1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. felix_ubix 1st Gear Member

Locație:
    valu lui traian
    Masina:
    \\\
    Sa inteleg ca si masinile care au 140 150 de mii de km de pe piata aduse de afara sunt suspecte de km dati inapoi ?
    Se pot afla km reali doar la cele cu revizii la reprezentanta sau ... ?

Ultima editare de un moderator: 21 Noi 2012
  2. sohei 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A6 ALLROAD 2016, 218cp
    Este, cam, o regula generala, nemtii nu dau 30.000- 40 mii euro pe o masina ca sa o vanda peste 2-3 ani la 30 % din pret si aproape noua. Absolut toti care le vand la 12 - 13 mii merg peste 60 mii pe an cu masina. Or fi cativa care merg mai putin, dar masinile astea or sa se vanda in Romania peste 15 mii euro.

Ultima editare de un moderator: 21 Noi 2012
  3. Alekxxx

Alekxxx 2nd Gear Member

Locație:
    București / Craiova
    Masina:
    Audi B8 (CAHA) S-Line
    Nemtii vand masina de obicei cand iese din garantie.

4. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Ca regula generala fara exceptie, intotdeauna pretul spune rulajul, nu bordul.

5. AlexDoroftei 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamt
    Masina:
    Skoda Fabia 2010
    Salut,

Am in plan sa-mi achizitionez un A4 B8 pe firma si as vrea parerea voastra asupra unor masini si dealeri, va rog.

http://www.weltauto.ro/weltauto/ro/LIST/WA!ro!!!!l!!!/WA/Marke|Audi/MG|Audi_A4/ID|1011200842|Audi_A4_B8_2.0_TDI,_143_CP,_multitronic/detail.htm?src=list.htm&ml=

http://www.weltauto.ro/weltauto/ro/LIST/WA!ro!!!!l!!!/WA/Marke|Audi/MG|Audi_A4/ID|1020200156|Audi_A4_B8_2.0_TDI,_120_CP,_M6/detail.htm?src=list.htm&ml=

http://www.weltauto.ro/weltauto/ro/LIST/WA!ro!!!!l!!!/WA/Marke|Audi/MG|Audi_A4/ID|1020200166|Audi_A4_B8_2.0_TDI,_143_CP,_M6/detail.htm?src=list.htm&ml=

O parere despre astea 3,ce e in regula/neregula cu ele din poze cel putin daca se poate si daca stiti ceva despre Weltauto, daca ati avut experiente cu ei, ar fi excelent.
    Daca stiti si alti dealeri de incredere sau importatori de incredere care sa ofere factura, v-as ruga sa imi spuneti.

Multumesc anticipat,
    Alex

6. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Salut!
    Eu mi-am cumparat A4-le de la Weltauto de 1 an jumate si pot zice ca masina e mai mult decat ok.. Nu am avut nici o problema majora cu ea pana acum. Intr-adevar preturile sunt umpic cam mari in raport cu piata dar eu fiind destul de patit sa zic asa cu masinile din targ am zis ca mai bine dau un ban in plus si iau ceva ok.. In functie de cat e de veche masina iti vor da garantie si pe factura iti trec si numarul de km, etc..
    Mai am o masina tot sh cumparata de la Bavaria si pot spune ca din punct de vedere al serviciilor weltauto sunt net superiori.
    Iti recomand totusi macar sa ii faci un test chiar daca cumperi masina de la ei. Eu cand am luat-o pe a mea nu i-am mai facut nici un test si am descoperit dupa vreo doua sapt ca avea doua erori.. Care bineinteles au fost rezolvate pe garantie.

In legatura cu TVA-ul singura metoda de a-l deduce este leasingul si doar 50%..

Ultima editare: 23 Noi 2012
  7. AXS

AXS 1st Gear Member

Locație:
    bUc
    Masina:
    A4 B8
  8. felix_ubix 1st Gear Member

Locație:
    valu lui traian
    Masina:
    \\\
  9. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    "full option pt cunoscatori sau pretentiosi" :) doamne, ce penibil.

in cazul in care deja te intrebi daca sa o iei, ai verificat VIN-ul si se "pupa" km?

10. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    La fel de penibil e si scaunul soferului reconditionat cu oja.:keule:

11. vladliviu85

vladliviu85 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 BLB 2.0 TDI 2005 - 140 calutzi , Skoda Fabia 1 , 1.4 TDI 100CP-stage1 2007
    Bag mana-n foc ca '' proprietarul '' e samsar ! Iar tigania aia de reconditionare facuta cu oja sau cu vopsea sau cu ce o fi la scaunul soferului arata cat de samsarita e masina ! Imi dau seama ce alte carpeli de acest gen mai poti gasi la o eventuala inspectie vizuala la fata locului . Eu zic sa mai cauti !

12. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
  13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Masina aia e....orgasm :)

14. AlexDoroftei 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamt
    Masina:
    Skoda Fabia 2010
    Va salut din nou. Am vb la weltauto despre cele 3 masini, le-am vazut pe cele 2 din Piatra Neamt, arata bine, VIN-ul se potriveste cu descrierea, deci pana acum totul e bine, insa mi-a sarit in ochi masina asta:

http://www.weltauto.ro/weltauto/ro/LIST/WA!ro!!!!l!!!/WA/Marke|Audi/MG|Audi_A4/ID|1012501056|Audi_A4_B8_2.0_TDI,_143_CP,_M6/detail.htm?src=list.htm&ml=

Pareri?
    Nu am verificat VIN-ul inca, maine o sa o fac, am vb doar la Weltauto in legatura cu poza in care arata nr de km si data de 29.7.2009 si mi-au spus ca e setata gresit data si ca totul e in regula cu masina. E posibil sa se fi resetat data din bord sau ceva de genul?

15. vladliviu85

vladliviu85 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 BLB 2.0 TDI 2005 - 140 calutzi , Skoda Fabia 1 , 1.4 TDI 100CP-stage1 2007
    Da normal ca e posibil sa se reseteze data si ora din bord daca se scot bornele bateriei ;)

16. adi_deg 1st Gear Member

Locație:
    alba
    Masina:
    audi
    am si eu o nelamurire , sunt nou in ceea ce priveste audi, ma gandesc la un a4 si acumt sunt in testarea pietei. am vazut ca la anumite modele display-ul dintre ceasuri , in fata la volan, este rosu iar la altele albastrul acela cu alb. Care este diferenta intre ele ?

La fel si la navigatie ..cate tipuri de navigatie se pot pune ? Si care ar fi diferenta intre ele . Ma refer la modelul 2009 -2010

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Pentru inceput de ce nu citesti de la inceput acest topic ? Ai cam toate informatiile de care ai nevoie in acest topic. Bafta si spor la lectura.

18. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Display-ul "albastrui cu alb" e de fapt color.. Si cel rosu e monocrom..

19. adi_deg 1st Gear Member

Locație:
    alba
    Masina:
    audi
    @macristian sunt 120 de pagini numai in topicul acesta

@vlad ms , si la navigatie este aceeasi treaba nu?

20. vladliviu85

vladliviu85 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Da , si la navigatie e exact la fel . Cel rosu este monocrom , celalalt este color ;)

Distribuie pagina asta