1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    mabalaru incearca sa eviti zona Nürenberg (sunt multe cior i= gripa aviara), daca firma are nume nemtesc nu inseamna ca si vanzatorul este neamt. Masina care ai vazut-o la Fürth nu are acte de Germania, posibil Belgia sau Franta , sigur o sa-ti spuna ca iti face acte de Germania sa poti scoate numere rosii. Iar cu km .... o sa vezi ca in primul an a facut service-ul regulat, iar in ultimul, pauza de parca soferul a intrat la pensie.
    Nu am sunat sa intreb de masina dar dupa anumite elemente am dedus faptul ca nu este inmatriculata in Germania.

http://suchen.mobile.de/auto-insera...sEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModel

Ultima editare de un moderator: 23 Dec 2012
  2. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Caterinca sau nu pana una alta suntem aici sa impartim si bune si rele. Idea e sa ne ajutam intre noi ori de ori putem.

@alex4 Cel mai bine suna la masina si iti dai seama cu cine vorbesti la telefon. Arabii, turcii, albanezii, rusii au un accent inconfundabil si te prinzi imediat daca sunt sau nu nemti. Chiar si in engleza. In general dealerii de langa granita cu Franta iau masini la greu din FR si le revand in DE. Cum bine se stie cele mai hardanite sau mai putin intretinute masini din Europa de Vest sunt din FR IT ES.

3. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Eu am masina ,mi-am expus parerea.nu am pt ce sa-l sun,dar din ce am vazut si citit mi-am dat seama ca masina nu este de germanika,poate ma insel,dar ma risc la un pariu pe o lada de bere ca am dreptate.
    Apropos din 2013 TVA-l se va achita numai in Germania indiferent daca esti firma sau persoana autorizata?

4. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    deacord wag mai bine suna sa ai in vedere de la inceput cu cine discuti sa nu ai surpriza sa te duci sa cumperi de la romani :)) e ultima noutate in piata auto samsari vand direct din Germania masini care nu sunt din DE.. cu numere rosi cu vrajeli cu etc .. atentie !..
    Primul pas:
    cauti masina pe net ( una care sa iti placa )
    Pasul 2 :
    Suni si ceri detalii despre masina km,revizi,eventuale probleme, proprietari,..etc
    Pasul 3 :
    Daca esti hotarat si iti convine vanzaturul (vocal cel putin ) si masina pare a fi ok si ce iti doresti ai fugit si ai cumparat o ..

Nu este mare filozofie nu trebuie sa ai 3 facultati .. trebuie sa fi putni descurcaret si priceput la masini sau in cazul de fata la audi si totul va fi ok daca dai de oameni normali nu tigani un arabi nu turci .. caci totusi te duci in Germania sa cumperi masina de la un neamt .. si rulata in Germania ca asa poti lua de la noi din targ de la un tigan masina rulata in ro sau cine stie .. taiata in 2 de 10 ori si refacuta .. si nu are rost sa te omori sa iei din DE.
    Masinile cu pret mic deobicei sunt alergate sau obosite interior exterior .. sau etc. Neamtul isi cunoaste masina si stie ce vinde si o pune mereu intr-un pret real si deloc permisibil , o masina buna nu intotdeauna o gasesti la un pret mic .. de aceea daca nu va incadrati in banii mai bine nu luati ceva care va displace ( optiuni mai putine una alta ... ) pentru ca ulterior . este mai costisitor si cu mai multa bataie de cap sa o faci cum ai fi dorit de la inceput..
    iar treaba aia cu TVA mai bine platiti direct toti banii sa nu aveti surprize sau probleme ulterior iti cumperi audi si nu ai banii de tva sau .. in fine .. fiecare face cum stie dar ascultati si oamenii care s-au invartit in "lumea" asta plina de "inteligenti" (.. uite masina nu mai e masina... )

Oricum .. Neamtul nu te inseala .. si te ajuta cu orice problema .. daca vanzatorul nu este de origine nemteasca este posibil sa te poti astepta la orice ..
    Daca esti incepator si nu ai mai fost niciodata in Germania sa cumperi masina sau stiu eu .. ca si sfat incearca sa iei pe cineva cu experienta in masina si care a mai fost caci de unul singur iti va fi greu sau poate .. depinde .. nu te vei descurca deloc ..

O alta chestie .. mare atentie cu banii daca nu ii declarati la vama ( in cazul in care ii aveti chas si sume mai mari ) iar este posibil sa aveti probleme in Austria sau De la un eventual control ...
    Si incercati pe cat posibil sa va adaptati stilul de mers ca a celor din trafic din tara in care sunteti ( adica normal nu ca in RO ) si evident si regulie de circulatie trebuie respectate cu strictete pentru ca daca faci nasoli prin trafic si esti prins .. s-ar putea sa ai de suferit atat tu cat si buzunarul tau ..
    BUN >>
    sunt foarte multe de spus in domeniul asta si foarte multe lucruri pe care trebuie sa le stiti din pacare nu am timp si nici spatiu suficient sa pot expune totul acum .. probabil am sa incerc sa va mai raspund la intrebarile dnv din cand in cand in functie si de timpul meu .
    Va doresc SARBATORI FERICITE SI SPER CA TOTI DIN ACEST TOPIC CARE ISI DORESC UN b8 SA IL DETINA CAT MAI CURAND ! asa cum va doriti.. cu toate optiunile psibile si ce mai vreti voi acolo !
    Multa sanatate sa auzim numai de bine

Ultima editare: 23 Dec 2012
  5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Unii dintre voi pierdeti esentialul: voi mergeti in Germania sa cumparati o masina buna. ASTA CONTEAZA. Nu inteleg de ce alte natii de oameni care au afaceri in germania si vand masini, vand numai jafuri... genul asta de discriminare este = toti romanii sunt tigani. Va place sa fiti catalogati din start?

Eu am cumparat un Audi din Germania de la neamt (privat) si avea vicii ascunse. Asta e... m-am ars dar mi-a placut masina si nu regret.
    Apoi am cumparat alte masini, printre care si ultimul Audi, tot din Germania insa de la dealeri, ultimul era turc. Nici o problema, nici un viciu ascuns.
    Concluzia: fiecare merge sa cumpere masina, nu vanzatorul! Restul e can-can.

6. isvaly

isvaly Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4,A6,A8,Q7,
    Exista si cazuri fericite .. nu contest .. insa orice padure are si uscaturi .. important este sa nu fie in majoritate .. '
    Conteaza si norocul omului .. dar evident .. poti avea noroc sa dai de vanzatori ok si masini ok .. important per final este sa fi multumit si sa iti placa .. totusi este o masina SH nu poti avea pretentii de noua . fara dar sau poate .. Nemtii pastreaza lucrurile de aceea masinile din DE arata foarte bine in comparatie cu o masina RO

7. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Eu cand cumpar verific intai cine vinde (atat cat se poate), exclud turcii, arabii, etc., negociez, cer seria de caroserie si daca corespunde merg dupa masina, ajung la masina si iarasi negociez.
    Mare atentie, sunt bani multi .

Ultima editare de un moderator: 25 Dec 2012
  8. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3 8P ('04), 2.0 FSI, AXW
    Buna seara, am si eu o rugaminte la voi posesorii de audi A4 din 2008, ce parere aveti de varianta aceasta, consum, pret, km, etc.

multumesc anticipat si ... Sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Audi A4 1.8TFSI 06/2008, 124000km , 120hp , 9800EUR

mai adaug una din 2009 cu mai multi km dar si cu caluti mai multi :)

audi A4 2009

Ultima editare: 25 Dec 2012
  9. ajaccio 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 2.0 Tdi 2008
    Nu mare mi-ar fi mirarea ca proprietarul primei masini sa arunce o poveste de genul ca este plecat cu masina in alta tara si daca vreti sa o cumparati sa depuneti niste bani la Wester Union si sa ii scanati codul.Poate sunt eu mai precaut..nu m-as uita la ea din cauza pretului care este suspect de mic.

10. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Prima este pe benzina,pozele sunt vechi,nu are parktronic.nu scrie daca este inmatriculata
    A 2-a scrie ca are xenon si sensor de lumina-ploaie,ma intreb unde?
    Ce-mi place este ca toate masinile care sunt aduse in tara au acelasi numar de km,de parca s-au urmarit una pe cealalta. Unii accepta sa fiu mintiti daca masina arata pe ext bine,adica lacul este bine intins :)
    Cere seriile de caroserie du-te la o reprezentanta si verifica.
    Apropos din ce am vazut din poze masinile nu au fost aduse din Germania,prefer pe cele germane deoarece neamtul in marea majoritate,este constincios si schimba uleiul cand trebuie !
    La ultima cea cu motor diesel ca sa-i montezi led cu xenon te mai costa 8-900 de euro.

Ai grija ce acte primesti la ele ,cine ti-o vinde, sa fie cel trecut pe acte,nu intermediar,verifica cheile tot la reprezentanta(sa nu aiba dubluri) si nu uita de TVA.Daca sunt de Italia uita-le,numai daca mergi tu dupa masina se merita sa o cumperi de acolo.

Ultima editare: 26 Dec 2012
  11. golddiger

golddiger 5th Gear Member

Locație:
    Timișoara / Franţa
    Masina:
    AUDI A4 2.0TDI 143HP 2009
    Sper sa nu se supere nimeni dar anuntu asta ma face sa rad.Eu unu nu m-as atinge de masina asta(ma refer la primul audi postat) A insirat o gramada de optiuni cica descriere detaliata,si in unele optiniuni care le descrie nici nu inteleg ce vrea sa zica.Deci oglinzile electrice ocupa mai mult de un sfert din anunt (oglinzi exterioare a plecat ajustabila electric, oglinda exterioară dreapta ajustabila electric, oglinzi exterioare dreapta reglabile electric și încălzite Oglinzi reglabile electric și oglinzi încălzite, exterioare în culoarea caroseriei) :)) Deci omu asta intradevar vrea sa-si vanda masina :) Sincer iti spun nu miroase a bine deloc,124k km la 9800?Mai ramanea sa scrie ''full option''.Poate sunt eu prea rautacios dar cand am vazut anuntu,chiar am vrut sa-mi dau cu parerea si sa fiu sincer si sa ajut un coleg la nevoie.Mai sunt multe de obiectat la masina asta dar o lasam asa :) Numai bine.

12. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    Probabil omul dupa ce a bagat o gramada de bani in motorul de 1.8 TFSI care este plin de probleme vrea sa scape cu orice pret de masina iar descrierea masinii clar e facuta cu google translate, nu are nici un sens ce scrie acolo. :)

13. cristiano 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3 8P ('04), 2.0 FSI, AXW
    Multumesc frumos de sfaturi,
    imi puteti spune unde as putea gasii de cumparat un Audi A4 din 2008-2009 diesel care as fie OK?

Multumesc

14. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    incepe prin a exclude cele cu pret de skoda

15. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Cum unde,ne-am batut "gura " degeaba pe acest forum?Citeste de la prima la ultima pagina,sau poate nu ai timp.
    Ma gandesc ca masina o vrei si ieftina,sub 10 k, dar si cu km putini? Lucru imposibil,mai asteapta, in luna ian -feb gasesti preturi mai bune la masini .

16. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Salut

Voi ce parere aveti de Audi-ul asta:
    http://suchen.mobile.de/auto-insera...001&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=125000
    ?
    Din cate am vazut eu nu are FAP si are 155g Co2-ul. Dar nu cred ca este chiar atat de important.
    Nu are Xenon, dar sincer nu am reusit sa gasesc la un pret rezonabil cu tot ce am vrut eu si am considerat ca este mai ok sa am MMI-ul si xenon daca este nevoie imi pun eu pe urma :) (credeti ca am gandit ok asa pt xenon?)

Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun.

17. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    E din 2010 deci cu siguranta are FAP si este euro5. Masina pare ok si ai gandit bine cu xenon ul. Merita vazuta. Multa bafta la achizotie si sarbatori fericite.

18. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    Este relativ dificil sa-ti instalezi ceva ulterior, daca nu esti genul cu mult timp liber si pasionat de asta, o sa te lasi pagubas si o sa-ti blestemi ziua in care ai zis "lasa ca-mi pun eu dupa aia". Ai un topic despre instalare xenon retrofit, citeste-l si vezi daca este ceva in care te vezi investind timp pt studiu/"distractie". Eu as sta si astepta pana prind o masina cu optiunile dorite, in timpul ala mai strang niste bani, poate iesi tot acolo ca si timp pierdut, dar cu bataie de cap infinita mai mica.

19. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Pe urma am vazut ca scrie undeva in descriere ca are FAP. Eu nu prea sunt fan culoarea alba, dar sincer este singura care sa aiba multitronic, MMI si PDC la banii aia si sa aiba si KM sub 120.000.
    Sigur nu a fost inca schimbata distributia la ea, dar incerc sa dau de ei sa verific VIN-ul si atunci imi dau seama exact ce bani mai trebuie sa bag cand o aduc in tara.

Referitor la Xenon, stiu ca se poate pune chiar citisem ca era undeva la 900-1000E. Nu este nici o firma care sa monteze asa ceva?
    Merci de info, acum ma bag la citit de xenon.

PS: Mai este o alternativa asta:
    http://suchen.mobile.de/auto-insera...501&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=125000
    dar nu am vazut sa aiba senzori de parcare (presupun ca sunt ~200-300E de montat?)

Toate bune

20. alex4

alex4 Banned

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4,2.0 TDI,2010
    Cu senzorii de parcare o sa ai o adevarata aventura ,cum am avut eu cu xenoanele,nemtii astia nu au tras firele pt faza lunga,codari,etc
    Daca tot vrei sa -ti montezi tu PDC : PDC- 8T0 052 296 3W sau PDC -8K0 907 568 B.poate va trebui sa schimbi si bordnetzul-calc de confort

Ultima editare: 29 Dec 2012

Distribuie pagina asta