search : https://www.facebook.com/odagiuauto/

17. NicolaeAudiA4 2nd Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4, 2.0 CAGB,2009
    O întrebare, dacă merg la reprezentanță AUDI și cer o verificare de km, rechemări în service,etc mașinii pe care o dețin personal , se poate să mi se dea un istoric complet?

18. AndreiF92

AndreiF92 Silver Member

Locație:
    Arad - București
    Masina:
    A4 B8 2009 2.0 TFSI 270 HP CDNC
    Normal...

19. AkiAlex

AkiAlex 1st Gear Member

Locație:
    Aiud
    Masina:
    Audi a4 2.0 150cp , 2015
    Sigur ca da

20. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    Mie la Craiova n-au vrut sa-mi dea nimic scris. Doar sa-mi spuna/arate.
    Asta in ideea ca vinzi masina si voiai sa scoti un istoric. La Constanta am dat totusi de un om de nota 10, poate rezolvi :)

Distribuie pagina asta