1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. fulgad 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2009
    Audi nu da discounturi la masinile pe care le comanzi. Dau ceva la cele care la mai au pe stoc(vreo 2000 de euro). Din cate am vazut, Audi este una dintre marcile auto care a rezistat cel mai bine in fata crizei. Chiar mi se pare ca au marit preturile fata de anul trecut. Voua nu?

2. maximus_07

maximus_07 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    A4B8,2.0TFSI,132kw,2009.
    Salut

Eu am pus discountul real si nu unul imaginar gen 10% - 12% in care nu cred. Poate un 2% in plus obtineam daca eram mai insistent dar in alta ordine de idei eu nu am urmarit discountul la masina asta caci altfel m-as fi dus la Peugeot sau Ford. N-am nici-o apasare pe suflet in privinta pretului platit pt. ca vreau o masina cu o calitate a fabricatiei si fiabilitatii recunoscute de care sa ma folosesc o perioada mai indelungata ( cel putin 6-7 ani ).Bugetul alocat acestei masini nu a fost unul limitat la o anumita suma fixa, astfel ca am putut sa-mi satisfac toate " poftele " gen suspensii adaptive, sistem B&O, Navi...... Apropo in Bv. a fost livrata in perioada anterioara o A4 2.0 TFSI 211 CP Quattro cu putine optionale.
    Asa am patit si eu, cand am fost intrebat cat dau pe masina si auzind pretul au ramas blocati, in opinia lor se poate circula si cu un Logan de 8.000 E. Deci in concluzie sunt persoane care nu simt nici o bucurie sau satisfactie la volan(nu stiu cum sa ma exprim), in unele cazuri banii nefiind un impediment pt. ei (puteau sa-si permita si masini mai scumpe). Sa fiu bine inteles, eu nu ma refer la cei care au bani doar de Logan sau un SH la aceeasi valoare.
    :keule: nu a fost pt. mine ci pt. cei de la Honda care prin marirea preturilor au alungat cumparatorii.

3. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    @maximus 62 ... iti doresc sa te bucuri de ea pana la ultimul eurocent :)
    La momentul actual ce discount ai obtinut conteaza exact ZERO.
    Asteptare usoara si te asteptam la sectiunea "noilor membrii: cu noutati despre masina :)

Cat despre rautati ... ignora-le ... nu merita sa le dai atentie ... DELOC :) :thumbs-up:

4. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    La ce as renunta eu daca bugetul ar fi limitat la suma zisa de tine: alarma, bolturi antifurt,oglinda interioara heliomata,pachet depozitare interior, indicator pana. As adauga:airbaguri cortina spate(banuiesc ca ai copii sau ai planuri ca ti-ai luat Isofix),jante pe 17'(recomand pe cele cu 7 brate structurate,acum depinde de gustul fiecaruia). Hold assist nu am vrut nici eu sa iau initial chiar daca nu avea nici o importanta la pretul final pt ca ziceam ca nu sunt incepator sa nu stiu sa plec din panta,dar sa stii ca f misto si e bine ca e decuplabil. Discount am obtinut si masina de abia era lansata,nu a fost de pe stoc si nici nu era criza financiara. Si Audi au probleme de vanzare,aproape nimeni nu a fost ocolit.
    Spor la cumparaturi!;)

Ultima editare: 29 Mar 2009
  5. arsenal17 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Logan,1.6,2007
    Ma intereseaza un audi a4 b8, ati putea sa imi spuneti plusuri si minusuri la aceasta masina? e o masina fiabila? costuri de intretinere, motor 1.8t de 160 cai. consumul... cat imi ia o revizie? sunt scumpe piesele ? astept raspuns,stima!

6. calinbalan 1st Gear Member

Locație:
    privat
    Masina:
    Mercedes-Benz E-klasse 2012,Audi A4/B8 2008
    salut

deocamdata nu am probleme cu masina ,am 46 de mii de km si nu am inregistrat nimic sa va anunt,modelul a4b8 diesel 143 cp .oricum ma bucur enorm ca am luat masina din germania si nu din reprezentanta din romania .ce sa iti spun despre revizi eu le fac in ungaria ,ma costa 200 si ceva de euro pt motorizarea mea ,pt benzina nu stiu ,cauciucucurile le iau tot din ungaria un set de 4 gume 245/45 R 17 semperit am luat acum de vara ,au fost undeva la 300 de euro noi ,,in romania erau vreo 20 de milioane ,in fine ,am scapat de garantie si revizia am sa o fac eu .uleiul am sa-l aduc eu si toate filtrele si am sa le schimb ,la un fost angajat de la reprezentanta ,daca vrei sa iti spun mai multe cauta-ma si nu vei regreta cunosc un caz in care cei de la reprezentanta nu spun care ,da din Romania ,au dat impreuna cu propietarul kilometrii inapoi ,si multe altele ,uleiuri neoriginale ,cand te duci sa-i intrebi arata-mi domne uleiul unde e facut ,ca nu avem voie ,ca nu aveti voie in service ,deci cauta-ma sa te informez ,si sa iti mai spun ceva daca nu o sa grijesti de ea nu o sa o ai ,in ungaria am avut voie si in service si mi-au aratat si uleiul si etc , sa traiti bine ,

7. arsenal17 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Logan,1.6,2007
    audi a4 b8

masina o iau la SH din Germania. Inca o chestie, eu am 1.85 m 85 kg, e potrivita pt statura mea? stima!

Ultima editare de un moderator: 28 Iun 2014
  8. dnutz

dnutz 3rd Gear Member

Locație:
    Helsinki
    Masina:
    A4 B8 1.8T 215CP ABT
    Audi A4 1.8TFSI 160CP - sfat cumparare

Salut,

De cateva saptamani ma uit sa cumpar un Audi A4.Pt ca momentan locuiesc in Helsinki si aici e o iarna foarte lunga si frig am decis sa imi iau benzina si nu diesel.M-am orientat spre motorul de 1.8TFSI de 160CP.
    Am doua intrebari:
    1. Vreau sa o cumpar din germania si sa fie inca in garantie.Aveti idee cum as putea verifica kilometrajul,daca a fost lovita,etc?Daca iau seria masinii si sun la alt dealer/service audi vor putea sa imi spuna detalii despre masina?
    2. La ce ar trebui sa ma uit exact cand o cumpar?Sunt unele probleme specifice motorizarii respective?Aveti idee de unde in germania as putea sa o iau sa am mai multa incredere (ma refer daca stiti anumiti dealeri,zone din germania,etc)?

Va multumesc in advans pt raspunsuri.

Dan

9. calinbalan 1st Gear Member

Locație:
    privat
    Masina:
    eu am luat-o de la audi din munchen

10. dnutz

dnutz 3rd Gear Member

Locație:
    Helsinki
    Masina:
    A4 B8 1.8T 215CP ABT
    Imi poti da mai multe detalii te rog?
    Cati km avea,ce optiuni,garantie...etc?Si cat a costat?Merci!

11. calinbalan 1st Gear Member

Locație:
    privat
    Masina:
    da

poi vre-o 5000 de km ,pret 26 de mii ,dotari full in afara de piele si trapa ,cam atat

12. dnutz

dnutz 3rd Gear Member

Locație:
    Helsinki
    Masina:
    A4 B8 1.8T 215CP ABT
    Ma poti ajuta te rog cu un nr de contact de acolo de unde ai luat masina?.Pretul e f ok din cate am vazut.Majoritatea sunt in jur de 29.000 la 5000km.
    Merci mult.

13. Kerian

Kerian 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A4
    Sal Danutz,
    Ti-ai luat masina? te intreb ca si eu caut acum si aveam nevoie de un sfat avizat pt 1.8 TFSI de 160 CP.

14. Arthur 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3, 2.0 TDI 2008
    2.0 tdi quattro sau 2.7 tdi multitronic

Salut,

Incerc sa ma decid intre un 2.0 tdi quattro si un 2.7 tdi multitronic. M-am documentat si ambele masini au avantaje si dezavantaje, dar inclin spre quattro.
    Rog sfaturi de la persoane care au habar, si fara sugestii de genul "ia-ti 3.0 tdi, rs4 sau r8".

Multumesc si astept opinii

15. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    2.7 tdi din punctul meu de vedere e un motor depasit; cilindree mare, cai putini; din cauza greutatii mari a motorului vei avea un comportament subvirator mai accentuat decat la 2.0tdi fwd si nu mai vorbesc de 2.0 tdi quattro care are un comportament mai neutru decat ambele. 2.0 tdi e de 170 cp,nu? Eu as merge pe 2.0tdi, 170 cp.

16. Arthur 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3, 2.0 TDI 2008
    Detalii

Salut,

Nu as spune despre 2.7 TDI ca este depasit, este de fapt un V6 ca si 3.0, dar cu turbina mai mica si putin modificat.
    Cuplul are o plaja sensibil mai mare decat motorul in linie.
    Mai jos atasez o comparatie facuta de mine, cred ca este usor de inteles, dar si teste facute in laborator care masoara puterea la roata.
    Concluzia este ca la 2.7 ai (ceva) performanta in plus, raportul putere/greutate superior, acceleratie mai buna, dar la 2.0 170 quattro ai 4wd.

Greu de decis!

Ultima editare: 26 Oct 2010
  17. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Am vazut ca ai scris in primul post ca fara sugestii 3.0 tdi . Dar parerea mea ca daca vrei sa iti iei un motor de 2.7 tdi quattro, sincer mai bine iti iei un motor de 3.0 tdi quattro. Diferenta este mica la impozit fata de 2.7, performante mult mai ridicate ca si la 2.7, iar consumul ii cu 1 litru maxim 2 fata de 2.7 . ;)

18. Arthur 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3, 2.0 TDI 2008
    Salut, nu exista a4 2.7 tdi quattro, exista decat fwd multitronic sau manual.
    Si eu as alege 3.0, dar din pacate nu pot, asa ca trebuie sa ma hotarasc intre cele 2 (2.0 si 2.7). Multumesc!

19. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

am inteles chestia cu a4, eu faceam o referire in general la motoare. Bafta in continuare,. :respekt:

20. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Pe langa ce am enumerat mai sus ar mai fi si impozitul mai mare, pt 20 cp in plus(cilindree mai mare intr-adevar,care ofera si unele avantaje)... A4 ,2.7 tdi pe care nu poti pune quattro e o mare inertie a celor de la Audi in opinia mea; in toate testele pe care le-am citit cu A4 cu 2.7 tdi este penalizata destul de mult manevrabilitatea,mai ales in comparatie cu seria 3, model de care s-au apropiat destul de mult cei de la Audi cu platforma A4 B8.

Vlad71 apreciază asta.

Distribuie pagina asta