1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    Daca e din Olanda masina e posibil sa fie km reali, olandezii au drumuri bune dar tara e mica, nu au unde face km.

Ultima editare de un moderator: 10 Noi 2012
  2. ajaccio 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 2.0 Tdi 2008
    Cred ca glumesti?
    Cauta masini de companie(leasing) din Olanda si ai sa vezi ca majoritatea au in jur de 180-200 mii km dupa 3 ani cand le scot la vanzare.

3. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
  4. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    ajaccio Daca vei cumpara masina de la privat, alta e situatia

Ultima editare de un moderator: 10 Noi 2012
  5. felix_ubix 1st Gear Member

Locație:
    valu lui traian
    Masina:
    \\\
  6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    @vetx, daca tot vorbesti din vasta ta experienta cate masini ai cumparat de la privat pana acum? Ai o parerea muuult prea buna despre privati unde, de cele mai multe ori privatul nu are nimic de pierdut si nici nu obtii vreo garantie.

@felix_ubix, masinile pozate la umbra cu ceva pete de soare sunt usor de pacalit la ochi. Pana nu vezi masina nu poti face o apreciere buna. Asa daca ma iau dupa anunt, omul nu stie nici macar cati cai are masina, nu se poate hotara intre xenon si bixenon, ce mai... a prins si el din zbor cate ceva de la mai multe tipuri de masini si le-a remixat in anuntul asta. Observi ca masina nu numai ca este deosebita si dotata insa nu are nici un defect, are si km putini si e si ieftina... mai mult ma abtin sa spun.

7. felix_ubix 1st Gear Member

Locație:
    valu lui traian
    Masina:
    \\\
    Zi-mi te rog diferenta xenon bixenon ? Ledurile se pot schimba individual sau trebuie schimbat farul in intregime deoarece vad ca are unul ars. Mi-a ramas ochii la asta. Multumesc

Ultima editare de un moderator: 15 Noi 2012
  8. vladliviu85

vladliviu85 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 BLB 2.0 TDI 2005 - 140 calutzi , Skoda Fabia 1 , 1.4 TDI 100CP-stage1 2007
    Masina e MULT prea ieftina pentru dotarile\km\anul de fabricatie ! Cauta sa vezi ca in Germania asemenea bijuterie se vinde cu cel putin 18.000 E . Cum se face ca in Romania se vinde cu 6000 de Euro mai putin ? Cu cat a luat-o el daca o da in banii astia ?? cu 10-11 mii ? Asta e pret de B7 din 2007-2008 cu aproximativ aceleasi dotari ca acest B8. Ori s-a umblat grav la kilometraj , ori masina a fost dauna totala si reparata ulterior , ori Dumnezeu stie ... Ceva e putred . Clar !

P.S - diferenta dintre xenon si Bi-xenon este ca xenon-ul simplu este doar pe faza scurta , iar bi-xenon este si pe faza scurta si pe faza lunga . La B8 din cate stiu eu se pune doar Bi-xenon , nu xenon simplu. Ledurile se pot schimba si individual.

Ultima editare: 15 Noi 2012
  9. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    Cum schimbi tu led-urile individual??

10. alex_ 4th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 Avant 2009, 2.0 TDI (CAGA) 143cp
    felix_ubix, are dreptate blackcat86 - pretul este extrem de tentant daca masina ar fi in regula - este drept ca este euro 4; uita-te te rog pe suportul nr. spate unde este adresa handler-ului olandez : www.autowientjes.nl
    Cauta in parcul lor o masina mai ieftina de 14 000 euro si spune-ne si noua.
    Nu va mai amagiti cu preturile din Romania la A4 B8. Eu am fost in aceeasi situatie ca voi, dar am exclus din start masinile vandute in tara. Mi-am ales singur masina de pe net si am adus-o personal in tara. S-a mai discutat aici dar vreau sa fiti atenti la urmatorul aspect: costul de aducere a masinii acasa din Germania (Olanda e mai departe) cu tot ce include (transport dus, motorina la intors, taxe de drum la unguri si austrieci, numerele de inmatriculare, 1-2 nopti la hotel, mancare plus bani de buzunar ) este de 400-450 euro. Orice vanzator isi mai pune la o asemenea masina sa zicem 400-450 euro. Asta inseamna cam 900 euro. Prin urmare incercati sa scadeti din pretul masinilor vandute in Romania suma de 900-1000 euro si daca gasiti in Europa o masina la asemenea pret, cred ca puteti sa va apucati de afaceri cu masini. E drept ca masinile se pot cumpara mai ieftin de pe site-urile de licitatii din occident, dar acolo e mai complicat pentru persoane fizice ca noi. Ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca se poate lua pacaleala cu masina chiar de la handler-ii din Germania. Subiectul ramane deschis.....

11. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Masina chiar arata bine in poze si este tentanta...ce am observat eu pe net, e ca Olanda, Belgia in general se vand la peste 200.000km, dar nu e neaparat o regula...
    Farul nu este scump in dezmembrari...100E cam asa ceva...

Ultima editare de un moderator: 15 Noi 2012
  12. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    De curand mi-am cumparat un Audi A4 TDI an 2010. Am vrut sa nu fie rulat prin Romania deoarece calitatea motorinei, uleiului nu este aceeasi cu cea din Germania (o sa sara pe mine cei care au masina cumparata de noua din Romania).
    Varianta de al achizitiona din Romania pica chiar daca la prima vedere pretul din Romania era mai mic ca cel din Germania. Multa lume nu stie dar romanasii nostri pe langa faptul ca dau km inapoi, mai si cumpara masina din Germania, Olanda, etc., FARA TVA si o vand in Romania fara sa mai plateasca tva-ul. Pietele din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Zalau sunt pline de astfel de masini.
    Asa ca am inceput sa caut masini din Germania deoarece cele de Franta, Olanda, Belgia nu erau asa de intretinute (parerea mea). Primul lucru dupa ce mi-am ales masina a fost sa-i cer neamtului (turcii si alte vietuitoare le-am ocolit) seria de caroserie. Din 6 masini verificate doar una a corespuns cu ce a scris pe site-ul de vanzari, asa ca mare grija cu banii dati, daca va grabiti, sa nu aruncati vina pe producator ca nu sunt fiabile. Ca exemplu una dintre masini verificate avea 65 de repere schimbate- usi,aripi,faruri,platicuri,etc.
    Pe scurt: alegeti masina,verificati sa aiba verificare( TÜV) negociati pretul in prealabil vorbiti cu neamt sa va faca (ajute) si numerele de Zoll (rosii) poate reusiti sa va dea si un set de jante de Aliaj de iarna, intrebati cand a fost facut ultimele service la masina, le notati ca nu o sa sa tineti minte, dupa care si cel mai important este sa-i cereti seria de caroserie. Fara seria NU CUMPARATI.
    Aveti seria si cu ultimele revizii mergeti la o reprezentanta VW Audi, Skoda, Seat si cu 50 de lei verificati daca nu v-a mintit, daca corespunde trimiteti o rezervare prin fax cu numele vostru, adresa, pretul negociat si cand ajungeti la el si spunetii sa va trimita confirmare inapoi cu stampila, sa fiti sigur ca nu o vinde.
    Pe drum nu spuneti ca mergeti dupa masina, spuneti ca mergeti la munca.
    Pentru cele de Olanda verificati ca masina sa aiba APK. Fara verificare nu primiti numere, numerele se fac la gara sau la vama.
    Apropos de APK ca mi-am amintit, APK se poate verifica si dupa numarul de masina, nu va luati ce spune olandezul, ca are verificare. Cereti numarul de masina si verificati-l online, sunt site-uri olandeze unde gasiti, trebuie doar sa cautati
    Succes la cumparaturi

P.S. Este o vorba care circula prin targuri : Prostii nu mor niciodata, doar se schimba.

Ultima editare de un moderator: 18 Noi 2012
  13. felix_ubix 1st Gear Member

Locație:
    valu lui traian
    Masina:
    \\\
    la ce bani ai cumparat masina si cati km are ???

14. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Pretul este relativ,in orice caz este mai scumpa ca cele care le gasesti in tara puse la vanzare.Este euro 5.Am vrut sa aiba jenti,navi si dupa 2010, 155.ooo km. Comparativ cu preturile din tara am gasit A4 la nemti la 250-350 ooo km.
    O alta smecherie care se practica daca masina a circulat mult,se da km inapoi pana la ultima verificare trecuta in baza de date audi,se pot da in felul asta si 80.000 km inapoi

15. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Vrei sa iti pui in cap cam 80% din detinatorii de audi B8 care se jura ca au km reali si au dat 12000 pe ea?
    Nu stiu daca ati observat dar thread-ul de B8 a devenit foarte activ, ba pica una ba alta, la masini care nu au nici 3 ani.

16. ... Guest

Eu cred ca daca ne-am uita mai bine pe thread-ul de B8, problemele care se discuta sunt niste fleacuri (in afara de volanta, care si asta "cade" cam la orice diesel dupa 150.000 km). Dar se discuta atat de intens pentru ca proprietarii acestui model sunt unii dintre cei mai pretentiosi si din orice zornaiala putin sesizabila se face o mare discutie.

17. felix_ubix 1st Gear Member

Locație:
    valu lui traian
    Masina:
    \\\
    Am intrebat de pret ca mai mult de 13.000 nu vreau sa dau pe ea si as vrea sa fie dupa 2009, euro5 si pana in 150.000 km. Daca ma duc in Germania sa nu am surprize .
    Si in Germania se practica datul kilometrilor inapoi ?

Ultima editare de un moderator: 18 Noi 2012
  18. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    Parerea mea este ca pretul unui B8 2.0TDI de prin 2009 in stare f ok este undeva la 15-16k. Restul, va imbatati cu apa rece. Ori o sa gasiti masini super-chele, ori sute de mii de km, ori diverse alte probleme. Si-uite asa se umple forumul de "probleme la B8"...

19. Alekxxx

Alekxxx 2nd Gear Member

Locație:
    București / Craiova
    Masina:
    Audi B8 (CAHA) S-Line
    Conform criteriilor enumerate de tine pe mobile.de gasesti numai 1.8 TFSI-uri chele in Vest sau TDI-uri din Romania si Polonia. Nu poti gasi o masina buna in Germania cu acelasi pret din tara... sau poate ai noroc la privat.

20. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    O intrebare care se impune pusa este cate chei are masina,stiu un caz cand cineva a cumparat o masina scumpa de la un turc din Germania cu o singura cheie,a venit cu ea in tara si dupa o saptamana i-a disparut masina din fata casei.Nu erau urme de geam spart,etc. Cand cumperi masina pe contract este trecut adresa vanzatorului dar si al cumparatorului,cate chei are masina dar si nr. de km
    Cand negociezi cu neamtul ofera cu 1000-1500 de euro mai putin din pretul cerut de el asa afli la ce pret s-a gandit sa vanda masina.Dupa ce ati cazut de acord cu pretul poti sa-i ceri seria de sasiu sa o verifici.
    Din experienta in lunile ian -febr scad vanzarile de masini si automat preturile,dar nu spectaculos.
    Sa mai intrebi si ce acte are masina de Germania sau de Franta,Belgia.FAra acte de Germania si fara Tüv nu poti face numere de Zoll,iar cu numere galbene de 5 zile nu poti veni,ungurii nu le mai recunosc si le confisca.

Ultima editare: 19 Noi 2012

Distribuie pagina asta