1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Si eu pot confirma asta. Exista si la noi deja clubul asta cu circuit inchis..

2. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Vad ca tipul cu B8 ala quattro a schimbat pozele la masina de pe autovit.

3. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    da, probabil a oprit intr-o parcare pe drum si a facute si el o serie, urcata acum, nimic dubios. fain rau SIM-ul ala in navigatie, oare merge google maps cu conexiune internet? e dementiala dotarea. are 3g obligatoriu pt asta nu? sau e posibil sa faci retrofit la o masina cu MMI 2g?
    Cred ca este recordul de ieftin al unui B8, este break iar dotarile absolut minime, versiunea cheala cea mai de baza, gen masina castigata la concurs TV. pana si o skoda octavia dar dotata decent cred ca este o masina mai utila si placuta de condus, dar asta e doar parerea mea. daca vrei sa ai modelul asta "cu orice pret", poti sa te risti, dar anuntul e plin de minciuni cu dinamic drive, scaune sport si alte aberatii de gen :P

4. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Exista Dynamic drive pe A4?

5. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
  6. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
    Duminica as vrea sa merg sa vad masina asta.
    http://www.autovit.ro/audi-a4-C26370162.html
    Ceva pareri mi-ar prinde bine. Despre masina sau despre firma respectiva, daca aveti. O sa fiu in Bucuresti pt cateva zile si de acolo o sa plec. Mi-ar prinde f bine un amator care se pricepe in domeniu A4 si vrea sa ma insoteasca. Dau niste beri daca iese afacerea:)

7. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Iti trebuie totusi un mecanic si sa o duci undeva sa o urci pe un lift, sa te uiti pe sub ea, sa puna un tester. Chiar daca gasesti pe cineva care sa o inspecteze vizual contra lovituri sau alte probleme vizibile, raman eventuale defecte ascunse de care nu poti stii....

8. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Da, am discutat deja ca daca imi place masina la prima vedere, sa mergem luni s-o testam la un service sau la reprezentanta Porsche. Si am si o cunostinta la Porsche Bucuresti care poate sa-mi verifice istoricul. Vanzatorul se lauda ca are istoricul "transparent". Sa vedem ce-o sa iasa.

9. tur4alx 2nd Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    a4 b8 2.0 tdi
    sal

inainte de a cheltui bani pe verificari in service, verifica la reprezentanta seria de sasiu, sa vezi istoricul, eu am cautat pt un prieten un a4 la si am avut foarte mari surprize, km reali undeva peste 300 mii la masini sub 12 mii...bafta

10. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    incepeti sa .. realizati .. e un lucru bun :D..
    PS: nu exista masina ieftina si cu km putini .. majoritatea au cel putin 180 de k

11. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
  12. ajaccio 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 2.0 Tdi 2008
    Pare a fi o varianta de baza fara prea multe optionale.Nu are nici macar volan imbracat in piele,sau faruri cu xenon.Nu as cumpara-o din simpul motiv ca are carlig de remorcare.Masina a fost folosita in acest scop si probabil ambreajul o sa cedeze mai repede.

13. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    samsarul ala e crucea rosie si maica tereza intr-o singura persoana, pe langa un A4 la 10k, mai vinde un A6 la 8k :) eu anul asta in aprilie cu 8K am dat o skoda, cu doi ani mai veche!

daca iti vinde cineva aur la pret de tinichea, sigur e aur.

Ultima editare: 14 Oct 2012
  14. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    mi s-a parut cam ciudat tipul.... mai caut,,,,ms pt sfat

15. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Majoritatea avanturilor in DE NL sau B au carlig din motivul ca ei sunt fani rulote si iesiri in natura spre deosebire de romani care vor numai pensiuni de 5 stele si restaurante de 7 stele in varful muntelui. In general avantul e mai "abuzat" decat berlina.

Prin simplul fapt ca nu are carlig nu ofera o siguranta ca acea masina nu a tras nimic vreodata. Poate clientul nu vrea sa dea si carligul odata cu masina din simplul fapt ca e un accesoriu destul de scump si se potriveste la alte modele Audi.

B8-ul are in pioneze oricum volanta si orice cumparator de second ar trebui sa aibe un backup pentru astfel de probleme.

16. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    incep sa regret ca mi-am dat golful 4 101 cp....

17. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Azi am vazut masina asta: http://www.autovit.ro/audi-a4-C26402487.html
    M-a dezamagit foarte tare ca de fapt are 88kw (deci 120cp), nu 143. Si am o intrebare: e posibil sa aiba pilot automat? Tipul care o vinde asa zicea, si mi se pare ciudat la cat e de chel volanul.

18. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    Da, are, se vede in poza cu interiorul, maneta mai mica de sub maneta de semnalizare.
    Eu insa nu inteleg ceva: va uitati la o masina premium veche de 2 ani la 10-11.000€ si va minunati apoi ca e mega cheala sau ca are 200.000km mai mult fata de cat scrie pe bord. Cum altfel va explicati pretul? Credeti ca cineva a dat 40k pe o masina si dupa 2 ani o vinde cu 10.000 din bunatatea sufletului?

19. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Masina de mai sus nu mi se pare cine stie ce masina premium, la 120cp si dotarile ce le are. Si nici nu ma minunam ca e mega-cheala, nu caut cine stie ce dotari, am pretentii doar la kilometrii sa fie cat de cat reali. Nu dati inapoi cu sutele de mii. Si cu siguranta nu a costat 40k noua, aia e clar. De exemplu actuala mea masina a costat 27.000 noua in 2004 si in 2007 am cumparat-o cu 8.800 EUR din Franta cu 76.000 km reali la bord.
    Dar intrebarea mea era despre pilotul automat, deci multumesc!

20. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    120 de cai are pentru ca e de Belgia. In Belgia taxele se pun pe putere si nu pe capacitate. Marea majoritatea a masinilor vandute in B au mai putini cai din motivul de anterior invocat. Mega-cheala nu e nici pe departe dar nici vreo masina dotata. Se vede clar ca e o masina luata la buget insa eu zic ca pretul e corect. O masina normala fara pretentii prea mari.

Ultima editare: 14 Oct 2012

Distribuie pagina asta