1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    Avand in vedere istoricul sunt convins ca totul e ok. Si nu vad de ce nu ar fi si altele la banii astia la fel de ok.. mai putine cei drept.
    Eu nu am nimic cu voi personal ca aveti mentalitati mai mult sau mai putin fixisiste insa toata treaba asta imi aduce aminte de cun am pierdut eu mai de mult o masina buna la pret mic doar ca m-am lasat influentat de altii care tot asa spuneau ca nu se poate la pretul sa iau o masina in mintile ei. Si uite asa am pierdut o minunatie de x6. Cu siguranta a fost destinul...
    Gata ma opresc aici cu offtopicul, cred ca m-am facut inteles :)

2. Nutzu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Primul propietar terminase leasing-ul , al doilea o vinde din motive financiare. Legat de partea de service, sincer fiind un necunoscator, m-am panicat prima data :think: cand am vazut toata operatiunea pentru schimbat volanta si kit ambreiaj(montat si demontat cutie de viteze), dar dupa ce m-am documentat putin am inteles ca e normal. Legat de mecanicii romani am auzit tot felul de povesti( de fapt despre cei de la reprezentate PBN, PBV, Midocar,etc) dar si daca iau o masina din Germania tot la mecanici romani o sa imi fac masina....sunt convins ca colegii de pe forum :friends: imi vor recomanda cu caldura un service bun .

Multumesc

3. AlinM.de 1st Gear Member

Locație:
    Germania
    Masina:
    -
    Buna ziua.
    Doresc sa achizitionez din Germania un Audi A4 2.0 din 2008http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-2-0-tdi-dpf-multitronic-attraction-g%C3%BCtersloh-spexard/169235475.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&maxPrice=15001&ambitCountry=DE&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=150000&categories=Limousine&numberOfPreviousOwners=1

Nu am nici o experienta personala cu masinile Audi, pana acum conducand Dacia, Renault,Suzuki Sx4, Mercedes C Klasse, Subaru Forrester.Am citit (recunosc, nu toate) paginile acestui forum.
    Urmaresc anunturile legate de A4 de cateva saptamani, astfel de masini nu "rezista" mai mult de 2-3 zile ca anunt, dar as vrea sa contactez proprietarul dupa ce primesc niste sfaturi de la voi.Ce credeti despre masina din anunt?
    Multumesc anticipat.

4. ajaccio 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 2.0 Tdi 2008
    Parerea mea : masina corecta la pret corect.Posibil sa nu fie masina de companie dar nu si obligatoriu(sunt cazuri in care la 3 ani de la ahizitie masina poate fi cumparata de angajat).Singura problema ca este euro 4 si costa taxa de inmatriculare (sau poate e deja suspendata..nici nu mai stiu)

5. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Mie imi place ca are piele, este automata si are dublu climatronic.
    Ce nu imi place e ca este E4, pierzi la revanzare/taxe inmatriculare mai mari, nu are leduri iar km aia sunt cam dubiosi, pare sa fie o cifra psihologica din aia.

6. AlinM.de 1st Gear Member

Locație:
    Germania
    Masina:
    -
    Ajaccio, multumesc pentru raspuns.
    Am uitat sa fac o precizare importanta. Locuiesc in Germania de cateva luni. Nu voi inmatricula masina in Romania, deci oricum nu voi avea cheltuieli suplimentare in privinta taxei. Vor fi cele legate de asigurare aici, plus impozit, dar pe acestea deja mi le-am asumat.

Dr_dumi,pe tine te-am deranjat si pe messenger.Inainte de cumpararea propriu zisa voi face o verificare la RAR-ul lor; asa se procedeaza de fapt aici, daca stii germana si ai timp si esti dispus sa platesti. Ai dreptul sa ii ceri aceasta verificare vanzatorului, nu ii dai banii direct. Cine refuza verificarea, are ceva de ascuns...
    Nu are leduri, stiu. Dar in rest, are destule pt o masina de 14 mii euro.
    Masina este intr-o localitate la 160 km de mine, ma gandeam sa merg sa o vad sambata.

Cateva amanunte, pentru cei care cauta masini in Germania: pe mobile.de apar unele anunturi care raman online doar cateva ore, mai ales cele de la persoane fizice. Si, la cautarea pe mobile.de in lb germana nu apar intotdeauna aceleasi masini ca la cautarea in lb romana ( sau engleza)- probabil nu se face traducerea automat. Ca sa nu mai vorbesc ca in lb romana apar mai multe anunturi de la firme- decat cele in germana, oare de ce ? :)

Ultima editare de un moderator: 16 Oct 2012
  7. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Uite ca ma uitam si eu sa vad ce preturi se mai practica la masini prin scandinavia, mai exact Suedia. Stiu ca locuiesc si acolo si sa va zic sincer, este una din putinele tari unde poti fi sigur de km.

http://www.bytbil.com/bilar/audi/a4/3v7q9hag/E0CBUDIAAYdLrSX9mGAAEkWg!

Daca vreti sa fiti absolut 100% de nr de km acolo este un loc sigur. Bineinteles ca si masinile sunt un pic altfel decat cele din Germania, gen mai scumpe..

8. Nutzu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Astept in continuare parerea voastra :) si cateva indrumari referitoare la schimbarile pe care as vrea sa le fac. As vrea sa schimb volanul cu unul in 3 spite cu comenzi pe volan tot pe bej, nuca de la schimbatorul de viteze cu cea de s line tot pe bej si oglinda cu una antiorbire(bej), care daca nu ma insel are si senzori de ploaie si lumini. Cunosteti pe cineva care poate aduce si efectua si montajul ? sau un topic unde pot gasi mai multe informatii ?! :readit:

Va multumesc !

Ultima editare de un moderator: 16 Oct 2012
  9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nutzu pentru fiecare intrebarea a ta exista topic in aria de B8. Aici discutam doar despre achizitie si atat. Referitor la achizitie pentru retrofituri exista aria de publicitate. Multumesc.

10. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Va salut.
    Am citit destul de multe pagini din acest topic, sunt interesat de achizitionarea unui B8.
    Nelamurirea mea consta in achizitionarea pe firma a unei masini. Am contactat un dealer din Italia aproape de zona unde stau eu acum in Franta referitor la un B8. Cei de acolo mi-au zis ca pretul pentru export daca o iau pe firma este 17.000e, iar daca o iau pe persoana fizica este 20.500e. Masina este asta:

http://www.padernomotori.com/scheda_veicolo.php?id=934

Eu sunt obligat sa o iau pe firma. Din ce inteleg, daca le platesc cei 17.000 pot lua masina, corect? Acum ce se intampla dupa? Va trebui sa platesc TVA-ul in Romania?
    Daca da, voi plati la valorea din RO de 24%?
    Daca as prefera sa platesc TVA in Italia cand o cumpar, pt ca e 21%, ar fi posibil?

Multumesc

11. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    In ce tara e inmatriculata firma? Masina ramane pe aceeasi firma dupa revenirea in RO? TVA-ul se i-a in considerare cand vinzi masina. Daca o ti 5 ani pe firma aia dupa 5 ani cand pretul ajunge la 7000 euro de ex. facturezi 7000 plus TVA-ul aferent tarii unde ai inmatriculat masina.

12. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    faina masina, frumoase dotari. vezi ca masina are audi drive select instalat din codarea interna, dar fara buton, la scanarea masinii o sa gasesti o eroare in acest sens, sa nu te sperii.

13. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Am vazut si eu ca nu are butoane pentru Audi Drive.Dar cum schimbi modurile?

14. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    cred ca doar din MMI

15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Se schimba din MMI fara probleme ;) La fel am avut si eu pana am mers la AUDI si mi-au bagat astia iar setarile cu care a plecat din fabrica :)
    Intr-adevar iti da eroare pe vag dar nu e nici o problema asta.

16. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Pai masina e vanduta de o firma din Italia, si ar fi cumparata de firma mea din Romania.

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Amestecati informatiile in toate felurile privitor la TVA. :)
    Cine vrea lamuriri mai explicite, ca nu stau acum sa scriu un roman, sa lase numarul prin PM si ii explic eu cum trebuie sa procedeze cand vrea sa cumpere o masina fara TVA sau mai bine zis sa faca o achizitie intracomunitara.
    Exista si topicuri pe forum dedicat exclusiv acestui lucru pe care ar trebui sa-l cititi cu atentie.
    De ce nu cititi inaite sa puneti intrebari asta chiar nu inteleg si mai ales de ce nu puneti intrebari in topic dedicat iar nu inteleg. Uite asa se transforma un topic intr-un talmes-balmes cu sute de pagini pe care nimeni nu are chef sa le citeasca si pune intruna aceleasi si aceleasi intrebari inutil.

http://www.clubaudi.ro/probleme-inm...ductibil-cand-achizitionam-un-autoturism.html

Ultima editare: 17 Oct 2012
  18. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
  19. gabitzu_sell2

gabitzu_sell2 2nd Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    Audi A4 b7 1.9TDI 2008
    Am si eu o intrebare, incerc sa imi achizitionez un A4 B8 si nu ma prea pricep...Masina are motor de 2.0 TDI de 136cp , eu stiam ca au 143cp. Ma puteti sfatui cumva, care sunt toate motorizarile puse pe acest model de A4? Imi cer scuze daca s-a mai discutat.

20. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    ce scrie in talon, cati kw?

Distribuie pagina asta